Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αλλαγές, αγαπητοί Κριοί: Έχει φτάσει η ώρα να περάσετε σε πραγματώσεις! Αυτή η συνάντηση του αποτελεσματικού Άρη με τον προοδευτικό Ουρανό, είναι η τελευταία μιας σειράς που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιό σας. Θα βρεθούν ξανά εδώ, μετά από 80 χρόνια. Αξιοποιήστε το κέντρισμα στον 1ο Οίκο σας, της προσωπικότητας και της ταυτότητάς σας. Θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τι χρειάζεται να διαφοροποιήσετε, για να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε απτή πραγματικότητα. Θα υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα, σαν να μπορείτε να δείτε το μέλλον σας μέσα στα επόμενα 15 χρόνια. Όσο κι αν σας φοβίζει, πρέπει να εναρμονίσετε πλέον τις δράσεις σας να στηρίζουν την προσωπικότητά σας!

Ταύρος

Αποζητάτε μια γλυκιά απόδραση, αγαπητοί Ταύροι; Μια συνάντηση του παρορμητικού Άρη με τον επαναστάτη Ουρανό στον 12ο Οίκο σας της επούλωσης, σας ωθεί να αποστασιοποιηθείτε. Η ανάγκη σας θα είναι να κλείσετε πόρτες και παράθυρα για να αφήσετε τον κόσμο απ’ έξω! Η συμβουλή των άστρων, ωστόσο, είναι να ξεχάσετε τις στρατηγικές προσεγγίσεις και να ξεπεράσετε τους φόβους σας. Ανοιχτείτε, εκφραστείτε και μην απογοητευθείτε αν δεν έχετε άμεση ανταπόκριση στα ζητούμενά σας… Η ευτυχία θα σας προσεγγίσει, μόλις κάνετε χώρο γι’ αυτήν στην πολυάσχολη ζωή σας!

Δίδυμοι

Η μέρα σας προσκαλεί να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, αγαπητοί Δίδυμοι! Αυτό οφείλεται στη συνάντηση του δραστικού Άρη με τον επαναστάτη Ουρανό, στον Κριό και τον 11ο Οίκο σας των κοινών δράσεων και συνεργασιών. Η ανάγκη σας για πρόοδο θα σας ωθήσει σε νέες προσεγγίσεις, τόσο δια ζώσης όσο και μέσω διαδικτύου. Οι αλλαγές σε κάποιους τρόπους χειρισμού των πραγμάτων, θα αποδειχθούν πιο αποδοτικοί. Αυτό μπορεί να σημαίνει περισσότερα έσοδα ή και πιο γρήγορη ανέλιξή σας. Αν κάποιοι φανούν κάπως διστακτικοί απέναντί σας, κινηθείτε λίγο πιο αργά αλλά μην οπισθοχωρήσετε!

Καρκίνος

Πάρτε θέση κι ετοιμαστείτε για πρόοδο, αγαπητοί Καρκίνοι! Η ιδιοσυγκρασία σας διέπεται από αρκετή αυτοπεποίθηση, ώστε να μην επηρεάζεστε από ανταγωνιστικά συναισθήματα. Η ευθυγράμμιση του ορμητικού Άρη με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον Κριό, φωτίζει τον 10ο Οίκο σας της επαγγελματικής αναγνώρισης. Το σύμπαν σας συμβουλεύει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας και να πορευτείτε προς τις δυνατότητες που διαβλέπετε. Η αποκαλυπτική τάση της ατμόσφαιρας ενέχει κρυφές επιθυμίες, που είναι καιρός να τις βγάλετε στην επιφάνεια. Όποια αντίσταση κι αν συναντήσετε, να ενδυναμώσετε την πίστη σας και θα αντεπεξέλθετε θριαμβευτές!

Λέων

Λαχταράτε μια αυθόρμητη περιπέτεια, αγαπητοί Λέοντες; Γι’ αυτό ευθύνεται η συνάντηση του «υποκινητή» Άρη με τον επαναστάτη Ουρανό, στον Κριό και τον 9ο Οίκο σας των ταξιδιών και της διαπολιτισμικών επαφών! Ανοίξτε τα φτερά σας, για να εξερευνήσετε τον τεράστιο κόσμο ή έστω να κάνετε πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά σας. Ίσως να σχεδιάσετε ένα μεγάλο ταξίδι, να εγγραφείτε σε εργαστήρια που σας εμπνέουν ή να αρχίσετε ένα νέο εγχείρημα. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας παρεκκλίνει από τα όνειρά σας!

Παρθένος

Σας πιέζει η υπερβολική οικειότητα, αγαπητοί Παρθένοι; Χρεώστε το στη συνάντηση του λάγνου Άρη με τον αυθόρμητο Ουρανό, στον Κριό και τον 8ο Οίκο σας των ουσιαστικών σχέσεων! Όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, τα θέλετε όλα: Το σπίτι, την αφοσίωση, το καλύτερο σεξ, την δέσμευση. Αλλά δεν είναι και τόσο εύκολη η συνένωση σε όλα τα επίπεδα… Ωστόσο, μια τέτοια συνένωση σας φοβίζει και σας προκαλεί εξίσου. Αρχίστε με το να συνειδητοποιήσετε τους φόβους σας περί οικειότητας – και μετά θα κερδίσετε και την αγάπη που αποζητάτε!

Ζυγός

Ποιος είναι ο πιο αγαπημένος σας άνθρωπος, αγαπητοί Ζυγοί; Μην βιαστείτε να απαντήσετε, γιατί μπορεί μια γνωριμία να έχει αιφνίδια και γρήγορη εξέλιξη. Σε αυτό θα συμβάλλει η συνάντηση του αποδοτικού Άρη με τον προοδευτικό Ουρανό, σον Κριό και τον 7ο Οίκο σας των τετ-α-τετ επαφών! Ανοίξτε καινούργια λαμπερά μονοπάτια στην οπτική σας, που θα ακολουθήσουν και άλλοι. Θα εντυπωσιάσετε τόσο όπου βρεθείτε, που θα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά τα όνειρά σας. Τολμήστε να «ζωγραφίσετε» έξω από τις γραμμές, τολμήστε να αναμένετε το… αναπάντεχο!

Σκορπιός

Μην νιώθετε ενοχές αν θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και μόνο, αγαπητοί Σκορπιοί! Το απαιτεί η συνάντηση του εγωκεντρικού Άρη με τον ταχύτατο Ουρανό, στον Κριό και τον 6ο Οίκο σας της υγείας και της ευημερίας. Το μόνο που δεν θέλετε, είναι να θυσιάσετε τον πολύτιμο χρόνο σας για άλλους. Αποτραβηχτείτε και ακούστε τι σας λέει το σώμα σας: Η σοφία του θα σας κατευθύνει. Ίσως πρέπει να μειώσετε τους ρυθμούς τους, ίσως χρειάζεται να αποκτήσετε πιο υγιεινές και ευέλικτες καθημερινές συνήθειες. Επιλέξτε συνειδητά να επαναφορτίσετε τον οργανισμό σας. Θα ωφελήσετε την σωματική και την πνευματική σας ισορροπία!

Τοξότης

Η ανάγκη σας για έκφραση θα φτάσει στο ζενίθ, αγαπητοί Τοξότες! Ο τολμηρός Άρης ενώνει τις δυνάμεις του με τον πειραματικό Ουρανό, στον Κριό και τον 5ο Οίκο σας του πάθους και της δημιουργικότητας. Είστε έτοιμοι να βγάλετε στην επιφάνεια τα συναισθήματά σας και να πείτε τις αλήθειες σας. Μην σας απασχολήσει αν δεν γίνει άμεσα κατανοητή η ευαισθησία σας. Εσείς συνεχίστε να πορεύεστε και να διαπρέπετε, κάνοντας ευρέως γνωστά τα όποια δημιουργήματά σας. Οι «ασφαλείς» διαδρομές είναι για όσους ακόμη αναζητούν την λάμψη τους!

Αιγόκερως

Είστε λάτρεις της ασφάλειας, αγαπητοί Αιγόκεροι. Αλλά τώρα καλείστε να ανοίξετε την πόρτα στον άνεμο της αλλαγής που φυσά στη ζωή σας. Ο δυναμικός Άρης συγχρονίζεται με τον ανατρεπτικό Ουρανό, στον Κριό και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και των προσωπικών θεμελίων! Η διαίσθηση θα αποδειχθεί το πιο αποδοτικό σας εργαλείο, για να κάνετε βήματα που σκέφτεστε καιρό. Για όποιον λόγο κι αν τα καθυστερούσατε, πλέον αποδεχθείτε τα με χαρά και προχωρήστε!

Υδροχόος

Η πνευματική σας διαύγεια θα πάρει ανέλπιστες διαστάσεις, αγαπητοί Υδροχόοι! Να είστε έτοιμοι ακόμα και για επιφοιτήσεις, καθώς ο διεκδικητικός Άρης συναντά τον επαναστάτη Ουρανό στον Κριό και τον 3ο Οίκο της διανοίας σας. Πάρτε ένα καλό πρόγευμα και αποφύγετε την καφεΐνη, γιατί το μυαλό σας θα είναι ήδη σε έξαρση. Τα χέρια σας μπορεί να μην προλαβαίνουν να ακολουθούν τη σκέψη σας, γι’ αυτό επιστρατεύστε άλλους τρόπους καταγραφής τους… Δεν πρέπει να σας ξεφύγει κανένα πνευματικό διαμάντι. Μόνο προσέξτε τους προσωπικούς σας φόβους: Να τους κοιτάξετε κατάματα αλλά να μην σας καταβάλουν!

Ιχθύες

Θέλετε να βρέξει χρήματα, αγαπητοί Ιχθύες; Ίσως και να εισακουστείτε, χάρη στη συνάντηση του επιθετικού Άρη με τον καινοτόμο Ουρανό στον Κριό και τον οικονομικό τομέα σας! Σας προβλημάτιζαν τα έσοδα και η αποπληρωμή των υποχρεώσεών σας; Μην εκπλαγείτε αν χτυπήσετε «τζακ ποτ», με τη μορφή μιας αύξησης ή μιας πολύτιμης συμβουλής. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι μια τάση σας να σαμποτάρετε τον ίδιο σας τον εαυτό σας… Εστιάστε στην επιτυχία, για να μην χάσετε καμία από τις τεράστιες ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν