Αστρολογία: Ημερήσιες προλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μην αποθαρρύνεστε, αγαπητοί Κριοί! Ο ανάδρομος Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο αναταραχών με τον Πλούτωνα, που μπορεί να ορθώσει εμπόδια στην επαγγελματική πορεία σας. Αντί να υποχωρήσετε, είναι μια καλή στιγμή να ορμήσετε στην κάθε δυσκολία. Έτσι θα την αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο, θα ενδυναμωθείτε και θα είστε πιο ευέλικτοι στην επόμενη κρίση που θα προκύψει. Η συμβουλή των άστρων είναι να διερευνήσετε και την έναρξη κάθε δυσχέρειας: Όταν εντοπίσετε τι ή ποιος φταίει, θα αποφύγετε να επαναληφθεί μια ανάλογη συγκυρία!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, κάτι σας ωθεί να αναζητήσετε «παράδρομους» στις υποχρεώσεις σας! Για την παρόρμηση ευθύνεται ο ανάδρομος Άρης, που διασχίζει τον παραπλανητικό 12ο Οίκο σας. Πρέπει να αντισταθείτε, γιατί τον χρόνο που θα κερδίζατε τώρα θα τον διαθέσετε αργότερα σε διορθωτικές κινήσεις. Καλύτερα να ακούσετε τη συνείδησή σας, όπως συμβουλεύει ο διανοητικός Πλούτωνα που προκαλεί τον Άρη: Κάθε παράκαμψη θα επιστρέψει και θα σας ταλαιπωρήσει, γι’ αυτό διατηρήστε την ακεραιότητα και την ειλικρίνειά σας σε κάθε συγκυρία. Όσο έδαφος θεωρήσετε ότι χάνετε τώρα, θα λειτουργήσει υπέρ σας μακροπρόθεσμα!

Δίδυμοι

Συγκρατήστε τα νεύρα σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο ανάδρομος πολεμιστής Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον υποκινητή Πλούτωνα, κεντρίζοντας τον 11ο Οίκο σας των ομάδων. Δεν πρέπει να ξεσπάσετε σε δικούς σας ανθρώπους, αντιθέτως πρέπει να ηγηθείτε και να τους οργανώσετε. Ακόμα κι αν ορθώς νιώσετε ότι κάποιοι έχουν απώτερα κίνητρα, τίποτα δεν σας δίνει το δικαίωμα να ξεπεράσετε τα όρια. Η ψυχραιμία θα βοηθήσει να διερευνήσετε κάθε σκοτεινή πτυχή των σχέσεών σας… Και με στρατηγική θα επιλύσετε κάθε θέμα χωρίς συγκρούσεις!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, πάρτε βαθιές ανάσες… Δεν μπορείτε να χειριστείτε πολλά πράγματα ταυτόχρονα! Αυτό θα προκαλέσει ένα τετράγωνο του Πλούτωνα με τον ανάδρομο Άρη, στους τομείς σας των σχέσεων και της καριέρας. Για να ξεπεράσετε αυτή τη φάση έντασης, αποζητήστε την αρμονία στο περιβάλλον σας. Μην ασχοληθείτε με τις απαιτήσεις των άλλων, εστιάστε στις δικές σας ανάγκες. Αναβάλετε όσες υποχρεώσεις μπορείτε, ασκηθείτε για να αποσυμπιεστείτε, περάστε χρόνο με τα άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν!

Λέων

Μειώστε ταχύτητα για να μην εξαντληθείτε, αγαπητοί Λέοντες! Ένα δυσχερές τετράγωνο ανάμεσα στον Πλούτωνα και τον ανάδρομο Άρη, ίσως ωθήσει να καταπονήσετε τα όριά σας. Γι’ αυτό στραφείτε στην υγεία σας, λάβετε αρκετές βιταμίνες και ξεκουραστείτε όσο χρειάζεται. Αν έχετε βεβαρυμμένο πρόγραμμα, παραδεχθείτε ότι έχετε ανάγκη από βοήθεια. Επιστρατεύστε τους κατάλληλους ανθρώπους και υποδείξτε τους τον τρόπο που θέλετε να εξελιχθούν τα πράγματα. Μόλις όλοι μπουν σε αποδοτικό ρυθμό, θα κερδίσετε και περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας!

Παρθένος

Πατήστε φρένο, αγαπητοί Παρθένοι! Ο ανάδρομος Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον μελοδραματικό Πλούτωνα, πιέζοντάς σας να υλοποιήσετε όσες υποχρεώσεις έχετε στη λίστα σας. Αντισταθείτε, προτιμήστε να αναβάλετε όσες μπορείτε ή να δώσετε σε άλλους κάποιες. Βιαστικές κινήσεις θα δημιουργήσουν επιπλοκές, ακόμα και κοστοβόρα λάθη… Το ίδιο ισχύει για τις αυθόρμητες απαντήσεις ή αντιδράσεις σας, δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου. Καλύτερα να σκέφτεστε διπλά ό,τι πείτε ή γράψετε. Σε κάθε περίπτωση, η κατανόηση και η διπλωματία θα αποδειχθούν πιο αποδοτικές στρατηγικές!

Ζυγός

Αποφύγετε τις συγκρούσεις με άτομα που αγαπάτε, αγαπητοί Ζυγοί! Εντάσεις που υποβόσκουν μπορεί να πάρουν τα ηνία, καθώς ο ανάδρομος Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον εύθικτο Πλούτωνα. Επειδή η οπτική σας δεν θα είναι διαυγής, προσεγγίστε κάθε συγκυρία αντικειμενικά. Αν δεν έχετε σχολιάσει τι σας ενοχλεί σε κάποιες σημαίνουσες σχέσεις, πώς θα νιώσουν αυτά τα άτομα σε ένα άδικο ξέσπασμά σας; Μήπως υπάρχει έλλειψη ισορροπίας; Καλύτερα να επουλώσετε τις όποιες πληγές εκεί πρώτα – αλλά χωρίς να περιμένετε θαύματα εν μία νυκτί!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, κάντε τα πάντα για να αποφύγετε την πίεση: Από μια συνεδρία διαλογισμού πριν αρχίσετε δουλειά μέχρι να πιείτε ροφήματα από βότανα αντί για καφέ! Μια σύγκρουση ανάμεσα στον εριστικό Πλούτωνα που σας κυβερνά και τον ανάδρομο Άρη, θα σας γεμίσει άγχος. Αντί να επιστρατεύσετε όλη την ομάδα, μήπως για σήμερα σας αρκούν λίγοι ή μόνο ένας έμπιστος φίλος που θα σας ηρεμήσει; Και επειδή το παροιμιώδες κεντρί σας μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, αποφύγετε με κάθε τρόπο τους εριστικούς ανθρώπους!

Τοξότης

Αντισταθείτε σε μια πιθανή επικράτηση της ζήλιας, αγαπητοί Τοξότες! Με ένα τετράγωνο ανάμεσα στον ανάδρομο Άρη και τον Πλούτωνα στους τομείς σας της φήμης και της αυτοεκτίμησης, η αυτοπεποίθησή σας δεν θα είναι στα καλύτερά της. Μην κάνετε ανταγωνιστικές ή υπονομευτικές σκέψεις, διαβάζοντας ή βλέποντας επιτεύγματα άλλων… Να θυμάστε ότι κανείς δεν διατυμπανίζει τα ελαττώματά του, άρα κάθε σύγκριση είναι χάσιμο χρόνου. Μπορείτε να μετατρέψετε τη ζήλια σε εφαλτήριο, για να προωθήσετε τις δικές σας φιλοδοξίες!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, πάψτε να ασχολείστε με τις απόψεις των άλλων και στραφείτε στα δικά σας ζητούμενα! Ο υποχθόνιος Πλούτωνας στο ζώδιό σας συγκρούεται με τον ανάδρομο Άρη στον 4ο Οίκο σας των παραδόσεων. Μην σας παρασύρουν οι γενικότερες τάσεις στις κινήσεις που θέλετε να κάνετε: Από αλλαγές στην εμφάνισή σας, την προσέγγιση ενός διαφορετικού ερωτικού ενδιαφέροντος μέχρι μια αντισυμβατική επαγγελματική πορεία. Πάψτε να κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι και αρχίστε να κατασταλάζετε στις προσωπικές σας επιλογές!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, να είστε ξεκάθαροι για να αποφύγετε συγκρούσεις! Ο ανάδρομος Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον προστατευτικό Πλούτωνα: Ακόμα και το πιο αθώο σχόλιο μπορεί να παρεξηγηθεί, γι’ αυτό να επιλέγετε με προσοχή κάθε λέξη σας. Καλύτερα να αποφύγετε και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μην αναρτήσετε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα. Η συζήτηση με έναν φίλο που εμπιστεύεστε, θα επιτρέψει να εκφραστείτε πιο ελεύθερα και να αποσυμπιεστείτε!

Ιχθύες

Ποιοι είναι γνήσιοι φίλοι σας και ποιοι όχι, αγαπητοί Ιχθύες; Είναι καιρός να επιθεωρήσετε τους ανθρώπους που εντάσσετε στον κύκλο σας, καθώς ο ανάδρομος Άρης συγκρούεται με τον ευαίσθητο Πλούτωνα. Αρκεί ένα «σάπιο μήλο» για να χαλάσει μια ολόκληρη σοδιά, γι’ αυτό πρέπει να απομακρυνθείτε από κάθε τοξική επαφή. Ένας ξεκάθαρος και ειλικρινής διάλογος θα σας επαναφέρει σε ισορροπημένη πορεία. Με όποιους δεν έχετε κοινά σημεία, είναι καλύτερα να χωρίσουν οι δρόμοι σας. Μείνετε με ανθρώπους που φτιάχνετε ο ένας τη διάθεση του άλλου!