Αστρολογία: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Ερμής περνά από το ζώδιό σας και σας χαρίζει μια ώθηση απίστευτης ενέργειας. Μην γεμίσετε το πρόγραμμά σας. Κάτω από αυτά τα αυθόρμητα άστρα, οι πολλές προκαθορισμένες συναντήσεις θα σας κουράσουν. Προσέξτε αυτά που μοιράζεστε με τους άλλους, ειδικότερα το Σάββατο, όταν ο μυστικιστής Πλούτωνας μπορεί να προκαλέσει την πίστη ενός στενού συμμάχου σας.

Την Κυριακή, οι θερμοκρασίες μπορεί να ανέβουν κάπως, καθώς ο Άρης, ο πλανητικός κυβερνήτης σας, σχηματίζει ένα ενεργητικό τρίγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον Κριό. Αυτή η ταραχώδης ενέργεια μπορεί να σας κάνει να ξεφουρνίσετε μερικές απόψεις χωρίς λογοκρισία, πράγμα που μπορεί να σας προκαλέσει μεγάλα προβλήματα. Να θυμάστε: Μόνο και μόνο επειδή σκέφτεστε κάτι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το πείτε. Και, ό,τι κι αν κάνετε, μην στείλετε αυτό το τρελό μήνυμα στις 2 τα ξημερώματα –περιμένετε μέχρι το πρωί, όταν θα είστε πιο ψύχραιμοι. Ή ακόμα καλύτερα: Κλείστε τελείως το κινητό και πηγαίνετε για γυμναστική, για να κάψετε αυτή την ένταση!

Ταύρος

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η ενέργειά σας θα περνάει από τον ηλεκτρισμό στην εξουθένωση, καθώς ο θορυβώδης Ερμής θα βρίσκεται στον δωδέκατο Οίκο σας. Και με τον σκιώδη Πλούτωνα σε αντίθεση το Σάββατο, μπορεί να βρεθείτε να πίνετε λίγα παραπάνω νόστιμα κοκτέιλ απ’ όσα θα έπρεπε. Αν αναζητάτε ένα διάλειμμα, κλείστε μια μέρα σε σπα με τους φίλους σας ή ακόμα κι ένα σύντομο ταξιδάκι σε ένα αγαπημένο σημείο έξω από την πόλη. Την Κυριακή, όταν ο απρόβλεπτος Ουρανός σχηματίσει ένα ενεργητικό τρίγωνο με τον τολμηρό Άρη, μπορεί να βρεθείτε σε υπερένταση.

Όποια κι αν είναι τα σχέδιά σας για το Σαββατοκύριακο, φροντίστε να έχετε κάποιες στιγμές ηρεμίας. Μια τάξη γιόγκα ή διαλογισμού μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να αντέξετε τις επόμενες ημέρες. Καθώς ο δωδέκατος Οίκος κυβερνά τη ψυχολογία, λίγη ανασκόπηση μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές ανακαλύψεις. Οι όψεις αυτές μπορούν επίσης να επισημάνουν τα σημεία που υπερβάλλετε εαυτόν. Αν πνίγεστε στις υποχρεώσεις, ζητήστε τη βοήθεια ενός φίλου ή αφήστε τα πρότζεκτ που δεν σας ωφελούν σε τίποτα. Κάποιες φορές το όχι είναι η καλύτερη λύση.

Δίδυμοι

Ώρα για πάρτι, Δίδυμοι! Με τον Ερμή να περνά από τον συνεργατικό ενδέκατο Οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο, το πρόγραμμά σας θα είναι σίγουρα γεμάτο δραστηριότητες. Προσέξτε, ωστόσο, τις τοξικές αντιπαλότητες, καθώς το Σάββατο, ο αδίστακτος Πλούτωνας μπορεί να προκαλέσει μερικές εντάσεις. Την Κυριακή, ένα τρίγωνο ανάμεσα στον ενεργητικό Άρη και τον απρόβλεπτο Ουρανό προκαλεί έντονη κινητικότητα και μια σύγκρουση είναι πιθανή.

Αντί να βρεθείτε στην πρώτη γραμμή, παραμείνετε θεατές. Υπό αυτή την όψη, ρισκάρετε να φανείτε υπερόπτες, ακόμα κι αν δεν το θέλετε. Ένας φίλος-εχθρός μπορεί να πιέσει τα κουμπιά σας την Κυριακή, αλλά μην ψαρώσετε. Αντιθέτως, εξετάστε την συμπεριφορά τους και βρείτε τα σημεία που μπορεί να μοιάζετε. Πιθανότατα έχετε πολλά κοινά με αυτό το άτομο και μπορεί στο τέλος να καταλήξετε φίλοι αντί για εχθροί!

Καρκίνος

Βάλτε προτεραιότητες, Καρκίνοι. Καθώς ο γνωστικός Ερμής περνάει από τον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο, θα έχετε αφθονία ενέργειας για να ολοκληρώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Μπορεί να ξεμπερδέψετε με πράγματα της δουλειά σας που εκκρεμούν ή να νιώσετε την έμπνευση να δουλέψετε πάνω στην βελτίωση του εαυτού σας. Αν κάποιος φίλος που σας αποσπά την προσοχή προσφερθεί να σας βοηθήσει στην αποστολή σας (ενώ ξέρετε ότι μόνο θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας), αρνηθείτε ευγενικά. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις προσκλήσεις που δεν σας ακούγονται ευχάριστες. Δεν έχετε χρόνο για άχρηστες διακοπές αυτό το Σαββατοκύριακο.

Την Κυριακή, ένα κινητήριο τρίγωνο ανάμεσα στον φιλόδοξο Άρη και στον παρορμητικό Ουρανό σας δίνει μια επιπλέον ενεργειακή ώθηση για το μάθημα Crossfit ή για να κάνετε έναν καλό καθαρισμό στο σπίτι σας. Αλλά βρείτε έναν ήρεμο ρυθμό. Πολλά πράγματα σας συμβαίνουν και μπορεί εύκολα να εξουθενωθείτε. Χωρίστε τους μεγάλους στόχους σας σε μικρότερα, επιτεύξιμα βήματα και μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να τα πετύχετε όλα. Γι’ αυτό υπάρχουν οι Δευτέρες!

Λέων

Φτιάξτε βαλίτσα και ετοιμαστείτε για το ταξίδι! Ο Ερμής περνά το Σαββατοκύριακο στον Κριό και στον ένατο Οίκο σας, ξυπνώντας τον περιπλανώμενο μέσα σας. Μην ανησυχείτε αν δεν τα έχετε σχεδιάσει όλα από πριν. Ένα αυθόρμητο ταξίδι με το τρένο θα ικανοποιήσει τις ταξιδιάρικες ορμές σας, ακόμα κι αν πρόκειται για μια σύντομη εκδρομή. Με τον ιδιωτικό Πλούτωνα στο μίγμα του Σαββάτου, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αποσυνδεθείτε από τα κοινωνικά μέσα. Χωρίς Facebook, χωρίς προβλήματα! Απλώς φροντίστε να ενημερώσετε τους δικούς σας, έτσι ώστε να μην καταλήξει να εμπλακεί η αστυνομία!

Την Κυριακή, ένα χαρούμενο τρίγωνο ανάμεσα στον αισθησιακό Άρη και στον επαναστατικό Ουρανό μπορεί να τραβήξει ένα γοητευτικό ξένο στην τροχιά σας. Όχι, στην αρχή μπορεί να μην μοιάζει με τον τύπο σας, αλλά μια συναρπαστική συζήτηση (και ποιος ξέρει τι άλλο;) μπορεί να επακολουθήσει, αν κρατήσετε ανοικτό το μυαλό σας. Αν έχετε ήδη σχέση, αναθερμάνετε λίγο τη ρουτίνα σας με μια ερωτική απόδραση για δύο ή με ρομαντικές διακοπές στο σπίτι. Ο καλύτερος τρόπος για να συνδεθείτε μπορεί να αποδειχθεί η αποφυγή των βαρετών συνηθειών και η εξερεύνηση νέων συνόρων.

Παρθένος

Βγάλτε έξω την πινακίδα Μην Ενοχλείτε! Με τον Ερμή να περνά από τον όγδοο, προσωπικό σας Οίκο όλο το Σαββατοκύριακο, θέλετε τον χώρο σας. Ακυρώστε σχέδια που δεν σας συναρπάζουν, έτσι ώστε να μπορέσετε να κρυφτείτε στο σπίτι. Μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε ένα μεγάλο, ικανοποιητικό πρότζεκτ ή να μείνετε κάτω από τα σκεπάσματα για να παρακολουθήσετε μια σειρά μαζί με το ταίρι σας. Κρατήστε τη διάθεσή σας υπό έλεγχο το Σάββατο, όταν ο ταραχώδης Πλούτωνας σας παρασύρει σε τσακωμούς για τους πιο ασήμαντους λόγους.

Την Κυριακή, το τρίγωνο Άρη – Ουρανού διεγείρει έναν σημαντικό διάλογο με ένα συγγενή ή μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας. Αποφύγετε τα κακεντρεχή σχόλια και προχωρήστε προς μια θετική λύση. Μπορεί να είναι δελεαστικό να δεθείτε κουτσομπολεύοντας, αλλά μην το κάνετε, Παρθένοι. Τέτοιου είδους αρνητικότητα είναι μικροπρέπεια, και ειλικρινά, είστε καλύτεροι απ’ αυτό!

Ζυγός

Χρειάζονται δύο, Ζυγοί! Ο κινητήριος Ερμής περνάει το Σαββατοκύριακο στον Κριό και στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων, που σημαίνει ότι η ώρα είναι Τώρα για να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας. Ακούστε τα προβλήματά τους με ανοικτή καρδιά, αλλά μην τα αφήσετε να σας παρασύρουν. Με τον εκρηκτικό Πλούτωνα να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή το Σάββατο, μπορεί να επηρεαστείτε εύκολα από την κακή συμπεριφορά κάποιου άλλου. Αν τα παράπονά τους τραβήξουν πολύ, προσφέρετε μια αγκαλιά και μερικές κουβέντες ενθάρρυνσης και αλλάξτε το θέμα σε κάτι πιο ευχάριστο.

Το τρίγωνο της Κυριακής ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει μια αντιπαράθεση γεμάτη πάθος με έναν στενό φίλο ή σύντροφο. Μείνετε σε ισορροπία καθώς λύνετε τα θέματά σας –δεν υπάρχει λόγος για υπερβολές. Μπορείτε να βρείτε μια ειρηνική λύση, αν κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Μπορεί να ανέβουν οι ερωτικές θερμοκρασίες μέσω του Tinder ή με κάποιον γνωστό σας. Απολαύστε την έλξη, αλλά να ξέρετε ότι αυτοί οι δύο πλανήτες φέρνουν εφημερία στο μίγμα και είναι πιο πιθανό να πρόκειται για μια στιγμή παρά για την υπόλοιπη ζωή σας.

Σκορπιός

Ξεθάψτε το ξεσκονόπανο και ξεκινήστε καθαριότητα! Με τον πρακτικό Ερμή να περνά από τον Κριό και τον οργανωτικό έκτο Οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο, είστε έτοιμοι να βάλετε τάξη στο χώρο σας. Με τον συγκυβερνήτη σας, Πλούτωνα, να προσθέτει φορτίο το Σάββατο, μπορεί να ανακαλύψετε ένα ανησυχητικό αντικείμενο σε κάποιο παλιό κουτί ή στο πάνω ράφι της κουζίνας. Μην φρικάρετε! Κάντε την απαραίτητη συζήτηση για να μάθετε τι ακριβώς είναι αυτό το μυστήριο αντικείμενο. Στο τέλος, η ανακάλυψή σας μπορεί να σας κάνει να γελάσετε –και να προσθέσει μια ξεκαρδιστική ιστορία στο δυναμικό σας, που να αξίζει να την επαναλάβετε το βράδυ στο ποτό σας.

Το τρίγωνο της Κυριακής ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό σας ενθαρρύνει να αναδιαρθρώσετε τον προϋπολογισμό σας και να φέρετε υπό έλεγχο τα οικονομικά σας. Εφόσον ο Ουρανός κυβερνά επίσης την τεχνολογία, κατεβάστε εφαρμογές οργάνωσης ή επενδύστε σε μια νέα συσκευή που θα σας βοηθήσει στην απόδοση. Ακόμα και στην σπάνια περίπτωση να είστε απ’ τους τεχνοφοβικούς Σκορπιούς, είναι καλό να αντιγράψετε τα δεδομένα σας σε ένα δίσκο ή να προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης τον υπολογιστή σας.

Τοξότης

Ας κινηθούμε! Ο αγγελιοφόρος Ερμής περνάει από τον Κριό το Σαββατοκύριακο και φωτίζει τον παθιασμένο και εκφραστικό πέμπτο Οίκο σας. Ξεθάψτε τα βαράκια: Θα έχετε μεγάλη ενέργεια για να κάψετε. Μην διστάσετε να πειραματιστείτε με αντισυμβατικούς τρόπους γυμναστικής. Ένα συγκεκριμένο αθλητικό παιχνίδι κάτω από τα σεντόνια μπορεί να κάψει περισσότερες θερμίδες από το τρέξιμο στον διάδρομο. Έχετε το νου σας στα έξοδά σας το Σάββατο, καθώς ο παρορμητικός Πλούτωνας θα σας δελεάσει να ξεκινήσετε ένα καταναλωτικό όργιο.

Την Κυριακή, ένα θετικό τρίγωνο ανάμεσα στον επαναστάτη Ουρανό και στον τολμηρό Άρη στο ζώδιό σας, μπορεί να οδηγήσει σε φλογερό έρωτα. Μην ντραπείτε να δείξετε το φρικιό που βρίσκεται μέσα σας, αλλά μην ανοίξετε όλα τα συναισθηματικά χαρτιά σας –ακόμα. Αυτή η συνάντηση μπορεί να σας κάνει πολύ παρορμητικούς και δεν θέλετε να κάνετε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα (ξανά).

Αιγόκερως

Το ημερολόγιό σας μπορεί να είναι γεμάτο με εκδηλώσεις, καθώς ο κοινωνικός Ερμής περνά από τον Κριό και τα εγχώρια εδάφη σας όλο το Σαββατοκύριακο. Θα είναι διασκεδαστική η σύνδεση με τους αγαπημένους σας, αλλά μπορεί να είστε πολύ απασχολημένοι για να κάνετε νέες γνωριμίες. Το Σάββατο, ο Ερμής διασταυρώνεται με τον ιδιωτικό Πλούτωνα και θα νιώσετε ενοχλημένοι από μακρινές επαφές που προσπαθούν να εισβάλουν στην τροχιά σας –ειδικά αν η ενέργειά τους διαφέρει από τη δική σας.

Την Κυριακή, μια συνάντηση Άρη – Ουρανού μπορεί να φέρει λίγη ένταση στο σπίτι σας. Κάποιος αγαπημένος μπορεί να ζητήσει τη βοήθεια σας για μια κρίση ή ένας εξαντλημένος φίλος μπορεί να περάσει από το σπίτι σας για να παραπονεθεί για ένα επείγον θέμα. Είναι σημαντικό να είστε υποστηρικτικοί, ενώ ταυτόχρονα τιμάτε τα όριά σας: το τελευταίο που θέλετε είναι να παρασυρθείτε από τα δράματα. Αν δεν μπορείτε να χειριστείτε την έντονη ενέργεια αυτή τη στιγμή, επιλέξτε μια μέρα της επόμενης εβδομάδας για να βρεθείτε με αυτό το άτομο. Και ποιος ξέρει –μέχρι τότε, το θέμα μπορεί να έχει λυθεί! Για το τέλος του Σαββατοκύριακου, μαζέψτε τους φίλους σας για ένα χαλαρό κυριακάτικο γεύμα.

Υδροχόος

Κερδίζετε στον διαγωνισμό δημοτικότητας (και πάλι!), Υδροχόοι. Έχετε άπειρες επιλογές εκδηλώσεων για το Σαββατοκύριακο, καθώς ο Ερμής περνά από τον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας. Οι άλλοι μπορεί να ανταγωνίζονται για την προσοχή σας, αλλά μην υπερβάλλετε εαυτόν. Τα ενεργειακά βαμπίρ και οι ντράμα κουίνς δεν έχουν θέση στο πάρτι σας. Με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα να φορτίζει τις αλληλεπιδράσεις του Σαββάτου, μπορεί να γνωρίσετε την αδελφή ψυχή σας. Αλλά μην βιαστείτε να ανακηρύξετε αυτό το άτομο το αδελφικό σας δίδυμο. Θα χρειαστείτε λίγο παραπάνω χρόνος για να σιγουρευτείτε ότι αυτή η σύνδεση είναι αληθινή.

Την Κυριακή, ένα αναζωογονητικό τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και στον Ουρανό μπορεί να σας εμπνεύσει να μπείτε σε έναν νέο κοινωνικό κύκλο ή να συνδεθείτε με κάποια δημιουργικά πνεύματα. Μην σκαλίσετε το πρόγραμμά σας στην πέτρα, ωστόσο, καθώς μια απρόσμενη πρόσκληση μπορεί να διαταράξει υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου σας.

Ιχθύες

Με τον Ερμή να περνά από τον ενδοτικό δεύτερο Οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο, θα διεγερθείτε από ένα κύμα όμορφων θεαμάτων, ήχων και κάθε είδους αισθητική έμπνευση. Η φασιονίστα που βρίσκεται μέσα σας θα ξυπνήσει στην παρουσία θεατρικών κουστουμιών ή ανθρώπων που περνούν από ένα πολυσύχναστο σημείο. Αλλά μην αφήσετε την ζήλια που δημιουργείται από ανασφάλειες να χαλάσει την καλή ενέργειά σας το Σάββατο, όταν ο σκιώδης Πλούτωνας κάνει την εμφάνισή του. Δεν χρειάζεται να συμβαδίζετε με όλα τα μοντέλα του κόσμου σας, απελευθερώστε τον βασιλικό εαυτό σας.

Η Κυριακή φέρνει ένα αυθόρμητο τρίγωνο ανάμεσα στον δυναμικό Άρη και τον αυθόρμητο Ουρανό και ανάβει το πράσινο φως στις επαγγελματικές δραστηριότητες. Η ενέργεια καινοτομίας μπορεί να φέρει μια απρόσμενη λύση σε ένα δημιουργικό αδιέξοδο. Κρατήστε κοντά σας τα εργαλεία καταγραφής, καθώς οι καλές ιδέες θα ρέουν με αφθονία την Κυριακή. Μην ντραπείτε να πάρετε μαζί σας επαγγελματικές κάρτες στη βόλτα σας. Αυτή η ευνοϊκή ευθυγράμμιση θα φέρει καλούς λόγους για να μοιράσετε μερικές.