Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

θα βρεθείτε πιο κοντά ή πιο μακριά, αγαπητοί Κριοί; Μια δυνατή όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό, μπορεί να ενισχύσει τις προθέσεις σας για το τι θέλετε να πείτε και σε ποιους. Είτε νιώθετε έντονες έλξεις είτε λαχταράτε να απελευθερωθείτε, το βέβαιο είναι ότι θα έχετε την ορμή να ξεπεράσετε την όποια σύγχυση. Αν χρειάζεστε χώρο για να αναπνεύσετε σε μια πιεστική κατάσταση, μην κάψετε όλες τις γέφυρες. Μπορείτε να εκφραστείτε διπλωματικά, επιλέξτε το!

 Ταύρος

Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αγαπητοί Ταύροι! Η ειρηνοποιός Αφροδίτη συγκρούεται με τον ενίοτε παράλογο Ουρανό, όψη που μπορεί να σας φέρει στα όριά σας. Μπορεί να θέλετε εσείς να κάνετε κάποιες τολμηρές κινήσεις – ή να προκύψουν απρόβλεπτες αλλαγές σε σημαντικές σχέσεις σας. Κάποιος που ξέρει καλά να πατά τα «κουμπιά» σας, ίσως βρεθεί απέναντί σας. Αυτό το συμπαντικό δίδυμο θα σας δώσει το σθένος να φανείτε ανώτεροι των περιστάσεων. Να ξέρετε ότι αυτό το κλίμα είναι παροδικό, άρα το εν λόγω άτομο θα αλλάξει γνώμη γρήγορα!

Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι για μια ρεαλιστική οπτική των σχέσεών σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Βγάλτε τη μάσκα και δείτε τα πράγματα ως έχουν, καθώς ο εκκεντρικός Ουρανός συγκρούεται με την Αφροδίτη. Αυτή η όψη θα εστιάσει την προσοχή σας στον τρόπο που πρέπει να προσεγγίστε τους άλλους για να μιλήσετε μαζί τους. Αν οι απόψεις διίστανται, πρέπει να συγκρατηθείτε και να μην χάσετε αμέσως το ενδιαφέρον σας – όπως συνηθίζετε… Σας είναι πιο εύκολο να αποχωρείτε από το να παραδεχθείτε με γενναιότητα ότι σφάλετε!

Καρκίνος

Δεν χρειάζονται κινήσεις ισχύος μέσα στις σχέσεις σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Η σύγκρουση του αυθάδη Ουρανού με την αρμονική Αφροδίτη, σας προκαλεί να αποδείξετε ότι μπορείτε να φανείτε διαλλακτικοί. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνετε σιωπηλοί, σημαίνει ότι θα εκφραστείτε για να θέσετε τα όριά σας. Αν οι άλλοι δεν φανούν διατεθημένοι να σας ακούσουν, επιδείξτε ωριμότητα και αποχωρήστε!

Λέων

Ώρα να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων, αγαπητοί Λέοντες! Το ότι είναι καλοκαίρι, δεν σημαίνει ότι θα επιτρέψετε να επέλθει το χάος στο περιβάλλον σας. Στη δράση θα σας ωθήσει η σύγκρουση του απαιτητικού Ουρανού με τον καλαίσθητη Αφροδίτη. Καθαρίστε και βάλτε τάξη στους χώρους σας. Οργανωθείτε με εργαλείο την τεχνολογία, που θα εξυπηρετήσει τις «βασιλικές» σας ιδέες. Μπορείτε να απολαύσετε την εξέλιξη αυτής της διαδικασίας, ειδικά αν εμπλέξετε και τους υπόλοιπους του σπιτιού ή της παρέας!

 Παρθένος

Μήπως νιώθετε σαν να σας εγκαταλείπουν οι αντοχές σας, αγαπητοί Παρθένοι; Μια σύγκρουση ανάμεσα στον αεικίνητο Ουρανό και την Αφροδίτη, ενδέχεται να κεντρίσει τον τομέα της ευημερίας σας. Αν έχετε μια μόνιμη αίσθηση κούρασης ή νωχελικότητας, προσέξτε τις αντιδράσεις σας για να μην φτάσετε στο σημείο να βλάψετε την υγεία σας. Πρόκειται για μια περαστική συγκυρία, γι’ αυτό αποφύγετε για σήμερα τις εντάσεις. Προτιμήστε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Ζυγός

Τολμήστε να μιλήσετε ανοικτά, αγαπητοί Ζυγοί! Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη της διπλωματίας, συγκρούεται με τον αντισυμβατικό Ουρανό και σας ωθούν να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Δεν μπορείτε να είστε πάντα το «αποκούμπι» των άλλων στα δύσκολα, πρέπει να αναλάβουν κι εκείνοι κάποιες ευθύνες… Έστω τις δικές τους. Να ξέρετε ότι αυτή η αυθεντικότητα μπορεί να σας ανοίξει πολλές καινούργιες διαδρομές. Και μην βιάζεστε στις προσεγγίσεις σας, πάρτε χρόνο για να εξερευνήσετε αυτά τα νέα μονοπάτια!

 Σκορπιός

Ενδιαφέρεστε να βρείτε την ισορροπία σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Πιο εύκολα λέγεται παρά γίνεται για την αυθόρμητη ιδιοσυγκρασία σας. Και δεν θα σας βοηθήσει η εκκεντρική σύγκρουση του ορμητικού Ουρανού με την διπλωμάτη Αφροδίτη! Αν νιώσετε την πίεσή σας να ανεβαίνει, αποφύγετε τις ανώφελες εντάσεις. Πρέπει να διατηρήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων και των αντιδράσεών σας σε κάθε περίπτωση, ξέροντας ότι είναι μια παροδική φάση!

Τοξότης

Η ανάγκη σας για ανέλιξη μπορεί να πάρει τα ηνία, αγαπητοί Τοξότες! Η κοινωνική Αφροδίτη συγκρούεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό, όψη που δεν θα σας διευκολύνει να βρείτε διέξοδο για την ορμή σας… Από μια τολμηρή επαγγελματική επιλογή μέχρι τα ασυγκράτητα συναισθήματα, να ξέρετε ότι η αυτή η ενέργεια θα φύγει τόσο γρήγορα όσο ήρθε. Καλός είναι ο ενθουσιασμός αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάψετε παρορμητικά πολύτιμες γέφυρες!

Αιγόκερως

Το μικρόβιο της κτητικότητας μπορεί να σας επηρεάσει, αγαπητοί Αιγόκεροι… Γι’ αυτό θα ευθύνεται η σύγκρουση της ζηλιάρας Αφροδίτης με τον επαναστάτη Ουρανό. Μήπως σας δημιουργεί ένταση η έλλειψη αποδοχής άλλων, αντί να δίνετε σημασία στην προσωπική σας αξιολόγηση; Θυμηθείτε ότι οι σχέσεις αποτελούν καθρέφτη των συμπεριφορών του καθενός, γι’ αυτό ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Αντί να θυμώνετε ή να γίνεστε ανασφαλείς, μετατρέψτε αυτή την ενέργεια σε θετική ώθηση για να δείτε την πραγματική εικόνα των πραγμάτων.

Υδροχόος

Είναι στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας σας λίγη κυκλοθυμία, αγαπητοί Υδροχόοι. Αλλά με τη σύγκρουση δοκιμασιών της Αφροδίτης με τον Ουρανό, τα πάθη σας μπορεί να αλλάζουν θερμοκρασία πριν το καταλάβετε! Ίσως μια πλατωνική σχέση να γίνει πιο «θερμή» ξαφνικά, ίσως να μην μπορείτε να κατασταλάξετε αν είστε ερωτευμένοι ή όχι. Δικαιούστε να το εξερευνήσετε αλλά μην ορμήσετε ασύνετα σε κάτι που δεν θα μπορείτε να αντιστρέψετε: Αυτή η πλανητική συνάντηση έχει μια χροιά απερισκεψίας!

 Ιχθύες

Προτεραιότητα στην ομάδα, αγαπητοί Ιχθύες; Όσο κι αν δεν θέλετε να υπάρξουν περισπασμοί στο πρόγραμμά σας, κάποιες διαφωνίες ενδέχεται να το ανατρέψουν. Γι’ αυτό ευθύνεται μια σύγκρουση ανάμεσα στην συγκαταβατική Αφροδίτη και τον Ουρανό της αποδόμησης. Ενδέχεται να σας αναγκάσει να παρακάμψετε υποχρεώσεις, για να χειριστείτε έκτακτα περιστατικά στο εργασιακό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον. Να ξέρετε ότι η όποια πρώιμη αντίδραση, θα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.