Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, μελετήστε τους λογαριασμούς σας! Μια αντίθεση του ορμητικού Ουρανού με τη Σελήνη στον τομέα σας των χρημάτων, μπορεί να αποκαλύψει κάποιες κρυφές χρεώσεις. Πριν κάνετε παρορμητικά κάποιες αγορές, μάθετε τις πολιτικές ανταλλαγής ή επιστροφής. Φροντίστε να είστε απόλυτα ειλικρινείς σε όλες τις συνδιαλλαγές σας, ειδικά αν ετοιμάζετε κάποιες συνεργασίες. Απαιτήστε να υπάρχουν τα πάντα γραπτώς, για να μην υπάρξουν παρερμηνείες στη συνέχεια… Μια χειραψία δεν είναι αρκετή για να κλείνουν συμφωνίες – ακόμα και σε εποχές εκτός πανδημίας!

Ταύρος

Προτιμήστε τις πιο συγκρατημένες προσεγγίσεις, αγαπητοί Ταύροι! Μια αντίθεση της Σελήνης με τον ανυπόμονο Ουρανό στο ζώδιό σας, υπονοεί ότι κάποιοι θα έχουν παράλογες ή υπερβολικές απαιτήσεις από εσάς… Αλλά η δική σας αντίδραση έχει σημασία – γι’ αυτό πρέπει να είναι κάθετη χωρίς να φτάσετε σε αντιπαραθέσεις. Παραμείνετε ψύχραιμοι και δείξτε ότι είστε οι ενήλικες στην όποια συγκυρία. Αντί να κάψετε γέφυρες, αντιπροτείνετε κάτι που θα εξυπηρετήσει όλες τις πλευρές!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η αβεβαιότητα είναι η μόνη σταθερά που επικρατεί τον τελευταίο καιρό! Αλλά και υπό αυτές τις συνθήκες, μπορείτε να διαχειριστείτε την καθημερινότητά σας με περισσότερη ισορροπία. Αρχίστε τη μέρα σας καταγράφοντας όσα σκέφτεστε, κάντε διαλογισμό και να έχετε γύρω σας αντικείμενα που σας γειώνουν όταν αγχώνεστε. Μπορείτε να φοράτε συχνά κάτι που σας χάρισε ένα αγαπημένο άτομο, η σημασία του θα σας συνδέσει με τους προγόνους σας!

Καρκίνος

Μην ακολουθείτε τον ρυθμό που θέτουν οι άλλοι, αγαπητοί Καρκίνοι! Αντί να μπαίνετε σε εξαντλητικούς διαλόγους με πρόθεση να βρείτε τις χρυσές τομές, πάρτε τον έλεγχο. Το όραμα και η διαίσθησή σας μπορούν να καθοδηγήσουν κάθε ομαδικό εγχείρημα, ώστε να είναι αποδοτικά όλα τα μέλη του. Η αλήθεια είναι ότι θα τα καταφέρνατε καλύτερα μόνοι σας – τουλάχιστον μέχρι να καταλαγιάσει αυτή η πιεστική ατμόσφαιρα για τους άλλους!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μια απρόβλεπτη κατάσταση μπορεί να σας πιέσει πολύ… Μην προσπαθήσετε να παραμείνετε ψύχραιμοι, δεν είναι στη φύση σας! Είναι πιθανό ακόμα και να ξεσπάσετε σε κλάματα, αν δεν έχετε ένα υποστηρικτικό άτομο για να εκφραστείτε. Είναι σημαντικό να μην προσπαθήσετε να επιλύσετε το θέμα μόνοι. Αποδεχθείτε ότι έχετε κι εσείς τα όριά σας, ώστε η προσέγγιση του εν λόγω ατόμου να κάνει πιο εύκολη τη διαχείρισή τους!

Παρθένος

Όταν ένας Παρθένος κάνει σχέδια, το σύμπαν γελάει! Αυτό μπορεί να γίνει πράξη, καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον αεικίνητο Ουρανό. Η καλύτερη πρακτική είναι να σκέφτεστε καθ’ οδόν όσα έχετε να χειριστείτε. Ακόμα κι αν δεν προτιμάτε τον αυθορμητισμό και τον αυτοσχεδιασμό, ας δείξετε ότι έχετε κι αυτή την πτυχή. Μια δημιουργικά ειλικρινής συζήτηση με κάποιον που σας προκαλεί, είναι η καλύτερη στρατηγική για να καταλήξετε στον αμοιβαίο σεβασμό!

Ζυγός

Έντονα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια, αγαπητοί Ζυγοί! Καθώς η Σελήνη συγκρούεται με τον μαχητικό Ουρανό, μπορεί να σας κατακλύσει μια ζήλια, φόβος ή ανησυχία. Τώρα είναι σημαντικό να περιορίσετε το άγχος και να μείνετε προσγειωμένοι, με βαθιές ανάσες ή διαλογισμό και γιόγκα. Συζητήστε μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε, που θα βοηθήσουν να δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων – δεν θα ρίξουν λάδι στη φωτιά!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, είναι λίγο να χαρακτηρίσετε «δύστροπο» ένα συγκεκριμένο άτομο στη ζωή σας! Καθώς η Σελήνη συγκρούεται με τον υπερβολικό Ουρανό, θα σας προκαλεί με κάθε ευκαιρία. Ακόμα κι αν είναι ένα άτομο που ποθείτε, η συμπεριφορά του εγείρει σοβαρές ανησυχίες. Αλλά αντί να γίνετε αμυντικοί, προτείνετε μια συζήτηση για να βρείτε τη μέση λύση. Αν δεν έχετε ανταπόκριση, απομακρυνθείτε και θα δοκιμάσετε ξανά όταν αλλάξει η ατμόσφαιρα!

Τοξότης

Ξεχάστε την ανάγκη για έλεγχο, αγαπητοί Τοξότες! Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον εριστικό Ουρανό, θα βγουν στην επιφάνεια τα πραγματικά σας συναισθήματα. Ίσως η συγκυρία αποτελέσει την αφορμή να δείξετε στους άλλους αλλά και να μάθετε εσείς, ποια είναι τα όριά τους. Δεν έχει σημασία αν θα κερδίσετε ή θα χάσετε κάτι, σημασία έχει να μην αυταπατάστε για τις θέσεις των άλλων. Φυσικά δεν αποκλείεται η πιθανότητα να εκπλαγείτε ευχάριστα, κάτι που θα οικοδομήσει μια εμπιστοσύνη με διάρκεια!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μην προθυμοποιείστε να κάνετε τα πάντα χωρίς να υπολογίζετε την εσωτερική σας ισορροπία… Έτσι γίνεστε εχθρός του εαυτού σας! Προτιμήστε να σχεδιάσετε τα βήματά σας έχοντας και εναλλακτική επιλογή, για να νιώθετε πιο ήρεμοι και προσγειωμένοι. Μια σύγκρουση ανάμεσα στη Σελήνη και τον υποκινητή Ουρανό, συστήνει να σκεφτείτε την ευημερία σας αντί για τη λιτότητα!

Υδροχόος

Προσέξτε τις εντάσεις, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Σελήνη συγκρούεται με τον εριστικό Ουρανό που σας κυβερνά. Ένας φίλος ή συγκάτοικος μπορεί να σας προκαλέσει, ειδικά αν δίνετε περισσότερη προσοχή στη δουλειά και τις διαδικτυακές σας επαφές… Αλλά ίσως πρέπει να ομολογήσετε ότι θέλετε να εκτιμώνται όσα προσφέρετε. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας γεμίσει ενοχές για όσα θεωρεί δεδομένα: Πριν εκφράσει απαιτήσεις, ας του θυμίσετε πόσο επωφελείται εξίσου από τη δική σας σκληρή δουλειά!

Ιχθύες

Μελετήστε τα ψιλά γράμματα, αγαπητοί Ιχθύες! Όσο δυνατή κι αν είναι η διαίσθησή σας, δεν μπορεί να διαπεράσει κάθε «πέπλο»… Μια αντίθεση της Σελήνη με τον Ουρανό, απαιτεί να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Αν πειστείτε από τα λόγια τρίτων τώρα, θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση αργότερα. Να ζητήσετε τα πάντα γραπτώς και με λεπτομέρεια, για να είναι βέβαιο ότι όλες οι πλευρές κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση!