Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Εμφανίζεται ένα ηθικό ζήτημα και όλοι προσπαθούν να το καταλάβουν. Καλό θα ήταν οι άλλοι να ακούσουν την άποψή σου… επειδή είναι κάτι περισσότερο από ένα διανοητικό παιχνίδι για σένα.

Θέλεις να κάνεις το σωστό. Κι εφόσον είσαι καλά οργανωμένη αυτή τη στιγμή, είναι βέβαιο ότι θα βρεις την απάντηση. Συνέχισε αυτή τη διαδικασία σκέψης και προετοιμάσου για την επιτυχία και τον θαυμασμό των συνεργατών σου.

Ταύρος

Αυτή είναι μια καλή μέρα για άσκηση. Οτιδήποτε βελτιώνει την ισορροπία, τη δύναμη και τα αντανακλαστικά σου είναι καλό, γιατί θέλεις να είσαι έτοιμη όταν η ζωή γίνει πιο συναρπαστική! Προς το παρόν, τα πράγματα έχουν αργούς κι επαναλαμβανόμενους ρυθμούς. Πήγαινε στο γυμναστήριο μαζί μ’ ένα φίλο. Είναι πιο διασκεδαστικό να γυμνάζεσαι κάνοντας μια καλή συζήτηση που θα σου αποσπά την προσοχή.

Δίδυμοι

Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις πως δεν μπορείς να συγκεντρωθείς… αλλά αυτή τη στιγμή, έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να εμπιστευτείς το ένστικτό σου για να σε ωθήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι καιρός να ξεκινήσεις ένα έργο ή μια σχέση! Και μπορείς να το κάνεις, αναλαμβάνοντας άμεση δράση.

Καρκίνος

Οι συζητήσεις κυλάνε όμορφα σήμερα, με γνωστούς και αγνώστους. Είσαι ενημερωμένη για όσα συμβαίνουν γύρω σου, επομένως μπορείς να συζητήσεις για να νέα της ημέρας μ’ ένα φίλο ή συνάδελφο. Αυτό θα είναι μια ενδιαφέρουσα απόσπαση της προσοχής. Τουλάχιστον θα ασχοληθείς με τον κόσμο γύρω σου. Κι αυτό μετράει πολύ.

Λέων

Σήμερα είσαι ευέλικτη και παιχνιδιάρα γι’ αυτό βγες έξω και χαλάρωσε. Ο χρόνος που περνάς με φίλους είναι επίσης ιδιαίτερα ευχάριστος, οπότε γιατί να μην τα συνδυάσεις; Ζήτησε από έναν φίλο σου να κάνετε μαζί τζόκινγκ ή κάλεσε τον για δείπνο στο αγαπημένο σου εστιατόριο. Είναι ωραία η επανασύνδεση.

Παρθένος

Είσαι λίγο επιπόλαια σήμερα. Επιμένεις στην ποιότητα, αλλά συνεχίζεις να απορρίπτεις τις πολύ καλές προσφορές. Ίσως χρειάζεσαι μια αλλαγή στάσης ή μια αλλαγή προοπτικής. Υπενθύμισε στον εαυτό σου πόσο τυχερή είσαι. Ακόμα κι αν δεν μπορείς ακόμα να εκτιμήσεις αυτή τη βασική αλήθεια, προσπάθησε να μην δημιουργήσεις κρίσεις στη δουλειά ή στους φίλους σου.

Ζυγός

Θέλεις κουβεντούλα σήμερα. Νιώθεις ιδιαίτερα επικοινωνιακή, αλλά δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα στο μοτίβο σου. Συζητάς περισσότερο για ασήμαντα πράγματα. Μπορείς να μιλήσεις στους ανθρώπους για τη ζωή σου και να τους ζητήσουν να αφηγηθούν τις δικές τους ιστορίες. Ίσως καταλήξεις να δημιουργήσεις έναν δυο καινούργιους φίλους. Τα καλά πράγματα όμως θα συμβούν μόνο αν τα επιδιώξεις, οπότε φρόντισε να επικοινωνείς περισσότερο τώρα.

Σκορπιός

Έχεις μια μάλλον σαρκαστική διάθεση σήμερα, που δεν βοηθάει τους ανθρώπους γύρω σου. Δεν θέλεις να τους καταστρέψεις τη διάθεση… γι’ αυτό ακολούθησε μια πιο ευγενική συμπεριφορά. Η συμπόνοια και η αποδοχή από πλευράς σου, θα σε κάνει να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου, ενώ η γκρίνια και η υπερβολική ευαισθησία θα σε κάνει να νιώσεις χειρότερα. Φέρσου σαν φίλη και ίσως αρχίσεις να νιώθεις σαν φίλη.

Τοξότης

Λειτουργείς συναισθηματικά σήμερα. Πράγματα που σου λένε οι άλλοι… ακόμα και οι ασυνείδητες εκφράσεις του προσώπου τους, θα σε εκπλήξουν συναισθηματικά. Αντί να αντιδράς χωρίς να σκέφτεσαι, εστίασε στην αυτογνωσία σου. Τόλμησε μια βαθιά ενδοσκόπηση που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις θετικές αλλαγές στη ζωή σου.

Αιγόκερως

Φρόντισε να εκφράσεις με ειλικρίνεια τις σκέψεις και τις πρωτότυπες ιδέες σου σήμερα, ακόμα κι αν νιώθεις άβολα. Είναι αληθινές.. κι αυτό θα το εκτιμήσουν οι άνθρωποι γύρω σου είτε συμφωνούν μαζί σου.. είτε όχι. Και θα νιώσεις πιο ανάλαφρη μόλις τις εκφράσεις. Πώς αλλιώς θα μπορέσεις να προσδιορίσεις ποιες είναι βιώσιμες; Αν τις κρατήσεις για τον εαυτό σου θα «μπαγιατέψουν».. κάνοντάς σε να νιώθεις έντονα της έλλειψη ενέργειας.

Υδροχόος

Εξωτερικά, είσαι χαριτωμένη κι εκλεπτυσμένη – έτσι τουλάχιστον σε αντιλαμβάνονται οι άλλοι σήμερα. Μπορεί να μην συνειδητοποιούν ότι αυτή τη στιγμή ένα κύμα εσωτερικής δύναμης σου επιτρέπει να προχωρήσεις τα επαγγελματικά ή τα ερωτικά σου με φαινομενική ευκολία. Τώρα μπορείς να συνδεθείς με πολλούς ανθρώπους. Οι επαφές που γίνονται τώρα είναι βέβαιο ότι θα εξελιχθούν θετικά αργότερα.

Ιχθύες

Πολλά μικρά πράγματα συνωμοτούν για να σε ενοχλήσουν σήμερα. Αν νιώθεις πιο ευερέθιστη από ό,τι συνήθως μην ασχολείσαι με πολλά περιφερειακά ζητήματα. Σε τελική ανάλυση, δεν φταίει ο τύπος μπροστά σου στο ταμείο του παντοπωλείου για τα νεύρα σου. Προσπάθησε να εστιάσεις σε κάτι πιο ουσιαστικό. Στα ζώδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.