Αβέρωφ: Ευχαριστώ τα πολιτικά κόμματα που στήριξαν την κοινωνία, υπερψηφίζοντας τον προϋπολογισμό

Αβέρωφ: Ευχαριστώ τα πολιτικά κόμματα που στήριξαν την κοινωνία, υπερψηφίζοντας τον προϋπολογισμόΑβέρωφ: Από αύριο όλοι να προσπαθήσουμε, να αποβάλουμε την τοξικότητα γιατί μας περιμένουν μεγάλες προκλήσεις για τον τόπο. Εθνικοί κίνδυνοι, πανδημία, οικονομία και όλοι να συνεργαστούμε να χτυπήσουμε τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Επιπρόσθετα πρέπει να στηριχθεί η ραχοκοκαλιά της οικονομίας: Οι μικρομεσαίες αλλά και όλες οι επιχειρήσεις του τόπου και εύχομαι πολύ σύντομα πάλι να ψηφίσουμε εδώ στη Βουλή τις κρατικές εγγυήσεις

 

Η χώρα απέφυγε τους κινδύνους και τις περιπέτειες. Έχουμε ήδη ψηφισμένο προϋπολογισμό. Ευχαριστώ τα πολιτικά κόμματα που στήριξαν την κοινωνία, υπερψηφίζοντας τον προϋπολογισμό παρά ότι βρίσκονται στην αντιπολίτευση.

Από αύριο όλοι να προσπαθήσουμε, να αποβάλουμε την τοξικότητα γιατί μας περιμένουν μεγάλες προκλήσεις για τον τόπο. Εθνικοί κίνδυνοι, πανδημία, οικονομία και όλοι να συνεργαστούμε να χτυπήσουμε τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Σε αυτό το κάλεσμα όλοι έχουμε θέση για να δώσουμε ελπίδα στο λαό μας.

Επιπρόσθετα από αύριο πρέπει να ξεκινήσουν προσπάθειες για να στηριχθεί η ραχοκοκαλιά της οικονομίας: Οι μικρομεσαίες αλλά και όλες οι επιχειρήσεις του τόπου και εύχομαι πολύ σύντομα πάλι να ψηφίσουμε εδώ στη Βουλή τις κρατικές εγγυήσεις που θα δώσουν ρευστότητα πέραν του 1δις ευρώ στις επιχειρήσεις του τόπου.