Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Ονειρεύεστε μια γλυκιά απόδραση από την καθημερινότητα, αγαπητοί Κριοί; Αυτή τη διάθεση ενισχύει η σύμπραξη της Σελήνης στον 12ο Οίκο σας, με τον Ήλιο από τον Σκορπιό! Μην ασχοληθείτε με τις δύσκολες πτυχές της ζωής. Αναζητήστε τη μούσα σας και αφεθείτε στην έμπνευση της ατμόσφαιρας. Η δημιουργικότητά σας αποζητά διέξοδο, μέσα από τη μουσική που ακούτε ή με την ένταξή σας σε μια καλλιτεχνική ομάδα. Η στροφή στην αίσια οπτική, θα σας βοηθήσει επίσης σε κοινωνικό και ρομαντικό επίπεδο. Αλλά μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για «επόμενα» βήματα, αφήστε τις γνωριμίες να εξελιχθούν αυτόνομα!

Ταύρος

Ρίξτε τα τείχη σας και γίνετε πιο προσβάσιμοι, αγαπητοί Ταύροι! Μια χαλαρή ευθυγράμμιση του Ήλιου με τη Σελήνη, έχει τη δυναμική να διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο. Είναι χάσιμο χρόνου να διυλίζετε την κάθε άποψη, γιατί σας εμποδίζει να γνωρίσετε καλύτερα άτομα που μπορούν να σας εμπνεύσουν. Να είστε δεκτικοί ακόμα και σε επαφές που φαντάζουν ιδιόρρυθμες ή και εκκεντρικές, θα σας εκπλήξει ευχάριστα η καινοτόμα συμβολή τους. Παραμερίστε τους κανόνες και απελευθερωθείτε, έχετε να εξελίξετε τα σπουδαία οράματά σας!

Δίδυμοι

Ώρα να κάνετε μια δυναμική κίνηση όσο αφορά τις εκκρεμότητες στα σχέδιά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Στήριξή σας θα αποτελέσει το παραγωγικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη. Τώρα θα μπορέσετε να στήσετε την πιο αποδοτική στρατηγική σας, χωρίς βιαστικές ή απερίσκεπτες κινήσεις. Εστιάστε στα κατάλληλα άτομα που πρέπει να προσεγγίσετε, ζητήστε τις χρονικές παρατάσεις για να κάνετε τις παραδόσεις σας. Αξιοποιήστε την εξωστρεφή ιδιοσυγκρασία σας και θα συλλέξετε συμμάχους όπου κι αν βρεθείτε!

Καρκίνος

Βγείτε και εξερευνήστε τον κόσμο, αγαπητοί Καρκίνοι! Έχετε ανάγκη από ευρύτερο οπτικό πεδίο και αλλαγή σκηνικού στην καθημερινότητά σας. Θα σας βοηθήσει σε αυτό ένα τρίγωνο επέκτασης, ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ήλιο. Αρχίστε να πορεύεστε, μέχρι η διαίσθησή σας να σας πει να σταματήσετε. Αν μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι ή κοντά στη φύση, θα λάβετε ακόμα περισσότερη έμπνευση. Τολμήστε να διευρύνετε τον γνωστικό και οπτικό σας ορίζοντα, γιατί η επιτυχία έχει το όνομά σας!

Λέων

Δεν χρειάζεστε έμμεσους τρόπους για να ενεργοποιήσετε τη διαίσθησή σας, αγαπητοί Λέοντες: Η ευθυγράμμιση του Ήλιου από τον Σκορπιό με τη Σελήνη από τους Ιχθύες, θα σας φορτίσει με δονήσεις! Είναι καιρός να κάνετε μια κρούση στις πιο ευαίσθητες πτυχές σας. Και μόνο να ρωτήσετε δικούς σας ανθρώπους πώς νιώθουν, θα ανοίξετε εξαιρετικά καθαρτικούς διαλόγους. Ενόσω και οι δύο πλευρές είναι ειλικρινείς, οι συζητήσεις θα οδηγήσουν σε λύσεις. Αυτό που πρέπει να φροντίσετε για την σχέση σας κάθε τύπου, είναι να δίνει θετική ενέργεια στη ζωή σας!

Παρθένος

Είναι ισορροπημένο το «δούναι και λαβείν» στις σχέσεις σας, αγαπητοί Παρθένοι; Η συνάντηση του Ήλιου με τη Σελήνη στον τομέα σας των συμπράξεων, θα βοηθήσει να κάνετε την αξιολόγηση! Πρέπει πλέον να βάλετε τους ανθρώπους της ζωής σας σε σειρά προτεραιότητας, να αποφασίσετε ποιους θα κρατήσετε και ποιους όχι. Και όταν σας ενθουσιάζουν καινούργιες γνωριμίες σε οποιοδήποτε επίπεδο, φροντίστε τα αισθήματα να είναι αμοιβαία πριν προχωρήσετε σε μια σύμπραξη. Έχει σημασία η σύμπνοια στα μακροπρόθεσμα βήματα, γι’ αυτό συλλογιστείτε αν υπάρχει η προοπτική – και διάθεση από την άλλη πλευρά!

Ζυγός

Προτιμήστε να παραγγείλετε μια σαλάτα αντί για πατάτες τηγανητές, αγαπητοί Ζυγοί! Η φροντίδα του εαυτού σας γίνεται προτεραιότητα καθώς η Σελήνη από του Ιχθύες κεντρίζει τον τομέα σας της ευημερίας. Η ευθυγράμμισή της με τον ζωοδότη Ήλιο, απαιτεί αγάπη για το σώμα σας. Αυτό που σας χρειάζεται, είναι να μην αμελείτε την εξάσκησή σας και να εντάξετε περισσότερα φρέσκα και ακατέργαστα προϊόντα στη διατροφή σας. Τα αφεψήματα από βότανα, οι ξηροί καρποί και οι φυσικοί χυμοί μπορούν να γίνουν εύκολα η καλύτερη παρέα σας. Και οι επόμενοι καλύτεροι φίλοι σας, ίσως βρίσκονται στην επόμενη συνεδρία γιόγκα!

Σκορπιός

Ακολουθήστε τις παρορμήσεις της χαρωπής πλευράς σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Είστε σε αισιόδοξη διάθεση, χάρη σε ένα τρίγωνο του λαμπερού Ήλιου από το ζώδιό σας με τη Σελήνη από τους Ιχθύες. Αυτή η ευδιάθετη όψη θα σας κάνει πιο παραγωγικούς μέσα από δημιουργικές διαδρομές. Μην διστάσετε να αναζητήσετε την έμπνευσή σας στην τέχνη – αλλά και να ακούσετε την ανάγκη να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής. Να είστε βέβαιοι ότι θα δεχθείτε πολλές προσεγγίσεις, από άτομα που θα εκτιμήσουν τον ανανεωτικό αυθορμητισμό σας!

Τοξότης

Απαρνηθείτε την τεχνοκρατική σας πλευρά και εστιάστε στο συναίσθημα, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη από τους Ιχθύες, φωλιάζει στον τρυφερό 4ο Οίκο σας. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο από τον Σκορπιό, μετατρέπει το σπιτικό σας σε βασίλειο. Και θα θέλετε να περάσετε εκεί περισσότερες τρυφερές στιγμές, με ένα ιδιαίτερο άτομο. Να ξέρετε ότι θα εκτιμήσει ιδιαίτερα αυτή την πλευρά σας – και θα σας το δείξει. Είναι καιρός να απελευθερωθείτε από πολλά συναισθηματικά «απόβαρα» και να ενδυναμώσετε αυτή τη σχέση!

Αιγόκερως

Ενδώστε στο βάθος των συναισθημάτων και του πάθους, αγαπητοί Αιγόκεροι! Οι πιθανότητες επιτυχίας στην προσέγγιση είναι με το μέρος σας, χάρη στη γοητευτική ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Ήλιο. Για να αποβάλετε κάθε ένταση από την ατμόσφαιρα, προσθέστε λίγο χιούμορ στους διαλόγους με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Πρέπει να εστιάσετε στην ανάταση των αισθήσεων και της έμπνευσής σας. Γι’ αυτό κάθε συζήτηση θα εμπεριέχει νύξεις, που θα σας χαρίσουν τελικά όμορφες εμπειρίες!

Υδροχόος

Ετοιμαστείτε να ανορθώσετε την ικανότητά σας να δικτυώνεστε, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο Ήλιος από τον Σκορπιό συναντά τη Σελήνη, σε μια όψη προώθησης των στόχων σας. Αυτή θα σας δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και δυναμική, για να εμπνεύσετε πολλούς να συμπράξουν μαζί σας. Αποφασίστε εσείς αν ενδιαφέρεστε να προσελκύσετε συμμάχους από μεγαφώνου ή θα κάνετε προσωπικές επαφές. Πάντως όσο πιο μακριά ρίξετε τα δίκτυα σας, τόσο πιο διευρυμένη θα είναι και η επιτυχία σας!

Ιχθύες

Δεν το φαντάζεστε, αγαπητοί Ιχθύες… Πράγματι τραβάτε τα βλέμματα όπου κι αν βρεθείτε! Και η τύχη θα ευνοήσει τους τολμηρούς, καθώς η Σελήνη από το ζώδιό σας συναντά τον Ήλιο από τον Σκορπιό. Μην διστάσετε να κάνετε φιλόδοξα όνειρα – και να τα προωθήσετε μέσω των πλέον κατάλληλων ατόμων. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να διευρύνετε τις προσεγγίσεις σας, ακόμα και μέσω συμμάχων που βρίσκονται σε απόσταση. Αρχίστε να προωθείτε τις ιδέες σας και στο διαδίκτυο, που θα σας φέρει σε επαφή με καινούργιους ανθρώπους!