Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Ο καθένας δικαιούται να έχει τη γνώμη του, αγαπητοί Κριοί! Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί με τις δικές σας, ούτε να εκλαμβάνετε ως πρόκληση μια αντίθεση. Εξαιτίας μιας σύγκρουσης ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία στις ζώνες σας της έκφρασης, ένα μικρό ολίσθημα μπορεί να εγείρει θύελλες αντιπαραθέσεων. Αλλά δεν πρέπει να σας παρασύρει τόσο το δικαίωμά σας να μιλήσετε, ώστε ακούσια να σιωπήσετε άλλους. Αν διαφωνείτε με κάποιους κύκλους, μπορείτε να αποχωρήσετε!

 Ταύρος

Πατήστε φρένο, αγαπητοί Ταύροι! Πρέπει να εξασφαλίσετε ότι είστε σε σωστή πορεία, γι’ αυτό χρειάζεται μείωση της ταχύτητάς σας. Ο Ερμής από τον αισθησιακό 2ο Οίκο σας, στρέφει την προσοχή σας σε καθετί ρομαντικό ή πολυτελές. Αλλά μια αντίθεσή του με αυθόρμητο Δία από τον 8ο Οίκο σας της έντασης, μπορεί να επηρεάσει τον αυτοέλεγχό σας. Αν δεν καταλήγετε στο νόημα των μηνυμάτων που στέλνετε ή λαμβάνετε, θα τα ξεκαθαρίσετε μόνο με ειλικρινή και ουσιαστική συζήτηση. Αν είστε έτοιμοι να αποκαλύψετε και την ευάλωτη πλευρά σας, κάθε σύμπραξη θα κερδίσει στη δοκιμασία του χρόνου!

Δίδυμοι

Οι διαπροσωπικές επαφές μπορεί να κινούνται σε θολό τοπίο, αγαπητοί Δίδυμοι! Είναι πιθανό να φανείτε εύπιστοι και να χάσετε την επαφή με τον ρεαλισμό, εξαιτίας μιας αντίθεσης των επικοινωνιακών Ερμή και Δία στη ζώνη των σχέσεών σας. Θα σας

είναι κάπως δύσκολο να εντοπίσετε την αλήθεια σε όσα ακούτε, ενώ δεν αποκλείεται να παραπλανηθείτε από κατεργάρηδες. Κάποιοι χάνουν το μέτρο στις απαιτήσεις τους, άπαξ και τους δώσετε λίγο επιπλέον περιθώριο. Για να μην γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης, αποφύγετε καθετί που γυαλίζει – γιατί μάλλον δεν θα είναι χρυσός!

Καρκίνος

Αντιστέκεστε στα πάντα εκτός από τον πειρασμό, αγαπητοί Καρκίνοι! Μάλλον θέλετε να κόψετε μια κακή συνήθεια ή να βάλετε μια θετική στην καθημερινότητά σας. Γι’ αυτό χρειάζεται πειθαρχία, ειδικά στην έναρξη αυτής της προσπάθειας. Η δύναμη της θέλησής σας θα δεχθεί προκλήσεις, εξαιτίας μιας αντίθεσης ανάμεσα στον απεριόριστο Δία και τον παρορμητικό Ερμή. Το κλειδί για την επιτυχία σας, είναι η εστίαση: Να σκέφτεστε τους λόγους για τους οποίους μπαίνετε σε αυτή τη διαδικασία, όχι την πορεία. Μετά μπορείτε να θέσετε και μια ανταμοιβή για κάθε βήμα που πετυχαίνετε!

Λέων

Πνευματική υπερφόρτιση και εκτροπή από τον στόχο, αγαπητοί Λέοντες! Αυτή είναι μια παγίδα που μπορεί να σας στήσει η αντίθεση του κοινωνικού Ερμή με τον Δία, στον δραματικό 5ο Οίκο σας. Οι πολλές στροφές στη σκέψη σας, ίσως να μην σας επιτρέψουν να διαχωρίζετε τι έχει σημασία και τι όχι. Αν σας έχει αγχώσει κάτι σπουδαίο που ετοιμάζετε, προτιμήστε να διασπάσετε τις κινήσεις σας σε μικρά βήματα. Μην τρέχετε κυνηγώντας την ουρά σας, βάλτε τους στόχους που απαιτούν οι υποχρεώσεις σας και ότι αυτά που αποζητά η καρδιά σας!

Παρθένος

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, αγαπητοί Παρθένοι! Πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με όσα αποκαλύπτετε σε δημόσια αφτιά και μάτια. Μια αντίθεση του φλύαρου Ερμή που σας κυβερνά με τον ευγενικό Δία, σας καλεί να είστε πιστοί φύλακες των μυστικών σας αλλά και των μυστικών των άλλων. Όσο αν νιώθετε τον πειρασμό να τα βγάλετε στη φόρα ακόμα και μέσω κοινωνικών δικτύων, πρώτα σκεφτείτε τον αντίκτυπο προς το πρόσωπό σας. Χωρίς να φτάσετε στο άλλο άκρο της μυστικοπάθειας, καλύτερα να κινηθείτε με την αρχή ότι το μέτρο σε όλα κερδίζει την εμπιστοσύνη!

Ζυγός

Επιλέξτε με μεγάλη προσοχή τις μάχες σας, αγαπητοί Ζυγοί! Η αλήθεια θα είναι ένας δύσκολος στόχος, εξαιτίας μιας αντίθεσης του ορμητικού Ερμή με τον φλύαρο Δία. Ακόμα και αγαπημένα σας άτομα μπορεί να σας θίξουν, θεωρώντας ότι δεν χρειάζεστε φίλτρα ευγένειας. Επιστρατεύστε την υπομονή σας, για να μην εξαντληθείτε στην προσπάθεια να «λογικέψετε» τους άλλους. Ακούστε επιφανειακά αν είστε υποχρεωμένοι – και αφήστε τον χρόνο να κυλήσει πριν καταλήξετε για το τι θα κρατήσετε και τι όχι!

Σκορπιός

Μην δώσετε καμία υπόσχεση, αγαπητοί Σκορπιοί! Εμπιστευτείτε μόνο το ένστικτό σας και τα νούμερα αν πρέπει να κλείσετε κάποιες συμφωνίες, όσο κι αν θέλετε να πιστέψετε όσα ακούτε… Μια νεφελώδης αντίθεση του επιδέξιου Ερμή με τον αισιόδοξο Δία, σας θυμίζει ότι πολλά μπορεί να είναι υπερβολικά καλά για να είναι αληθινά. Να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή, όταν ηχήσει προειδοποιητικά για κάποια άτομα ή καταστάσεις. Αν κάτι αποτελεί πραγματική ευκαιρία, δεν θα εξαϋλωθεί μέχρι αύριο!

Τοξότης

Φίλτρα, αγαπητοί Τοξότες! Είστε γνωστοί για τον αυθόρμητο τρόπο που εκφράζεστε, γι’ αυτό το σύμπαν απαιτεί να σταματάτε τον εαυτό σας πριν μιλήσει! Ο εκφραστικός Δίας που σας κυβερνά θα κοντραριστεί με τον εξωστρεφή Ερμή: Μην παρασυρθείτε και πείτε πολλά σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, ρισκάρετε να βρεθείτε αύριο σε εξαιρετικά ευάλωτη θέση. Αν θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, προγραμματίστε για κάποια άλλη μέρα μια σοβαρή συζήτηση!

Αιγόκερως

Το «όχι» αποτελεί ολοκληρωμένη πρόταση, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μην παρασυρθείτε από δελεαστικές προσφορές, που δεν ξέρετε αν θα έχουν διάρκεια. Μια αντίθεση ανάμεσα στον ενθουσιώδη Δία και τον προκλητικό Ερμή, δεν επιτρέπει να δείτε αν είστε ευθυγραμμισμένοι με έναν επαγγελματικό ή ρομαντικό συνέταιρο. Ίσως δεν έχουν καλυφθεί οι βασικές αρχές για τη σχέση σας, γι’ αυτό χρειάζεται να θέσετε όσα δεν είναι διαπραγματεύσιμα από την κάθε πλευρά. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και επανέρχεστε μια άλλη μέρα!

Υδροχόος

Επιλέξτε γύρω σας προσγειωμένους ανθρώπους αντί για κακούς ηθοποιούς, αγαπητοί Υδροχόοι! Αυτό προστάζει μια αντίθεση των εκφραστικών Δία και Ερμή, στον τομέα των ομαδικών σας δράσεων και της ψυχαγωγίας. Δεν είστε υποχρεωμένοι να συναντήσετε άτομα που δεν συντονίζονται οι ιδιοσυγκρασίες σας. Και αντί να περάσετε στιγμές πίεσης, καλύτερα να τους αποφύγετε. Παράλληλα, φροντίστε να μην μονοπωλείτε εσείς τον χρόνο της παρέας. Προτιμήστε την ευελιξία αντί μιας μάχης ευφυΐας!

Ιχθύες

Ο εργασιακός σας χώρος μπορεί να γίνει κέντρο διερχομένων και περισπασμού, αγαπητοί Ιχθύες! Μια αντίθεση του επεκτατικού Δία με τον φλύαρο Ερμή, θα κεντρίσει τον τομέα της κοινωνικότητάς σας. Πώς θα προφυλάξετε τον εαυτό σας; Κλείστε τις εφαρμογές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαμηλώστε τον ήχο του τηλεφώνου, πείτε στους φίλους σας ότι θα μιλήσετε αργότερα για τη βραδινή σας έξοδο. Έτσι θα διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας πιο γρήγορα και πιο αποδοτικά