Αστρολογία: Μεγάλο ερωτικό ωροσκόπιο Ιουνίου

Αστρολογία: Μεγάλο ερωτικό ωροσκόπιο Ιουνίου
Κριός 

Ο Άρης είναι ακόμα στον Καρκίνο, βγάζοντάς σας λίγο από το παιχνίδι σας. Χρησιμοποιήστε τη φυσική σας γοητεία εάν θέλετε να φτάσετε κάπου με ένα πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον. Μείνετε υπομονετικοί!

Με τον Ερμή να μπαίνει στον Καρκίνο στις 4 Ιουνίου, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το κεφάλι σας και όχι την καρδιά σας πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε σοβαρό. Αφήστε τα πράγματα να προχωρήσουν λίγο πριν επενδύσετε πραγματικά ή εμπλακείτε σε μικροπρεπή δράματα. Ευτυχώς, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και πάλι όταν η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους στις 8, δίνοντάς σας λίγη βοήθεια στον ερωτικό τομέα. Εάν νιώθατε λίγο παρεξηγημένοι από το ταίρι σας, τα πράγματα μαγικά θα ξεκαθαριστούν. Ξαφνικά, θα έχετε περισσότερα ραντεβού, περισσότερα μηνύματα και πολλές ακόμα παθιασμένες καλοκαιρινές νύχτες.

Η καλύτερη νύχτα για έρωτα είναι όταν η Πανσέληνος είναι στον άγριο Τοξότη στις 17 Ιουνίου. Αυτή είναι μια νύχτα διασκέδασης, πάθους και επιθυμίας. Εάν βλέπετε κάποιον, θα είναι η ιδανική, ζεστή, καλοκαιρινή νύχτα για ρομαντισμό. Απολαύστε το πάθος. Εάν είστε ελεύθεροι, είναι ώρα για βόλτα. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που θα σας ακολουθήσει στην άγρια πλευρά αυτό το καλοκαίρι.

Ταύρος

Ο Άρης εξακολουθεί να είναι στον στοργικό Καρκίνο, πράγμα που σημαίνει ότι θα νιώσετε πιο συναισθηματικοί απ’ ό,τι συνήθως. Ο Άρης στον Καρκίνο σάς δίνει τη δυνατότητα να εκφράσετε τα συναισθήματα τρυφερότητας με αγκαλιές, φιλιά και ώρες αισθησιακού έρωτα. Αυτό μόνο θα αυξηθεί όταν ο Ερμής μπει στον Καρκίνο στις 4 Ιουνίου, ενθαρρύνοντας επιπλέον λόγια στοργής. Αυτή είναι μια περίοδος αγκαλιάς και ψιθυριστών, γλυκών αποκαλύψεων για ώρες.

Η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους στις 8, γεγονός που μπορεί να σαμποτάρει τις ρομαντικές προσπάθειές σας αν το επιτρέψετε. Έχετε την τάση να είστε λίγο άκαμπτοι, αλλά αν καταφέρετε να γίνετε ευέλικτοι, θα διαπιστώσετε ότι η ερωτική ζωή σας θα είναι ωραία. Μην ξεχάσετε να φέρετε αυτή την ευελιξία και στην κρεβατοκάμαρα, Ταύροι!

Εάν θέλετε να σχεδιάσετε κάτι ιδιαίτερο, κρατήστε στο μυαλό σας τις ημερομηνίες από 21 έως 26 Ιουνίου. Αυτή είναι μια μαγική περίοδος για εσάς και την ερωτική ζωή σας. Αρχίζει όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο, βάζοντας τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη σε αυτό το ευαίσθητο ζώδιο. Αυτό σηματοδοτεί μια εποχή αισθησιακού πάθους και μεγάλων δηλώσεων αγάπης. Εκμεταλλευτείτε τη γιατί ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα στις 26, αλλάζοντας εντελώς τη διάθεση για το καλοκαίρι.

Δίδυμοι

Ο Ερμής μπορεί να αφήνει το ζώδιό σας για τον Καρκίνο στις 4 Ιουνίου, αλλά μην φοβάστε. Οι παθιασμένες νύχτες ακόμα περιμένουν στον ορίζοντα για εσάς. Αφιερώστε την πρώτη εβδομάδα του μήνα στην χαλάρωση και στη φροντίδα του εαυτού σας. Πιστέψτε με, θα πρέπει να είστε σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση, λαμβάνοντας υπόψη το τι έχει να σας προσφέρει το υπόλοιπο του μήνα.

Το πάθος φτάνει στα ύψη όταν η ρομαντική Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 8. Σε συνδυασμό με τον Ήλιο που εξακολουθεί να είναι στο ζώδιό σας, έχετε την ευκαιρία να αποπλανήσετε όποιον επιλέξετε. Τα λόγια σας, που πάντα προκαλούν ζάλη, θα είναι ακόμα πιο μαγευτικά αυτό το μήνα. Τα ισχυρά σας λόγια ξεχειλίζουν από γοητεία. Χρησιμοποιήστε αυτή τη δύναμη για καλό, Δίδυμοι.

Η πιο καυτή μέρα του μήνα για εσάς είναι η 17η Ιουνίου, όταν η Πανσέληνος στον Τοξότη σας δίνει επιπλέον ώθηση στο τμήμα της αγάπης. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη και τον Ήλιο και τη Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είστε μια ασταμάτητη δύναμη. Εάν είστε ελεύθεροι, είναι η τέλεια ημέρα για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους ή να περάσετε μια άγρια νύχτα με κάποιον σέξι άγνωστο. Εάν βγαίνετε με κάποιον, αυτή μπορεί να είναι η ατμοσφαιρική νύχτα που θα οδηγήσει σε μια ισχυρότερη δέσμευση.

Καρκίνος

Το καλοκαίρι ξεκινά καταπληκτικά για εσάς, με αρκετούς διαφορετικούς πλανήτες στο ζώδιό σας σε κάποιο σημείο. Ξεκινά όταν ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας στις 4 Ιουνίου, προσδίδοντας γλυκύτητα σε λόγια και πράξεις. Θα μπορείτε να εκφράζετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας γνωρίζοντας ότι θα ακουστείτε. Με τον Άρη στο ζώδιό σας όλο το μήνα, θα καταγράψετε περισσότερες αισθησιακές ερωτικές επαφές που θα κάνουν τη διάθεσή σας πολύ λαμπερή.

Η Αφροδίτη που μπαίνει στους Διδύμους στις 8 σας αναγκάζει να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Δεν είστε ο τύπος που του αρέσουν τα πειράματα, αλλά μην διστάζετε να δοκιμάσετε κάτι νέο. Κάτι ή κάποιος μπορεί να σας κλονίσει απροσδόκητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας και θα ανταμειφθείτε με τρομερή ευχαρίστηση.

Τα πράγματα φτάνουν σε πυρετώδη ερωτική κορύφωση όταν ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας στις 21 Ιουνίου, ξεκινώντας επισήμως την σεζόν του Καρκίνου. Με τον Άρη, τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιό σας, η παθιασμένη πλευρά σας θα είναι σε κοινή θέα. Εάν είστε ελεύθεροι, θα είστε σε θέση να απολαύσετε τις ρομαντικές στιγμές χωρίς να χάσετε το μυαλό σας. Εάν βγαίνετε με κάποιον, αυτή είναι η εποχή που μια χαλαρή κατάσταση γίνεται σχέση. Κουβαλήστε αυτή τη θετική ενέργεια μαζί σας στο υπόλοιπο του καλοκαιριού.

 Λέων

Εάν ελπίζετε ότι έχετε αφήσει πίσω σας όλα τα ερωτικά προβλήματα, ίσως πρέπει να επανεξετάσετε. Ο Άρης βρίσκεται ακόμα στον Καρκίνο μέχρι τον Ιούλιο, κάνοντας τα πράγματα περίπλοκα για εσάς στον τομέα της αγάπης. Εάν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για σεξ, θα πρέπει να μάθετε να κάνετε συμβιβασμούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ρίξετε τα στάνταρ σας. Σημαίνει ότι θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να τα κάμψει λίγο. Πιστέψτε με, δεν θα το μετανιώσετε.

Ευτυχώς, τα πράγματα αρχίζουν να φτιάχνουν για σας όταν η Αφροδίτη μπαίνει στους παιχνιδιάρηδες Διδύμους στις 8 Ιουνίου, κάνοντάς σας πολύ πιο λαμπερούς και χαρούμενους. Αυτή είναι μια εποχή νεανικού έρωτα και παιχνιδιάρικων ειδυλλίων. Ενώ δεν θα σοβαρευτείτε ιδιαίτερα με κάποιον συγκεκριμένα, θα απολαύσετε πολύ τις καλοκαιρινές σας περιπέτειες. Κρατήστε το απλό, κρατήστε το ελαφρύ, κρατήστε το διασκεδαστικό!

Η καλύτερη ημέρα για παθιασμένο έρωτα είναι η 17, με την Πανσέληνο στον Τοξότη. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να γνωρίσετε νέους και σέξι ανθρώπους, να γιορτάσετε τον έρωτα και να απολαύσετε το άγριο πάθος. Εάν νιώθετε βαθιά σύνδεση με κάποιον, περιμένετε έως τις 26 Ιουνίου για να αποκαλύψετε αυτά τα συναισθήματα. Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας εκείνη την ημέρα, δίνοντάς σας μια ώθηση στην αυτοπεποίθηση για να γοητεύσετε τον οποιοδήποτε.

Παρθένος

Μετά από μερικούς συναισθηματικά εξαντλητικούς μήνες, οι πλανήτες σας δίνουν ένα διάλειμμα φέρνοντας λίγη γλυκύτητα. Ο Ερμής μπαίνει στον αγαπητό Καρκίνο στις 4 Ιουνίου, χαρίζοντας στην ερωτική ζωή σας αναγκαία τρυφερότητα. Περιμένετε νύχτες στο σπίτι με άφθονες αγκαλιές, μασάζ και ώρες συζήτησης. Είναι ένα είδος έρωτα που χαρακτηρίζεται από χαλάρωση και ταινίες, αλλά αυτό σας βολεύει μια χαρά.

Τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν λίγο όταν η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους στις 8, η οποία φέρνει πρόσθετο άγχος. Μια σχέση που πιστεύατε ότι ήταν σταθερή γίνεται πλέον αβέβαιη και ο αριθμός των δυνητικά συμβατών συντρόφων πέφτει θεαματικά. Τα πράγματα μπορεί να αποσυγχρονιστούν εντελώς, κάνοντάς σας νευρικούς. Μη αγχώνεστε, Παρθένοι και μην ανησυχείτε για πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Αφήστε το, όλα θα πάνε καλά. Καλύτερα πράγματα έρχονται.

Τα καλύτερα πράγματα αρχίζουν να έρχονται όταν ο Ήλιος μπει στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου, δίνοντας ώθηση στη διάθεσή σας. Είτε αναζητάτε έναν έρωτα είτε κάποιον για να φλερτάρετε είτε σεξ, αυτή είναι η στιγμή για να το βρείτε. Έχετε ανοιχτό μυαλό. Κάποιος που μπορεί να ταρακουνήσει τον κόσμο σας μοιάζει με το τελευταίο άτομο που θα περίμενε κανείς να το κάνει. Αφήστε τις προσδοκίες και παίξτε το παιχνίδι. Το καλοκαίρι είναι για τους εραστές, Παρθένοι!

Ζυγός

Βάλτε ζώνη, Ζυγοί, γιατί αυτός ο μήνας είναι μια ξέφρενη βόλτα. Ευχαριστήστε τον Καρκίνο για αυτές τις διακυμάνσεις στη διάθεση. Ο Άρης θα είναι στο ζώδιό του ολόκληρο τον μήνα, δίνοντάς σας ενεργή λίμπιντο τη μία στιγμή και κατάθλιψη την επόμενη. Δεν βοηθά που ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο στις 4 Ιουνίου, καθιστώντας δύσκολη την επικοινωνία.

Δοκιμάστε να δείτε τα πράγματα με λογικό μυαλό και μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να δημιουργήσουν περισσότερο δράμα.  Αυτό που θα σας σώσει αυτόν το μήνα είναι ότι ο Ήλιος εξακολουθεί να είναι στους Διδύμους μέχρι τις 21 και η Αφροδίτη μπαίνει στο ίδιο ζώδιο στις 8, φέρνοντας πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις. Η σεξουαλική σας ορμή μπορεί να χτυπήσει και να αστοχήσει, αλλά το μυαλό σας θα δει σίγουρα τη προσομοίωση. Οι έξυπνες συζητήσεις είναι προκαταρκτικά για σας ούτως ή άλλως, σωστά;

Η καλύτερη νύχτα για σας είναι η 17η, με την Πανσέληνο στον αισθησιακό Τοξότη. Η γοητεία σας θα ξεχειλίσει και θα θαμπώσετε όλους όσους γνωρίσετε. Μπορεί να βρείτε μερικούς ενδιαφέροντες ανθρώπους που αξίζουν την ερωτική προσοχή σας. Ωστόσο, μην κάνετε κίνηση ή ρωτήσετε «έχουμε σχέση;» μέχρι τις 26 Ιουνίου, όταν ο Ερμής αφήνει τον συναισθηματικό Καρκίνο για τον τολμηρό Λέοντα. Αυτή η αυτοπεποίθηση είναι το προοίμιο ενός σέξι καλοκαιριού.

Σκορπιός

Είναι καλοκαίρι, Σκορπιοί. Ώρα να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Ευτυχώς, ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο στις 4 Ιουνίου, κάνοντάς την κατάσταση απλή για σας. Ο Ήλιος είναι ακόμα στους Διδύμους μέχρι τις 21, μπορείτε οπότε να ρίξετε τις άμυνές σας και να αφήσετε τους τρυφερούς έρωτες να μπουν. Είναι η ιδανική περίοδος για τεμπέλικες ημέρες εξερεύνησης αισθησιακού πάθους με τον εραστή σας.

Με τον Καρκίνο να κυβερνά τον ουρανό για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ήρθε η ώρα να βρείτε τι θέλετε. Θέλετε απλώς κάποιον να φλερτάρετε; Μια περιπέτεια; Κάτι περισσότερο; Ο Καρκίνος σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με τη συναισθηματική πλευρά σας. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να εξετάσετε την κατάστασή σας και να αποφασίσετε εάν χρειάζεστε μια αλλαγή.

Εάν θέλετε τα πράγματα να περάσουν στο επόμενο επίπεδο, ο καλύτερος χρόνος για να το κάνετε είναι με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 17 Ιουνίου. Να είστε ειλικρινείς με το ταίρι σας για το πώς αισθάνεστε και ανοίξτε την καρδιά σας σε καλά πράγματα.

Η σαγηνευτική σας δύναμη θα αυξηθεί περισσότερο όταν ο Ήλιος μπει στον Καρκίνο στις 21. Ξαφνικά γίνεστε ρομαντικοί της κλασικής περιόδου με ποίηση και όμορφα λόγια προς το ταίρι σας. Τυχεροί!

Τοξότης

Ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο στις 4 Ιουνίου, ταρακουνώντας λίγο τον κόσμο σας. Μια σημαντική ρομαντική ιδέα που περιμένατε δεν βγαίνει όπως είχατε προγραμματίσει. Μην το πάρετε πολύ άσχημα. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Αν μόλις τελείωσε μια ερωτική σας σχέση, μια νέα σας περιμένει στην επόμενη γωνία. Νέες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν για εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αυξάνοντας τις πιθανότητες για σεξ, γι’ αυτό αδράξτε τες! Επιτρέψτε στο σύμπαν να σας καθοδηγήσει.

Οι εντάσεις του πρώτου μισού του μήνα θα λυθούν με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 17. Είναι ιδανική στιγμή για να την περάσετε με φίλους και να απολαύσετε τη μαγεία που προσφέρει το καλοκαίρι. Ποιος ξέρει; Μπορεί ακόμα και να γνωρίσετε κάποιον εντυπωσιακό που θα κάνει το καλοκαίρι σας ξεχωριστό.

Τα σκοτεινά σύννεφα που κρεμόντουσαν πάνω από το κεφάλι σας δίνουν τη θέση τους σε ηλιόλουστους ουρανούς όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο και το καλοκαίρι αρχίζει πραγματικά στις 21 Ιουνίου. Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί και θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τη ζωή περισσότερο. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να πείτε ναι σε εκείνο το ραντεβού, να φορέσετε αυτό το σέξι φόρεμα και να είστε υπέροχοι. Το καλοκαίρι σας θα είναι μια χαρά, Τοξότες.

Αιγόκερως

Αποφάσεις, αποφάσεις. Αυτές θα κυβερνούν τη ζωή σας αυτόν το μήνα χάρη στον Άρη στον Καρκίνο. Εάν προσπαθείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο ερωτικά ενδιαφέροντα ή να αποφασίσετε αν πρέπει να συνεχίσετε μια συγκεκριμένη σχέση, θα πρέπει να κάνετε κάτι σύντομα διαφορετικά θα καταλήξετε μόνοι. Δεν βοηθά την κατάσταση που ο Ήλιος εξακολουθεί να είναι στους Διδύμους μέχρι τις 21 Ιουνίου και σας κάνει πιο κυκλοθυμικούς απ’ ό,τι συνήθως. Ευτυχώς, δεν είναι όλα καταστροφικά και μαύρα. Ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο στις 4 και σας κάνει πιο ανοιχτούς σε νέα πάθη.

Η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους στις 8 Ιουνίου, φέρνοντας νέες ρομαντικές ευκαιρίες. Δεν είστε οπαδοί των εκπλήξεων και αυτές μπορεί να σας ταρακουνήσουν αρκετά. Ωστόσο, αν κατορθώσετε να δείτε τη φωτεινή πλευρά και να παραμείνετε αισιόδοξοι, θα μπορούσατε να βρείτε μια θαυμάσια καλοκαιρινή περιπέτεια. Αν όχι, θα περάσετε πολλές κρύες νύχτες!

Ο ήλιος που μπαίνει στον Καρκίνο στις 21 φέρνει μερικές υπέροχες, απρόβλεπτες συζητήσεις που ωθούν τα όριά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλος αυτός ο ενθουσιασμός μπορεί να φέρει υπερδιέγερση, αλλά αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να χαλαρώσει λίγο, θα μπορούσατε να απολαύσετε πολλή σεξουαλική διασκέδαση κάτω από τον ήλιο!

Υδροχόος

Ο Ερμής μπαίνει στον ευαίσθητο Καρκίνο στις 4 Ιουνίου, επιτρέποντάς σας να πείτε τις σκέψεις σας και να ακουστείτε μέχρι τις 26. Ενώ μπορεί να παρατηρήσετε ότι η σεξουαλική σας ορμή επιβραδύνεται, θα χτίζετε όμως μια ισχυρότερη σχέση. Σκεφτείτε το σαν να φυτεύετε τον σπόρο για κάτι μαγικό. Έχετε υπομονή, Υδροχόοι. Καλά πράγματα έρχονται για εκείνους που έχουν υπομονή.

Η δημιουργικότητα και η αντισυμβατική στάση σας θα είναι καλοδεχούμενες στην κρεβατοκάμαρα, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους στις 8 Ιουνίου. Ο Ήλιος είναι ακόμη στους Διδύμους, δίνοντάς σας ένα κύμα δυναμικής ενέργειας. Οι ερωτικές σας σχέσεις μπορούν να επωφεληθούν σημαντικά από τη δημιουργική σας στάση όσον αφορά την κρεβατοκάμαρα. Εάν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πάντα θέλατε να δοκιμάσετε, κάντε μια δοκιμή! Εξερευνήστε τι βρίσκεται έξω από τη ζώνη άνεσής σας για να ωθήσετε τον εαυτό σας σε νέα ύψη.

Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 17 θα σας δώσει μια ώθηση σαγηνευτικής ενέργειας. Η γοητεία σας μπορεί να ζαλίσει τους πάντες. Χρησιμοποιήστε τη προς όφελός σας εστιάζοντας σε κάποιον ξεχωριστό που έχετε βάλει στο μάτι. Κάντε μια κίνηση –οι πλανήτες δουλεύουν για σας. Το υπόλοιπο του μήνα μπορεί να είναι έντονο, γι’ αυτό απολαύστε αυτά τα ειδύλλια όσο μπορείτε.

Ιχθύες

Οι Δίδυμοι και ο Καρκίνος κυβερνούν τον ουρανό τον Ιούνιο, έναν μήνα αντιφάσεων και οι σχέσεις σας γίνονται όλο και πιο πολύπλοκες. Ο Ήλιος εξακολουθεί να είναι στους Διδύμους μέχρι τις 21 Ιουνίου, κάνοντας την ένταση σχεδόν ανυπόφορη. Τα πράγματα κινούνται τόσο γρήγορα που δύσκολα μπορείτε να συμβαδίσετε. Ευτυχώς, ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο στις 4 για να προσθέσει λίγη τρυφερότητα στις ερωτικές, υψηλές ταχύτητες. Απολαύστε αυτές τις μικρές στιγμές.

Η αρμονική σχέση σας εκτροχιάζεται όταν η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους στις 8 Ιουνίου. Μέχρι να μειωθεί η ένταση, μπορείτε να πείτε αντίο στη λίμπιντό σας. Είναι εύκολο να κρυφτεί κανείς από την σκληρή πραγματικότητα, αλλά θα πρέπει να συνεχίσετε να προχωράτε αν θέλετε να βελτιωθούν τα πράγματα. Εάν ενδιαφέρεστε για την τωρινή σχέση σας, θα πρέπει να δουλέψετε, διαφορετικά προετοιμαστείτε για μια περίοδο ξηρασίας.

Ευτυχώς, τα πράγματα γίνονται ευκολότερα όταν ο Ήλιος μπαίνει στον γλυκό Καρκίνο στις 21, χαρίζοντάς σας πολύ αναγκαία ανάπαυση. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας όσον αφορά τις σχέσεις, ακόμα και όταν η λογική δεν συμβαδίζει. Δεν θα έχετε πολλές συζητήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά μία μόνο ματιά σας μπορεί να αποπλανήσει τον οποιοδήποτε. Βρείτε κάποιον στο ίδιο μήκος κύματος και η σεξουαλική σας ορμή θα επιστρέψει.