Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αναρωτιέστε για το «νόημα» σε πολλά θέματα; Περνάτε σε μια περίοδο διερεύνησης ψυχής, καθώς ο θεραπευτής Χείρων γυρίζει ανάδρομος στα δικά σας εδάφη! Θα κοιτάξετε τον εαυτό σας υπό έναν πιο αυστηρό φακό, για το στίγμα που αφήνετε στον κόσμο κι αν οι ενασχολήσεις σας σάς ικανοποιούν βαθιά. Η αυθεντική παρασκηνιακή εικόνα σας, συνάδει με την κοινωνική; Τέτοια ερωτήματα θα σας απασχολήσουν μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου… Και ακόμα κι αν είναι επώδυνα κάποιες στιγμές, θα είναι χειρότερο να αγνοήσετε το εσωτερικό σας κάλεσμα ή να φοράτε προσωπείο!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, δώστε περισσότερη αγάπη στο παιδί που υπάρχει μέσα σας! Ο θεραπευτής Χείρων θα κινείται ανάδρομος μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου, στον 12ο Οίκο σας των λήξεων και του υποσυνείδητου. Δεν αποκλείεται να «ανοίξουν» ξανά κάποιες παλιές πληγές, εκείνες που δεν διαχειριστήκατε ποτέ. Αλλά αυτή η φάση ενδείκνυται για πνευματική δουλειά. Προσέξτε μια πιθανή τάση να προβάλετε στους άλλους τα δικά σας άλυτα θέματα!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είναι καιρός να βάλετε περισσότερη ψυχή στους στόχους σας! Ο θεραπευτής Χείρων θα κινείται ανάδρομος στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου… Είναι η ιδανική στιγμή να διερευνήσετε τις προοπτικές για πιο ουσιαστική επαφή με τα εργασιακά σας. Ακόμα κι αν προκαλέσει μια μικρή «υπαρξιακή» κρίση, αυτά τα συναισθήματα θα αποτελέσουν το κλειδί για το επόμενο στάδιο της πορείας σας. Σίγουρα θα λάβετε περισσότερη αναγνώριση για τη δουλειά σας, ειδικά αν πάρετε συμβουλές από έναν ειδικό για την απαραίτητη διαδικασία!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, το σύμπαν θέλει να πάρετε ένα πολύ σημαντικό μάθημα: Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, εμφανίζεται και ο δάσκαλος! Ο επουλωτής Χείρων θα κινείται ανάδρομος μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου, στον 9ο Οίκο σας της σοφίας, της πίστης και της μεταφυσικής γνώσης. Πιθανές προκλητικές ή επώδυνες εμπειρίες, θα σας υποδείξουν τις αλλαγές που είναι απαραίτητο να κάνετε στη ζωή σας. Τολμήστε να αμφισβητήσετε τις κατεστημένες πεποιθήσεις σας, απελευθερωθείτε από αυτές… Έτσι θα εντοπίσετε τις καινούργιες σας δυνατότητες, ανάλογες με το άτομο που θέλετε να είστε!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, κάντε μια βουτιά στα εσώψυχά σας! Ο θεραπευτής Χείρων γυρίζει ανάδρομος στον 8ο Οίκο σας της οικειότητας και των συναισθηματικών δεσμών. Μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου μπορεί να επιστρέψετε σε πληγές από προδοσίες, παλιές αγάπες ή/και τραύματα που δεν έχουν επουλωθεί. Ίσως να σκεφτείτε αγαπημένους σας που δεν ζουν πια ή να βλέπετε διαφωτιστικά όνειρα. Συντονιστείτε με τη διαίσθησή σας για τα μηνύματα που σας στέλνει το σύμπαν, μιλήστε με έναν ειδικό αν χρειαστείτε καθοδήγηση!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μήπως αποφεύγετε τις οδύνες από μια παλιά σχέση ή και την παρούσα σας; Η αναστροφή του θεραπευτή Χείρωνα σε ανάδρομο μέσα στον τομέα σας των δεσμών, απαιτεί να τους διερευνήσετε πιο βαθιά. Αν έχετε κάποια φοβία να έρθετε πιο κοντά με άλλα άτομα, αυτή είναι η στιγμή να αναρωτηθείτε γιατί… Και σίγουρα δεν είναι επειδή κανείς δεν αξίζει την εμπιστοσύνη σας – ή όποια άλλη δικαιολογία χρησιμοποιείτε για την αυτοπροστασία σας. Απευθυνθείτε σε έναν ειδικό ή έναν πνευματικό δάσκαλο, για να επιλύσετε αυτή την εσωτερική διαμάχη σας μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου. Όσο εσείς αλλάζετε την «αύρα» σας, ίσως να αλλάξει και των άλλων ως εκ θαύματος!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, ίσως έχετε γίνει κάπως εμμονικοί με την υγεία σας ή θέματα ελέγχου! Ο θεραπευτής Χείρων που γυρίζει ανάδρομος στον τομέα σας της δουλειάς και της ευημερίας, ζητά ισορροπία στην καθημερινότητά σας. Θα αποβεί προς όφελός σας να στραφείτε στην πιο προσεκτική διατροφή και την ηρεμία. Αυτή η φάση είναι ιδανική για να ανατρέψετε τους φόβους και τις όποιες υποχόνδριες τάσεις σας. Μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου θα διαπιστώσετε ότι τίποτα δεν καταρρέει, επειδή μειώσατε την ανάγκη ελέγχου!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, τι «παραποιείτε»; Η αναστροφή του ψυχικού Χείρωνα σε ανάδρομο στον 5ο Οίκο σας πάθους και της έκφρασης, θα βοηθήσει να κατανοήσετε όσα κρατάτε κρυμμένα! Είναι καιρός να πάψετε να χρησιμοποιείτε το χιούμορ για να αποπροσανατολίζετε τους άλλους. Μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου μπορείτε να γκρεμίσετε τα τείχη σας, να αναδείξετε τη γνησιότητά σας. Αποδεχθείτε ακόμα και για τις ιδιόρρυθμες πτυχές σας και θα δείτε ότι τις αποδέχονται και οι άλλοι!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, είναι καιρός να επουλωθούν κάποιες οικογενειακές πληγές! Θα βοηθήσει σε αυτό η αναστροφή του Χείρωνα σε ανάδρομο, στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Προσεγγίστε το παιδί μέσα σας, για να αντιληφθείτε ποιες πρώιμες εμπειρίες έχουν καθορίσει τις επιλογές σας ως ενήλικες… Και κάποιες από αυτές δεν σας ωφελούν. Μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου μπορείτε να τις διαχειριστείτε με υγιείς πρακτικές, ώστε να πάψουν να σας αναχαιτίζουν. Αναθεωρήστε τον τρόπο προσέγγισης των αγαπημένων σας!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ξέρετε πραγματικά πόσο θαυμάσιοι είστε; Μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου ο Χείρων της ίασης θα κινείται ανάδρομος, φωτίζοντας τον επικοινωνιακό τομέα σας! Τώρα μπορεί να αναδυθούν παλιές ανασφάλειες για τον τρόπο που εκφράζεστε. Ίσως να νιώσετε παγιδευμένοι αν κάποιες συζητήσεις είναι πιο σοβαρές και ξεπερνούν την επιφάνεια. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να γίνετε πιο ουσιαστικοί αυτή την περίοδο αν τολμήσετε να αφεθείτε

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, ετοιμαστείτε για μια επική μεταμόρφωση! Θα την απαιτήσει ο ψυχικός Χείρων, που γυρίζει ανάδρομος στον 2ο Οίκο σας των οικονομικών και της αυτοεκτίμησης. Ο τρόπος που αξιολογείτε τον εαυτό σας και τα οικονομικά σας, ίσως διέπεται από ανασφάλειες ή δισταγμούς. Μπορεί να θεωρείτε ότι δεν σας έχουν δοθεί καλές ευκαιρίες, είτε ότι όλα μπορεί να καταρρεύσουν ανά πάσα στιγμή. Επιστρέψτε στην παιδική σας ηλικία, που παίζει καίριο ρόλο στην υιοθέτηση περιοριστικών αντιλήψεων. Οι κατάλληλοι σύμβουλοι μπορούν να σας βοηθήσουν σε όλ α αυτά, από τώρα και μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου!

Check Also

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο Κριός Ηρεμήστε και πάρτε το χρόνο σας αυτό …

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Αστρολογία – Ζώδια: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Αγαπητοί Κριοί, προχωρήστε χωρίς να σας αποθαρρύνουν κάποιες πρόσφατες …