Αστρολογία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Αστρολογία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας για το 2ο 10ήμερο Φεβ 2020

 Οι μέρες τρέχουν και η γιορτή του Έρωτα, θα ταρακουνήσει υποσυνείδητα τους πάντες για να ρίξουν μια πιο προσεχτική ματιά, στην δική τους αισθηματική ζωή, σε ότι στάδιο και να είναι τώρα.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Είστε αναστατωμένοι με όσα συμβαίνουν μέσα στον δεσμό σας, και έναν άνθρωπο που χάνεται και εμφανίζεται στην καθημερινότητα σας. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε περάσει και πάλι στο παρελθόν σας, άρα φροντίστε άμεσα να βάλετε ένα στοπ. Χρήμα θα πέσει στα χέρια σας.

ΤΑΥΡΟΣ : ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Ανήκετε στα πιο γοητευτικά ζώδια, και αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει και πιο κοντά σε αυτόν που αγαπάτε. Το σύμπαν συνωμοτεί και σας ανοίγει τους δρόμους, για να μιλήσετε, να συναντηθείτε με το άτομο αυτό, και τελικά να πάρετε τις κοινές σας αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Ξέρετε τι κάνετε, άσχετα αν κάποιοι, αυτήν την εποχή, σας βρίσκουν λίγο περίεργους. Έχετε βάλει σκοπό, να αλλάξετε όλα τα μέτρια δεδομένα της ζωής σας και να κάνετε κάτι περισσότερο μόνο για εσάς. Ο άνθρωπος σας, θα σας στηρίξει σε όλες σας… τις επιλογές.

Έχετε ακούσει πολλά για τον άνθρωπο σας, ίσως και σε κάποια να συμφωνείτε. Αυτό που πρέπει όμως να κάνετε, είναι να του μιλήσετε αυτές τις καλές ημέρες, και να του εκφράσετε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε μαζί και το επόμενο χρονικό διάστημα. Σίγουρα θα συμφωνήσει σε όλα.

ΛΕΩΝ : Η ΑΓΚΥΡΑ

Υπάρχουν κάποια θέματα, στην προσωπική – οικογενειακή ζωή, του συντρόφου σας, που τον κρατούν καθηλωμένο από όλα αυτά που θέλει να κάνει μαζί σας. Δεν χρειάζεται να πείτε κάτι περισσότερο εσείς….απλά δώστε του τον χρόνο που σας ζητάει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Μια καλή είδηση, θα πέσει στον δρόμο σας, και θα σας κάνει να πάρετε πραγματικά τα πάνω σας. Αυτό εν αρχή θα είναι η επικοινωνία από τον πρώην σας, που ξέρετε ότι ακόμη σας θέλει, και σε δεύτερο βαθμό η επίσκεψη του, που θα σας κάνει και τις νέες του προτάσεις.

ΛΕΩΝ : ΟΥΡΜΙΑΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ

Είσαστε λίγο μπερδεμένοι με όλα αυτά που σας συμβαίνουν, αλλά θα τα καταφέρετε…όπως πάντα. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι υπερβολικό, ούτως ή άλλως αυτός που σας αγαπάει, έχει βάλει μέσα στο μυαλό του, να σας πλησιάσει και να σας εξομολογηθεί αυτό που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ : ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Είστε οι τυχεροί και οι ευνοημένοι της εποχής που θα διαπιστώσετε ότι, ο άνθρωπος σας, κάνει ότι περνάει από το χέρι του, για να κλείσει άμεσα τις εκκρεμότητες με τα παλιά του ερωτικά θέματα και να ανοίξει τον δρόμο για να ολοκληρώσετε, όλα αυτά που θέλετε και έχετε ονειρευτεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΚΑΜΗΛΑ

Δεν χρειάζεται να πάτε πίσω στα παλιά, και να ανακατέψετε τις στάχτες μιας κλειστής υπόθεσης. Πιθανόν και μέσα στην εβδομάδα, κάτι σας μαντάτο να πέσει στα χέρια σας και να σας βάλει σε μια διαδικασία, επικοινωνιών και συναντήσεων. Η τύχη δουλεύει για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Η εξέλιξη αυτού που έχετε στο τώρα σας, στον ερωτικό τομέα, λέγεται αδιέξοδο…και το ξέρετε. Με το να μένετε παθητικοί, δεν θα σας βγάλει πουθενά και μόνο πιο δεδομένοι δείχνετε στα μάτια της άλλης πλευράς. Μια αναλυτική και ειλικρινής συζήτηση, σίγουρα θα σας βοηθούσε και τους δύο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΖΑΡΑ – ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Έχετε πολλές αισθηματικές κατακτήσεις, αυτό το χρονικό διάστημα, και σίγουρα αυτό έχει ανεβάσει τον εγωισμό σας στα ύψη. Σε αυτήν λοιπόν την καλή ψυχολογία θα σας βρει και ένας παλιός σας έρωτας, που θα σας πλησιάσει με στόχο να τα ξαναβρείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ΑΛΕΠΟΥ

Μάλλον έχετε βαρεθεί να περιμένετε από την άλλη πλευρά, να ενεργοποιηθεί και να κάνει κάτι περισσότερο, από να σας κοιτάει και να σας πειράζει λεκτικά. Αν είστε έτοιμοι, κάντε εσείς το πρώτο βήμα, και θα δείτε την θετική του αντίδραση άμεσα.

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Υπάρχουν πολλές και καλές καταστάσεις που πλησιάζουν το ζώδιο σας μέσα στο ερχόμενο 10ήμερο. Από χρήματα που θα σας διευκολύνουν μέχρι και μια καλή είδηση από τον άνθρωπο σας, γύρω από κάποια ζητήματα που λύνονται υπέρ του.