Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Κάντε σχέδια για δύο για το αποψινό βράδυ, αγαπητοί Κριοί! Η παρότρυνση τίθεται από τη Σελήνη, που βρίσκεται στον Ζυγό και τον 7ο Οίκο σας των Σχέσεων. Δεν έχει σημασία αν θα πάτε στο πιο πολυσύχναστο στέκι ή θα μείνετε στο σπίτι. Ό,τι κι αν κάνετε, θα αγγίξετε νέα επίπεδα οικειότητας με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, κάντε όλα όσα τονώνουν την γοητευτική σας πλευρά… Κάπου σας αναμένουν πικάντικες γνωριμίες, γι’ αυτό βγείτε και αναζητήστε τις!

Ταύρος

Μειώστε λίγο την ταχύτητά σας, αγαπητοί Ταύροι! Αυτό ορίζει η Σελήνη από τον Ζυγό και τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας και της αποδοτικότητας. Αν αφιερώσετε λίγο επιπλέον χρόνο στην επιμέλεια, θα κάνετε πιο εύκολο και ευχάριστο το σαββατοκύριακο που έρχεται. Ενδείκνυται να χαρίσετε στον εαυτό σας μια συνεδρία γιόγκα ή ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Θα σας ενδυναμώσει για μια ανασκόπηση των στόχων σας, ώστε να κάνετε βήματα προς την επιτυχία. Επίσης, η επιπλέον ξεκούραση θα τονώσει το ανοσοποιητικό σας και δεν θα κινδυνεύετε από εποχικές ιώσεις!

Δίδυμοι

Το πάσο σας στη λάμψη ανανεώνεται, αγαπητοί Δίδυμοι! Να ευχαριστείτε γι’ αυτό τη Σελήνη, που βρίσκεται στον Ζυγό και τον 5ο Οίκο σας της προώθησης. Από εκεί θα φροντίσει να κάνει τη γοητεία σας μαγνητική. Για του επαγγελματικούς ή τους προσωπικούς σας στόχους, η στιγμή είναι ιδανική να δράσετε. Θα τραβάτε τα βλέμματα όπου βρεθείτε, γι’ αυτό προβλέψτε να είστε στα καλύτερά σας… Η προσοχή στην εμφάνισή σας θα βοηθήσει και τις ρομαντικές γνωριμίες, αν είστε αδέσμευτοι. Οι δεσμευμένοι, προτιμήστε να γυρίσετε νωρίς στο σπίτι για να αξιοποιήσετε την τρυφερή ατμόσφαιρα!

Καρκίνος

Νιώθετε κάπως πιο ευαίσθητοι, αγαπητοί Καρκίνοι; Γι’ αυτό ευθύνεται η Σελήνη, που βρίσκεται στον Ζυγό και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτή η θέση της θα αναδείξει την τρυφερή σας πλευρά, με διάθεση να γίνετε πιο ουσιαστικοί ακροατές για τους αγαπημένους σας. Μην αναβάλετε άλλο το τηλεφώνημα που σκέφτεστε, ελάτε πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους σε ένα όμορφο δείπνο που θα οργανώσετε στο σπίτι σας!

Λέων

Ξεχάστε επί του παρόντος τα φιλόδοξα οικονομικά πλάνα, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη περνά στον Ζυγό, που λατρεύει το κέφι και τη διασκέδαση. Η επαφή με πολύ κόσμο, θα τονώσει τη διάθεση αλλά και την αυτοπεποίθησή σας. Αν δεν θέλετε να κάνετε έξοδα, μην βγείτε: Μαζέψτε την παρέα στο σπίτι σας για ένα αυτοσχέδιο πάρτυ. Κάθε έμπνευση είναι αποδεκτή και δωρεάν, γι’ αυτό στραφείτε στη φαντασία σας!

Παρθένος

Διαφυλάξτε τον εαυτό σας, αγαπητοί Παρθένοι! Έχετε συνηθίσει τους άλλους να οργανώνετε ακόμη και τις εξόδους σας, γι’ αυτό το τηλέφωνό σας δεν έχει σταματημό. Αλλά η συμπαντική ατμόσφαιρα ευαισθησίας, σας καλεί να μειώσετε ταχύτητα και να στραφείτε στην ηρεμία σας. Μείνετε μακριά από απαιτητικούς ή κτητικούς ανθρώπους, χρειάζεστε μια ομαλή ροή των κινήσεών σας. Αν επιλέξετε να βγείτε μόνοι, θα εκπλαγείτε ευχάριστα από μια εξαιρετικά δελεαστική γνωριμία!

 Ζυγός

Η μέρα – και η νύχτα! – είναι δική σας, αγαπητοί Ζυγοί: Με τον παθιασμένο Άρη και την τρυφερή Σελήνη στα εδάφη σας, είστε το πιο λαμπρό αστέρι στον ουρανό! Ακούστε τη διαίσθησή σας και προωθήστε τον εαυτό σας με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Μην θεωρήσετε ότι θα ακουστείτε εγωκεντρικοί, είναι μόνο τα απαραίτητα βήματα για να αδράξετε τις ευκαιρίες σας. Οι δικοί σας άνθρωποι θα είναι στο πλάι σας για να παράσχουν στήριξη. Ωστόσο, στην έξοδό σας προτιμήστε την αυτονομία: Έχετε πολλές πιθανότητες να περάσετε ανέλπιστα καλά!

Σκορπιός

Καιρός να απελευθερωθείτε από καθετί παλιό, αγαπητοί Σκορπιοί! Σε αυτό θα σας βοηθήσει η Σελήνη, από τον Ζυγό και τον 12ο Οίκο σας των λήξεων. Είναι η ιδανική στιγμή για να αποχαιρετίσετε κάτι σημαντικό, όσο δύσκολο κι αν είναι να ξεχάσετε ή να συγχωρήσετε. Ωστόσο, πρέπει να απολαύσετε την γενέθλια περίοδό σας χωρίς πικρίες και βάρη. Γι’ αυτό τελειώστε με αυτές τις απαραίτητες διεργασίες και μετά κάντε μια βόλτα να καθαρίσει το μυαλό σας!

Τοξότης

Γίνεστε και πάλι η ψυχή της παρέας, αγαπητοί Τοξότες! Να ευχαριστήσετε γι’ αυτό τη Σελήνη, που βρίσκεται στον Ζυγό και τον 11ο Οίκο σας της ομάδας. Βγείτε από την βολική σας ζώνη και γνωστοποιήσετε τα σχέδιά σας, γιατί πολλοί θα προστρέξουν να σας στηρίξουν. Να είστε επιλεκτικοί στη διαλογή, δεν αρκεί ο ενθουσιασμός για να είναι κάποιος κατάλληλος. Επίσης, μην εκπλαγείτε αν μια κοινωνική γνωριμία μετατραπεί σε απρόσμενη σύμπραξη… Θα είναι πολλά τα επίδοξα άτομα που θα αδημονούν να βρεθούν στο πλευρό σας!

Αιγόκερως

Ετοιμάστε τα φιλόδοξα σχέδιά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Σελήνη από τον Ζυγό και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας, στρέφει την προσοχή στο επαγγελματικό σας μέλλον. Δεν αποκλείεται να βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από την πραγμάτωση ενός σημαντικού σας εγχειρήματος. Μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι: Έχετε το απαραίτητο δίκτυο στήριξης για να κάνετε φιλόδοξα βήματα. Να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες και να αφήσετε την έμπνευση να αναλάβει τα ηνία!

Υδροχόος

Δεν σας τρομάζουν οι εξερευνήσεις, αγαπητοί Υδροχόοι… Λατρεύετε να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα! Αλλά η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και τον φιλοσοφικό 9ο Οίκο σας: Τώρα θα αναζητήσετε την ομορφιά, το μεγαλείο και τις προοπτικές στα σπουδαία σας σχέδια για διεύρυνση. Οι αποψινές σας συζητήσεις θα είναι πιο εσωτερικές και προκλητικές, με μια μεταφυσική πτυχή… Τι λέτε για φαγητό και ταρώ στο σπίτι σας;

Ιχθύες

Ετοιμαστείτε για πιο «οικείες» και λάγνες στιγμές, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη περνά στον Ζυγό και κεντρίζει τον ερωτικό 8ο Οίκο σας. Η εστίαση είναι το κλειδί για τις επιτυχίες που θα σημειώσετε, γι’ αυτό προετοιμάστε την ατμόσφαιρα ανάλογα με τα ζητούμενά σας. Οι δεσμευμένοι, στήστε ένα απολαυστικό δείπνο υπό το φως των κεριών – και έπεται συνέχεια. Αν είστε αδέσμευτοι, επενδύστε στον μαγνητισμό που εκπέμπετε. Το αντικείμενο του πόθου σας θα προσεγγίζει πιο γρήγορα απ’ όσο φανταζόσασταν!