Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Kριός

Γενικά : Ένα νέο ή ήδη υπάρχον ειδύλλιο μπορεί να πάρει μια τροπή ώστε να δημιουργηθεί ένας πιο ισχυρός δεσμός μεταξύ σας. Οι δουλειές του παρελθόντος σας εμπνέουν καλλιτεχνικά. Πνευματικά ίσως κάνετε κάποιες πολύ σημαντικές αλλαγές. Μπορεί να θέλετε να περάσετε χρόνο κάνοντας διαλογισμό ή διαβάζοντας. Αυτά που μετανιώνετε για το παρελθόν ίσως αποδειχτούν διαφωτιστικά τώρα.

Ταύρος

Γενικά : Τα όνειρα και ο διαλογισμός μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο κάποια παλιά συναισθήματα που είχαν μπλοκάρει την ανάπτυξή σας χωρίς να το αντιλαμβάνεστε. Το να ψάχνετε αλλά και να δίνετε συγχώρεση μπορεί να είναι τώρα ακόμα πιο σημαντικό. Το πάθος θα είναι πολύ έντονο. Αυτά τα συναισθήματα μάλλον θα σας προσφέρουν καλλιτεχνική έμπνευση και ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας.

Δίδυμοι

Γενικά : Αν δεν είστε σε σχέση μην εκπλαγείτε αν συναντήσετε τον έρωτα σήμερα ίσως στην περιοχή σας. Ακόμα και αν είστε σε σχέση θα κάνετε έναν νέο φίλο. Μάλλον θα συναντήσετε ένα ιδιαίτερο άτομο έξω. Δεν είναι καλή ημέρα να μείνετε μέσα ακόμα και αν ο καιρός δεν είναι καλός. Βγείτε να δείτε τι έχει ετοιμάσει το Σύμπαν για εσάς.

Καρκίνος

Γενικά: Το σύστημα αξιών σας μπορεί να αποκτήσει μια νέα πνευματική οπτική σήμερα. Κάποιες υποθέσεις μπορεί να αποκτήσουν νέο νόημα για εσάς σήμερα. Ίσως δείτε πιο πνευματικά την δουλειά σας. Μπορεί να θέσετε κάποιους μη ρεαλιστικούς στόχους όσον αφορά την υγεία σας. Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο υγιεινό πρόγραμμα τότε κάντε μικρά βήματα. Μην προσπαθείτε να τα επιτύχετε όλα μαζί.

Λέων

Γενικά: Οι άλλοι είναι σημαντικοί για εσάς. Σήμερα οι σχέσεις σας μπορεί να είναι πιο σημαντικές από ότι συνήθως. Μπορεί να συναντήσετε κάποια ενδιαφέροντα άτομα και αν δεν είστε σε σχέση ίσως ερωτευτείτε. Κάποιοι νέοι ή παλιοί φίλοι ίσως φαίνονται πιο υπέροχοι. Οι ερωτικές σχέσεις ίσως είναι σαν παραμύθια. Προσπαθήστε να δείτε τους άλλους όπως είναι πραγματικά.

Παρθένος

Γενικά: Μια ομαδική συνάντηση μπορεί να γίνει στο σπίτι σας. Αυτή η ομάδα μάλλον θα καταφέρει να επιτύχει τον σκοπό της που ίσως είναι μεταφυσικός ή πνευματικός. Θα έρθετε πιο κοντά με όποιο άτομο περνάτε χρόνο σήμερα. Σήμερα σημειώστε τις σκέψεις σας ώστε να μπορείτε να τις θυμάστε.

Ζυγός

Γενικά: Οι ομαδικές δραστηριότητες που έχουν μεταφυσικό ή ανθρωπιστικό ενδιαφέρον μπορεί να πραγματοποιηθούν στο σπίτι σας σήμερα. Μάλλον θα κάνετε νέους φίλους. Αν δεν είστε σε σχέση ίσως γνωρίσετε κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο. Να είστε όμορφοι. Το μυαλό σας είναι μπερδεμένο και οι σκέψεις σας πιο έντονες στο τέλος της ημέρας. Κάντε μια βόλτα πριν πέσετε για ύπνο. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

Σκορπιός

Γενικά : Οι νέες επαγγελματικές επαφές μπορεί να σας κάνουν να ασχοληθείτε με μια πιο καλλιτεχνική ή πνευματική καριέρα. Σκεφθείτε το σοβαρά. Το ταλέντο σας μπορεί να εμφανιστεί σήμερα. Μπορεί να σκέπτεστε σοβαρά να εκπαιδευτείτε σε κάτι τέτοιο. Η υποστήριξη των φίλων μπορεί να είναι πολύτιμη.

Τοξότης

Γενικά: Κάποια πνευματικά ζητήματα θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα. Θα θέλετε να ασχοληθείτε με την μελέτη κάποιων πνευματικών ή μεταφυσικών θεμάτων. Οι φίλοι ίσως θέλουν να συμμετάσχουν. Το να βρείτε με άλλους ίσως ερεθίσει την φαντασία σας. Στο τέλος της ημέρας σημειώστε τις σκέψεις σας. Κάντε μια βόλτα για να καθαρίσετε το μυαλό σας ώστε να μπορείτε να κοιμηθείτε.

Αιγόκερως

Γενικά: Ασχολείστε με τα πνευματικά ζητήματα αλλά σήμερα το μυαλό σας έχει άλλα σχέδια. Κάποιες αποκαλύψεις θα γίνουν και ίσως θέλετε να τις εκφράσετε μέσα από την τέχνη. Οι ερωτικές ή οι άλλες σχέσεις μπορεί να αποκτήσουν μια μυστηριώδη αύρα. Ο διαλογισμός μπορεί να σας βοηθήσει να τα καταλάβετε όλα. Αν δεν γίνει αυτό ίσως το να σημειώσετε τις σκέψεις σας να βοηθήσει.

Υδροχόος

Γενικά : Οι άλλοι θα είναι πολύ σημαντικοί σήμερα. Ο έρωτας είναι πολύ στο μυαλό σας είτε στις φιλίες, στα επαγγελματικά ή σε όλες τις σχέσεις γενικά. Οι επαφές σας θα είναι τρυφερές και υποστηρικτικές. Τα ρομαντικά συναισθήματα θα είναι σαν παραμύθι. Κάντε μια προσπάθεια να δείτε τους άλλους όπως είναι πραγματικά.

Ιχθύες

Γενικά : Σήμερα ίσως προσπαθείτε να εξασφαλίσετε την ιδανική δουλειά μάλλον στον καλλιτεχνικό τομέα. Ίσως έχετε μια συγκεκριμένη θέση στο μυαλό σας ή μπορεί να σκέπτεστε πολλές. Αυτό που σκέπτεστε ότι είναι τέλειο σήμερα ίσως έχει κρυμμένες πλευρές που δεν ξέρετε. Να είστε προσεκτικοί και φροντίστε να μιλήσετε με άτομα που εμπιστεύεστε.