Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Στοχεύστε ψηλά, αγαπητοί Κριοί! Κλείστε πόρτες, τις εφαρμογές στον υπολογιστή σας και τα αφτιά σας σε κάθε εξωγενή περισπασμό: Δεν πρέπει να επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας αποσπάσει από τους στόχους σας. Η αρμονική σύμπραξη του Ήλιου με τον δυναμικό Πλούτωνα, ανορθώνει τον Οίκο σας της καριέρας. Αυτή η πλανητική σύμπνοια θα πυροδοτήσει τις επαγγελματικές προοπτικές σας. Η στιγμή είναι αίσια για να ζητήσετε την αύξηση ή την προαγωγή που λαχταράτε. Να αναμένετε πολλές ανταποδώσεις των κόπων που έχετε καταβάλει!

Ταύρος

Ποιες είναι οι πιο φιλόδοξες ιδέες σας, αγαπητοί Ταύροι; Υπάρχει μια μαγική αύρα στην ατμόσφαιρα, χάρη στη σύμπραξη του ζωοδότη Ήλιου με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα! Έχετε μια μοναδική ευκαιρία να γνωστοποιήσετε τις ικανότητές σας σε ευρύτερη κλίμακα και να κατακτήσετε το κοινό σας. Να είστε έτοιμοι να συγκεντρώσετε όλα τα μάτια πάνω σας, με την αναγνώριση ενός εγχειρήματός σας ή τη δημοσίευση των γραπτών σας. Το μόνο στοιχείο που θα μπορούσε να σας αναχαιτίσει σε αυτή τη φάση, είναι να μην πιστέψετε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας!

Δίδυμοι

Μήπως κρύβετε όσα σας πονάνε, αγαπητοί Δίδυμοι; Τα συναισθήματά σας είναι έντονα και ζητούν αναγνώριση, γι’ αυτό πάρτε βαθιές ανάσες για να τα χειριστείτε! Ο Ήλιος σχηματίζει μια όψη πίεσης με τον Πλούτωνα της μεταμόρφωσης. Μπείτε στη συναισθηματική σας άβυσσο και κοιτάξτε κατάματα τις σημαντικές αλήθειες… Ακόμα κι αν είναι κάπως θολές, μόνο η μελέτη τους θα σας φτάσει στην γνήσια ίαση. Αξιοποιήστε τη χρυσή ευκαιρία να μπείτε στην ψυχή σας και να βρείτε λύσεις. Η συζήτηση με έναν ειδικό ή έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε, θα σας απελευθερώσει από πολλά αχρείαστα βάρη!

Καρκίνος

Είστε έτοιμοι για το «τώρα ή ποτέ» σε μια σημαντική σχέση σας, αγαπητοί Καρκίνοι; Ο Ήλιος από τη ζώνη των επικοινωνιών σας, συναντά τον αποφασιστικό Πλούτωνα στον τομέα των σχέσεών σας. Αναγνωρίστε τα σημάδια και τολμήστε να ανοίξετε τη συζήτηση: Δεν έχετε τίποτα να χάσετε! Καταπιέζατε για καιρό τα συναισθήματά σας κι ίσως είστε ήδη με το ένα πόδι έξω από την πόρτα. Υπάρχει η περίπτωση η άλλη πλευρά να μην γνωρίζει καν την ψυχολογική σας πίεση. Έχετε τη στήριξη του σύμπαντος για να βγάλετε το συναίσθημα στην επιφάνεια – και ίσως να περάσετε μαζί στην επόμενη φάση!

Λέων

Το πόδι στο γκάζι μέχρι τέλους, αγαπητοί Λέοντες! Ο επιχειρηματικός Ήλιος από την Παρθένο, ευθυγραμμίζεται με τον αποφασιστικό Πλούτωνα στους τομείς σας της δουλειάς και των χρημάτων. Αδράξτε αυτή την ευκαιρία για ευημερία, οργανώνοντας τι επόμενες στρατηγικές και τον προϋπολογισμό σας. Κάθε ξεκαθάρισμα θα σας οδηγήσει σε μακροπρόθεσμες επιτυχίες, γι’ αυτό να είστε προσηλωμένοι στους στόχους και το κέρδος σας. Αν κάτι σας εγείρει αμφιβολίες, μην εμπλακείτε καν!

Παρθένος

Δοκιμάστε καινούργιες προσεγγίσεις στα θέματά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ένα στιβαρό τρίγωνο του αλχημιστή Πλούτωνα με τον ηγετικό Ήλιο στο ζώδιό σας, συστήνει να παραμερίσετε τις στρατηγικές. Θα δείτε ότι μπορείτε να λάβετε την αναγνώριση που σας αξίζει, χωρίς να χρειάζονται άλλα παιχνίδια ισχύος. Με την αντίσταση των άλλων να κάμπτεται, θα σας ανοίγονται πόρτες εκεί που δεν το περιμένετε. Με τη διαύγεια που σας διακρίνει, θα νιώσετε να έχετε περισσότερες προσεγγίσεις όσο είστε λιγότερο απαιτητικοί… Ο κάθε άνθρωπος που σας προσεγγίζει θα έχει τη δική του δυναμική, γι’ αυτό μην υποτιμήσετε κανέναν!

Ζυγός

Δεν σας είναι εύκολο να ξεπεράσετε κάποια θέματα, αγαπητοί Ζυγοί. Είναι πιθανό να νιώθετε σαν άγνωστος μεταξύ αγνώστων, ακόμα και στα πιο οικεία περιβάλλοντά σας. Μια μυστικιστική σύμπραξη του Ήλιου με τον Πλούτωνα που αλλάζει ζωές, φορτίζει τους τομείς σας των ολοκληρώσεων και των θεμελίων! Τώρα είναι η στιγμή να απαλλαγείτε από τα βάρη που κουβαλάτε για καιρό, εντοπίζοντας τις πικρίες και όσα σας πλήγωσαν. Χρειάζεστε αλλαγές για να επαναφέρετε την ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Όμως η διαδικασία θα σας ανακουφίσει από μακροχρόνιους περιορισμούς, ανοίγοντάς σας δρόμους για καινούργιες πορείες!

Σκορπιός

Η σύμπνοια παίρνει ηφαιστειακές διαστάσεις, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο Ήλιος συμπράττει με τον συγκυβερνήτη σας τον Πλούτωνα της διερεύνησης. Μια συνάντηση με ένα άτομο του στενού σας κύκλου, θα σας δώσει την ευκαιρία να επιλύσετε τις όποιες διαφορές σας. Στις συζητήσεις που θα κάνετε, φροντίστε να δώσετε στα άλλα μέρη την ευκαιρία να εκθέσουν και την δική τους πλευρά. Αυτές οι εξομολογήσουν θα ενδυναμώσουν τον μεταξύ σας δεσμό

Τοξότης

Η υπομονή δεν είναι από τα δυνατά σας σημεία, αγαπητοί Τοξότες… Και ένα τρίγωνο ακριβείας ανάμεσα στον κυριαρχικό Πλούτωνα και τον Ήλιο, θα υπογραμμίσει αυτό το δεδομένο! Τώρα θα θέλετε πράγματα και θα τα θέλετε τώρα, με αποτέλεσμα να κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε στους πειρασμούς, γι’ αυτό πρέπει να θέσετε κάποια όρια από πριν. Προσφέρετε μία πολυτέλεια στον εαυτό σας, αφού ολοκληρώσετε κάποιες επείγουσες υποχρεώσεις. Είστε σε θέση να πετύχετε ό,τι θελήσετε, αρκεί να κάνετε τις θυσίες που απαιτούνται!

Αιγόκερως

Υποστηρίξτε τα συμφέροντά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Όσο κι αν είστε συνηθισμένοι να σιωπάτε, ενίοτε πρέπει να κάνετε άλματα αφού ελέγξετε πού πατάτε. Μια σύμπραξη του ορμητικού Πλούτωνα από το ζώδιό σας με τον Ήλιο, θα σας δώσει την ώθηση να παλέψετε για τις απόψεις σας. Αυτό θα ανορθώσει πολύ την αυτοπεποίθησή σας, για να πάψετε να αναμένετε να αλλάξει ο κόσμος σας… Θα τον αλλάξετε εσείς με στρατηγικές κινήσεις!

Υδροχόος

Αναβάλετε τα πιθανά σας σχέδια να πιέσετε καταστάσεις, αγαπητοί Υδροχόοι! Άλλες μέρες ενδείκνυται να επαναστατείτε, άλλες χρειάζονται στρατηγική και επιδέξιους ελιγμούς. Το δεύτερο επιτάσσει τώρα, μια σύμπραξη του αναλυτικού Ήλιου με τον διεισδυτικό Πλούτωνα. Επειδή θα έχετε τη διαύγεια να κατανοείτε τι συμβαίνει σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας, μην αποκαλύψετε τα χαρτιά σας. Θα το νιώσετε όταν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε την κίνησή σας – και τότε θα θριαμβεύσετε!

Ιχθύες

Η δημοτικότητά σας παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ικανό Πλούτωνα, στις ζώνες σας των ανθρωπίνων σχέσεων. Παραγκωνίστε την ανάγκη σας να αναλύετε τα πάντα και αδράξτε τη μέρα: Έχετε την άδεια του σύμπαντος να κάνετε προσεγγίσεις και να επιστρατεύσετε συμμάχους σε όλους τους τομείς. Αναβαθμίστε την εικόνα σας, βελτιώστε τα ηλεκτρονικά σας προφίλ, αναζητήστε τρόπους για την ευρύτερη προώθησή σας. Όσο πιο ψηλά ανεβάσετε τον πήχη των φιλοδοξιών σας, τόσο πιο πολλά θα πετύχετε