Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά: Ζωηρέψτε σήμερα, αγαπητοί Κριοί! Ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στον διανοητικό Ερμή και τον ορμητικό Άρη, δεν θα σας επιτρέψει να ονειροπολείτε. Πληροφορίες και έμπνευση μαζί προσεγγίζουν και δεν πρέπει να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Ετοιμάστε αναλόγως σώμα και πνεύμα, πάρτε μπόλικο καθαρό αέρα και κάνετε τα απαραίτητα διαλείμματα, ώστε να μπορείτε να απορροφάτε γρήγορα τα δεδομένα… Αν μπορείτε να πάρετε και έναν σύντομο υπνάκο στο ενδιάμεσο, ακόμα καλύτερα.

Ταύρος

Γενικά : Μήπως σιγοβράζει κάποια αντιπαλότητα; Ο έντιμος Ερμής συγκρούεται με τον ζηλιάρη Άρη, φτάνοντας ίσως στα άκρα τον ανταγωνισμό σας με ένα άτομο του στενού σας κύκλου. Το εν λόγω άτομο μπορεί να νιώθει απειλημένο γι’ αυτό να επιτίθεται, γι’ αυτό εσείς μην πέσετε στην ίδια παγίδα… Λειτουργήστε με διάθεση να χτίσετε γέφυρες και να κάνετε πράξη το ρητό «η αγάπη είναι η μόνη δύναμη, ικανή να μετατρέψει έναν εχθρό σε φίλο»

Δίδυμοι

Γενικά : Σήμερα καλείστε να κάνετε τη «συζήτηση»! Η ένταση έχει αυξηθεί κατακόρυφα μέσα σε μια σημαντική σχέση σας, γι’ αυτό δεν μπορείτε να συνεχίσετε να ρίχνετε μόνο αιχμές για το πρόβλημα. Με τον Ερμή στον εξουσιαστικό 10ο Οίκο σας, ωθήστε να λειτουργήσετε ως ενήλικες και να μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας προκαλεί. Να είστε σαφείς και κάθετοι με τα όριά σας, να μιλήσετε σε ήρεμους και επιβεβαιωτικούς τόνους και να εστιάσετε στην επίλυση του θέματος αντί για την αναμόχλευση του παρελθόντος!

Καρκίνος

Γενικά : Πνίγεστε στις λεπτομέρειες; Αιτία γι’ αυτό είναι το έντονο τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη, που ανεβάζει την πίεσή σας. Να είστε βέβαιοι ότι δεν θα χαθεί ο κόσμος αν καθυστερήσετε λίγο στη διεκπεραίωση μιας υποχρέωσής σας, ούτε υπάρχει λόγος να αναζητάτε στο διαδίκτυο τα αίτια ενός πονοκεφάλου… Βάλτε τις ιδέες σας σε σειρά και αρχίστε να τις χειρίζεστε διαδοχικά, για να μην προκαλέσετε προβλήματα στον εαυτό σας!

Λέων

Γενικά: Μήπως νιώθετε να παίρνετε μπερδεμένα μηνύματα; Ο Ερμής στον τομέα των προσωπικών σας συγκρούεται με τον Άρη από τον 5ο Οίκο σας της Έκφρασης, ωθώντας την ένταση και τις αντοχές σας στα άκρα. Το χειρότερο απ’ όλα, θα είναι ότι θα αναμένετε από όλους να διαβάζουν τη σκέψη σας για να κινηθούν. Είναι αδύνατον να ξέρουν οι άλλοι πώς νιώθετε αν δεν εκφραστείτε, γι’ αυτό φροντίστε να τους εξηγήσετε ήρεμα… Παράλληλα, αν νοιάζεστε για το πώς είναι οι άλλοι, ρωτήστε τους αντί να τους πείτε εσείς.

Παρθένος

Γενικά : Άραγε πρέπει να αντιδράσετε αν σας προκαλέσει κάποιος ή είναι καλύτερα να το προσπεράσετε; Η σημερινή σύγκρουση του κυβερνήτη σας του Ερμή με τον εριστικό Άρη στον 4ο Οίκο σας της Ευαισθησίας, θα σας δυσκολέψει να συγκρατηθείτε. Ένα άτομο του οικογενειακού σας κύκλου θα σας κεντρίσει με ευκολία, γιατί ξέρει τα κουμπιά σας… Επειδή κι εσείς ξέρετε τα δικά του, αντισταθείτε στην παρόρμηση να ανταποδώσετε και προτιμήστε να απομακρυνθείτε.

Ζυγός

Γενικά : Πάρτε και μια ανάσα, αγαπητοί Ζυγοί! Ο φλύαρος Ερμής θα συναγωνίζεται σήμερα τον βιαστικό Άρη, κάνοντας ανέφικτη τη συνεννόηση. Θα είναι συνετό για εσάς να αποφύγετε τις πολλές λεπτομέρειες σε αυτά που θέλετε να πείτε, προτιμήστε να μπείτε κατ’ ευθείαν στο θέμα. Ζητήστε και από τους άλλους το ίδιο με ευγένεια, χωρίς να φανείτε υπερόπτες… Να ξέρετε ότι ο υπερβολικός ζήλος και οι πολλαπλές δράσεις, είναι πιθανό σήμερα να σας οδηγήσουν σε απροσεξίες που δεν σας συμφέρουν.

Σκορπιός

Γενικά: Να είστε βέβαιοι ότι υφίσταται θέμα κακής δημοσιότητας, αγαπητοί Σκορπιοί! Οι εγωισμοί και οι εγωκεντρισμοί μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση σήμερα, υπό την επήρεια ενός έντονου τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη. Κάθε υπερβολική συμπεριφορά θα επιφέρει δυσαρέσκειες και όχι ευχαρίστηση, γι’ αυτό προσέξτε τα λόγια που ξεστομίζετε απερίσκεπτα… Μια λεπτή γραμμή χωρίζει την ανεμελιά από την εχθρότητα, άρα να θυμάστε ότι σε όλους αξίζει ο ίδιος σεβασμός που απαιτείτε και για τον εαυτός σας.

Τοξότης

Γενικά: Να θυμάστε ότι και η ευαισθησία έχει δύο πλευρές, αγαπητοί Τοξότες! Η σύγκρουση του Ερμή από τον εύθικτο 4ο Οίκο σας με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, μπορεί να μην σας επιτρέψει να συμπεριφερθείτε με την ίδια λεπτότητα που θα θέλατε να φερθούν σε εσάς. Αν νιώθετε μια ένταση στην ατμόσφαιρα, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και αναρωτηθείτε αν είστε όσο ανεκτικοί θα έπρεπε… Αφήστε ένα περιθώριο αμφιβολίας και στους άλλους, που επίσης κάνουν το καλύτερο που μπορούν – και παραμερίστε την κριτική προς όφελος της κατανόησης!

Αιγόκερως

Γενικά : Πάρτε μια ανάσα και κάντε μια παύση, πριν θίξετε αυτό το ευαίσθητο θέμα! Όχι μόνο δεν είναι υπέρ σας οι πλανητικές όψεις, έχετε μέσα σας θυμό που ψάχνετε τρόπο να εξωτερικεύσετε. Καλύτερα να τον επεξεργαστείτε κατ’ ιδίαν, πριν αρχίσετε να εκτοξεύετε πικρόχολα σχόλια. Ο Ερμής από τον εκφραστικό 3ο Οίκο σας συγκρούεται με τον σκληρό Άρη από τον επιθετικό 12ο Οίκο σας, ατμόσφαιρα που μπορεί να κλιμακώσει τις εντάσεις… Αφήστε τις συζητήσεις για μια άλλη μέρα, που θα είστε σε πιο παραγωγική διάθεση!

Υδροχόος

Γενικά : Οι οικονομικές συζητήσεις με φίλους είναι άβολες – και σήμερα μπορεί να επιφέρουν συγκρούσεις. Ο φλύαρος Ερμής συναντά τον επιθετικό Άρη, βγάζοντας στην επιφάνεια θαμμένες πικρίες. Θα θίξετε θέματα που δεν θα αποδεχθούν οι άλλοι, αυτό θα σας ενοχλήσει και είναι πιθανό να φτάσετε σε καβγάδες. Αν θέλετε να μοιράζεστε όλοι εξίσου το κόστος στις εξόδους σας ή θεωρείτε ότι ένας συνεργάτης δεν σας εκτιμά, πρέπει να το συζητήσετε πριν εκραγείτε… Όλοι χρειάζονται μια δόση κατανόησης ενίοτε.

Ιχθύες

Γενικά: Είναι υπέροχο να λέτε τις αλήθειες σας και να είστε ειλικρινείς! Ο εκφραστικός Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας ωθεί να σηκώσετε το λάβαρο της ευαισθησίας σας – όμως το τετράγωνο τριβής του με τον επιθετικό Άρη από τον προκλητικό 10ο Οίκο σας απαιτεί προσοχή. Ρωτήστε τον εαυτό σας αν θέλετε να ψυχαγωγείτε ή να απομακρύνετε τους άλλους, αποφεύγοντας τον εργασιακό χώρο για να αναδείξετε την επαναστατική σας διάθεση σήμερα. Ο τρόπος σας δεν θα επιτρέψει να περάσετε τα μηνύματά σας, γι’ αυτό αφήστε τα για μια άλλη μέρα