Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μειώστε λίγο την ταχύτητά σας, αγαπητοί Κριοί… Χρειάζεστε ένα πιο στιβαρό πλαίσιο δράσεων για τα όνειρά σας! Αυτό υποδεικνύει η σύμπραξη της Σελήνης στον Ταύρο και τον 2ο Οίκο σας της ασφάλειας, με τον στρατηγικό Πλούτωνα. Θα σας κάνει καλό μια πιο προσεκτική μελέτη, ακόμα κι αν πρέπει να κάνετε λίγα βήματα πίσω ώστε να οργανωθείτε. Αποφύγετε τα ημίμετρα, για να έχετε τη στήριξη της ομάδας σας και να διατηρήσετε το κύρος σας!

Ταύρος

Μην παραμερίζετε την ευημερία σας λόγω του φόρτου εργασίας, αγαπητοί Ταύροι! Δεν θα χρειαστεί πολύς κόπος για να κάνετε μια υγιή μεταμόρφωση. Σας διαβεβαιώνει γι’ αυτό ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στο ζώδιό σας με τον δυναμικό Πλούτωνα. Η παράκαμψη από το δρομολόγιό σας για να αγοράσετε σνακ, δεν αποτελεί και προσήλωση σε ένα υγιές πρόγραμμα… Αλλά αν περπατήσετε και μετά φάτε ένα ενισχυμένο διατροφικά φαγητό, θα αναζωογονηθείτε. Αν κάνει αρκετό κρύο για εξωτερική άσκηση, αναζητήστε ιστοσελίδες για χορό με τον αγαπημένο σας μουσικό παραγωγό!

Δίδυμοι

Παλιά άγχη και εμμονές μπορεί να επιστρέψουν και να σας στοιχειώσουν, αγαπητοί Δίδυμοι! Ένα εσωστρεφές τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, συστήνει να μην ενδώσετε σε αυτούς τους δαίμονες. Θα ευεργετηθείτε αν βγάλετε από μέσα σας την αρνητική ενέργεια, αρκεί να μείνετε στην καθαρτική πορεία και να μην φτάσετε στο δράμα. Αναζητήστε δημιουργικές λύσεις για να ξεπεράσετε τα διλήμματα… Και αν χρειάζεστε στήριξη, αναζητήστε στις επαφές σας ανθρώπους που έχουν βιώσει ανάλογες εμπειρίες!

Καρκίνος

Όλες οι συνέργειές σας δέχονται ένα μαγικό άγγιγμα, αγαπητοί Καρκίνοι! Να ευχαριστήσετε τη δυναμική συνάντηση της Σελήνης με τον αλχημιστή Πλούτωνα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε υπό την συγκυρία, είναι να συντονιστείτε με το ένστικτό σας πριν κάνετε την επόμενη κίνηση. Έχετε ένα συναρπαστικό όραμα, που χρειάζεται τη συμμετοχή των συμμάχων σας. Αντί να τους «επιστρατεύσετε», ζητήστε και τη δική τους οπτική. Ακόμα κι αν είναι ανατρεπτική, θα δώσει ανανεωτική ώθηση και θα κάνει πιο αποδοτική την πορεία σας!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, δεν σας ταιριάζει καθόλου ο ρόλος του μάρτυρα! Πατήστε φρένο αν βρεθείτε σε θέση «σωτήρα», εστιάστε στους δικούς σας στόχους. Ένα αλχημικό τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη με τον Πλούτωνα, υπογραμμίζει ότι δεν χρειάζεστε καν δικαιολογίες. Βγείτε από καταστάσεις που σας εξαντλούν – και θα λάβετε περισσότερο σεβασμό από τους άλλους θέτοντας όρια. Αν ένα εγχείρημά σας αποδεικνύεται απαιτητικό, ζητήστε στήριξη. Ο διαμοιρασμός ευθυνών ή η εμπιστοσύνη σε έναν φίλο, θα σας φτάσει πιο γρήγορα στη γραμμή τερματισμού!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η ειλικρίνεια είναι μία από τις εξαιρετικές σας ποιότητες… Αρκεί να μην θίγετε τους άλλους με την υπερβολική κριτική σας! Μια διεισδυτική συνάντηση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, δεν διευκολύνει την προσποίηση για να είστε αρεστοί. Αλλά μήπως ένα άτομο που έσφαλε, θα ωφεληθεί από τις μεθοδικές συμβουλές σας; Αντί να το επιπλήξετε, ηρεμήστε και δείξτε του πώς μπορεί να λειτουργήσει. Παρακολουθήστε διακριτικά την πορεία του και κάντε ενθαρρυντικά σχόλια για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή του!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, σας ενθουσιάζει η πρόοδος που σημειώνετε στα σχέδιά σας για τη νέα χρονιά! Αλλά μήπως παράλληλα έχετε παραμελήσει τους δικούς σας ανθρώπους; Ένα τρίγωνο οικειότητας ανάμεσα στη Σελήνη και τον εσώψυχο Πλούτωνα, σας παροτρύνει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Διαθέστε τους τον ποιοτικό χρόνο που δικαιούνται, όσο πιεσμένοι κι αν είστε. Η επαναπροσέγγιση θα βοηθήσει να έχετε πιο ρεαλιστικές προσδοκίες για το μέλλον. Θα συνειδητοποιήσετε ότι θέλετε κι εσείς να έχετε πιο τακτή επαφή, για να ενδυναμώνονται αυτές οι σημαντικές σχέσεις!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μην παραφορτώνετε το πρόγραμμά σας! Όλοι θα θέλουν μέρος του χρόνου σας, χάρη στη συνάντηση ροής της Σελήνης με τον Πλούτωνα που σας κυβερνά. Αυτή η υπερκινητική ατμόσφαιρα θα σας δώσει την αίσθηση ότι μοιράζεστε σε πολλές διαφορετικές πλευρές… Γι’ αυτό μειώστε ταχύτητα και εστιάστε στο να κάνετε ένα βήμα τη φορά. Ένα αποδοτικό σύστημα στήριξης, θα βοηθήσει να μην βουλιάξετε στις υποχρεώσεις!

Τοξότης

Οργανωθείτε καλύτερα, αγαπητοί Τοξότες! Όσο δεν το κάνετε, θα είναι σαν να κάνετε κύκλους χωρίς να επιφέρετε αποτελέσματα. Αν ήδη λειτουργείτε στη μέγιστη ταχύτητά σας, είναι καιρός να αναζητήσετε εναλλακτικές. Ίσως αρκεί να ζητήσετε βοήθεια ή να βάλετε σε χρονική προτεραιότητα τα εγχειρήματά σας. Δείτε με κριτική ματιά το πρόγραμμά σας και ορίστε βήματα δράσης. Και μόνο η επιθεώρηση της λίστας υποχρεώσεων, θα σας δώσει ένα αίσθημα ικανοποίησης!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μια ρομαντική κατάσταση πρέπει να εξελιχθεί ή να λήξει! Αυτό ορίζει το μεταμορφωτικό τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα. Ίσως αναμένετε μια ειλικρινή συζήτηση από το ταίρι σας, όπου κι αν καταλήξει… Μακάρι να είναι θετικά τα νέα – αλλά σε κάθε περίπτωση θα νιώσετε καλύτερα ακούγοντας την αλήθεια. Μετά θα καθορίσετε το επόμενο βήμα: Από το πρώτο φιλί, μέχρι μια «πρόταση» ή ένα ραντεβού σε σύμβουλο σχέσεων. Αν είστε αδέσμευτοι, μιλήστε με φίλους που τονώνουν τη διάθεσή σας. Δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από την αυτοπεποίθηση!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, φαίνεται ότι κάποιες πρακτικές σας αναχαιτίζουν την πρόοδό σας! Αυτές θα φωταγωγήσει ένα αποκαλυπτικό τρίγωνο, ανάμεσα στη Σελήνη και τον συνετό Πλούτωνα. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα, γιατί έχουν τη δυναμική να σας βγάλουν από πιθανά αδιέξοδα. Ακόμα και η ευφάνταστη ιδιοσυγκρασία σας μπορεί να φοβάται να σπάσει τις συνήθειές της… Αλλά δεν θα είστε μόνοι τώρα: Μια γυναίκα ή ένας μέντορας θα στηρίξει την εξερεύνηση των νέων προοπτικών σας. Και σίγουρα θα βρείτε τρόπους να ανταποδώσετε αυτή τη γενναιοδωρία και την αφοσίωση!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, υπάρχει κάποιο πρόβλημα που σιγοβράζει; Δεν αποκλείεται να καταλήξει σε σύγκρουση ηφαιστειακών διαστάσεων, εξαιτίας ενός τριγώνου της Σελήνης με τον Πλούτωνα! Ό,τι καταπιέζετε μέσα σας καιρό, θα βγει επιτέλους στην επιφάνεια… Και το σημαντικό ερώτημα, είναι αν αυτή η σχέση αξίζει για να επενδύσετε περαιτέρω. Η κρίση θα αποτελέσει την ευκαιρία να θέσετε πιο υγιή όρια, ειδικά αν οι δύο πλευρές διαφωνείτε. Αλλά αν έχει αξιόλογα στοιχεία, μην πάψετε να συζητάτε μέχρι να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος!