Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, κοιτάξτε πίσω από τις όποιες «μεγαλοστομίες»! Κάποιο άτομο μπορεί να έχει την σπουδαία ιδέα – αλλά όχι τους πόρους ή τα μέσα να την υποστηρίξει. Ακούστε το ένστικτό σας για το αν οι άλλοι μπορούν να υλοποιήσουν όσα υπόσχονται: Ο ανάδρομος Ερμής στη ζώνη σας των συνεργασιών, συγκρούεται με τον Άρη που σας κυβερνά. Καλύτερα να ακούτε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο. Και όταν μιλήσετε, μείνετε επί του θέματος και φροντίστε να μην θίξετε κανέναν!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, χαρείτε την αυτοπεποίθησή σας χωρίς να φτάνετε σε σημείο αλαζονείας! Με τον παθιασμένο Άρη στα εδάφη σας, η αδρεναλίνη σας είναι στα ύψη και πρέπει άμεσα να μειώσετε ταχύτητα. Ο ανάδρομος Ερμής υπογραμμίζει ότι θα κερδίσετε περισσότερο με την σύμπνοια και τη συνέργεια, αντί να μοιράζετε διαταγές. Ειδικά αν ηγείστε ενός εγχειρήματος, πρέπει να αναγνωρίζετε τα επιτεύγματα των άλλων. Κάντε την μετριοπάθεια τη δική σας αρχή!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, διχάζεστε ανάμεσα στο να ορμήσετε στους στόχους σας ή να μην σηκωθείτε από το κρεβάτι! Την ατμόσφαιρα διαμορφώνει ένα τετράγωνο του παρακινητή Άρη στον διαισθητικό 12ο Οίκο σας, με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα σας της επέκτασης. Όταν κοπιάζετε μπορεί να νιώθετε ότι δεν είναι αρκετό, όταν κάνετε πίσω μπορεί να σκέφτεστε ότι θα χάσετε ευκαιρίες. Το κλειδί για να ξεπεράσετε τη συγκυρία, είναι να θέσετε προτεραιότητες. Ξεκαθαρίστε πρώτα τις σκέψεις σας και μην πιέζεστε για τις «σωστές» απαντήσεις. Ανοιχτείτε, γίνετε πιο δεκτικοί και θα έρθουν σε εσάς!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, φυσικά και πρέπει να διευρύνετε τις λίστες σας! Καλέστε περισσότερους συνεργάτες για να ανταλλάξετε απόψεις ή για μια επικείμενη συνάντηση. Αποφύγετε μόνο τα άτομα που μπορεί να προκαλέσουν διενέξεις. Ο ενθουσιώδης Άρης στη ζώνη σας των ομάδων, συγκρούεται με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα σας των συναισθημάτων. Κάθε έξαρση θα κάνει ανέφικτη τη συνεννόηση. Καλύτερα να γνωρίζετε από πριν τις προθέσεις του κάθε συμμετέχοντα!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, δεν μπορεί πάντα η αγάπη να υπερισχύει σε όλα! Ο ανάδρομος Ερμής στη ζώνη σας των σχέσεων, συγκρούεται με τον παρορμητικό Άρη… Και ίσως είναι η ώρα να επιθεωρήσετε μια συγκεκριμένη σχέση. Όσα θετικά κι αν λέει το ένστικτό σας, πρέπει να ξέρετε τι έπεται και πόσα μπορείτε να προσδοκάτε από αυτήν στο μέλλον. Μια ειλικρινής συζήτηση θα βοηθήσει να καταλήξετε στο αν μπορείτε να χαράξετε κοινή πορεία!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, έχετε την αίσθηση ότι ο κόσμος κινείται σε αργή ταχύτητα! Με τον αεικίνητο Άρη στον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, ακόμα και κάθε άμεση ανταπόκριση θα νιώθετε ότι αργοπορεί. Αλλά αντί να αναμένετε ότι οι άλλοι θα σας φτάσουν, πρέπει εσείς να συντονιστείτε ξανά μαζί τους. Ο ευφυής Ερμής που σας κυβερνά, κινείται ανάδρομος και μπορεί να αναχαιτίσει την ορμή του Άρη… Γι’ αυτό σκεφτείτε πριν κάνετε κάθε κίνησή σας – και θα κερδίσετε περισσότερα!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μην σας παρασύρει η κολακεία των άλλων! Έλκετε σαν μαγνήτης κάθε είδους άτομα, γι’ αυτό πρέπει να μπορείτε να διαχωρίσετε ποια έχουν προοπτικές. Ο γοητευτικός Άρης στον σαγηνευτικό 8ο Οίκο σας θα θέσει το δέλεαρ… Αλλά ο ανάδρομος Ερμής στη ζώνη σας του πάθους, τον αναχαιτίζει. Σκεφτείτε ότι κινήστε σε έναν δρόμο με τα καλύτερα μαγαζιά… Να κοιτάζετε τις βιτρίνες τους αλλά να μπείτε μόνο εκεί που ο πειρασμός θα είναι ακατανίκητος!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, ίσως δεν αγαπάτε τις συγκρούσεις ή την ιδέα των υποχωρήσεων… Αλλά ενίοτε απαιτείται να έρθετε αντιμέτωποι με κάποια θέματα! Με τον τολμηρό Άρη στη γωνιά σας των σχέσεων, έχετε την απαραίτητη σιγουριά. Η συμβολή του ανάδρομου Ερμή, σας δίνει και την αποφασιστικότητα να κάνετε οριστικά ξεκαθαρίσματα. Το μόνο που απαιτείται, είναι να κινηθείτε διπλωματικά και με ευγένεια. Η έκβαση θα σας εκπλήξει ευχάριστα!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, δεν χρειάζεται να κάνετε διεξοδική έρευνα για κάθε διαφωνία σας! Προτιμήστε να δώσετε σε κάποιον το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, να τον θεωρήσετε αθώο μέχρι να υπάρξουν αποδείξεις για το αντίθετο. Ίσως να μην έχετε διαυγή εικόνα για μια κατάσταση: Ο παρορμητικός Άρης στον 6ο Οίκο σας των λεπτομερειών, μπορεί να σας κάνει εμμονικούς. Αλλά χάρη σε ένα στρατηγικό τετράγωνό του με τον ανάδρομο Ερμή, θα αποφύγετε τη σύγκρουση… Αρκεί να κρατήσετε μια ασφαλή απόσταση και να μην καταλήγετε σε βιαστικά συμπεράσματα!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, τα χρήματα μπορεί να κυλούν σαν νερό μέσα από τα χέρια σας! Με τον επιδεικτικό Άρη στον 5ο Οίκο σας της πολυτέλειας, ίσως βγάζετε το πορτοφόλι πιο συχνά απ’ όσο πρέπει. Αλλά ο ανάδρομος Ερμής στην οικονομική ζώνη σας, θα βοηθήσει να συγκρατηθείτε. Κάντε μια ανάλυση του προϋπολογισμού σας, σε σχέση με τους μεγαλεπήβολους στόχους σας. Όταν πάει να σας καταβάλει ο πειρασμός, σκεφτείτε τον υπολογιστή που θέλετε να αγοράσετε ή τις ονειρεμένες διακοπές σας… Και κρατήστε αυτό το συναίσθημα!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, απομακρυνθείτε από τα «πηγαδάκια» του κουτσομπολιού! Ο φλύαρος Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σας – και συγκρούεται με τον πολεμιστή Άρη στον 4ο Οίκο σας της εχεμύθειας. Αποφύγετε τους σχολιασμούς και αναζητήστε την πηγή για κάθε είδηση ή πληροφορία. Όσο προκλητικό κι αν είναι ένα θέμα, μην κρίνετε κανέναν. Ίσως η δική σας ευγένεια και διακριτικότητα, να βοηθήσει κάποιον να ξεπεράσει μια δύσκολη στιγμή… Και αν κάτι ακούσετε, κάντε εσείς την προσέγγιση για μια πιθανή συζήτηση!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, ίσως δεν είναι καν ρεαλιστική η ιδέα να συμφωνούν όλοι σε κάτι! Καθώς ο θετικός Άρης συγκρούεται με τον ανάδρομο Ερμή, δεν θα καταφέρετε να φέρετε όλες τις πλευρές σε έναν επιθυμητό διάλογο. Αλλά μπορείτε να προσεγγίσετε την κάθε μία ιδιαιτέρως για να συζητήσετε, με θαυμάσια αποτελέσματα. Αποτρέποντας να βγει μια κατάσταση εκτός ελέγχου, αποφεύγετε και τις συγκρούσεις. Αν εσείς χρειάζεστε μια συμβουλή, ζητήστε τη από άτομα που εμπιστεύεστε!