Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, η αλήθεια φαντάζει κάπως απρόσιτη; Γι’ αυτό ευθύνεται η ετήσια αντίθεση του Ήλιου με τον νεφελώδη Ποσειδώνα. Όσο κι αν θέλετε να ανακαλύψετε τι πραγματικά τεκταίνεται κάτω από την επιφάνεια, τα γεγονότα θα είναι θολά. Αντί να ακολουθήσετε τη λογική, εμπιστευτείτε το ένστικτο: Η διαίσθησή σας είναι αρκετά οξυμένη, για να σας πάει στη σωστή πορεία με πιο αργά και σταθερά βήματα. Αν νιώσετε να διχάζεστε μέσα σας, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Αύριο όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα!

Ταύρος

Κλείστε τις κάλπες των δημοσκοπήσεων, αγαπητοί Ταύροι! Η αντίθεση του εγωκεντρικού Ήλιου με τον ασαφή Ποσειδώνα στον συνεργατικό τομέα σας, θολώνει τη λήψη αποφάσεων. Ακόμα και οι πιο καλοπροαίρετες απόψεις μπορεί να μπλοκάρουν τη δημιουργικότητά σας, είτε να σας εγείρουν αμφιβολίες για όσα σκέφτεστε. Για να μην ταλαιπωρηθείτε να βρείτε τις χρυσές τομές, είναι καλύτερο να αναβάλετε τις συζητήσεις για την επόμενη εβδομάδα. Αν πρόκειται να βγείτε απόψε, μην παρασυρθείτε από τις παραινέσεις της παρέας και ξεφύγετε από τα όριά σας!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αποπνέετε αισιοδοξία και ενέργεια… Αλλά ίσως δεν ξέρετε πού να τις κατευθύνετε! Την ευθύνη γι’ αυτό φέρει μια ομιχλώδη αντίθεση ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα. Τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας θα φαντάζουν κάπως ασαφή, αν και έχετε κάνει τη μελέτη σας κι έχετε κατανοήσει όλα τα δεδομένα.Καλύτερα να στραφείτε στην επεξεργασία της συναισθηματικής πλευράς των θεμάτων, να κατανοήσετε πώς νιώθετε γι’ αυτά. Ανταλλάξτε απόψεις με τους συμμάχους σας και μην κάνετε καμία κίνηση πριν εξαλείψετε κάθε αμφιβολία. Εξίσου διαφωτιστική θα είναι κάθε επιπλέον έρευνα όπως και η συμβουλή ενός ειδικού!

Καρκίνος

Η καλοπροαίρετη φύση σας δεν έχει όρια, αγαπητοί Καρκίνοι! Και την τάση σας να προσφέρετε, εντείνει μια αντίθεση του γενναιόδωρου Ήλιου με τον Ποσειδώνα της θυσίας. Αλλά είναι πιθανό να εξαντληθείτε, στην προσπάθεια να στηρίξετε άλλους στο εργασιακό ή το οικιακό σας περιβάλλον. Αφού έχετε ήδη πολλά να κάνετε, αποφύγετε να εμπλέκεστε και στα καθήκοντα άλλων. Δεν θα έχει τέλος αυτή η πορεία, ενώ μπορεί και κάποιοι να σας γεμίσουν ενοχές… Προτιμήστε να αφιερώσετε χρόνο στην ξεκούραση και την χαλάρωσή σας το επερχόμενο σαββατοκύριακο. Μετά θα βρείτε τις σωστές απαντήσεις και θα νιώσετε πιο αποδοτικοί!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μήπως κρύβετε τα πραγματικά σας συναισθήματα πίσω από το προσωπείο των συγκροτημένων; Η ετήσια αντίθεση του αποφασιστικού Ήλου που σας κυβερνά με τον ευαίσθητο Ποσειδώνα, συστήνει να πάψετε να προσποιείστε. Μπορεί να πιεστείτε και να θεωρείτε ότι πρέπει να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Αλλά κανείς δεν μπορεί να μαντέψει ότι χρειάζεστε στήριξη, αν δεν το εκφράσετε. Και με τη γενναιόδωρη φύση σας, είναι βέβαιο ότι κάποιοι σας χρωστούν χάρες. Ακόμα και το αφήσετε τους δικούς σας ανθρώπους να ασχοληθούν με το δείπνο, θα είναι μια ανάπαυλα από την πίεσή σας!

Παρθένος

Πού πάτε να εμπλακείτε, αγαπητοί Παρθένοι; Το συνήθως άρτιο κριτήριό σας μπορεί να είναι θολωμένο τώρα, εξαιτίας της ετήσιας αντίθεσης του Ήλιου με τον Ποσειδώνα! Ο Ήλιος στα δικά σας εδάφη, σας κάνει ιδιαίτερα παρορμητικούς. Αλλά η όψη κεντρίζει τον τομέα σας των συνεργασιών – και μπορεί να εμπιστευθείτε τα λάθος άτομα. Μην δεσμευτείτε σε κανέναν και για τίποτα, αν δεν έχετε κάνει την απαραίτητη έρευνα. Με αργά και σταθερά βήματα, θα διαπιστώσετε ποια άτομα αξίζουν τα φιλικά και τρυφερά συναισθήματά σας!

Ζυγός

Θέλετε να βοηθήσετε πραγματικά κάποιους ανθρώπους, αγαπητοί Ζυγοί; Μπορείτε να προτείνετε τρόπους χειρισμού των θεμάτων τους, να τους εμψυχώσετε – αλλά μην αναλάβετε εσείς το φορτίο τους! Η ετήσια αντίθεση του αυτάρκη Ήλιου με τον Ποσειδώνα της θυσίας, μπορεί να δυσκολέψει τη διατήρηση των υγιών ορίων. Αναρωτηθείτε αν εσείς ενδιαφέρεστε για τα προβλήματα κάποιου, περισσότερο απ’ όσο ο ίδιος… Η απάντηση θα σας αποδείξει ότι είναι άλλο πράγμα να νοιάζεστε και άλλο να εξαντλήστε πρακτικά. Εξάλλου, έτσι δεν θα πάρουν οι άλλοι τα σημαντικά μαθήματα που παράσχει η εμπειρία

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, θα βγείτε στο προσκήνιο ή θα μείνετε στα παρασκήνια; Μπορεί η μυστηριώδης πλευράς σας να βρίσκεται σε σύγκρουση με την ανάγκη σας για προβολή! Μια αντίθεση του Ήλιου με τον γοητευτικό Ποσειδώνα, αντιπροτείνει να διαπρέψετε με τις πράξεις σας. Θα σας ωφελήσει μια αιφνίδια επίθεση, αρκεί να είστε ειλικρινείς για τις προθέσεις σας ώστε να μην παρερμηνευτούν. Η νίκη σας θα είναι να εντυπωσιάσετε, όχι (απαραίτητα) να σοκάρετε!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, είστε έτοιμοι να σηκώσετε τα μανίκια και να βάλετε όλο τον κόσμο σε τάξη! Αλλά μια ομιχλώδης αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, συστήνει να το αναβάλετε επί του παρόντος. Η παραγωγικότητά σας θα είναι κάπως πιο αργή, γι’ αυτό καλύτερα να ασχοληθείτε με ευχάριστες και ουδέτερες δραστηριότητες. Μια τακτοποίηση των χώρων σας μπορεί να αναδύσει αναμνήσεις, καθώς θα βρείτε παλιές φωτογραφίες και άλλα ενθύμια. Και αν έχετε κάποια πιεστικό χρονοδιάγραμμα, η πρακτική της ανταμοιβής θα σας κρατήσει σε εγρήγορση… Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας μετά την παράδοση της εργασίας σας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, δεν έχετε κανέναν ενδοιασμό στο να μοιράζεστε! Αλλά ενδέχεται να αποκαλύψετε πάρα πολλά, εξαιτίας μιας αντίθεσης του Ήλιου με τον ανεξέλεγκτο Ποσειδώνα στον επικοινωνιακό σας άξονα. Ζυγίστε καλύτερα το κοινό σας πριν αρχίσετε να εκθέτετε ένα πρόβλημα, είτε να σας ξεφεύγουν μυστικά. Κάποιες εχέμυθες συζητήσεις σας μπορεί να καταλήξουν αντικείμενο κουτσομπολιών, χωρίς να μάθετε ποτέ ποιος μίλησε… Να θυμάστε ότι η πρόληψη αξίζει πάντα περισσότερο από τη θεραπεία!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, δεν πρέπει να εμπιστεύεστε οποιονδήποτε… Αλλά ούτε να φτάσετε στο άλλο άκρο, να αντιμετωπίζετε τους πάντες ως πιθανούς υπόπτους! Η ετήσια αντίθεση του Ήλιου με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα, θα απλώσει ένα παραπέτασμα καπνού στην ψυχολογία σας. Και επειδή το ένστικτό σας θα είναι κάπως άστοχο, προτιμήστε να κρατήσετε ουδέτερη στάση έναντι αμφίβολων σχέσεων. Αφήστε τους άλλους να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο και παρατηρήστε τους χωρίς να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Σύντομα θα ανακτήσετε και πάλι τη διαύγεια της οπτικής και της κρίσης σας!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, η υπομονή είναι αρετή… Αλλά όχι λόγος να αφήνετε τους άλλους να σπαταλούν τον πολύτιμο χρόνο σας! Αν χρειάζεστε μια ξεκάθαρη απάντηση, μην περιμένετε να ακούσετε όλη την γκάμα επεξηγήσεων και δικαιολογιών. Η ετήσια αντίθεση του Ήλιου με τον συμπονετικό Ποσειδώνα που σας κυβερνά, θα σας κάνει λιγότερο υπομονετικούς. Και αυτό θα αποδειχθεί θετικό, καθώς με ευγένεια θα ζητήσετε μόνο την ουσία του θέματος. Να θυμάστε ότι η λακωνικότητα είναι ένδειξη ευφυΐας!