Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Καλά είναι τα σχέδια αλλά πρέπει να ικανοποιούν και τη συνείδησή σας, αγαπητοί Κριοί! Πιστεύετε ακράδαντα ότι οι πράξεις μιλούν πιο ηχηρά από τα λόγια… Κάντε μια ουσιαστική χειρονομία, με το πορτοφόλι σας. Η σημερινή συμπονετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, θα ενεργοποιήσει όλο τον άξονά σας της προσφοράς. Σιγάστε την επικριτική σκέψη και ρωτήστε τον εαυτό σας τι πραγματικά σας «γεμίζει». Αξίζει να διαθέτετε τους καρπούς των κόπων σας για τους ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα σας!

Ταύρος

Ταλαντεύεστε ανάμεσα στη φαντασία και τους ευσεβείς πόθους, αγαπητοί Ταύροι; Αυτό οφείλεται στην αντίθεση του απατηλού Ποσειδώνα με την συναισθηματική Σελήνης στη ζώνη σας του ρομάντζου! Αν λαχταράτε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με ένα ιδιαίτερο άτομο, επικεντρωθείτε σε αυτό και όχι στις υποσχέσεις και τα υπονοούμενα. Μέσα από τα ρόδινα γυαλιά, η μέρα γεμίζει ουράνια τόξα και μονόκερους… Μπορεί να υπάρχει μια υπερβολή στην έκφραση συναισθημάτων, γι’ αυτό εσείς επιλέξτε άλλη οδό!

Δίδυμοι

Οι επαγγελματικές εντάσεις μπορεί να σας εξουθενώσουν σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι. Έχετε ανάγκη από ξεκούραση, προκειμένου να αποβάλετε μέρος της έντασής σας. Η συναισθηματική Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον υπερβολικό Ποσειδώνα, κεντρίζοντας τα όρια των αντοχών σας. Αποφύγετε τις εριστικές συζητήσεις και προτιμήστε να εργαστείτε όσο πιο ανεξάρτητα γίνεται. Αργότερα, θα είναι ιδανική μια συνεδρία γιόγκα αντί ενός πολύβουου πάρτυ!

Καρκίνος

Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων και όχι την σκληρή αγάπη, αγαπητοί Καρκίνοι! Αυτή είναι η συμβουλή της σημερινή αντίθεση της Σελήνης που σας κυβερνά, με τον ευαίσθητο Ποσειδώνα. Δεν είναι πάντα εύκολο να εκφράζετε την προσωπική σας πτυχή των καταστάσεων… Ωστόσο, θα ανταμειφθείτε περισσότερο αν την πείτε από το να την κρύβετε. Όσο περισσότερα από τον εαυτό σας καταθέτετε, τόσο πιο δυναμικά και με ενθουσιασμό θα ανταποκρίνονται και οι άλλοι!

Λέων

Τα χρήματα μπορεί να γλιστρούν σαν νερό από τα δάκτυλά σας σήμερα, αγαπητοί Λέοντες! Δεν έχει σημασία πόσο θα προσέξετε, εξαιτίας μιας νεφελώδους αντίθεσης ανάμεσα στην αντιδραστική Σελήνη και τον ονειροπόλο Ποσειδώνα. Ταλαντεύοντας τον οικονομικό σας άξονα, μπορεί να σας ωθήσει σε υπερβολικές δαπάνες ή αχρείαστες παρορμητικές αγορές. Σκεφτείτε τι προσπαθείτε να καλύψετε με αυτή την πρακτική: Την ανία σας ή μια αίσθηση κενού; Επιστρατεύστε τη δύναμη της θέλησής σας!

Παρθένος

Μην περιορίσετε την αυτοπεποίθησή σας σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι! Μόνο έτσι θα καταπνίξετε κάθε πιθανότητα να αφυπνιστούν ανασφάλειες, εξαιτίας της περιρρέουσας ατμόσφαιρας. Η υπερευαίσθητη Σελήνη αψιμαχεί με τον Ποσειδώνα της φαντασίας στον τομέα των σχέσεών σας. Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να μην δώσετε σημασία στις απόψεις των άλλων, ειδικά αν εμπεριέχουν αρνητισμό. Εσείς ξέρετε την αξία σας, γι’ αυτό ακολουθήστε μοναχική πορεία για τη μέρα!

Ζυγός

Θέτετε την «ειρήνη και αρμονία» πάνω από την «ώριμη επίλυση των διαφορών», αγαπητοί Ζυγοί; Η διπλωματική σας ιδιοσυγκρασία αποτελεί χάρισμα… Αλλά μπορεί ενίοτε να σας ωθήσει να σπρώξετε πράγματα από το χαλί, προκειμένου να αποτρέψετε εντάσεις. Κάποια από αυτά επιστρέφου και σας στοιχειώνουν, γι’ αυτό πρέπει πλέον να κάνετε κάτι. Πρώτα αντικρίστε το πρόβλημα κατά πρόσωπο και μετά βρείτε τη συμβιβαστική οδό που θα εξυπηρετεί όλες τις πλευρές.

Σκορπιός

Κάτι πρέπει να βγάλετε πλέον από μέσα σας, αγαπητοί Σκορπιοί. Η μέρα είναι ιδανική για να διαπεράσετε την επιφάνεια των συναισθημάτων σας. Η αντιδραστική Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον ευαίσθητο Ποσειδώνα, τεντώνοντας τα όρια των αντοχών σας… Κάποιο άτομο που θεωρείτε έμπιστο, φαίνεται να λειτουργεί με αθέμιτους τρόπους. Μην σας απασχολήσει αν θα πληγώσετε τα συναισθήματα του άλλου, πράξτε το σωστό χωρίς άλλη χρονοτριβή!

Τοξότης

Ίσως να μην είστε σε θέση να προσπεράσετε κάποιες καταστάσεις, αγαπητοί Τοξότες! Η ευαίσθητη Σελήνη και ο συμπονετικός Ποσειδώνας, σχηματίζουν σήμερα μια αντίθεση στον οικιακό τομέα σας. Παρά την ανεξάρτητη φύση σας, τα συναισθήματα και η νοσταλγική διάθεση μπορεί να εκπλήξουν κι εσάς τους ίδιους. Πρέπει να θωρακίσετε τον εαυτό σας και τους χώρους σας, για να μην χάσετε την ισορροπία που έχετε κατακτήσει με κόπο.

Αιγόκερως

Η υπευθυνότητα μπορεί να σας κουράσει κάπως σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι. Κοιτάξτε για λίγο πέρα από τα καθήκοντα, για να σκεφτείτε το μέλλον που θέλετε να στήσετε. Αν επανεξετάσετε την επίδραση που έχουν οι πράξεις σας σε άλλους, θα σας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει να κατασταλάξετε στα πραγματικά σας ζητούμενα και σε όσα δεν αξίζει να παλεύετε τόσο σκληρά. Το αναλυτικό σας ταλέντο μπορεί να αποδειχθεί εργαλείο, προκειμένου να ξεπεράσετε τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις!

Υδροχόος

Νιώθετε να είστε σε άμυνα, αγαπητοί Υδροχόοι; Κρατήστε το για τον εαυτό σας! Δεν θα σας ωφελήσει σε κάτι, αν κάνετε προσπάθεια να φανείτε ορμητικοί σήμερα. Η συναισθηματική αντίθεση ανάμεσα στην ευαίσθητη Σελήνη και τον νεφελώδη Ποσειδώνα, ταλαντεύει τον άξονα της ασφάλειας και σας βγάζει εκτός ισορροπίας. Ας μην δώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας, επιλέξτε να κινηθείτε διακριτικά. Έτσι θα αποφύγετε εριστικές συζητήσεις ή συναντήσεις!

Ιχθύες

Αφήστε τους άλλους να φροντίσουν για τα δικά τους θέματα, αγαπητοί Ιχθύες! Αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για εσάς σήμερα: Φταίει η προκλητική αντίθεση ανάμεσα στην τρυφερή Σελήνη και τον συμπονετικό συγκυβερνήτη σας, τον ονειροπόλο Ποσειδώνα. Θα θέλετε να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε όποιον τη χρειάζεται. Αλλά εσάς, ποιος σας φροντίζει; Στρέψτε τη γενναιοδωρία σας προς τον εαυτό σας σήμερα!