Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, όσο ζούμε μαθαίνουμε! Αν νιώθετε έτοιμοι για μια φιλόδοξη κίνηση, ορμήστε στην πραγμάτωσή του ακόμα κι αν κατά καιρούς συνάντησε εμπόδια. Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με την αρμονική Αφροδίτη στον 9ο Οίκο σας της επέκτασης. Παραμερίστε την αρνητική οπτική, δείτε κάθε πρόκληση ως ευκαιρία να πάρετε μια ανέλπιστη πορεία. Εστιάστε στο να φέρετε την ίδια σελίδα ακόμα και τις πιο ασυμβίβαστες πλευρές. Αυτή η ενέργεια ενδείκνυται για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Απολογηθείτε όπου πρέπει και προχωρήστε, με ανοικτό μυαλό και το βλέμμα στο μέλλον!

Ταύρος

Προτιμάτε να είστε διαυγείς σε όλο το φάσμα των σχέσεών σας, αγαπητοί Ταύροι… Αλλά μπορεί να γευτείτε απρόσμενες απολαύσεις αν διατηρήσετε έναν αέρα μυστηρίου! Αυτό συνιστά ένα σαγηνευτικό τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στην αισθησιακή ζώνη σας. Αν και είστε ειδήμονες στις προσεγγίσεις, θα κερδίσετε περισσότερα αν αφήσετε τους άλλους να αναρωτιούνται λίγο… Και αν βρεθείτε απέναντι σε μια άλλη «μυστηριώδη» περίπτωση, μπείτε στη διαδικασία να την εξερευνήσετε με αργά βήματα!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, βιώστε τη χαρά της προσφοράς! Αυτό επιτάσσει ένα τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, που ενεργοποιεί την αλτρουιστική πτυχή σας. Αν κάποια ανθρωπιστική ομάδα αγγίζει την ψυχή σας με το έργο της, κάντε μια δωρεά ή προσφερθείτε να τη συνδράμετε εθελοντικά. Ακόμα και μέσω των κοινωνικών δικτύων σας, μπορείτε να προωθήσετε αυτό ή ένα δικό σας σχετικό εγχείρημα. Βρείτε τρόπους να προσφέρετε την εορταστική περίοδο, ίσως βοηθώντας έναν δικό σας άνθρωπο που έχει ταλαιπωρηθεί το 2020. Δώστε ό,τι μπορείτε, υλικά ή ηθικά!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, θα φωταγωγήσετε όποιο περιβάλλον βρεθείτε – ρεαλιστικό ή διαδικτυακό! Μια γοητευτική συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη, σας υπενθυμίζει να αξιοποιήσετε την ευφράδειά σας. Αν έχετε κάποιες συναντήσεις, θα εντυπωσιάσετε με το οξυμένο πνεύμα και τη σαγηνευτική σας προσωπικότητα. Κινηθείτε διακριτικά, μοιράστε κομπλιμέντα, απολαύστε την κάθε στιγμή και τα χαμόγελα που θα προκαλείτε!

Λέων

Αλλάξτε τις τακτικές σας στον ρομαντισμό, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη ερωτοτροπεί με την Αφροδίτη και σας καλεί σε μια ερωτική περιπέτεια. Αγκαλιάστε την ατμόσφαιρα εξερεύνησης και τολμήστε να βγείτε από την πεπατημένη. Δεν έχει σημασία αν είστε ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, απαλλαγείτε από τα φίλτρα και τα αισθήματά σας. Όσα ανακαλύψετε τώρα, μπορεί να γίνουν η επόμενη λατρεία σας!

Παρθένος

Ετοιμαστείτε να έρθετε πιο κοντά, αγαπητοί Παρθένοι! Η ευαίσθητη Σελήνη συναντά την τρυφερή Αφροδίτη στον 8ο Οίκο σας της οικειότητας. Τώρα θα καταφέρετε να βρείτε τη χρυσή τομή προσέγγισης, ακόμα και με τα πιο αντιφατικά άτομα του περιβάλλοντός σας. Η ανάγκη σας θα είναι να πείτε πιο ουσιαστικά πράγματα από καρδιάς. Αλλάξτε την προσέγγισή σας προς έναν φίλο ή συγγενή που είχατε συγκρουστεί, είναι καιρός να λύσετε τις διαφορές σας. Η επούλωση είναι παραπάνω από εφικτή, υπό αυτό το κλίμα κατανόησης!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, είναι καιρός να πάψετε να διερωτάστε… Ένα τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, καταρρίπτει τα όρια και ξεκαθαρίζει τα πράγματα! Αφού υπάρχουν έντονα αισθήματα σε μια φιλική σχέση, είναι καιρός να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Το μόνο που έχετε να σκεφτείτε πριν ομολογήσετε τον διακαή πόθο σας, είναι αν θα υπάρξουν επιπλοκές. Άπαξ και μιλήσετε δεν υπάρχει επιστροφή, άρα φανείτε εγκρατείς αν έχετε ενδοιασμούς!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, απομακρυνθείτε από τα συναισθηματικά βαμπίρ του περιβάλλοντός σας! Το απαιτεί η σύμπραξη της Σελήνης με την ειρηνοποιό Αφροδίτη. Μην αποδέχεστε τον καθένα, που «αθώα» ζητά συνεχώς την προσοχή και τις συμβουλές σας. Είναι καιρός να τον ενδυναμώσετε, για να αρχίσει να βρίσκει μόνος τις λύσεις του. Επειδή είστε γενναιόδωροι, διαθέστε 10 λεπτά από τη ζωή σας για αυτή την απόπειρα… Μετά στραφείτε στις πιο υγιείς σχέσεις σας, αυτές που έχουν ισότιμο δούναι και λαβείν!

Τοξότης

Δεν είστε υλιστές, αγαπητοί Τοξότες… Αλλά ποιος δεν αγαπά τα όμορφα πράγματα, ειδικά αν μοσχοβολούν ή έχουν θεϊκή γεύση! Ένα ντελικάτο τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, κεντρίζει περισσότερο την εκτίμησή σας σε καθετί καλαίσθητο. Απολαύστε τη θέα χωρίς να ορμήσετε ή να βγάλετε το πορτοφόλι, δεν έχετε το πιο άρτιο κριτήριο αυτή τη στιγμή. Οι υγιείς προοπτικές δικαιούνται περαιτέρω εξερεύνηση, αρκεί να μείνετε στην χαρωπή και σέξι πλευρά των πραγμάτων!

Αιγόκερως

Καιρός να κλείσετε τις διαφορές με αγαπημένα σας άτομα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Έχετε την στήριξη μιας σύμπραξης της Σελήνης με την αρμονική Αφροδίτη. Θέστε ως στόχο να κάνετε αυτές τις προσεγγίσεις και εμείνετε μέχρι να εκπληρωθεί. Μια ειλικρινής και τρυφερή επαφή, θα βοηθήσει και τις δύο πλευρές να καλύψουν τη μεταξύ σας απόσταση. Να θυμάστε ότι κάθε ιστορία έχει τρεις πλευρές: Τη δική σας, των άλλων και της αλήθειας!

Υδροχόος

Επενδύστε στα οράματά σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η αισιόδοξη ατμόσφαιρα θα φροντίσει να καταφέρετε οποιονδήποτε να συμπράξει. Καμία αμφιβολία δεν θα σταθεί απέναντι στη δύναμη της πειθούς σας. Μόνο μην γίνετε πιεστικοί, γιατί θα βάλετε τους άλλους σε θέση άμυνας. Εμπιστευτείτε την εξαιρετική ιδέα σας και θα πάρετε το πράσινο φως. Κάντε κάθε επαφή με την ηγετική σας πτυχή – και θα κερδίσετε τους πάντες μόλις ανοίξει η κάμερα του λάπτοπ!

Ιχθύες

Η δημιουργικότητά σας αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας, αγαπητοί Ιχθύες! Κρατήστε το βλέμμα εστιασμένο στο στόχο, καθώς η Σελήνη συμπράττει με την Αφροδίτη και γίνεστε πιο αποφασιστικοί από ποτέ. Θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες, που θα διευρύνουν αισθητά τα περιθώρια των εγχειρημάτων σας. Βρείτε τους πιο πρωτότυπους τρόπους για να γνωστοποιήσετε κάθε μεγαλεπήβολο όραμά σας!