Αστρολογία – Παραμονή Χριστουγέννων: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία – Παραμονή Χριστουγέννων: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, έχετε πολλά πράγματα να κάνετε ακόμη – ακόμα και την Παραμονή των Χριστουγέννων! Με το υποστηρικτικό τρίγωνο μεταξύ Σελήνης στον οικονομικό 2ο Οίκο σας και Ήλιου στον 10ο των φιλοδοξιών, εστιάζετε στη δουλειά και όχι την ετοιμασία των δώρων. Έχετε τη δυναμική που χρειάζεται για να ολοκληρώσετε, πριν αρχίσουν οι δικοί σας να παραπονιούνται ότι τους παραμελείτε. Η ατμόσφαιρα ευνοεί και την καταγραφή των στόχων σας για τη νέα χρονιά… Και όσο πιο μακριά στοχεύσετε, τόσο διευρύνετε την επιτυχία σας όσον αφορά την καριέρα και τα οικονομικά σας!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μπορείτε να πραγματώσετε τη χριστουγεννιάτικη ευχή σας για χαρά και ευτυχία! Το εγγυάται το τρίγωνο του Ήλιου στον ευνοϊκό 9ο Οίκο σας, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας. Με τη δημιουργικότητα και τη δημοτικότητά σας τονωμένες, φανείτε τολμηροί και πρωτοποριακοί στο πώς θα δώσετε τα δώρα σας… Γιατί να μην τα αφήσετε στην πόρτα των αγαπημένων σας, υπακούοντας στους περιορισμούς της πανδημίας… Και με όσους βρεθείτε από κοντά, προτείνετε να μοιραστείτε τα μαθήματα που πήρατε από αυτή την προκλητική χρονιά!

Δίδυμοι

Μην θορυβηθείτε αν έχετε μια λιγότερο κοινωνική διάθεση την Παραμονή των Χριστουγέννων, αγαπητοί Δίδυμοι! Την προκαλεί η σύμπραξη της Σελήνης στον 12ο Οίκο σας της χαλάρωσης, με τον Ήλιο στον 8ο Οίκο σας των έντονων συναισθημάτων. Θα αποζητήσετε την οικειότητα και λίγα άτομα, γι’ αυτό μειώστε στο ελάχιστο τις επαφές σας. Και αν η ευαίσθητη πτυχή σας αποζητήσει μια συναισθηματική ή πνευματική διέξοδο, να της την δώσετε πριν αλλάξει αυτή η χρονιά!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μπορείτε να έχετε τους δικούς σας ανθρώπους κοντά την Παραμονή των Χριστουγέννων… Ακόμα κι αν ενωθείτε διαδικτυακά, γύρω από τα στολισμένα δέντρα σας! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη στους διαπροσωπικούς σας οίκους, κεντρίζει την ανάγκη σας για εγγύτητα. Δεν αποκλείεται να συστήσετε το καινούργιο σας ταίρι στον κύκλο σας… Ακόμα και να περάσετε στο επόμενο επίπεδο μια πλατωνική σχέση. Και επειδή θα έχετε διάθεση προσφοράς, ίσως να βελτιώσετε πολύ τη ζωή ενός ανθρώπου!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, ετοιμαστείτε να οργανώσετε όλη την εορταστική περίοδο! Μια σύμπραξη του Ήλιου με την Σελήνη, θα προάγει τον δυναμισμό και το «σκηνοθετικό» σας χάρισμα. Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στη σοβαρότητα και τη χαρωπή διάθεση που χρειάζεται η Παραμονή των Χριστουγέννων, λαμβάνοντας υπόψιν τα γούστα του καθενός. Είναι καλό στο μεταξύ να κάνετε κι ένα «ξεκαθάρισμα» σε άτομα που μόνο χώρο πιάνουν στη ζωή σας!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ενδώστε στη ζωηρή σας διάθεση για την Παραμονή των Χριστουγέννων! Είναι καλοδεχούμενη προσφορά ενός τριγώνου, ανάμεσα στον Ήλιο στον 5ο Οίκο σας του πάθους και τη Σελήνη στον 9ο της τόλμης. Δεν αποκλείεται να μοιράσετε το χρόνο σας σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού με το ταίρι σας… για να γιορτάσετε. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να υπάρξουν σπίθες με ένα από τους – ελάχιστους! – καλεσμένους όπου πάτε. Και αν δεν πάτε κάπου, η συντροφιά ακόμα και ενός φίλου θα σας γεμίσει χαρά!

Ζυγός

Η παραδοσιακή πτυχή σας βγαίνει στην επιφάνεια την Παραμονή των Χριστουγέννων, αγαπητοί Ζυγοί! Φροντίζει γι’ αυτό μια γλυκιά σύμπραξη του Ήλιου με τη Σελήνη, στους τομείς σας του σπιτιού και της οικειότητας. Αν θέλετε να συστήσετε το νέο ταίρι σας στον κύκλο σας ή να γνωρίσετε τον δικό σας, είστε έτοιμοι. Οι δεσμευμένοι, αξιοποιήστε την τεχνολογία για να συνδεθείτε με τα γηραιότερα μέλη των οικογενειών σας που είναι μακριά. Ακόμα και η επαφή με ανθρώπους που νιώθετε ως οικογένεια, θα ευεργετήσει την ψυχή σας!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, δεν έχει σημασία πώς θα γιορτάσετε την Παραμονή των Χριστουγέννων – ή και όχι… Το βέβαιο είναι ότι η συναισθηματική γενναιοδωρία σας θα γραφτεί στην ιστορία! Με ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη στις πτυχές σας της έκφρασης και της ευαισθησίας, κάθε επαφή σας θα φωταγωγηθεί. Οι συζητήσεις θα ρέουν απρόσκοπτα, η διάθεσή σας θα είναι συνεργατική και δραστήρια. Θα μεταδώσετε εύκολα τους άλλους το χαρωπό σας πνεύμα, γι’ αυτό να στέκεστε συχνά κάτω από το γκυ!

Τοξότης

Το σύμπαν υποστηρίζει ότι είναι καλύτερα να δίνεις παρά να παίρνεις… Και εσείς θα είστε η προσωποποίηση αυτής της αρχής την Παραμονή των Χριστουγέννων, αγαπητοί Τοξότες! Ένα τρίγωνο του Ήλιου στον τομέα σας των χρημάτων με την τρυφερή Σελήνη, φροντίζει για αυτό. Η γενναιοδωρία σας μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός ή περισσοτέρων ανθρώπων, που μπορεί και να μην ανήκουν στον κύκλο σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι όλοι κερδίζουν από την κάθε προσφορά!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, προσέξτε τη φλόγα σας την Παραμονή των Χριστουγέννων! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο στο ζώδιό σας και τη Σελήνη, κορυφώνει το πάθος και το ρομάντζο σας. Και αν χρειαστεί να επιλέξετε μεταξύ «φρόνιμης και άτακτης» συμπεριφοράς, θα υποστηρίξετε ότι χρειάζεται η αταξία με την κατάλληλη παρέα… Ακόμα κι αν είστε σε οικογενειακό κύκλο, θα ξεκλέψετε χρόνο για μια ιδιαίτερη συντροφιά. Αν είστε μόνοι, οι φίλοι θα είναι η πιο ευχάριστη επιλογή σας!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μην πιεστείτε για καμία κοινωνική δραστηριότητα την Παραμονή των Χριστουγέννων! Η νωχελική Σελήνη στην οικιακή σας γωνιά, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο στον 12ο Οίκο σας της χαλάρωσης. Η ατμόσφαιρα σας δίνει την άδεια να παραμείνετε στη θαλπωρή του σπιτιού, με τη νοσταλγική σας διάθεση φωταγωγημένη σαν… στολισμένο δέντρο. Δείτε παλιές φωτογραφίες και ξαναθυμηθείτε ιστορίες που πάντα σας φέρνουν ένα χαμόγελο!

Ιχθύες

Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα την Παραμονή των Χριστουγέννων, αγαπητοί Ιχθύες! Ακόμα κι αν οι επαφές γίνουν μέσω διαδικτύου, το πάρτυ θα ανάψει και θα κρατήσει μέχρι αργά: Φροντίζει γι’ αυτό η σύμπραξη του Ήλιου με τη Σελήνη, στις πιο κοινωνικές σας πτυχές. Αφιερώστε λίγο επιπλέον χρόνο στην εμφάνισή σας, μιας και θα βρεθείτε μπροστά σε κάμερες… Και ποτέ δεν ξέρετε ποιοι θα σας δουν!