Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το πρώτο 15ήμερο Ιουνίου

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το πρώτο 15ήμερο Ιουνίου

Το Καλοκαίρι έχει ήδη ακουμπήσει όλα τα ζώδια στην ψυχολογία τους. Σαν άνθρωποι, είμαστε απεριόριστοι και πολυμορφικοί, με την ικανότητα να αξιοποιούμε στο έπακρο μια μονότονη ανθρώπινη εμπειρία.

Η τωρινή εποχή των Διδύμων, θα φέρει και νέους έρωτες για όλους!

Στα καλά του πρώτου 15μερου είναι και οι πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν, σε αυτούς που ήδη τις αναζητούν.

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Δεν έχετε βρει τον έρωτα της ζωής σας ακόμη! Στην δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου, θα καταφέρετε να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον και μέχρι να γίνετε σύντροφοι.
Θετική ημέρα : 18/06

Ταύρος

Έχετε πια αναλύσει τα πάντα μέσα στο μυαλό σας και το μόνο που θέλετε είναι να μιλήσετε, πιο ανοιχτά και άμεσα….το ταίρι σας, για όλα αυτά που πρέπει να αλλάξουν! Σίγουρα θα συμφωνήσει.
Θετική ημέρα : 10/06

Δίδυμοι

Ανεβάστε τους ρυθμούς σας και θα δείτε ότι μπορείτε να φύγετε από καταστάσεις, που δεν σας αξίζουν! Αυτό μπορεί πια να είναι και ένα διάλειμμα από την προβληματική σας προσωπική ζωή.
Θετική ημέρα : 03/06

Καρκίνος

Μέχρι ο Ήλιος να φτάσει στο ζώδιο σας, εσείς θα καταφέρετε πολλά από τα προβλήματα που έχετε μέσα στην σχέση – εργασία σας, να τα λύσετε και αυτό να έχει μόνιμο χαρακτήρα.
Θετική ημέρα : 19/09

Λέων

Εσείς που έχετε χωρίσει, θα βρείτε τις ευκαιρίες που τόσο καιρό αναζητάτε για να δείτε και να μιλήσετε από κοντά επιτέλους με τον πρώην σας. Είναι κάτι που το θέλει και ο ίδιος τελικά.
Θετική ημέρα : 11/09

Παρθένος

Μην προχωρήσετε σε κάτι επίσημο με τον άνθρωπο σας, αν πρώτα όλα αυτά που έχει συμφωνήσει δεν γίνουν πράξη. Τώρα έχετε τις ευκαιρίες σας για συζητήσεις και τροποποιήσει.
Θετική ημέρα : 14/06

Ζυγός

Δεν μπορείτε να συμφωνείτε με όλα αυτά που σας λέει το ταίρι σας. Ωστόσο όλο αυτό το χρονικό διάστημα, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε πολλά ζητήματα.
Θετική ημέρα : 12/06

Σκορπιός

Κάποια χρήματα που περιμένετε από την εργασία σας, έρχονται και σας βοηθούν πια πρακτικά και σε κάθε επίπεδο, για να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας ενοχλούν.
Θετική ημέρα : 26/06

Τοξότης

Δεν θα βρείτε κάποια άλλη δικαιολογία για να σώσετε και πάλι αυτήν την σχέση. Τώρα είναι η σειρά του συντρόφου σας, για να κάνει κάτι περισσότερο από τα κλασικά.
Θετική ημέρα : 05/06

Αιγόκερως

Οι προθέσεις που έχει ο πρώην σας είναι να σας ψάξει με κάθε τρόπο, και μέχρι να σας πείσει άμεσα, για να του δώσετε μια ακόμη αισθηματική ευκαιρία.
Θετική ημέρα : 25/06

Υδροχόος

Θα πρέπει να σκεφτείτε τα πάντα πριν πάρετε αποφάσεις για μια δέσμευση. Τώρα θα χρειαστεί και να κοιτάξετε πιο επισταμένα την εργασία και την οικογένεια σας.
Θετική ημέρα : 06/06

Ιχθείς

Όσα έχουν γίνει στο παρελθόν καλύτερα να τα ξεχάσετε. Τώρα θα πρέπει να δώσετε χρόνο και ενέργεια στην σχέση σας, για να θεραπευτεί και να ανθίσει.
Θετική ημέρα : 30/06