Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Η καινοτομία είναι η νοστιμιά της ζωής σας, αγαπητοί Κριοί! Αλλά αυτή η δίψα σας για περιπέτεια, μπορεί κάποιες φορές να καταστεί ανασταλτικός παράγοντας… Αν θέλετε να αλλάξετε τις ρουτίνες σας, κάντε το «τελετουργικά»: Καθετί πεζό μπορεί να αποκτήσει θετική αύρα, βάζοντας κρυστάλλους και άλλα υλικά που φορτίζουν το περιβάλλον ενεργειακά. Και αν εργάζεστε από το σπίτι, γιατί να μην είστε στον κήπο ή το καθιστικό σας; Αν το μαγείρεμα σας φαντάζει αγγαρεία, μετατρέψτε το σε ευχάριστη διαδικασία ακούγοντας μουσική ή επικοινωνώντας στο διαδίκτυο ενώ τηγανίζετε!

Ταύρος

Κάποιοι κακότροποι άνθρωποι προκαλούν τα νεύρα σας, αγαπητοί Ταύροι! Αλλά τα παράπονα και μόνο, δεν θα βελτιώσουν καμία κατάσταση. Μια φιλική σύμπραξη του καινοτόμου Ουρανού με τη Σελήνη, τονώνει τη δημιουργικότητα στις προσεγγίσεις σας. Μπορείτε τώρα να ανακόψετε την αρνητική ροή, προσθέτοντας λίγο χιούμορ που θα ξαφνιάσει τους άλλους… Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην το παρακάνετε σε σημείο να θίξετε κάποιους. Μια νέα οπτική θα αφυπνίσει τα άτομα στο περιβάλλον σας, θα τα κάνει να σκεφτούν διπλά!

Δίδυμοι

Βάλτε περισσότερη ψυχή στους στόχους σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Σε αυτό βοηθούν οι υποστηρικτικές ακτίνες του Ουρανού προς τη Σελήνη, που διαμένει στον τομέα σας της καριέρας. Κάθε επίτευξη μπορεί να είναι μια μοναχική διαδικασία, αν οι προσπάθειές σας δεν έχουν έναν ανώτερο στόχο. Αξιοποιήστε τη δυναμική σας για να κάνετε ευεργετικές αλλαγές, ίσως προσφέροντας μέρος των κερδών σας σε μια ανθρωπιστική δράση. Και αν αναζητάτε δουλειά, ερευνήστε εταιρίες με κοινωνικά υπεύθυνο προσανατολισμό!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, ο ρομαντικός σας παίρνει ενθουσιώδεις διαστάσεις! Μια σύμπραξη του πειραματικού Ουρανού με τη Σελήνη, θα αναδείξει προοπτικές που δεν είχατε παρατηρήσει. Αν είστε ελεύθεροι, δοκιμάστε μια νέα εφαρμογή γνωριμιών. Αυτή η ατμόσφαιρα αυξάνει τα ποσοστά της τύχης σας, αν είστε πρόθυμοι να ρισκάρετε. Αν είστε δεσμευμένοι, τώρα προσεγγίστε το ταίρι σας σαν να γνωρίζεστε τώρα… Πάντα υπάρχει κάτι καινούργιο να μάθετε και να ανακαλύψετε μεταξύ σας!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, θέλετε να εκτιναχθείτε στην κλίμακα της επιτυχίας; Ίσως το βιώσετε τώρα, χάρη στη σύμπραξη της Σελήνης με τον ανατρεπτικό Ουρανό! Δεν αποκλείεται να γίνετε χειριστές των «χορδών» επιρροής, καθώς θα γοητεύετε τους άλλους ακόμα και μέσω διαδικτύου. Οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες, γι’ αυτό να είστε σε ετοιμότητα. Αδράξτε κάθε πρόκληση να ηγηθείτε, αρκεί να είστε πρόθυμοι να αποδώσετε και στις ανάλογες ευθύνες… Να θυμάστε ότι κανείς δεν οδηγεί, κάνοντας τα πάντα μόνος του!

Παρθένος

Μια σημαντική στιγμή αλήθειας σας προσεγγίζει, αγαπητοί Παρθένοι! Την φέρνει μια αίσια γωνία ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό – τον πλανήτη των εκπλήξεων. Μπορεί να σας κατακλύσουν συναισθήματα για ένα άτομο που δεν είχατε σκεφτεί με «αυτό» τον τρόπο. Οι δεσμευμένοι ίσως να νιώσετε ότι κάτι λείπει από τη σχέση σας – αλλά ευτυχώς, η ατμόσφαιρα θα δράσει ευνοϊκά. Αντί να θορυβηθείτε, θα γίνετε πιο δημιουργικοί και θα επιστρέψετε στις πιο χαρωπές και ερωτικές στιγμές σας. Ίσως το κλειδί να είναι να περνάτε λιγότερο χρόνο μαζί… Είτε να μειώσετε τις πρακτικές υποχρεώσεις και να αυξήσετε τη διασκέδαση!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αναζητάτε κίνητρα για να τονώσετε την ευημερία σας; Μπορείτε να κάνετε κάθε ρουτίνα πιο… σέξι! Η Σελήνη στον 6ο Οίκο σας της υγείας, φορτίζεται από τον επαναστάτη Ουρανό: Η γοητευτική προσέγγιση είναι το κλειδί, αρχίζοντας από την εμφάνισή σας. Όταν φαίνεστε όμορφοι, νιώθετε πιο όμορφα και γίνεστε πιο δραστήριοι. Επιλέξτε ένα πρόγραμμα εξάσκησης με χορό και έντονη κίνηση. Δεν αποκλείεται να σας έλξει η ενέργεια μιας ομάδας, σε σημείο να γίνει η εαρινή εμμονή σας!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μην περιορίζετε τον εαυτό σας! Ο αιχμηρός Ουρανός στη ζώνη σας των σχέσεων φλερτάρει με τη Σελήνη… Μπορεί να σας ενθουσιάσει ένα άτομο, που διαφέρει εντελώς με τα έως τώρα κριτήριά σας… Και αν η σωματική έλξη είναι αρκετά δελεαστική, οφείλετε στον εαυτό σας να τη διερευνήσετε. Για τους δεσμευμένους, αυτή είναι η στιγμή να αναταράξετε τα νερά: Ετοιμάστε μια έκπληξη για το ταίρι σας, με μια εμπειρία που θα μείνει αλησμόνητη!

Τοξότης

Η υγεία είναι πλούτος, αγαπητοί Τοξότες! Θα σας το θυμίσει η δραστική ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Ουρανό, που βάζει ένα ακόμη τονωτικό ρόφημα στο χέρι σας. Δεν χρειάζεστε να είστε άρρωστοι για να φροντίσετε τον εαυτό σας, η πρόληψη είναι το καλύτερο φάρμακο. Θωρακίστε το ανοσοποιητικό σας με βιταμίνη C και τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά. Τα φρούτα, η μαύρη σοκολάτα, οι ξηροί καρποί και τα προβιοτικά είναι άριστες επιλογές. Να θυμάστε ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με τον καλό και επαρκή ύπνο. Κλείστε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές πριν ξαπλώσετε και ραντίστε το μαξιλάρι σας με ένα αιθέριο έλαιο, όπως η λεβάντα ή ο ευκάλυπτος!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μυρίστε την ανθισμένη άνοιξη γύρω σας! Μια χαρωπή σύμπραξη της Σελήνης με τον Ουρανό, λήγει μια φάση σας «χειμερίας νάρκης». Αναζητήστε τις υπαίθριες δραστηριότητες που επιτρέπονται στην περιοχή σας, αρκετά περιοριστήκατε και πρέπει να επαναφορτιστείτε. Η ατμόσφαιρα ευνοεί και τις ρομαντικές εξελίξεις… Μόνο προσέξτε να μην στραφείτε σε άτομα που δεν είναι διαθέσιμα!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μην κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του… Μπορεί να αποκλείσετε μια σημαντική συνεργασία! Ένα αντισυμβατικό άτομο μπορεί να εμφανιστεί στον εργασιακό σας χώρο, για να στηρίξει έναν μεγαλεπήβολο στόχο σας. Ίσως να μην έχει την αναμενόμενη εμφάνιση ή βλέψεις για την επιτυχία… Αλλά το αιχμηρό πνεύμα και οι γνώσεις του, θα σας συναρπάσουν. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να επεκτείνετε και τις δικές σας δεξιότητες, κάτι που επίσης αποτελεί κέρδος μακροπρόθεσμα!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, μην λέτε στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν! Τα λόγια από καρδιάς θα έχουν πιο ισχυρό αντίκτυπο, καθώς ο αυθόρμητος Ουρανός συγχρονίζεται με την ευαίσθητη Σελήνη. Τολμήστε να αποκαλύψετε κάτι προσωπικό σας ή να ελαφρύνετε την ατμόσφαιρα με λίγο χιούμορ. Θα έχει θετική ανταπόκριση η δεκτικότητά σας, σε σημείο να αυξηθούν οι προοπτικές σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας!