Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Εστιάστε τη διάθεσή σας στην ενίσχυση της υγείας σας, αγαπητοί Κριοί! Ο Ήλιος θα διαμένει στην Παρθένο και τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου: Για τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες, δεν θα υπάρχει η έννοια της υπερβολικής φροντίδας του εαυτού σας. Θέστε την καλή φυσική κατάσταση και την προσωπική σας τόνωση ως προτεραιότητα. Απολαύστε χαλαρωτικά αφρόλουτρα και αναζωογονητικά μασάζ, διαλογιστείτε. Αυτή είναι ιδανική περίοδος για να βάλετε τέλος και σε όσα θέματα έχουν βαλτώσει στη ζωή σας. Αποδεσμευτείτε από αυτά και θα νιώσετε να σας κατακλύζει μια πρωτόγνωρη ανακούφιση!

Ταύρος

Πείτε όσα έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας, αγαπητοί Ταύροι! Ο Ήλιος περνά στην Παρθένο και τον 5ο Οίκο σας του ρομάντζου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου. Με πολλά μάτια στραμμένα πάνω σας, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να εξωτερικεύσετε όσα θέλετε να μοιραστείτε ή να διδάξετε. Αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη να εκφραστεί, μιλήστε για τα συναισθήματά σας και δεν αποκλείεται να έχετε απίστευτες εξελίξεις! Επίσης, αρχίστε τις προετοιμασίες για μια φθινοπωρινή ανανέωση, μελετήσετε τις ανάλογες σελίδες περιοδικών και του διαδικτύου. Κάθε σημαντικό σας εγχείρημα θα έχει σημαντική πρόοδο μέχρι τη λήξη αυτού του κύκλου!

Δίδυμοι

Ανοίξτε τις πύλες της καρδιάς και του σπιτικού σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο Ήλιος περνά στην Παρθένο μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, απ’ όπου θα φωτίσει τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Μιας και θα σας μετατρέψει σε φιλόξενους σπιτόγατους, αξιοποιήστε την ευκαιρία για να ανανεώσετε τους χώρους σας και να χαρείτε τη θαλπωρή του σπιτικού σας. Οι αγαπημένοι σας άνθρωποι θα απολαμβάνουν τις περιποιήσεις σας ως οικοδεσπότες και θα θέλουν να μοιραστείτε όμορφες στιγμές. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να θέσετε σε προτεραιότητα ό,τι αφορά την οικογένεια, όπως και να κάνετε την έρευνά σας αν σκέφτεστε να αλλάξετε στέγη!

Καρκίνος

Το κοινό σας έχει ήδη συγκεντρωθεί για να σας ακούσει, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο Ήλιος θα διαμένει στην Παρθένο και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας, μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου. Εσείς θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής των πάντων μέσα στο περιβάλλον σας. Μην εκπλαγείτε από τη θερμή ανταπόκριση που θα έχουν οι απόψεις και οι ιδέες σας… Ούτε από το πόσο θα αυξηθεί η λίστα επαφών σας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Είναι η ιδανική περίοδος για να αναρτήσετε τις σκέψεις σας και να αποδεχθείτε προκλήσεις για τα τελευταία πάρτυ του φετινού καλοκαιριού!

Λέων

Ώρα να σφίξετε πιο σφικτά το πορτοφόλι σας, αγαπητοί Λέοντες! Είναι βέβαιο ότι περάσατε μια θαυμάσια – και πολυδάπανη – γενέθλια περίοδο, ωστόσο τώρα έφτασε στο τέλος της. Ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου. Από εκεί φωτίζει τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών διευθετήσεων. Είναι καιρός να ασχοληθείτε με την οργάνωση και τη διαχείριση της τραπεζικής σας κατάστασης: Ίσως να έχει υποστεί κάποιο πλήγμα, μετά από έναν μήνα εορτασμών. Επίσης, πρέπει πλέον να σηκώσετε τα μανίκια και να περάστε στην παραγωγή. Είστε πανέτοιμοι για μια αποδοτική περίοδο, γι’ αυτό αρχίστε να δοκιμάζετε τις μεγαλεπήβολες ιδέες που έχετε ήδη στήσει στο μυαλό σας!

Παρθένος

Ευτυχισμένη γενέθλια περίοδο, αγαπητοί Παρθένοι! Ο Ήλιος περνά στα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας και τον 1ο Οίκο σας των ενάρξεων. Σας δίνεται μια μοναδική και φρέσκια ευκαιρία να μεταμορφώσετε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής σας. Είναι γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα σας ζόρισε αρκετά, όμως τώρα μπορείτε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να γίνετε πιο δραστήριοι. Αν κάτι δεν σας εξυπηρετεί πλέον, αποβάλετέ το και βάλτε σε πρώτο πλάνο όσα κεντρίζουν το πάθος σας! Μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου έχετε την άδεια των άστρων να ενδώσετε ακόμα και σε κάποιες πιο δαπανηρές παρορμήσεις!

Ζυγός

Άραγε μπορείτε να αποβάλετε το περιττό άγχος από τη ζωή σας, αγαπητοί Ζυγοί; Ο Ήλιος περνά στην Παρθένο και τον 12ο Οίκο σας των μεταβάσεων, καλώντας σας να σκεφτείτε ακόμα και αυθόρμητες αποδράσεις! Μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου να εστιάσετε την προσοχή σας στη χαλάρωση και την ανανέωσή σας, την αναζωογόνηση του σώματος και του μυαλού σας. Θα νιώσετε να φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σας, αν αποδεσμεύσετε τις όποιες πικρίες κρατάτε μέσα σας. Θα είναι ένα δώρο στον εαυτό σας, για να καθαρίσει η ενέργειά σας και να προετοιμαστείτε για την δική εποχή που έπεται!

Σκορπιός

Σε ποιους μπορείτε να στηριχτείτε πραγματικά, αγαπητοί Σκορπιοί; Με τον Ήλιο να φιλοξενείται στην Παρθένο και τον 11ο Οίκο σας της συνέργειας μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, οι συμπράξεις θα είναι το όνομα του παιχνιδιού! Αξιοποιήστε τις ισχυρές επαφές αλλά και την αφοσίωσή σας, για να στήσετε την ομάδα των ονείρων σας. Αυτή θα εμφυσήσει νέα πνοή στα σχέδιά σας, μέσα από ένα αίσιο κλίμα ευφυούς συνύπαρξης. Να ξέρετε ότι κάθε διεύρυνση των δικτύων σας, θα καταλήξει στην ενδυνάμωση της θέλησης και της αποτελεσματικότητάς σας για να κάνετε σπουδαία άλματα!

Τοξότης

Μπορεί μια κοινωνική συνάθροιση να μετατραπεί σε επαγγελματική ευκαιρία, αγαπητοί Τοξότες; Με τον Ήλιο στην Παρθένο και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, καλείστε να αξιοποιήσετε κάθε στρατηγική σας προς αυτή την κατεύθυνση! Η καριέρα σας έχει τη δυναμική να εκτοξευτεί σε νέα ύψη, γι’ αυτό να είστε σε ετοιμότητα. Θα πρέπει να εντοπίσετε ακόμα και τις πιο απρόβλεπτες επιλογές που θα σας προσεγγίσουν, γιατί μπορούν να σας οδηγήσουν στην ηγεσία ή την προαγωγή που λαχταράτε. Φροντίστε μόνο να μην παρασυρθείτε από τον φόρτο εργασίας, σε σημείο να παραμελήσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε!

Αιγόκερως

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μπορεί να αγαπάτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα… Αλλά αν υπάρχει κάποια στιγμή που πρέπει να βγείτε από τη ζώνη της βολής σας και να πάρετε ρίσκα, είναι τώρα! Ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο και τον 9ο Οίκο σας της εξερεύνησης, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου. Η ανάγκη σας θα είναι να βαδίσετε σε νέα ταξιδιάρικα μονοπάτια, να γνωρίσετε απόμερες γωνιές του κόσμου. Γι’ αυτό αξιοποιήστε κάθε μέσο για να το κάνετε πράξη, από ταξιδιωτικές ευκαιρίες μέχρι τις επαφές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η περιέργεια και η αποφασιστικότητα μπορούν να σας ταξιδέψουν όπου φτάνει η φαντασία σας!

Υδροχόος

Ώρα να ενδώσετε στις λάγνες παρορμήσεις σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Με τον Ήλιο να μπαίνει στην Παρθένο και τον 8ο Οίκο σας της σαγήνης μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, η ερωτική σας ζωή θα ανεβάσει θερμοκρασία κατακόρυφα! Απολαύστε την έκσταση αλλά μην χάσετε την επαφή σας με το περιβάλλον: Φροντίστε να συλλέγετε πληροφορίες για τα άτομα που θα βάλετε στον κύκλο (και το σπίτι σας), για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Αν είστε δεσμευμένοι, σας περιμένουν ιδιαίτερα πικάντικες στιγμές. Αλλά να ξέρετε ότι κάπου μπορεί να καραδοκεί το τέρας της ζήλιας. Γι’ αυτό δώστε στο ταίρι σας ό,τι χρειάζεται, ώστε να νιώθει ασφάλεια και αποκλειστικότητα!

Ιχθύες

Μπορείτε να ελέγξετε τον ζωώδη μαγνητισμό σας, αγαπητοί Ιχθύες; Ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο και τον 7ο Οίκο σας της συνύπαρξης, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου. Μην εκπλαγείτε αν το αντικείμενο του πόθου σας κάνει την πρώτη κίνηση και σας ζητήσει να βγείτε – και μην διστάσετε να πάτε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η συζήτηση για το επόμενο βήμα σας μπορεί να μην απέχει πολύ. Επίσης, αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια επαγγελματική ή φιλανθρωπική κίνηση μαζί, αυτή είναι η ιδανική στιγμή