Ας κάνει την υπέρβαση ο Νίκαρος για τον Θανάση Τσώκο

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ, το οποίο θα διορίσει σύντομα ο Πρόεδρος της Δημοκραίας, Νίκος Αναστασιάδης έχει να διαχειριστεί αρκετά σημαντικά θέματα, όπως το υφιστάμενο προσωπικό, κτιριακές εγκαταστάσεις, διαφημίσεις και πολλά άλλα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει το κρατικό μας κανάλι.

Αρκετά ΜΜΕ διερωτούνται αν θα παραμείνει στο πηδάλιο του ΡΙΚ, ο Θανάσης Τσώκος.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κανένας  λόγος να μην επαναδιοριστεί ο Τσώκος στην προεδρία του ΔΣ του ραδιοφωνικού ιδρύματος Κύπρου και να διοριστεί ένας άλλος νέος πρόεδρος, ο οποίος δεν θα έχει την εμπειρία.

Το πρόβλημα που  υπάρχει στον επαναδιορισμό Τσώκου είναι ότι δεν μπορεί να διοριστεί κάποιος σε διοικητικό συμβούλιο ημικρατικού οργανισμού πάνω από δύο θητείες.

Ας κάνει όμως την υπέρβαση ο Νίκαρος και ας επαναδιορίσει τον Θανάση Τσώκο στην προεδρία του ΔΣ του ΡΙΚ, γιατί κακά τα ψέματα  ο Θανάσης ξέρει να κρατάει γερά το πηδάλιο του ΡΙΚ.

Είναι δοκιμασμένος, δραστήριος, έχει πάρα πολύ καλή σχέση με όλο το προσωπικό και κυρίως με τον γενικό διευθυντή του ΡΙΚ, Μιχάλη Μαραθεύτη.

Το σημαντικότερο επίσης είναι ότι είναι αμερόληπτος και δημοκρατικός με όλα τα κόμματα και ξέρει να κρατά γερά και σταθερά τις ισορροπίες στο ΡΙΚ.

Ας προβληματιστεί λοιπόν ο Νίκαρος και ας μην προσφύγει σε πειραματισμούς με «άριστους των αρίστων» γιατί στη τελική ανάλυση  έχουμε δει και κάποιους «άριστους των αρίστων» να τα κάνουν μαντάρα…