Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Θα κερδίσετε περισσότερα με την «παρουσία» σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας, αγαπητοί Κριοί! Ξέρετε καλά ότι το άγχος αυξάνεται, όταν προσπαθείτε να δείτε πολύ μακριά στο μέλλον… Γι’ αυτό τα άστρα σας συνιστούν να αφιερώσετε αυτό τον χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους. Όλα θα εξελιχθούν πιο αίσια, αν στο μεταξύ έχετε διασκεδάσει μαζί με ευχάριστες δράσεις. Αν είστε ελεύθεροι, στραφείτε στα αγαπημένα σας χόμπι. Έτσι θα αποσυμπιεστείτε – και θα έλξετε και άτομα με ανάλογα ενδιαφέροντα!

Ταύρος

Πρέπει να αποβάλετε την έντασή σας, αγαπητοί Ταύροι! Φαίνεται ότι πρόσφατα κάνατε μια λάθος επιλογή ατόμου για να μεταβιβάσετε δραστηριότητες. Συμβαίνει – και δεν είναι λόγος για να επιστρέψετε στο να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Μήπως χρειάζεται απλά να δώσετε επιπλέον χρόνο στην εκπαίδευση ή ενημέρωση των συνεργατών σας; Έτσι θα εντοπίσετε και τους πιο ενδεδειγμένους για κάθε πόστο. Η σύσταση της σωστής ομάδας, είναι η καλύτερη πρακτική για να τελειώνουν όλα πιο γρήγορα και αποδοτικά!

Δίδυμοι

Η ειλικρίνεια αποδεικνύεται και πάλι η κατάλληλη επιλογή, αγαπητοί Δίδυμοι! Συνήθως δεν αισθάνεστε άνετα να αποκαλύπτετε πολλά για τα προσωπικά σας θέματα. Αλλά όταν μπαίνετε στο «ψητό», πάντα η ατμόσφαιρα αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον. Μια σχέση σας θα ενδυναμωθεί, αν συζητήσετε με απόλυτη διαφάνεια μια ενδεχομένως εκρηκτική κατάσταση. Ίσως σας φοβίζει η τόση έκθεση της ψυχής σας… Αλλά είναι η πιο ευφυής κίνηση, ειδικά αν έχουν διαστρεβλωθεί τα γεγονότα κατά τη διάδοσή τους!

Καρκίνος

Μήπως έχετε παραμελήσει τελευταία κάποιον από τους σημαντικούς σας συμμάχους, αγαπητοί Καρκίνοι; Είναι πολύ πιθανό, με το τόσο φορτωμένο πρόγραμμα που διαχειρίζεστε! Γι’ αυτό τα άστρα σας παράσχουν την ευκαιρία να δώσετε λίγη επιπλέον αγάπη σε αυτή τη σχέση. Ο ποιοτικός χρόνος – με κινητά και ηλεκτρονικές εφαρμογές κλειστά! – ας συνοδευτεί και με ένα μικρό δώρο. Θα δείξετε την εκτίμησή σας, με μια κάρτα που θα αντανακλά τα ειλικρινή σας συναισθήματα!

Λέων

Ακολουθήστε τη ροή της ατμόσφαιρας, αγαπητοί Λέοντες! Αν κάτι δεν εξελίσσεται όπως θέλετε, ίσως αποτελεί ένδειξη να κάνετε ένα βήμα πίσω. Θέλει πολύ κόπο το να κολυμπάτε ενάντια στο ρεύμα, γιατί να σπαταλάτε έτσι την ενέργειά σας; Θα είναι πιο αποδοτικό να εξερευνήσετε εναλλακτικές οπτικές. Αν δείτε τα πράγματα από απόσταση, έχετε και την ευρύτερη εικόνα τους. Σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσει η συζήτηση με ένα άτομο που εμπιστεύεστε!

Παρθένος

Εξασκείστε το χάρισμά σας στην μετριοπάθεια, αγαπητοί Παρθένοι! Όσο κι αν δελεαστείτε από τις παρορμήσεις σας, η εποχή απαιτεί φρένο σε κάθε είδους υπερβολή. Μην διαθέσετε όλο τον προϋπολογισμό σας σε ένα καινούργιο σύνολο από την κορυφή ως τα νύχια… Προτιμήστε ένα κομμάτι, κομψό και λιγότερο ακριβό. Καλύτερα να μην πάρετε τις πιστωτικές κάρτες αν βγείτε στα μαγαζιά, ώστε να αρκεστείτε στα μετρητά σας. Με το ίδιο σκεπτικό να κινηθείτε και στον έρωτα: Λίγη απόσταση με το αντικείμενο του πόθου σας, θα κάνει πιο ζωηρή την επόμενη συνάντησή σας!

Ζυγός

Το ανεξάρτητο πνεύμα σας παίρνει δυναμικά τα ηνία, αγαπητοί Ζυγοί! Ίσως κάτι σας έχει πιέσει πολύ, σε μια σχέση ή συνεργασία. Αλλά αντί να εξαφανιστείτε αναπάντεχα, θα είναι καλύτερα να εξηγήσετε τι σας ενοχλεί. Είναι πιθανό οι εμπλεκόμενοι να μην αντιλήφθηκαν ότι ξεπέρασαν κάποιο όριό σας. Από την άλλη, ενδέχεται κι εσείς να έχετε δώσει ανάμεικτα μηνύματα. Η εύρεση της χρυσής τομής θα αποτρέψει να καούν άδικα κάποιες γέφυρες!

Σκορπιός

Η υπομονή είναι αρετή, αγαπητοί Σκορπιοί! Φαίνεται ότι αδημονείτε να μιλήσετε για κάποια σχέδιά σας… Αλλά η ορμή μπορεί να σας κάνει πιεστικούς ή υπερβολικούς στις υποσχέσεις σας. Συζητήστε και δώστε περιθώριο χρόνου να επεξεργαστούν τις πληροφορίες οι άλλοι. Ίσως έτσι να αντιληφθείτε ότι κι εσείς χρειάζεστε καλύτερη δόμηση των στόχων σας. Το ίδιο ισχύει και για την προσωπική σας ζωή: Αν δεν γίνεστε κατανοητοί, κάτι δεν εκφράζετε σωστά!

Τοξότης

Είστε πραγματικά σε οικονομική σύμπνοια με το περιβάλλον σας, αγαπητοί Τοξότες; Τα άστρα σας συμβουλεύουν να κάνετε έναν ρεαλιστικό έλεγχο με τα άτομα του κύκλου σας. Αν διαθέτουν περισσότερα χρήματα από εσάς, δεν είστε υποχρεωμένοι να αποδέχεστε την κάθε πρότασή τους. Υπάρχουν πολλές επιλογές που αντέχει ο προϋπολογισμός σας. Αυτή η αρχή ισχύει και αντίστροφα, προς τα άλλα μέλη της παρέας σας. Κάποιο μπορεί να ντρέπεται να παραδεχθεί μια οικονομική του στενότητα… Ας είστε γενικά πιο διακριτικοί και συνετοί σε αυτό τον τομέα!

Αιγόκερως

Καταλαγιάστε την ελεγκτική σας μανία, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ενίοτε, δεν έχει σημασία αν διαγράφετε μια νικητήρια πορεία για όλη την ομάδα… Έχει σημασία να μην εφαρμόζετε δικτατορικές πρακτικές. Προσέξτε τον τρόπο που δίνετε εντολές ή εκφράζετε την όποια έντασή σας. Να ξέρετε ότι μια φιλοφρόνηση για την καλή δουλειά των άλλων, είναι καλύτερη τακτική από την επισήμανση των λαθών τους. Μπορείτε να μετατρέψετε τη δουλειά σε απολαυστική εμπειρία, αν θέσετε ένα έπαθλο για κάθε επιτυχία!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, όσο κι αν τρέξετε δεν μπορείτε να κρυφτείτε! Μην αναζητάτε την κοντινότερη έξοδο κινδύνου σε μια δυσχερή κατάσταση… Καλύτερα να προχωρήσετε σε εκείνη την άβολη συζήτηση, που αποφεύγετε ή αναβάλετε. Η ειλικρίνεια θα αποδώσει περισσότερα, από το να χώνετε κάτι κάτω από το χαλί. Σίγουρα θα νιώσετε ελαφρύτεροι – αν όχι και ανακουφισμένοι, όταν το βγάλετε από μέσα σας. Τολμήστε να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας, θα νιώσουν και οι άλλοι ασφαλείς να κάνουν το ίδιο!

Ιχθύες

Θωρακιστείτε από μια επίσκεψη της ζήλιας, αγαπητοί Ιχθύες! Δεν πρέπει να επιτρέψετε να σας παρασύρει στα καταγώγιά της. Παραμερίστε κάθε σκέψη που σας καταθλίβει και εγείρει καχυποψίες. Κάτω από έναν ανταγωνισμό και φθόνο, υπάρχει κάτι που θαυμάζετε στο εμπλεκόμενο άτομο. Δείτε το ως κίνητρο για να γίνετε κι εσείς εξίσου καλοί, αντί να σας φοβίζει η πρακτική του!