Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Το παρελθόν σας δημιουργεί νοσταλγική διάθεση, αγαπητοί Κριοί; Ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, μπορεί να προσδίδει ρομαντική χροιά σε μια σχέση που ναυάγησε. Είναι εξαιρετικά υγιές να συγχωρείτε – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχνάτε! Αν ένα άτομο δεν έκανε το βήμα συμφιλίωσης, δεν θα το κάνετε εσείς εκ μέρους του. Απαλλαγείτε από τον πόνο, υπενθυμίζοντας στον εαυτό σας ότι το όποιο ζητούμενο αφορά την άλλη πλευρά και όχι εσάς. Όταν πάψετε να παίρνετε προσωπικά τις πράξεις των άλλων, θα νιώσετε απελευθερωμένοι!

Ταύρος

Ο συναγερμός στο πορτοφόλι σας χτυπάει, αγαπητοί Ταύροι: Ο Όσκαρ Ουάιλντ έλεγε ότι μπορεί να αντισταθεί στα πάντα, εκτός από τον πειρασμό! Γι’ αυτό πριν ενδώσετε σε κάποια παρόρμηση δαπάνης, θυμηθείτε ότι έχετε προειδοποιηθεί και επιστρατεύστε τη λογική σας: Μπορεί να βασανίζεστε όποτε βρίσκεστε μπροστά σε μια δελεαστική πρόκληση. Αλλά ό,τι κι αν ποθήσετε, δεν σημαίνει ότι το χρειάζεστε ή αποτελεί ευκαιρία. Η αντίστασή σας θα ανταμειφτεί πλουσιοπάροχα στο μέλλον!

Δίδυμοι

Να είστε επιφυλακτικοί με τους κόλακες, αγαπητοί Δίδυμοι: Έχουν τον τρόπο να σας παρασύρουν, εξαιτίας της καλής σας προαίρεσης! Δεν πρέπει να πέσετε στην παγίδα που στήνει ένα δόλιο τετράγωνο, ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία στον φιλόδοξο 10ο Οίκο σας. Να απολαύσετε την προσοχή που λαμβάνετε, χωρίς να αφήσετε περιθώρια για απαιτήσεις από τους άλλους. Αντί να πείτε «ναι» σε οτιδήποτε, προτιμήστε το «θα το ψάξω και θα σου απαντήσω». Μπορεί η πρόθεση κάποιων να είναι να εκμαιεύσουν πληροφορίες από εσάς ή να εκμεταλλευτούν την αποδοτικότητά σας!

Καρκίνος

Απελευθερωθείτε, αγαπητοί Καρκίνοι! Ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, πυροδοτεί τη διάθεσή σας για περιπλάνηση. Η ανάγκη σας για αλλαγή σκηνικού, μπορεί να εκτείνεται από το να κάνετε «κοπάνα» από τη δουλειά μέχρι να ταξιδέψετε εκτός χώρας. Καλό είναι να ακολουθήσετε την περιέργειά σας, αρκεί να μην φτάσετε στα άκρα… Γιατί το πιο πιθανό είναι να χάσετε το ενδιαφέρον ή την υπομονή σας, νωρίτερα απ’ όσο φαντάζεστε. Πάρτε μια υγιή δόση απόδρασης αλλά επιστρέψτε γρήγορα στην οικειότητά σας!

Λέων

Επιστρατεύστε την ελεγκτική σας πλευρά, αγαπητοί Λέοντες! Ένα τετράγωνο ρίσκου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, ενδέχεται να βγάλει στην επιφάνεια την εμμονική σας πτυχή. Ακόμα και τα ερωτικά μηνύματα θα είναι κάπως μπερδεμένα: Τη μια στιγμή θα είστε εκφραστικοί με το συναίσθημά σας, την επόμενη θα μαζεύεστε γιατί θα νιώθετε υπερβολικά εκτεθειμένοι. Όσο κι αν σας σαγηνεύσει μια έλξη, μην ενδώσετε πριν διασφαλίσετε τη διάρκειά της. Αποφύγετε σε όλους τους τομείς τις υποσχέσεις που ίσως να μην τηρήσετε!

Παρθένος

Μην βιαστείτε να συμφωνήσετε για κανένα θέμα, τόσο στα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά σας! Αγαπητοί Παρθένοι, ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, μπορεί να διαταράξει κάποιες σημαντικές σχέσεις σας. Δεν αποκλείεται να σας αποκαλύψει στοιχεία που δεν θα σας ικανοποιούν για την εξέλιξη των θεμάτων σας. Χωρίς να απορρίψετε τα πάντα, εστιάστε στις απαραίτητες αλλαγές που θα συμβιβάσουν τα ζητούμενα όλων των πλευρών. Κάθε δημιουργική συνδιαλλαγή θα σας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας!

Ζυγός

Αρκεί ένα παραστράτημα για να ανατραπεί η δουλειά που έχετε επενδύσει στην ευμάρειά σας, αγαπητοί Ζυγοί! Ένα ύπουλο τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, κεντρίζει τους τομείς σας της υγείας αλλά και των απολαύσεων. Γι’ αυτό καλείστε να επιστρατεύσετε τη δύναμη της θέλησής σας: Μια μικρή «αμαρτία» είναι αποδεκτή, όχι όμως να παραμερίσετε τελείως το διατροφικό σας πρόγραμμα ή την εξάσκησή σας!

Σκορπιός

Οι υπερβολές μπορούν να υπονομεύσουν τη γνησιότητά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Ένα δυσχερές τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, θα σας υποδείξει αν η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω διαφέρει από την πραγματική. Συνειδητοποιήστε αν διαλαλείτε ό,τι υποπέσει στην αντίληψή σας – και καταλήξετε στο ποιους πρέπει να εμπιστεύεστε και ποιους όχι. Καλή είναι η κοινωνικότητα, όταν δεν φτάνετε στο σημείο να ξεχνάτε τα όρια των λόγων και των πράξεών σας!

Τοξότης

Η ιδιοσυγκρασία σας της προσφοράς, σας φτάνει συχνά σε σημείο να δίνετε μέχρι να στερέψετε! Αγαπητοί Τοξότες, αν πιεστείτε περισσότερο, θα καταρρεύσετε. Ένα προκλητικό τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, σας καλεί να εστιάσετε στην προστασία των πιο σημαντικών σας σχέσεων. Έχετε ήδη αποδείξει το πόσο νοιάζεστε, στους ανθρώπους που έχει σημασία. Να είστε ειλικρινείς για την πίεση του χρόνου σας, όποτε σας προσεγγίζουν φίλοι με τα δικά τους θέματα. Δεν χρειάζεστε δικαιολογίες για να αρνηθείτε κάτι!

Αιγόκερως

Δεν χρειάζεται τόση εξωστρέφεια στην έκφρασή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μην φτάσετε στο σημείο να πείτε πράγματα που δεν θα μπορείτε να πάρετε πίσω. Ελλοχεύει αυτός ο κίνδυνος, εξαιτίας ενός ανεξέλεγκτου τετραγώνου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία. Μπορεί να φέρετε σε δύσκολη θέση άτομα του κύκλου σας, ειδικά αν έχετε συσσωρευμένο θυμό ή πικρίες. Εξίσου πιθανό είναι να θελήσουν κάποιοι να σας εμπλέξουν σε κουτσομπολιά. Γι’ αυτό επί του παρόντος, φροντίστε να αντισταθείτε σε «εμπιστευτικές» προσεγγίσεις!

Υδροχόος

Χρειάζεστε περισσότερη μετριοπάθεια, αγαπητοί Υδροχόοι! Ένα τετράγωνο αλαζονείας ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δια, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια την πλευρά σας του ξερόλα. Αυτή η λανθασμένη προσέγγιση, θα ενοχλήσει συνεργάτες και ανωτέρους. Όσο γνώστες κι αν είστε στο αντικείμενό σας, υποδείξτε πρακτικές ή λύσεις με λίγη ευγένεια. Δεν πρέπει – και δεν θέλετε – να κάψετε σημαντικές γέφυρες!

Ιχθύες

Πόσο σίγουροι είστε για τα άτομα που εντάσσετε στη ζωή σας, αγαπητοί Ιχθύες; Ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, θα σας κάνει να νιώθετε άμεση σύμπνοια με τους ανθρώπους που θα συναντάτε. Ωστόσο, πρέπει να μειώσετε την ταχύτητα της προσέγγισής σας, μέχρι να γνωρίσετε τα υπέρ και τα κατά των εν λόγω ατόμων. Όσο κι αν κολακεύεστε από την προσοχή που λαμβάνετε, σημασία έχει να προέρχεται από την αξία σας και όχι για λόγους συμφέροντος!