Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Ακολουθήστε την παρόρμησή σας για περιπλάνηση, αγαπητοί Κριοί! Ο Ήλιος αρχίζει την ετήσια επίσκεψή του στον Τοξότη και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας και της επέκτασης. Είναι η στιγμή να χτίσετε γέφυρες, να ανοίξετε το μυαλό σας και να καλωσορίστε ό,τι καινούργιο μπαίνει στην πορεία σας. Άνθρωποι, προτάσεις και ευκαιρίες θα σας βγάζουν από τη ζώνη της άνεσής σας, για να αποκτήσετε καινούργια πεδία γνώσεων. Έχετε την ευκαιρία να διανύστε έναν ολόκληρο μήνα με την αρχή «άδραξε τη μέρα»!

Ταύρος

Το πάθος μπορεί να είναι μεταδοτικό, αγαπητοί Ταύροι! Ο φωταγωγημένος Ήλιος περνά στον Τοξότη και τον 8ο Οίκο σας του ερωτισμού και της οικειότητας, αποζητώντας ιδιωτικές στιγμές. Μπορείτε να τις αφιερώσετε στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε, είτε να τις περάσετε με το ιδιαίτερο άτομο της ζωής σας. Οι δεσμευμένοι έχετε την άδεια του σύμπαντος να εξερευνήσετε άγνωστα νερά στη σχέση σας με τη συναίνεση και των δύο. Οι αδέσμευτοι αφήστε να σας προσεγγίσουν οι άλλοι. Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου έχετε περιθώριο να κάνετε τις πιο υποσχόμενες επαφές σας!

Δίδυμοι

Οι πετυχημένες σχέσεις δεν προκύπτουν από μόνες τους, αγαπητοί Δίδυμοι. Χρειάζονται αγάπη, φροντίδα και συμβιβασμούς! Θα σας το υπενθυμίσει ο Ήλιος, που θα διαμείνει για έναν μήνα στον Τοξότη και τον 7ο Οίκο σας των δεσμών αφοσίωσης. Όλων των τύπων οι σημαντικές συμπράξεις σας θα τονωθούν, ακόμα και αν έχετε να μιλήσετε καιρό με κάποια άτομα. Για τους δεσμευμένους, αναμένονται ιδιαίτερες στιγμές με τρυφερότητα και κατανόηση. Για τους αδέσμευτους, η περίοδος επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες επαφές ή γνωριμίες με δυνατότητες για διάρκεια!

Καρκίνος

Ανταποκριθείτε στο έναυσμα να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση, αγαπητοί Καρκίνοι! Θα σας το δώσει ο Ήλιος, που θα μένει μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου στον Τοξότη και τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας. Χρειάζεστε ηρεμία και χαλαρή αντιμετώπιση των πραγμάτων, αν θέλετε να παραμείνετε στην αρένα των διεκδικήσεων. Βάλτε προτεραιότητες, γιατί η αταξία θα σας πιέζει και δεν θα καταφέρνετε να ανταποκρίνεστε στα θέματά σας. Προετοιμαστείτε αναλόγως για τη γιορτινή περίοδο, ώστε να μην ενδώσετε σε κραιπάλες: Λειτουργήστε προληπτικά, φροντίζοντας από νωρίς τη διατροφή και το σώμα σας γενικότερα!

Λέων

Αξιοποιήστε τη γοητεία σας, αγαπητοί Λέοντες! Ο ηγετικός Ήλιος που σας κυβερνά, περνά στον Τοξότη και τον 5ο Οίκο σας της λάμψης και της φήμης. Είναι ο Οίκος που συμβολίζεται με ένα παγώνι – και όχι τυχαία! Για τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μην αποκλείσετε καμία από τις προσεγγίσεις που θα δεχθείτε – ακόμα κι αν δεν καταλήξουν σε σχέση. Οι δεσμευμένοι θα εκπλαγείτε ευχάριστα από την απρόσμενη εκτόξευση πάθους με το ταίρι σας!

Παρθένος

Καιρός να μειώσετε λίγο τους ρυθμούς σας, αγαπητοί Παρθένοι; Ο ζωοδότης Ήλιος ξεκινά τη διαμονή του στον Τοξότη και τον τομέα σας του σπιτιού και της οικογένειας! Είναι η ευκαιρία σας να περάσετε πιο πολύ χρόνο στα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας, ειδικά αν δεν έχετε διάθεση για πολλές κοινωνικές δραστηριότητες. Αφιερώστε την ενέργειά σας στους πιο κοντινούς σας ανθρώπους, για να ενδυναμώσετε και να φροντίσετε αυτές τις σχέσεις. Δώστε έμφαση στη διακόσμηση και την οργάνωση των χώρων σας, τώρα που η θαλπωρή είναι το ζητούμενό σας!

Ζυγός

Εγκαταλείψτε τα πιθανά πλάνα σας για λίγη απομόνωση, αγαπητοί Ζυγοί. Ο επιδεικτικός Ήλιος περνά στον Τοξότη και κεντρίζει τον 3ο Οίκο σας της εξωστρέφειας! Η επικοινωνιακή σας ιδιοσυγκρασία θα σας ωθήσει να προσφέρετε στον εαυτό σας αλλά και στο σύνολο μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Ενισχύστε δικούς σας ανθρώπους που χρειάζονται στήριξη, προστρέξτε για όποιον χρειάζεται βοήθεια στην περιοχή σας. Παράλληλα, είναι η ιδανική στιγμή να θυμηθείτε ότι η κοινωνικότητα είναι το πιο άρτιο εργαλείο διεύρυνσης του κύκλου σας!

Σκορπιός

Ο ρεαλισμός και το χρήμα χρίζονται πρωταγωνιστές, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο Ήλιος αποχαιρετά σήμερα τα εδάφη σας, για να περάσει στον Τοξότη και τον πραγματιστή 2ο Οίκο σας μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Αυτή είναι ιδανική στιγμή να βάλετε σε εφαρμογή τις εξαιρετικές ιδέες που σας κατέκλυσαν τις τελευταίες τέσσερεις εβδομάδες. Παράλληλα, στήστε καινούργιο πλάνο όσον αφορά τον προϋπολογισμό σας. Στη συνέχεια εστιάστε στο μέλλον και στο πώς θα αυξήσετε τα έσοδά σας μακροπρόθεσμα!

Τοξότης

Λαχταρούσατε μια ολική ανασυγκρότηση, αγαπητοί Τοξότες; Θα έχετε αυτή την ευκαιρία, στη διάρκεια της φετινής γενέθλιας περιόδου σας! Ο Ήλιος της έμπνευσης αρχίζει τη διαμονή του στα δικά σας εδάφη, διάρκειας μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Ο άνεμος μεγάλων αλλαγών θα πνέει με ταχύτητα. Γι’ αυτό φροντίστε να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα με το παρελθόν, να αποβάλετε πρόσωπα και πράγματα που σας κρατούσαν στάσιμους. Μόλις ξεφορτωθείτε καθετί παλιό, θα έχετε δημιουργήσει χώρο για να έρθουν τα καινούργια και συναρπαστικά. Μην γεμίσετε το πρόγραμμά σας μόνο με υποχρεώσεις, γιατί θα έχετε έντονη διάθεση για ψυχαγωγία. Και μην διστάσετε να φανείτε τολμηροί!

Αιγόκερως

Λαχταράτε λίγη ξεκούραση, αγαπητοί Αιγόκεροι! Θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να επουλώσετε τις όποιες πληγές σας, χάρη στο πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη και τον 12ο Οίκο σας. Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, το πιο πιθανό είναι να ονειροπολείτε παρά να διέπεστε από παραγωγική ενέργεια. Αξιοποιήστε αυτή τη δημιουργική ανάπαυλα αλλά χωρίς να παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας. Απλά χειριστείτε τις με μικρότερη ταχύτητα και περισσότερη ηρεμία, με κλειστές τις ηλεκτρονικές σας συσκευές και αρκετό ύπνο!

Υδροχόος

Η εποχή των σχέσεων έφτασε, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο λαμπερός Ήλιος περνά στον Τοξότη και φορτίζει τον 11ο Οίκο σας της ομαδικότητας και της τεχνολογίας. Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου μπορείτε να διευρύνετε εντυπωσιακά τον κύκλο σας και να κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες. Οι συνέργειες θα έχουν αποδοτικά οφέλη, προσεγγίζοντας τα κατάλληλα άτομα σε ηγετικές θέσεις. Ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνετε με τη δουλειά, η περίοδος αυτή θέλει να σας φέρει πιο κοντά και με τους δικούς σας ανθρώπους!

Ιχθύες

Η επιτυχία σας είναι γραμμένη στα άστρα, αγαπητοί Ιχθύες. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να δράσετε ώστε να την κατακτήσετε! Αρχίστε από σήμερα, που ο Ήλιος περνά στον Τοξότη και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας. Έχετε περιθώριο μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου να προσθέστε επαγγελματική λάμψη και στην εμφάνισή σας. Πρέπει να έχετε την καλύτερη δυνατή εικόνα, γιατί θα σας προσεγγίσουν σημαντικές ευκαιρίες. Μην απορρίψετε καμία χωρίς να κάνετε την απαραίτητη έρευνα. Μια αύξηση εσόδων θα σας δώσει την ελευθερία να επεκταθείτε όπως θέλετε στη συνέχεια!