Αστρολογία: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Τα πάντα βγάζουν επιτέλους νόημα αυτό το Σαββατοκύριακο, Κριοί, τουλάχιστον στο μυαλό σας. Το Σάββατο, ο δομημένος Κρόνος στην οραματιστική σφαίρα σας σχηματίζει ένα κινητήριο τρίγωνο με τον πρωτοποριακό Ουρανό (το τρίτο από ένα σπάνιο τρίο που συνέβη τελευταία φορά τα προηγούμενα Χριστούγεννα και στις 19 Μαΐου). Σε μια στιγμή ησυχίας ή ίσως κατά τη διάρκεια του καφέ και της συζήτησης με φίλους, μπορεί να έχετε μια διανοητική ανακάλυψη που θα αφορά τίποτα παραπάνω από τον σκοπό της ζωής σας, μαζί με οδηγίες βήμα προς βήμα!

Αν πρέπει, φύγετε για λίγο για να καταγράψετε αυτές τις θεϊκές λήψεις. Ή επικαλεστείτε κάποια υψηλότερη σοφία μέσα από τον διαλογισμό, από έναν μακρύ περίπατο στη φύση ή κάποια άλλη σόλο δουλειά στο προσωπικό σας εργαστήριο. Όταν η Σελήνη μπει στην Παρθένο την Κυριακή, θα έχετε τη δυναμική να αρχίσετε να μαστορεύετε. Λερώστε τα χέρια σας καθώς πειραματίζεστε ή δημιουργείτε ένα πρωτότυπο. Αφήστε τις τάσεις τελειομανίας στην πόρτα: τα λάθη είναι απαραίτητα για την αναπτυξιακή διαδικασία!

Ταύρος

Η ατζέντα του Σαββάτου: βουτιά στα βαθιά. Ένα σπάνιο τρίγωνο μεταξύ του δομημένου Κρόνου και του μετασχηματιστικού Ουρανού στους πιο προσωπικούς και μυστικιστικούς Οίκους σας ανοίγει τα κανάλια της διαίσθησής σας και σας βοηθάει να κοσκινίσετε όλα τα βαθιά συναισθήματα. Εστιάστε στη γλώσσα του σώματος. Έτσι θα ακούσετε τι λένε πραγματικά οι άλλοι μέσα από τα λόγια τους. Οι σαγηνευτικές δυνάμεις σας θα φτάσουν σε κορύφωση, αλλά θα έχετε μηδενική ανοχή απέναντι στους παίκτες. Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας, παραδεχτείτε ποιον έχετε απέναντι σας.

Αυτή μπορεί να είναι η ιδανική στιγμή για να ξεφύγετε από μια τοξική σύνδεση ή για να αφεθείτε πλήρως στα χέρια της αγάπης. Ο Έρωτας προσδίδει παραπάνω στήριξη την Κυριακή, καθώς η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και στον πέμπτο Οίκο σας, του έρωτα. Εάν τα μαγικά σας είχαν πάρει έναν υπνάκο, περάστε την ημέρα σας φροντίζοντας τον εαυτό σας. Η μούσα της μόδας είναι εδώ, οπότε χαρίστε στον εαυτό σας κάτι πολυτελές και πρακτικό.

Δίδυμοι

Ελπίζετε να περάσετε ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο; Καλή τύχη με αυτό! Το Σάββατο, ο πρακτικός Κρόνος χαιρετά το άγριο παιδί τον Ουρανό, ρίχνοντας λίγο αλατοπίπερο σε όλες τις αλληλεπιδράσεις σας. Ηλεκτρίστε τις παρέες σας και όχι μόνο με έντονες συζητήσεις. Φτιάξτε μια ομάδα που θα προσφέρει εθελοντισμό ή θα κάνει κάποια ακτιβιστική δουλειά. Ή συναντηθείτε για μια προβολή που θα δωρίσει τα έσοδα που θα μαζευτούν σε έναν έρανο.

Όταν πρέπει, αφιερώστε και λίγη κουβέντα στη δουλειά σας. Ίσως να καταλήξετε να μοιράζεστε μια εμπορεύσιμη (και πολύ αναγκαία) επιχειρηματική ιδέα με τον τέλειο εταίρο ή επενδυτή. Σχεδιάστε να κοιμηθείτε παραπάνω την Κυριακή όταν η Σελήνη περάσει στην Παρθένο και στον τέταρτο Οίκο σας, του σπιτιού. Το αμέριμνο χαζολόγημα δίνει χώρο στις έξυπνες ανακαλύψεις. Απλώς μην ξεχάσετε να κλείσετε τον φούρνο, όταν σας έρθει η έμπνευση να γράψετε στίχους τραγουδιών!

Καρκίνος

Παραδοσιακά ή αντισυμβατικά; Τα δύο αυτά θα διασταυρωθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, χάρη σε μία σπάνια συνάντηση του συντηρητικού Κρόνου και του ανατρεπτικού Ουρανού. Ορισμένοι κανόνες δημιουργήθηκαν για να καταπατούνται ή τουλάχιστον να κάμπτονται για ένα πιο παραγωγικό αποτέλεσμα. Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να συναντήσετε κάποιον που να σας κάνει να αμφισβητήσετε την ιδεολογία την οποία ακολουθείτε.

Εάν θέλετε να αλλάξετε μια κατάσταση, Καρκίνοι, ξεκινήστε αλλάζοντας τον τρόπο που την βλέπετε. Μην ανησυχείτε: το να ανοίξετε το μυαλό σας δεν σημαίνει ότι θα χάσετε την εξουσία. Στην πραγματικότητα, την Κυριακή, καθώς η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και στον επικοινωνιακό, συνεργατικό τρίτο Οίκο σας, ο διάλογος με την αντιπολίτευση μπορεί να χτυπήσει μια νέα και αρμονική χορδή. Μην χολοσκάτε για να βρείτε τα σωστά σημεία συζήτησης. Ακούστε, είστε εκεί και επικεντρωθείτε στο μέλλον αντί να κολλάτε στο παρελθόν.

Λέων

Είναι ένα Σαββατοκύριακο που μπορεί να ακούσετε τα πάντα, καθώς ο σοκαριστικός Ουρανός πλησιάζει τον σοβαρό Κρόνο και σας βοηθά να ξεκινήσετε μια δύσκολη συζήτηση. Ενώ η ειλικρίνεια των άλλων μπορεί να σας βρει προ εκπλήξεως, κρατήστε ανοιχτή την καρδιά σας. Θα μπορέσετε να αναπνεύσετε με ανακούφιση από τη στιγμή που μάθετε επιτέλους την αλήθεια! Προσέξτε όμως τι εύχεστε: μπορεί να ακούσετε μια ερωτική ομολογία από κάποιον που δεν βλέπατε με αυτό τον τρόπο. Θα γοητευτείτε, σίγουρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υποχρεούστε να ανταποδώσετε, εκτός, βέβαια, κι αν αισθάνεστε κι εσείς το ίδιο!

Την Κυριακή, η Σελήνη φεύγει από το ζώδιό σας και μετά από δύο επιπλέον μέρες αυθορμητισμού, αισθάνεστε την πίεση να γίνετε παραγωγικοί. Φροντίστε τις ευθύνες σας, αλλά σκάστε το στο ενδιάμεσο για έναν καφέ ή ένα μασάζ. Όλο δουλειά και καθόλου παιχνίδι δεν θα είναι ποτέ ο σωστός τρόπος για έναν Λέοντα!

Παρθένος

Είναι περίοδος μετασχηματισμού, Παρθένοι. Το Σάββατο, ένας ισχυρός σχηματισμός μεταξύ του σταθερού Κρόνου και του πειραματικού Ουρανού σας βοηθά να αναταράξετε με παραγωγικό τρόπο έναν τομέα της ζωής σας που έχει κολλήσει. Αλλά μην περιμένετε να βρεθείτε ξαφνικά σε αυτό το νέο σύνορο. Θα πρέπει να πάρετε ένα (υπολογιζόμενο) ρίσκο για να συναντήσετε το σύμπαν στη μέση του δρόμου. Με τους δύο πλανήτες σε συναισθηματικούς Οίκους, μπορεί να συγκλονιστείτε από τα δάκρυα και τις ομολογίες που χύνονται από μέσα σας. Αλλά πόσο απελευθερωτικά είναι!

Ήδη σε σχέση; Κάντε τη συζήτηση που αναβάλατε. Με την Σελήνη να κατευθύνεται στην Παρθένο την Κυριακή, δεν θα μπορέσετε να κρύψετε αυτά που αισθάνεστε. Ανοίξτε τα χαρτιά σας στο τραπέζι, αλλά προσέξτε το ύφος σας. Εάν κρατούσατε κάποια πράγματα μέσα σας για καιρό, τα λόγια σας μπορεί να βγουν πιο επιθετικά από ό,τι είχατε σκοπό. Πριν από τις συζητήσεις, απολαύστε λίγο χρόνο μόνοι σας για να βρείτε το κέντρο σας και να μπείτε στη σωστή διάθεση.

Ζυγός

Ακολουθείτε για να τα πάτε καλά; Αρκετά, Ζυγοί! Το Σάββατο, ο αυστηρός Κρόνος λαμβάνει ένα ταρακούνημα από τον επαναστατικό Ουρανό, το οποίο θα βάλει όλες τις στενότερες σχέσεις σας κάτω από το μικροσκόπιο. Ξεκινήστε εντοπίζοντας τι είναι αυτό που σας ενοχλεί στις σχέσεις που αισθάνεστε ότι είναι εκτός ισορροπίας. Ποιος είναι ο δικός σας ρόλος στο πρόβλημα; Ίσως να μην έχετε εκφράσει σαφώς τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Αλλά αν αισθάνεστε σαν κολλημένος δίσκος, να η επόμενη ερώτηση: μήπως μιλάτε στον λάθος άνθρωπο; Κανείς δεν μπορεί να είναι τα πάντα για εσάς, Ζυγοί.

Μπορεί να χρειαστεί να αναζητήσετε διάφορους τύπους υποστήριξης από έναν φίλο ή έναν σύμβουλο, αντί να τα ζητάτε όλα από το ταίρι σας, για παράδειγμα. Πέρα απ’ αυτό, όμως, δεν μπορείτε να αρνιέστε τις πραγματικές ανάγκες σας. Καθώς η Σελήνη περνάει στον δωδέκατο Οίκο σας, της θεραπείας και των μεταβάσεων, την Κυριακή, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η ώρα να πείτε αντίο ή να δώσετε ένα τελεσίγραφο για τελευταία φορά. Οι συμβιβασμοί δεν πρέπει να μοιάζουν με θυσίες.

Σκορπιός

Τα χρήματα μιλάνε αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε πρέπει να τα βγάλετε από τη λίστα των θεμάτων ταμπού. Ο δομημένος Κρόνος στη ζώνη του εισοδήματός σας συνεργάζεται με τον πρωτοποριακό Ουρανό στον εργατικό έκτο Οίκο σας το Σάββατο για την τρίτη και τελευταία φορά από το περασμένο Δεκέμβριο. Μην εκπλαγείτε αν έχετε μια καταπληκτική ιδέα για την επόμενη εξέλιξη στην καριέρα σας. (Συμβουλή: θα περιλαμβάνει το να δουλεύετε πιο έξυπνα, όχι πιο πολύ.) Χρειάζεται χρήματα για να κερδίσετε χρήματα, Σκορπιοί. Ρωτήστε τους πιο εύπορους φίλους σας ποιοι είναι οι αγαπημένοι τους συγγραφείς, σύμβουλοι και δάσκαλοι.

Επενδύστε στην οικονομική σας εκπαίδευση και λάβετε συστάσεις για τον καλύτερο οικονομικό προγραμματιστή, ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε ένα μέρος του κάθε μισθού σας σε έναν άλλο λογαριασμό που θα σας βοηθήσει στο μέλλον. Με την Σελήνη να μετακινείται στον τομέα της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογικής ζώνης σας την Κυριακή, μπορεί να συμμετάσχετε σε μια ομάδα δημιουργών ή να περάσετε λίγες ώρες στο YouTube βλέποντας βίντεο από εμπνευσμένους οικονομικούς εξπέρ.

Τοξότης

Το Σάββατο ο δομημένος Κρόνος στο ζώδιό σας κάνει ομάδα με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον πέμπτο Οίκο σας, της αγάπης, της δημιουργικότητας και της φήμης. Μπορείτε να αλλάξετε την ενέργεια στην ερωτική σας ζωή με το να καταλάβετε τι θέλετε, τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε και τι δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε. Αν έχετε επιτρέψει σε κάποιον που φοβάται την δέσμευση να σας παίζει, παραδώστε του τα χαρτιά της έξωσής του. Αυτό το πλανητικό ζεύγος σας προτρέπει να ακολουθήσετε τη μούσα σας, ακόμα κι αν πρέπει να ξεκλέψετε λίγες ώρες για τον εαυτό σας για να το κάνετε.

Την Κυριακή, η Σελήνη στον επαγγελματικό δέκατο Οίκο σας στέλνει τη φιλοδοξία σας ψηλά. Αντί να συναντήσετε τους φίλους σας για ποτά, αφιερώστε την ημέρα στο να διαλογιστείτε πάνω στον ανώτερο σκοπό σας και στη συνέχεια να κάνετε μερικά βήματα. Μια βόλτα στη φύση μπορεί να εμπνεύσει την εφευρετικότητά σας. Σταματήστε και στηριχτείτε πάνω σε ένα ώριμο δέντρο και νιώστε τη δύναμη των ριζών του. Δεδομένου ότι αυτή είναι η ενέργεια στην οποία στοχεύετε για τη ζωή σας τώρα, Τοξότες, αυτή η άσκηση μπορεί να είναι πιο δυνατή απ’ ό,τι πιστεύετε!

Αιγόκερως

Κάντε επαναστατική τη ρουτίνα και τα τελετουργικά σας αυτό το Σαββατοκύριακο, Αιγόκεροι. Ενώ αγαπάτε τις παραδόσεις σας, αυτό το Σάββατο ο κυβερνήτης σας, ο σταθερός Κρόνος, συνεργάζεται με τον πρωτοποριακό Ουρανό για να αναταράξει το status quo. Ποτέ δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε τις αρχές σας, αλλά εάν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, αισθάνεστε καιρό τώρα κολλημένοι σε έναν αρχαίο ρυθμό. Δείτε μερικές διαλέξεις και ξεφυλλίστε βιβλία από πνευματικούς ηγέτες και επαναστάτες που μιλούν για θέματα που θεωρείτε σημαντικά.

Πριν περάσει το Σαββατοκύριακο, μπορεί να βρείτε τον ιδανικό τρόπο να συνδυάσετε το παλιό με το νέο. Εάν ένα εργαστήριο ή ένα διαδικτυακό σεμινάριο καλεί το όνομά σας την Κυριακή, ακολουθήστε το! Καθώς η Σελήνη ξεκινά ένα ταξίδι δυόμισι ημερών μέσω του επεκτατικού ένατου Οίκου σας, στέκεστε ορθάνοιχτοι μπροστά στη βάση γνώσεων του σύμπαντος. Εάν δεν έχετε διάθεση για βιβλία, δοκιμάστε τη βιωματική ή τη βασισμένη στο σώμα μάθηση, όπως ένα ωραίο μάθημα κινητικής.

Υδροχόος

Το Σάββατο, οι δύο κοσμικοί πρωταθλητές σας, ο αυθόρμητος Ουρανός και ο δομημένος Κρόνος δημιουργούν έναν υποστηρικτικό σχηματισμό στους πιο κοινωνικούς τομείς σας. Κανείς δεν κάνει ένα αυτοσχέδιο πάρτι όπως εσείς, έτσι βάλτε λίγα παραπάνω πιάτα στο τραπέζι σας και δανειστείτε καρέκλες από τους πάντες! Ακόμα και αν ο χώρος σας είναι μικρός, κανείς δεν πρόκειται να παραπονεθεί αν λάβει την πρόσκλησή σας. Αλλά φτιάξτε προσεκτικά τη λίστα των καλεσμένων σας, επιλέγοντας τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για αυτά τα ανώτερα θέματα που τροφοδοτούν τη φωτιά σας. Μπορεί να καταλήξετε να παίζετε την προξενήτρα ή να νιώσετε σπίθες με κάποιο προσκεκλημένο ενός φίλου σας.

Την Κυριακή, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και στον παθιασμένο όγδοο Οίκο σας, το οποίο ανεβάζει τη μαγνητική γοητεία σας. Εάν αισθανθείτε ότι κάποιος σας στέλνει μηνύματα, ερευνήστε (διακριτικά). Δεν είστε σε διάθεση για τον χορό της αποπλάνησης; Πάρτε μερικό απαραίτητο σόλο χρόνο ή χρησιμοποιήστε την εστιασμένη ενέργειά σας για να κάνετε κάποια λεπτομερή δουλειά.

Ιχθύες

Το Σάββατο, θα ενθουσιαστείτε να συνδυάσετε τα παλιά έθιμα με κάποιες νέες παραδόσεις, καθώς ο συμβατικός Κρόνος συνεργάζεται με τον επαναστατικό Ουρανό στην τρίτη από μια σειρά τριών σπάνιων τριγώνων που ξεκίνησαν τον περασμένο Δεκέμβριο. Σκεφτείτε τον οικονομικό προγραμματισμό σας: αποθαρρυντικές σκέψεις διακόπτουν τη ροή σας εκεί ακριβώς που αρχίζετε να προχωράτε; Η αλλαγή ξεκινά με την αναγνώριση, έπειτα συνεχίζεται με την θετική αναμόρφωση. Για παράδειγμα, αλλάξτε το μάντρα σας: «Δεν θα μπορέσω ποτέ να το αγοράσω αυτό» με κάτι τέτοιο: «είμαι ανοιχτός στην ανακάλυψη νέων μονοπατιών προς την ευημερία».

Αυτή η αναξιοποίητη πηγή εισοδήματος μπορεί να αξιοποιηθεί μέσω μιας εταιρικής σχέσης την Κυριακή, όταν η Σελήνη περάσει στην Παρθένο και στα δυναμικά ζευγάρια για δυόμισι μέρες. Κάποιος, από διαφορετικό υπόβαθρο ζωής, μπορεί να έχει ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να ισορροπήσει τις ικανότητες και την προσωπικότητά σας. Ψάξτε για κερδοφόρα σενάρια όπου κι αν πάτε.