Αστρολογία: Ιούλιος – έρωτες και χρήμα σε όλους

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ο οποίος φέρνει πολλές ανατροπές στα δεδομένα και της αγάπης και των οικονομικών.

Οι τόσες αστρολογικές όψεις, δυναμιτίζουν την στατική ζωή και ανοίγουν ορίζοντες για την εύρεση του ιδανικού συντρόφου αλλά και την πιο άνετης υλική ζωής.

Όλα τα ζώδια:

Οι Κριοί και οι Τοξότες έχουν μπει σε μια διαδικασία, να αφήσουν πίσω όλα αυτά τα θλιβερά που συνέβηκαν. Είναι πια ανοιχτοί σε καινούργιες προτάσεις και επαφές, που μπορούν να τους βάλουν και πάλι στο παιχνίδι της αγάπης.

Επιπροσθέτως θα έχετε και πολλά καλά, που θα σας τύχουν στον εργασιακό – οικονομικό τομέα, που θα ανακουφίσουν αρκετά την τσέπη σας.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 05 και 14 Ιουλίου

Για τους ταλαιπωρημένους Διδύμους και τους Αιγόκερους ο Ιούλιος θα είναι ένας καταλυτικός μήνας, που μπορεί να τους κάνει να βρουν και πάλι την εσώτερη ισορροπία τους. Οι αστρολογικές όψεις Ερμή και Πλούτωνα, φέρνουν, χρήμα και καλή διάθεση για αναζωπύρωση δυνάμεων.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 06 και 18 Ιουλίου

Αναστατώσεις ευχάριστες σας έρχονται Καρκίνοι και Ιχθείς. Όλα τα κοσμικά και αστρολογικά γεγονότα μέχρι τις 11-07, θα σας σπρώξουν στο να δείτε πιο ειλικρινά συμπεριφορές – πράξεις και συναισθήματα τρίτων. Μην φοβηθείτε να απομακρύνετε, ότι δεν σας είναι ταιριαστό.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 05 και 23 Ιουλίου

Λειτουργείτε εσείς οι Ταύροι και οι Υδροχόοι με την απόλυτη λογική που χαρακτηρίζει το ζώδιο σας. Αφεθείτε λοιπόν σε αυτήν την ασφάλεια, και αναζητήστε τις πηγές που αυτό το Καλοκαίρι μπορούν να σας αποδώσουν έναν νέο έρωτα, ή έστω να σας ξαναγεμίσουν τις μπαταρίες.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 10 και 21 Ιουλίου

 

Ασχοληθείτε τώρα που έχετε ελεύθερο χρόνο εσείς οι Λέοντες και οι Σκορπιοί με τις προσωπικές σας δραστηριότητες, και αυτά που σας ευχαριστούν. Από τη νέα σελήνη του μήνα και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, πολλά αυτά που θα σας προβληματίσουν σε ερωτικό επίπεδο, και θα πρέπει άμεσα να ξεμπερδέψετε.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 12 και 23 Ιουλίου

Πολλά τα μέτωπα και κάθε είδους, που υπάρχουν ανοιχτά για τους Παρθένους και τους Ζυγούς και που πρέπει να μπουν σε μια σειρά και με αυστηρή προτεραιότητα. Κοιτάξτε πρώτα τα οικονομικά σας και πως μπορείτε να τα βελτιώσετε και μετά δείτε ποιος είναι εκείνος ο άνθρωπος, που σας ταιριάζει. Αν δεν υπάρχει… υπάρχουν προσεχώς και διακοπές.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 06 και 20 Ιουλίου