Αστρολογία: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Μην ξεχνάτε να αναπνέετε, Κριοί. Με τη σύγκρουση της Σελήνης και του καυστικού Άρη στον Κριό του Σαββάτου, οι ελάχιστες παραβάσεις μπορούν να σας ανάψουν σαν πυροτέχνημα. Αλλά πριν εκραγείτε λόγω ενός εξωφρενικού email που λάβατε, διαβάστε μια φορά ακόμη. Ζητήστε απ’ τους άλλους να αποσαφηνίσουν τα προκλητικά τους σχόλια αντί να τους ψάλλετε τον εξάψαλμο (διαδικτυακά ή σε πραγματικό χρόνο). Μπορείτε να διαλύσετε σημαντικές σχέσεις με το να υποθέτετε τα χειρότερα για τα κίνητρα κάποιου και να απαντάτε εν βρασμώ. Οι συζητήσεις, απ’ την άλλη, πιθανώς θα αποδώσουν εκπληκτικά δημιουργικούς συμβιβασμούς.

Την Κυριακή, μπορεί να αναρωτιέστε τι ακριβώς συνέβη αυτή την εβδομάδα. Κάτω από την πυρετώδη έκλειψη της Σελήνης στον Λέοντα της Δευτέρας, τα πράγματα μπορεί εξελίχθηκαν σε τρομερούς ρυθμούς. Μεγάλες ιδέες ανταλλάχθηκαν, συμφωνίες συζητήθηκαν, υπερβολικά αισιόδοξες υποσχέσεις μπορεί να δόθηκαν. Αλλά τι κερδίσατε από όλα αυτά;

Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής μπορεί να αποκαλύψει τι χρειάζεται για να κάνετε την πρόοδο που θέλετε. Θέστε μια πραγματική προσφορά, Κριοί ή ξεκινήστε να προμηθεύεστε υλικά. Όσον αφορά τον έρωτα, μπορεί να υπήρξε μια σπίθα νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, εσείς ρίξτε το λαμπερό φως σας και δείτε αν είναι κάτι απτό ή απλώς μεγάλα λόγια.

Ταύρος

Το μόνο σταθερό πράγμα στη ζωή είναι η αλλαγή. Και αυτό ισχύει ιδιαίτερα το Σάββατο. Το πρόβλημα είναι ότι η αλλαγή μπορεί να φέρει αποσταθεροποίηση στο ζώδιό σας που αγαπά τόσο πολύ τη σταθερότητα. Αλλά καθώς η Σελήνη έρχεται αντιμέτωπη με τον δυναμίτη Άρη, δεν θα είστε σε θέση να προβλέψετε τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια. Οι καλύτερες προσπάθειές σας να συστηματοποιήσετε και να θέσετε πρότυπα, το μόνο που θα κάνουν είναι να ρίξουν λάδι στην ενόχλησή σας. Υπάρχει κάτι θετικό εδώ, αν είστε πρόθυμοι να αφήσετε στο τιμόνι στη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου σας. Περάστε την ημέρα με μυαλό ανοιχτό και γεμάτο περιέργεια.

Μια δημιουργική ανακάλυψη μπορεί να φέρει ένα σχέδιό σας στο επόμενο επίπεδο. Ο στόχος της Κυριακής: Εδραιώστε τον ψυχικό κύκλο σας, Ταύροι. Είναι εύκολο για το βοηθητικό ζώδιό σας να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να αφιερώνει υπερβολικά πολύ χρόνο σε άλλους. Αλλά κάτω από το σταθεροποιητικό τέταρτο της Σελήνης στη ζώνη των σχέσεων σας, επικεντρώστε την ενέργειά σας σε μερικούς μόνο ξεχωριστούς φίλους που βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας. Αν έχετε μακροχρόνια σχέση, το ταίρι σας θα βρίσκεται πιθανώς στην κορυφή αυτής της μικρής λίστας. Για να αποφύγετε την εξάντληση και για εκμεταλλευτείτε καλύτερα τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σας, στοχεύστε στην ποιότητα και όχι την ποσότητα σε ότι αφορά τους δεσμούς σας.

 Δίδυμοι

Η ενσωμάτωση είναι η λέξη του Σαββάτου, Δίδυμοι, καθώς η Σελήνη στον τομέα της ηγεσίας σας έρχεται αντιμέτωπη με τον κοινοτικό Άρη. Χρησιμοποιήστε την επιρροή σας για να ρίξετε ένα φως πάνω στους ταλαντούχους φίλους και συναδέλφους σας. Η λαμπερή επικύρωσή σας μπορεί να τους χαρίσει ευκαιρίες που θα τους αλλάξουν τη ζωή. Μην ξεχνάτε, όμως: Βάζετε το δικό σας όνομα σε κίνδυνο στην πορεία. Θα πρέπει να ξέρετε προσωπικά τη δουλειά και την ακεραιότητα οποιοδήποτε προτείνετε και υποστηρίζετε. Πρέπει να δημιουργήσετε λίγο θόρυβο γύρω από το δικό σας όνομα; Ζητήστε από έναν φίλο να μοιραστεί έναν σύνδεσμο ή ένα Τουίτ με τα τελευταία σας διαμάντια. Έπειτα κάντε αυτό που λέτε, Δίδυμοι.

Η έκλειψη της Σελήνης στον Λέοντα της Δευτέρας στον εκφραστικό τρίτο Οίκο σας μπορεί να εξαπέλυσε ένα σωρό καταπληκτικών ιδεών και να έριξε λάδι στις μηχανές σας. Αλλά τι έχετε να κερδίσετε από όλα αυτά; Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής είναι στον έκτο Οίκο σας των λεπτομερειών και της οργάνωσης και σας βοηθά να ξεχωρίσετε την ήρα από το στάρι και να κυνηγήσετε μόνο τα ρεαλιστικά σας σχέδια. Στείλτε μερικά απαντητικά μηνύματα, κάντε τους υπολογισμούς, δείτε τι είναι έτοιμο να ξεκινήσει.

Καρκίνος

Κανείς δεν ακούει με μεγαλύτερη συμπόνια τους άλλους από εσάς, Καρκίνοι. Αλλά μπορεί να περάσετε όλο σας το Σάββατο ρουφώντας τσάι και ακούγοντας τα δράματα των άλλων αν δεν προσέξετε. Αποφύγετε αυτή την παγίδα που θα ρουφήξει τη ψυχή σας κατευθύνοντας τέτοιες συζητήσεις προς την εύρεση λύσης. Τουλάχιστον μετά από μερικά λεπτά κλάψας. Μια καλή στρατηγική θα ήταν να κάνετε ερωτήσεις αντί να προσφέρετε προτάσεις. Ρωτήστε τον απογοητευμένο φίλο σας, «Τι πιστεύεις εσύ ότι πρέπει να κάνεις γι’ αυτό;». Με το σταθεροποιητικό τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό και στον παιχνιδιάρικο πέμπτο Οίκο σας, μείνετε μακριά από τα θέματα της δουλειάς.

Κλείστε ραντεβού στο κομμωτήριο. Ενώ η περιποίηση προσώπου μπορεί τεχνικά να μην θεωρείται αναγκαία, είναι ένας τρόπος για να διατηρήσετε την βελόνα της ευχαρίστησης στην ένδειξη «πλήρης». Η έκλειψη της Σελήνης της περασμένης Δευτέρας στον φιλόδοξο Λέοντα και στον πολύ πρακτικό δεύτερο Οίκο σας σάς έδωσε τα κίνητρα να κυνηγήσετε το φωτεινό, χρυσό αστέρι. Ενώ μπορεί να νιώσατε υπέροχα με την εστίαση και την παραγωγικότητά σας, δεν σας ενέπνευσε προσωπικά. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα θυμηθείτε τη σημασία της προώθησης των προσπαθειών σας. Αν το να ξοδέψετε μερικά λεφτά σε ένα νέο σύνολο θα σας κάνει να παρευρεθείτε σε μία εκδήλωση δικτύωσης, τότε έχετε μια έγκυρη δικαιολογία να επεκτείνετε την γκαρνταρόμπα σας.

Λέων

Πετάξτε απ’ το παράθυρο το βιβλίο των κανόνων και καλέστε τον αυθορμητισμό σας. Με τη σύγκρουση της Σελήνης και του ανεξάρτητου Άρη του Σαββάτου, θα πρέπει να αυτοσχεδιάσετε, σκέφτεστε στο λεπτό και να ακολουθείτε τη ροή. Όσο εκνευριστικό κι αν είναι το να πρέπει να παρατήσετε τα σχέδια που κάνατε με πολλή σκέψη, είναι επίσης μια ευκαιρία να αφήσετε τη δημιουργική σας πλευρά να λάμψει. Για καλύτερα αποτελέσματα, αφιερώστε την ημέρα στην έρευνα και την ανακάλυψη. Κάντε μια βόλτα στο βιβλιοπωλείο ή συναντήστε έναν συνεργάτη σας σε μια καφετέρια. Το να αλλάξετε τη ρουτίνα σας, θα πυροδοτήσει την ονειροπόληση που απαιτεί η ημέρα. Αλλά κάντε και μερικά διαλείμματα.

Η Δευτέρα έφερε μια ισχυρή έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιό σας, και ελπίζω να εκμεταλλευτήκατε πλήρως αυτή την προωθητική ενέργεια. Μπορεί να καταφέρατε μεγάλα επιτεύγματα και να φτάσατε σε ανώτερα επίπεδα. Αλλά κάτω από το σταθεροποιητικό τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής στη ζώνη του σπιτιού σας, είναι ώρα να χαρίσετε στον εαυτό σας την ξεκούραση που του αξίζει. Κλείστε ένα 90–λέπτο μασάζ, κεράστε τον εαυτό σας ένα θρεπτικό γεύμα (ιδανικά που θα το έχει ετοιμάσει κάποιος άλλος) ή καθίστε και χαζέψτε τις αγαπημένες σας σειρές και ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί που φυλάγατε για κάποια ξεχωριστή περίσταση.

Παρθένος

Είναι Σαββατοκύριακο, Παρθένοι, αλλά πριν παρκάρετε τον εαυτό σας στο τραπέζι για πρωινό, τα συναισθήματα μπορεί να περάσουν σε ακραία εδάφη. Ρίξτε το στη διαμάχη ανάμεσα στη Σελήνη και τον πομπώδη Άρη, που θα σας κάνει ευαίσθητους σε κάθε αντιληπτή μικροπρέπεια. Οργή, ζήλια, φόβος –μπορεί να τα νιώσετε όλα το Σάββατο, Παρθένοι. Μην περιμένετε να ξεφύγετε για να σηκώσετε το ακουστικό και να ζητήσετε υποστήριξη. Και πληκτρολογήστε προσεκτικά. Το τελευταίο που θέλετε είναι κάποιον εθισμένο στις κρίσεις να ρίξει λάδι στη φωτιά. Στραφείτε σε έναν ευαίσθητο αλλά προσγειωμένο σύμβουλο για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ξανά προοπτική. Κι ένα μασάζ δεν θα έβλαπτε. Χαρίστε κάτι στον εαυτό σας!

Η έκλειψη της Σελήνης της περασμένης Δευτέρας στον μυστικιστικό δωδέκατο Οίκο σας μπορεί να έριξε φως στα πραγματικά κίνητρα κάποιου. Αυτό που ανακαλύψατε μπορεί να κλόνισε την εμπιστοσύνη σας ή να σας άφησε με περισσότερες ερωτήσεις. Κάτω από το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής, είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε αυτό το άτομο και να εκφράσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα. Είτε χρειάζεστε απαντήσεις είτε μια συγνώμη είτε θέλετε να απομακρυνθείτε για λίγο, μαζέψτε το θάρρος και ξεκινήστε έναν ανοιχτό και ειλικρινές διάλογο. Ενώ μπορεί να έχετε ένα ιδανικό αποτέλεσμα κατά νου, παραμείνετε ευέλικτοι. Αφήστε τον διάλογο να σας κατευθύνει προς την κατάλληλη λύση. Και που ξέρετε, μπορεί να το λύσετε με αγκαλιές μέχρι τη δύση.

Ζυγός

Η Σελήνη είναι στον Ζυγό το Σάββατο και σας κάνει να επικεντρώνεστε σε ένα πρότζεκτ που σας παθιάζει. Έχετε κίνητρα και είστε έτοιμοι να μαζέψετε τα στρατεύματα. Χαλαρά, όμως! Με μια αντίθεση από τον αντιδραστικό Άρη, οι άλλοι θα σας δοκιμάζουν σε κάθε ευκαιρία. Για καλύτερα αποτελέσματα, χαμηλώστε την ένταση της πανηγυρικής ενέργειας και δώστε στους άλλους την ευκαιρία να ζεσταθούν σιγά σιγά μπροστά στο όραμά σας. Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να κάνει πιθανούς συνεργάτες να νιώσουν πίεση.

Μπορεί ο στόχος σας να είναι να τους βάλετε στο παιχνίδι, αλλά βεβαιωθείτε ότι το ναι τους είναι αληθινό. Διαφορετικά, μπορεί να προσποιηθούν και μετά να την κάνουν με ελαφρά γιατί δεν θέλουν να σας πληγώσουν. Ακούστε τα σχόλια και τις ανησυχίες τους. Η αντίστασή τους μπορεί να σας αποκαλύψει που χρειάζεται να δυναμώσετε το σχέδιό σας. Αυτό είναι πολύτιμα δεδομένα, Ζυγοί!

Η έκλειψη της Σελήνης στον Λέοντα της περασμένης Δευτέρας, πυροδότησε τον ενδέκατο Οίκο σας της κοινωνικής δικτύωσης και σας ενθάρρυνε να κατεβάσετε τις άμυνές σας και τον σκεπτικισμό σας αρκετά ώστε να ανταλλάξετε ιδέες με ανθρώπους που σκέφτονται σαν εσάς. Το προσγειωτικό τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής προσφέρει την απαραίτητη μεταφορά στην πραγματικότητα.

Πόσα από αυτά ήταν απλώς κουβέντες και ποιος είναι αληθινός; Δεν χρειάζεται να βιαστείτε σε κάτι. Όσοι είναι ατόφιοι θα επιστρέψουν με απαντήσεις και με λίγη προσπάθεια, θα μπορέσετε να σηκώσετε από το έδαφος τα ρεαλιστικά σας σχέδια. Για τώρα, επικεντρωθείτε στη δουλειά σας και στις πολύ πραγματικές προθεσμίες και προτεραιότητες σας.

Σκορπιός

Μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας προσπαθώντας να ανακτήσετε τον έλεγχο, Σκορπιοί. Με τη Σελήνη να παλεύει τον απρόβλεπτο Άρη, συμβαίνει έντονη αλλαγή σχημάτων εδώ γύρω. Ενώ αυτός ο χαμός θα πρέπει στο τέλος να μπει σε μια τάξη, μαζέψτε πρώτα πληροφορίες. Πάρτε το ρόλο του παρατηρητή και αφήστε τους άλλους να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό. Θα μπορέσετε να εντοπίσετε αυτούς που υπολείπονται και αυτούς που θα μπορούσαν να αποδειχθούν απρόσμενοι σύμμαχοι. Αυτή η ανάλυση μπορεί επίσης να αποδώσει μια δημιουργική ανακάλυψη. Το να βλέπετε τις ρωγμές στις βάσεις σάς βοηθά να κατασκευάζετε πραγματικές λύσεις, τέτοιες που δεν είναι προσωρινά τσιρότα, γι’ αυτό ψάξτε τα ψεγάδια αντί να τα κρύβετε κάτω από το χαλί.

Η έκλειψη της Σελήνης στον Λέοντα της περασμένης Δευτέρας στον Οίκο της καριέρας σας μπορεί να έφερε μερικούς σημαντικούς θριάμβους ή αναγνώριση για τη πρόσφατη σκληρή δουλειά σας. Αν δουλεύετε σε ομάδα, μπορεί να κερδίσατε έναν γύρο θριάμβου για την ομάδα σας ή να κλείσατε μια μεγάλη συμφωνία. Ενώ αυτή η προσοχή σαφώς αναπτερώνει την αυτοπεποίθησή σας, είναι αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας, Σκορπιοί; Θα μάθετε σύντομα, καθώς το σταθεροποιητικό τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής στο ζώδιό σας σάς επανασυνδέει με τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Ξεχάστε τι πιστεύουν οι άλλοι ότι θέλετε ή χρειάζεστε και επικεντρωθείτε στο να κάνετε δουλειές που συντονίζονται με αυτό που λαχταρά η ψυχή σας.

Τοξότης

Τα φαινόμενα απατούν αυτό το Σάββατο, Τοξότες. Μια κατάσταση που μοιάζει με σίγουρο στοίχημα μπορεί να είναι στην πραγματικότητα πολύ περίπλοκη. Χρειάζεται βαθύτερη έρευνα πριν πάρετε μια δουλειά ή υποστηρίξετε έναν υποψήφιο. Μήπως εξιδανικεύετε; Αν βλέπετε μόνο το καλό στους άλλους, μπορεί να σας περιμένει απογοήτευση. Πραγματικά, θα είναι ανακουφιστική για σας λίγη ενέργεια πραγματικότητας. Αρχίζετε να κουράζεστε κι εσείς διατηρώντας την ψεύτικη μάσκα σας. Αφήστε την εξαναγκαστική χαρά και θα συνδεθείτε με τους άλλους σε πολύ βαθύτερο επίπεδο.

Αν πηγαίνατε χωρίς σταματημό από την επεκτατική έκλειψη στον Λέοντα της Δευτέρας, είναι ώρα να πάρετε μια ανάσα. Αυτή η σεληνιακή ενέργεια πυροδότησε τον ένατο Οίκο σας των ταξιδιών και της περιπέτειας, πιθανώς συντρίβοντας κάποιους παλιούς περιορισμούς. Αλλά όταν βγαίνετε τόσο έξω από τη ζώνη άνεσής σας, Τοξότες, πρέπει να επανακτήσετε δυνάμεις, στρεφόμενοι μέσα σας και επαναφορτίζοντας τις συναισθηματικές μπαταρίες σας. Το θεραπευτικό τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής μπορεί να σας δείξει το δρόμο προς τη φωλιά σας για να περάσετε λίγο απαραβίαστο χρόνο απομόνωσης. Οι άλλοι μπορεί να προσπαθήσουν να σας δελεάσουν με προσφορές να βγείτε, αλλά τιμήστε τα όριά σας.

Αιγόκερως

Η σύγκρουση της Σελήνης και του ασταθούς Άρη μπορεί να προκαλέσει διαμάχη στον εσωτερικό κύκλο σας. Πριν υποθέσει κάποιος ότι τον απορρίπτετε, μιλήστε του. Ακόμα κι ένα σύντομο, γλυκό μήνυμα θα δείξει στους αγαπημένους σας ότι παρά το φορτωμένο πρόγραμμά σας δεν τους ξεχνάτε. Μπορεί να είστε εσείς αυτοί που έχετε αγανακτήσει, γιατί δεν δέχεστε την επαρκή εκτίμηση για όλα όσα παρέχετε. Αν οι άλλοι προσπαθήσουν να σας προκαλέσουν ενοχές γιατί έχετε εξαφανιστεί, υπενθυμίστε τους διακριτικά ότι κι εκείνοι επωφελούνται από τη δική σας σκληρή δουλειά. Την Κυριακή, πατήστε και λίγο φρένο! Την περασμένη Δευτέρα μια έντονη έκλειψη της Σελήνης στον Λέοντα φώτισε τον παθιασμένο όγδοο Οίκο σας και έστρεψε την προσοχή σας προς μία μεγάλη αποστολή. Μπορεί να πέσατε με τα μούτρα σε κάποιον ή σε μια δουλειά που απαιτούσε την προσοχή σας όλη την ημέρα.

Η ανακούφιση έρχεται την Κυριακή, με τη μορφή ενός περιπετειώδους τετάρτου της Σελήνης που σας τραβά έξω από τη δίνη. Επανασυνδεθείτε με φίλους στην περιπέτεια (και ξεκινήστε να συζητάτε ταξιδιωτικά σχέδια για τον χειμώνα!), ασχοληθείτε πάλι με τα μέσα δικτύωσης, ανανεώστε το προφίλ στις εφαρμογές ραντεβού σας. Οι Αιγόκεροι σε σχέση, συναντήστε το ταίρι σας για πρωινό και για μια επίσκεψη σε μουσείο και, αν μπορείτε, μια νύχτα σε ένα όμορφο ξενοδοχείο.

Υδροχόος

Τι είπατε; Η διαμάχη του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον ριζοσπαστικό Άρη μπορεί να φέρει μερικές προκλητικές κουβέντες –ίσως απ’ το δικό σας στόμα. Μπορεί να είστε ευέξαπτοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να μιλάτε άσχημα στους φίλους και την οικογένειά σας. Κάνοντας το μπορεί να ανάψετε μια διαμάχη που δεν είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε, ειδικά αν χτυπήσετε ένα από τα ευαίσθητα σημεία τους. Και οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές στις σύντομες αλληλεπιδράσεις σας. Όταν κάνετε σχέδια, για να φυλάξετε τα νώτα σας γράψτε τα πάντα. Δώστε οδηγίες βήμα προς βήμα σε email που δεν αφήνουν χώρο για σύγχυση.

Κάτω από την έκλειψη της Σελήνης της περασμένης Δευτέρας στην ζώνη των σχέσεων σας, επικεντρωθήκατε στον έρωτα και ίσως βοηθήσατε και όλους τους άλλους. Αλλά το φιλόδοξο τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής στη ζώνη της καριέρας σας ανακατευθύνει την ενέργειά σας πίσω στη δουλειά και στους στόχους σας. Όχι ότι οι σχέσεις χρειάζονται αντάλλαγμα, αλλά αν χρειάζεστε να σας κάνει κάποιος μια επαγγελματική γνωριμία ή σύσταση, μην διστάσετε να το ζητήσετε. Ξέρετε ότι θα κάνατε το ίδιο και γι’ αυτούς –για την ακρίβεια, πιθανώς το έχετε κάνει ήδη!

Ιχθύες

Τα πάρτι είναι μια γλυκιά οδύνη το Σάββατο, ειδικά όσον αφορά τα χρήματά σας. Τι λέτε να κάνετε λίγο κράτει ακόμα, Ιχθύες; Η Σελήνη και ο παρορμητικός Άρης μάχονται στον τομέα των χρημάτων σας και θολώνουν την οικονομική σας κρίση. Ελέγξτε τις ορμές καταναλωτική θεραπείας σας και αντ΄ αυτού κάντε έναν πίνακα στο Pinterest. Και αν πρέπει να ψωνίσετε, μείνετε έξω από μαγαζιά που δεν επιτρέπουν αλλαγές μετά την πώληση. Αν εξετάζετε το ενδεχόμενο μιας επιχειρηματικής συνεργασίας, διαπραγματευτείτε την κάθε λεπτομέρεια και βάλτε έναν δικηγόρο να συντάξει το συμβόλαιο. Η προστασία του εαυτού σας από την αρχή είναι απαραίτητη για την μακροχρόνια ευμένεια σας.

Την Κυριακή, ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, Ιχθύες, αλλά αν αυτές σας κάνουν να χάσετε το μεγάλο σας όραμα, θα περάσετε πολύ καλά ξαναβρίσκοντάς το. Το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό σάς βοηθά να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην τελειοποίηση και την εμμονή. Ο προϋπολογισμός σας παραφούσκωσε κάτω από την έκλειψη της Σελήνης της περασμένης Δευτέρας στον σπάταλο Λέοντα. Κάντε μια πιο αυστηρή αξιολόγηση στο σχέδιο εξόδων σας. Δεν θέλετε να κόψετε από παντού τη διασκέδαση, αλλά βάλτε μερικές ακριβές αγορές στη φάση δύο της λίστας επιθυμιών σας.