Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μήπως αισθάνεστε κάπως αργοκίνητοι σήμερα, αγαπητοί Κριοί; Χρεώστε την έλλειψη ενέργειας στη Σελήνη, που βρίσκεται στους νωχελικούς Ιχθύες και τον 12ο Οίκο σας της χαλάρωσης. Αν δεν έχετε το περιθώριο να πάρετε άδεια, ενδείκνυται να ασχοληθείτε μόνο με τα απολύτως απαραίτητα. Σχολάσετε το γρηγορότερο δυνατόν και αποφύγετε τις πολυπληθείς εξόδους για το βράδυ. Ειδικά αν έχετε να πάρετε μια σημαντική απόφαση, πηγαίνετε νωρίς για ύπνο και η απάντηση θα έρθει στο όνειρό σας – κυριολεκτικά!

Ταύρος

Δεν θα προλαβαίνετε να καταγράφετε τις καινοτόμες ιδέες σας σήμερα, αγαπητοί Ταύροι! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες της φαντασίας και στον 11ο Οίκο σας των πειραματισμών. Όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σας, βρείτε χρόνο για δοκιμές, ώστε να απολαύσετε αυτό το κύμα ευφυΐας χωρίς να προσβλέπετε σε κάποιο αποτέλεσμα. Ενόσω όλα μπλέκονται μέσα στο μυαλό σας, θα ανοίγεστε σε όλο και πιο πολλές αποκαλύψεις. Μην βιαστείτε να αποκαλύψετε όσα ανακαλύψετε, γιατί ο κόσμος πρέπει να δει κάτι καταγραμμένο για να το καταλάβει!

Δίδυμοι

Μην βιαστείτε να κάνετε σκληρά παζάρια, αγαπητοί Δίδυμοι… Με τη Σελήνη στους Ιχθύες της κατανόησης και τη ζώνη της καριέρας σας, ενδείκνυται πρώτα να προβάρετε στον καθρέφτη όσα θέλετε να πείτε! Θα σας ωφελήσει περισσότερο μια ήρεμη διαπραγμάτευση, γι’ αυτό ξεκινήστε πιο χαλαρά απ’ όσο θα ήταν αναμενόμενο. Είστε ειδήμονες στη σωστή διαχείριση των συζητήσεων, προκειμένου να διασφαλίσετε αγαστές σχέσεις και για το μέλλον. Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε σήμερα, είναι να φανείτε ανυπόμονοι στις επαγγελματικές συναντήσεις!

Καρκίνος

Φτάνει η αναμονή για να πάρουν άλλοι κάποιες πρωτοβουλίες, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Σελήνη από τους Ιχθύες πυροδοτεί τον 9ο Οίκο σας της δράσης και της περιπέτειας. Αυτή η συγκυρία θα σας προσδώσει το θάρρος που χρειάζεστε για να κάνετε πράξη όσα έχετε σχεδιάσει. Αν αναζητάτε το επόμενο ταίρι σας ή θέλετε να αναθερμάνετε την υπάρχουσα σχέση σας, ορμήστε σήμερα και κάντε τις προτάσεις σας. Η μέρα είναι ιδανική και για να οργανώσετε μια μικρή απόδραση, ατομική ή με παρέα. Ενδώστε στον αυθορμητισμό που πλανάται στην ατμόσφαιρα!

Λέων

Μήπως γίνεστε κάπως υπερβολικοί σήμερα, αγαπητοί Λέοντες; Με τη Σελήνη στους Ιχθύες και τον 8ο Οίκο σας των έντονων συναισθημάτων, είναι πιθανό να φτάσετε στο άλλο άκρο που θα απομακρύνει τους ανθρώπους από κοντά σας. Όλοι περνούν κάποιες φάσεις κτητικότητας, όμως κανείς δεν μπορεί να χειριστεί τη ζήλεια ή τις ανασφάλειες του άλλου. Αντί να αποζητήσετε την προσοχή των άλλων, αφιερώστε χρόνο στο να εντοπίσετε την πηγή του προβλήματός σας. Όσο πιο γρήγορα τη συνειδητοποιήσετε και τη χειριστείτε, τόσο πιο γρήγορα θα βρείτε ξανά την ισορροπία σας.

Παρθένος

Αρκετά πορευτήκατε μόνοι σας, αγαπητοί Παρθένοι! Η Σελήνη βρίσκεται από σήμερα στους Ιχθύες και φωτίσει τον 7ο Οίκο σας των δυναμικών συμπράξεων. Αξιοποιήστε την τρυφερότητα στην ατμόσφαιρα και αναζητήστε τη δημιουργική συνέργια με το ταίρι σας. Αν κάποιες κοινές υποχρεώσεις σας βάλτωσαν τον τελευταίο καιρό, αυτή είναι η ιδανική μέρα για να τις ισορροπήσετε ξανά. Αν είστε αδέσμευτοι, αλλάξτε λίγο την οπτική της αναζήτησής σας και βγείτε να δοκιμάσετε τα καινούργια σας κριτήρια… Το μόνο που πρέπει να προσέξετε υπό αυτές τις ανανεώσεις, είναι να είστε πιο ελαστικοί και δεκτικοί!

Ζυγός

Συνειδητοποιήστε τα όριά σας πριν μπείτε σε μια κούρσα ταχύτητας, αγαπητοί Ζυγοί! Με τη Σελήνη στους Ιχθύες και τον 6ο Οίκο σας της αποδοτικότητας, είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε μια τάξη. Παραμερίστε για λίγο την παραγωγικότητα και διερευνήστε τους κατάλληλους τρόπους οργάνωσής σας. Είτε πορεύεστε αυτόνομα είτε σας πιέζει κάποιος προϊστάμενος, μόνο έτσι θα νιώσετε πιο ανακουφισμένοι και ήρεμοι. Η αποδοτική προτεραιότητα και η σημασία στις λεπτομέρειες θα κάνουν πιο εύκολη τη μέρα σας!

Σκορπιός

Κάνετε από τώρα σχέδια για το σαββατοκύριακο, αγαπητοί Σκορπιοί; Γι’ αυτό ευθύνεται η Σελήνη, που βρίσκεται στους αισθησιακούς Ιχθύες και τον ρομαντικό 5ο Οίκο σας! Η ατμόσφαιρα θα μεγεθύνει το συναίσθημα και σας καλεί να είστε πιο εκδηλωτικοί: Συναντήστε το αντικείμενο του πόθου σας για ένα ερωτικό δείπνο, οι αδέσμευτοι αδράξτε τις ευκαιρίες για φλερτ. Με τον παραγωγικό Κρόνο στο πλανητικό σας σκηνικό, θα έχετε τη δυναμική να φτάσετε στα επιθυμητά αποτελέσματα!

Τοξότης

Σκεφτείτε διπλά τις προτάσεις σας για εξόδους απόψε, αγαπητοί Τοξότες! Ειδικά αν δεν γνωρίζετε καλά όλα τα άτομα της παρέας, θα νιώσετε καλύτερα στην θαλπωρή του σπιτιού σας. Η Σελήνη βρίσκεται στους συναισθηματικούς Ιχθύες και τον 4ο Οίκο σας του σπιτικού και της οικογένειας. Προτιμήστε να διαθέσετε περισσότερο χρόνο και χώρο στα άτομα με τα οποία έχετε μοιραστεί πολλά… Τα σκαμπανεβάσματα είναι αυτά που δυναμώνουν τους γνήσιους δεσμούς, γι’ αυτό θυμηθείτε από κοινού τη ζεστασιά των αναμνήσεών σας!

Αιγόκερως

Μήπως εσείς οι ίδιοι εμποδίζετε την εξέλιξή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα τους διαισθητικούς Ιχθύες και τον 3ο Οίκο σας των κοινών ιδεών. Αυτό θα σας ωθήσει να ανοίξετε την πόρτα των επαφών σας, ειδικά αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης συνεργατών για ένα εγχείρημά σας. Η στιγμή είναι ιδανική για να βγείτε και να διερευνήσετε την αγορά… Μόνο φροντίστε να δώσετε σε κάθε καινούργια γνωριμία τον χρόνο που χρειάζεται για να εμπεδωθεί η απαραίτητη εμπιστοσύνη!

Υδροχόος

Σήμερα να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στο πορτοφόλι σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Καλό είναι να σας απασχολούν τα οικονομικά σας, αρκεί στις σκέψεις σας να περιλάβετε και τον σωστό τρόπο που θα τα δαπανήσετε. Με την Σελήνη στους Ιχθύες της συμπόνιας και τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών, ενισχύεται η ανθρωπιστική σας πτυχή. Τα μετρητά στην αγορά είναι αυτά που θα αναζωογονήσουν τα καταστήματα της περιοχής σας, γι’ αυτό φροντίστε να ενισχύσετε όσους προσπαθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Στραφείτε σε προϊόντα και εταιρίες με ηθική προς τους ανθρώπους και το περιβάλλον, είτε κάντε αγορές από ομάδες με φιλανθρωπική δράση.

Ιχθύες

Σήμερα όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στα σαγηνευτικά ιδιαίτερα διαμερίσματά σας, καλώντας σας να ανοίξετε τους διακόπτες της γοητείας σας. Φροντίστε να αφήσετε περιθώριο προσέγγισης στα άτομα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά, για να μην φορτώσετε το πρόγραμμά σας με τα σχέδια ανθρώπων που σας είναι αδιάφοροι… Κρατήστε ελεύθερο χρόνο για να γευτείτε τα πάθη σας, σε πρακτικό ή δημιουργικό επίπεδο!