Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Στοχεύστε ψηλά, αγαπητοί Κριοί! Άνθρωποι με κύρος και ισχύ που βρίσκονται στο περιβάλλον σας, μπορούν να ενισχύσουν την οικονομική σας πρόοδο. Αν αποζητάτε την ανέλιξη στην ιεραρχική κλίμακα, το πλανητική σκηνικό θα έχει θετικό αντίκτυπο στις επαγγελματικές προοπτικές σας. Η στιγμή είναι αίσια για να ζητήσετε την αύξηση ή την προαγωγή που λαχταράτε. Μόνο προσέξτε να σωπάσετε τον εσωτερικό σας «ξερόλα», για να μην υπονομεύσετε τον ίδιο σας τον εαυτό… Δεν πρέπει να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί απ’ όσο χρειάζεται!

Ταύρος

Οι αλλαγές δεν είναι πάντα εύκολες ή ομαλές, αγαπητοί Ταύροι! Ωστόσο, λαμβάνετε βοήθεια και ώθηση για να αποφασίσετε να δράσετε. Ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας ώστε να εκφράσετε τις αλήθειες σας. Παραμερίστε τις στρατηγικές και τους χειρισμούς, η ειλικρίνεια είναι αυτή που θα σας χρίσει νικητές. Φροντίστε μόνο να έχετε κατασταλάξει στα θέλω σας, γιατί τα απωθημένα μπορεί να αμαυρώσουν την ουσία των μηνυμάτων σας!

Δίδυμοι

Μην σπαταλάτε άσκοπα το χρόνο και την ενέργειά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Όλοι οι στόχοι σας πρέπει να έρθουν στο προσκήνιο, για να τους μελετήσετε και να πάψουν να αποτελούν καθημερινό άγχος. Για να βάλετε τη ζωή σας σε νέες ράγες, δεν πρέπει να έχετε εκκρεμότητες που να σας βαραίνουν. Σε αυτό θα σας βοηθήσει το πλανητικό σκηνικό, προκειμένου να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο για την κατεύθυνση που θέλετε να πάρετε. Χρειάζεστε ένα δομημένο σχέδιο, πειθαρχία και υπομονή για να αρχίσετε να κάνετε τα βήματα που λαχταράτε. Η σύμπραξη με τα κατάλληλα άτομα θα σας ανακουφίσει από το μεγάλο βάρος που κουβαλάτε!

Καρκίνος

Μήπως αναβάλετε εδώ και καιρό τον χειρισμό μιας έντασης στην προσωπική σας ζωή, αγαπητοί Καρκίνοι; Η συμβουλή των άστρων για εσάς, είναι να βγάλετε από τον διάλογο τους σχολιασμούς για το μέλλον! Η πιο έγκυρη πολιτική για να χαρείτε το αύριο, είναι να απολαμβάνετε το σήμερα. Το πλανητική σκηνικό θα σας οπλίσει με το απαραίτητο θάρρος για να προσεγγίσετε το ταίρι σας. Με το μυαλό και το συναίσθημα ευθυγραμμισμένα, θα ξέρετε τι πρέπει να πείτε και να κάνετε. Να θυμάστε ότι πάντα μαθαίνετε κάτι καινούργιο, όταν συζητάτε με ειλικρίνεια και ευχάριστη διάθεση!

Λέων

Η στιγμή της προσωπικής σας ανόδου έφτασε, αγαπητοί Λέοντες! Είναι βέβαιο ότι έχετε ονειρευτεί – τουλάχιστον μία φορά – να είστε αφεντικό του εαυτού σας. Γι’ αυτό θα φροντίσει ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα. Το όνομά σας φωταγωγείται, γι’ αυτό φροντίστε να είναι οργανωμένα και ενημερωμένα τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, ξεκαθαρίστε και προετοιμάστε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο: Θα λάβετε πολλά μηνύματα. Μην ξεχάσετε στη συνέχεια να δείξετε την εκτίμησή σας σε συμμάχους και υποστηρικτές σας!

Παρθένος

Το να βρεθείτε μακριά από όλους και όλα είναι πρωταρχική σας ανάγκη, αγαπητοί Παρθένοι! Αν δεν έχετε το περιθώριο να λείψετε από τη δουλειά, ακόμα και μια αλλαγή σκηνικού θα κάνει θαύματα στη διάθεσή σας. Σε μια τέτοια περιπλάνηση, δεν αποκλείεται να συναντήσετε και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον… Μιλήστε με ανθρώπους στον δρόμο, έχετε πολλές πιθανότητες να κλείσετε ένα ενδιαφέρον ραντεβού. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα με ένα – κατ’ αρχήν… – αθώο δείπνο!

Ζυγός

Είναι εξαιρετικό προτέρημα να σας θεωρούν οι άλλοι εχέμυθους και καλούς συμβούλους, αγαπητοί Ζυγοί! Και αφού αρέσει και σ’ εσάς να συλλέγετε εμπειρίες και να έχετε ανθρώπους γύρω σας, φροντίστε να καταπνίξετε μια τάση σας να γίνεστε επικριτικοί. Θα καταφέρετε να δείτε τα πλεονεκτήματα αυτής της πτυχής, αν μοιραστείτε ανάλογες δικές σας εμπειρίες. Το σημείο αιχμής είναι να βοηθήσετε κάποιους να συνειδητοποιήσουν πού σφάλλουν, όχι να τους το υποδείξετε!

Σκορπιός

Πάντα υπάρχουν καινούργια πράγματα που μπορείτε να μάθετε για την αγάπη, αγαπητοί Σκορπιοί: Δεν είναι μια διαδικασία που σας επιτρέπει να αναμένετε ανταλλάγματα από τους άλλους! Κάπου έχετε χάσει την κατεύθυνσή σας, γι’ αυτό πρέπει να βρείτε ξανά την ουσία των πραγμάτων. Προσδιορίστε εκ νέου τις αρχές σας, εστιάστε στην πίστη στους ανθρώπους και στοχεύστε στην πνευματική σας ανάταση. Η εμπιστοσύνη και η ισορροπία στο «δούναι και λαβείν», είναι αξίες που κατακτώνται με κόπο και χρόνο!

Τοξότης

Δεν έχετε κανέναν λόγο να αρκεστείτε σε ημίμετρα, αγαπητοί Τοξότες! Το ζητούμενό σας πρέπει να είναι μόνο αυτό που έχετε οραματιστεί και στοχεύσει. Μην συναινέσετε στην αναβολή ή καθυστέρηση των σχεδίων σας: Το ερευνητικό σας ένστικτο θα σας κατευθύνει στην ουσία των διαπραγματεύσεων. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, τολμήστε να κάνετε τις συζητήσεις που αποφεύγετε εδώ και καιρό. Θα σας ωφελήσει πολύ η εξομάλυνση του κλίματος όπου υπήρχαν εντάσεις, τώρα που τα λόγια σας θα έχουν επιπλέον βαρύτητα!

Αιγόκερως

Καθίστε στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ειδικά όταν οι άλλοι γίνονται προκλητικοί ή εριστικοί, εσείς πρέπει να αντιδράσετε με ψυχραιμία και ευγένεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα καταπιείτε την κριτική, θα πείτε την άποψή σας αλλά με διακριτικότητα. Τολμήστε να μιλήσετε, καθώς το χάρισμά σας στην πειθώ να είναι σε έξαρση. Ακόμα κι αν δεν το κάνετε για τον εαυτό σας, κάντε το για όσους δεν έχουν το βήμα να εισακουστούν!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, έχετε το σθένος να κάνετε θυσίες για ένα άτομο που αγαπάτε. Το να μην το στηρίξετε σε μια δύσκολη στιγμή, θα είναι χειρότερο από το να «ξεβολευτείτε» εσείς! Παράλληλα, δεν χρειάζεται να ξεπεράσετε τα όρια της γενναιοδωρίας σας. Το ζητούμενο είναι να συμπαρασταθείτε, όχι να παραστήσετε τον σωτήρα. Αν εσείς είστε σε μια φάση που χρειάζεστε χείρα βοήθειας, θα πρέπει να το δηλώσετε. Παραμερίστε την περηφάνια σας, έχετε άρτιο δίκτυο στήριξης από τους δικούς σας ανθρώπους!

Ιχθύες

Μειώστε την ταχύτητά σας, αγαπητοί Ιχθύες! Δεν είστε έτοιμοι να εξαπολύσετε μια επίθεση, σας λείπουν σημαντικά στοιχεία που θα στραφούν εναντίον σας στη συνέχεια. Δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις που έχουν ως έδρα τους τον εγωισμό ή τους φόβους σας. Αντιθέτως, πρέπει να κάνετε διεξοδικό έλεγχο και έρευνα για κάθε πτυχή που θέλετε να θίξετε. Αυτές οι διαδικασίες χρειάζονται υπομονή και επιμονή!