Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων, αγαπητοί Κριοί! Σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας και τους άλλους, κάντε μια ανάπαυλα για να αναπνεύσετε. Αν η υπερδιέγερση δεν σας επιτρέπει να ηρεμήσετε σε σημείο διαλογισμού, αναζητήστε ένα ήρεμο περιβάλλον που μπορείτε να σκεφτείτε. Δεν σας είναι εύκολο να εξωτερικεύετε τις προσωπικές σας σκέψεις… Αλλά θα ανταμειφθείτε περισσότερο αν τις εκφράσετε, από το να τις καταπιέζετε. Και αν δεν τα πάτε καλά με τα λόγια, στραφείτε στη μουσική ή το χορό!

Ταύρος

Πρέπει να χειριστείτε ένα σημαντικό εγχείρημα, αγαπητοί Ταύροι; Ευτυχώς διαθέτετε ένα στιβαρό δίκτυο στήριξης, που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να προχωρήσετε! Η επαγγελματική ομάδα αλλά και οι δικοί σας άνθρωποι, θα λειτουργήσουν και ως δύναμη παρότρυνσης. Αδράξτε την έμπνευσή σας, παρατηρήστε τι κάνει ο ανταγωνισμός και παραμείνετε σε επαγρύπνηση. Οι ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν θα είναι πολλές, για να σημειώσετε σημαντική πρόοδο!

Δίδυμοι

Χρειάζεστε κίνητρο για να ανορθώσετε τα οικονομικά ή επαγγελματικά οφέλη σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Σας τα δίνει μια αίσια όψη, ανάμεσα στη Σελήνη και τον επιβεβαιωτικό Ποσειδώνα! Είναι η ιδανική στιγμή για να θέσετε πιο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σας… Γιατί οι ευκαιρίες έρχονται όταν η τύχη συναντά την ετοιμότητα. Ξεπεράστε συνήθειες και πρακτικές που δεν είναι αποδοτικές στην καθημερινότητα και να είστε ειλικρινείς με τα ζητούμενά σας. Να ξέρετε ότι καμία προσπάθειά σας δεν περνά απαρατήρητη!

Καρκίνος

Μην πτοηθείτε από κάποια δυσκολία να εστιάσετε στις σοβαρές σας υποχρεώσεις, αγαπητοί Καρκίνοι… Ωστόσο, προσπαθήστε να μειώσετε κατά το δυνατόν τους πολλούς περισπασμούς! Μάλιστα έχετε την εύνοια των άστρων, όσον αφορά την εξέλιξη ενός φιλόδοξου στόχου σας. Οι ορμητικές δονήσεις μιας όψης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα, λένε να κάνετε όλη την απαραίτητη προεργασία. Θα απολαύσετε τη δημιουργική διαδικασία, ενώ μπορείτε να πάρετε και ένα υπολογισμένο ρίσκο. Μην επεκταθείτε πολύ, για να μην κινδυνεύσετε να στραφεί εναντίον σας η συγκυρία. Αργότερα, αξιοποιήστε τις δυναμικές έλξεις που θα σας καταστήσουν τους πλέον επιθυμητούς!

Λέων

Κινηθείτε με όσο πιο αργούς και σταθερούς ρυθμούς μπορείτε, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 12ο Οίκο σας της χαλάρωσης… Και η συνάντησή της με τον Ποσειδώνα, θα σας κάνει ακόμα πιο νωχελικούς. Ωστόσο, η ατμόσφαιρα ευνοεί να στραφείτε στους δικούς σας ανθρώπους. Τα συναισθήματα και η νοσταλγική διάθεση μπορεί να εκπλήξουν κι εσάς τους ίδιους. Θα βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε σωστή πορεία, μέσα και από τη στήριξης μιας γυναίκας!

Παρθένος

Ταλαντεύεστε ανάμεσα στη φιλία και τις συνεργατικές προοπτικές με ένα άτομο, αγαπητοί Παρθένοι; Το πρώτο δεν αποκλείουν το δεύτερο, ούτε την περίπτωση να πρωτοπορήσετε μαζί για να αλλάξετε τον κόσμο! Ένα τρίγωνο ροής της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, μπορεί να δώσει κίνηση σε μια σκέψη του τύπου «πόσο τρελό θα ήταν αν…». Μην εκπλαγείτε αν ο ενθουσιασμός σας έλξει και πολλούς άλλους, που θα θέλουν να συμβάλλουν στην ιδέα σας. Και μείνετε ανοικτοί σε κάθε εξέλιξη… όσον αφορά την πορεία που μπορεί να πάρει αυτή η «φιλική σύμπραξη»!

Ζυγός

Η συνταγή της επιτυχίας περιλαμβάνει αυτοπεποίθηση και οραματισμό, αγαπητοί Ζυγοί! Επιτέλους, θα νιώσετε έτοιμοι να δώσετε ξανά ώθηση σε ένα εγχείρημά σας, που είτε παρατήσατε ή συνάντησε εμπόδια στο παρελθόν. Εστιάστε την ευρύτερη εικόνα αλλά στήστε και ένα ξεκάθαρο πλάνο δράσης. Ακόμα κι αν απαιτούνται κάποια χρήματα, είναι βέβαιο ότι θα εξευρεθούν. Να είστε απόλυτα ξεκάθαροι για όσα θέλετε να κερδίσετε ή να δαπανήσετε – και μην διαπραγματευτείτε καν για κάτι λιγότερο!

Σκορπιός

Δεν είναι μισοάδειο το ποτήρι σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Το βλέπετε έτσι, επειδή έχετε να διεκπεραιώσετε πολλά πριν λήξει αυτή η εβδομάδα. Το μόνο που χρειάζεται, είναι απαραίτητο να αποβάλετε την ένταση και να μειώσετε την μεγάλη σας ταχύτητα. Φυσικά έχετε υποχρεώσεις, όμως θα σας προσεγγίσουν ευκαιρίες διευθέτησής τους. Η αισιοδοξία είναι μια μεταδοτική διάθεση, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε γύρω σας ανθρώπους με θετική ενέργεια!

Τοξότης

Είστε διατεθημένοι να παραμερίσετε λίγο το φορτωμένο επαγγελματικό σας πρόγραμμα, αγαπητοί Τοξότες; Μια όψη ροής ανάμεσα στη Σελήνη και τον εσωστρεφή Ποσειδώνα, απαιτεί να επιλέξετε πιο χαλαρωτικούς ρυθμούς. Δεν πρόκειται να χαλάσει ο κόσμος να στραφείτε λίγο σε δημιουργικές δραστηριότητες που θα τονώσουν τη διάθεσή σας. Επίσης, μπορείτε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας με τη συντροφιά των αγαπημένων σας ανθρώπων και σε νότες θαλπωρής και ευαισθησίας!

Αιγόκερως

Δεν φταίνε οι άλλοι για τη δική σας ανυπομονησία, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η ανάγκη να εξελιχθείτε, είναι η αιτία για τα μειωμένα όρια της υπομονής σας. Ωστόσο, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κάνετε εξαιρετικά ευνοϊκές συμπράξεις αυτή την περίοδο. Ακούστε τις προτάσεις που θα σας γίνουν – και ίσως να δοκιμάσετε τα «νερά» με ένα μικρό βήμα αρχικά. Διασφαλίστε μόνο ότι μια μακροπρόθεσμη συνεργασία, δεν θα συμβιβάσει τις αξίες και τα οράματά σας!

Υδροχόος

Είναι καιρός να βάλετε μια τάξη στον περιβάλλοντα χώρο σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Με τη Σελήνη στον 6ο Οίκο σας του συστήματος, ασχοληθείτε με την οργάνωση και αρχειοθέτηση. Αλλά αποθηκεύστε με τρυφερότητα τους «συναισθηματικούς» θησαυρούς, που θα θέλετε να εκτιμήσουν οι νεότεροι της οικογένειάς σας. Καταγράψτε τις πληρωμές και τις εισπράξεις που έπονται, για να μην σας διαφύγουν οι ημερομηνίες. Θα τονωθεί τόσο η ψυχολογία σας με αυτή τη διαδικασία, που ίσως να έχετε όρεξη και για λίγη εξάσκηση!

Ιχθύες

Μην περιορίζετε τη φαντασία σας, αγαπητοί Ιχθύες! Μια τρυφερή όψη ανάμεσα στη Σελήνη και τον λαμπερό Ποσειδώνα που σας κυβερνά, σας θέτει στο επίκεντρο. Αφεθείτε στις δονήσεις της έμπνευσης και της περιπέτειας, μιας και θα τραβάτε την προσοχή όπου και αν βρεθείτε. Βάλτε πάθος σε όσα ονειρεύεστε, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και σκεφτείτε πού θέλετε να φτάσετε: Αν το πιστέψετε, μπορεί να είστε εκεί πιο γρήγορα απ’ όσο φαντάζεστε!