Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη όσο αφορά τα επαγγελματικά σας, αγαπητοί Κριοί! Ο αγγελιαφόρος Ερμής περνά στη ζώνη σας της ασφάλειας, με τη σύμπραξη του εχέμυθου Πλούτωνα. Η ανάγκη σας να χειριστείτε τα πάντα εδώ και τώρα, πυροδοτεί τις φιλοδοξίες σας και κάνει πιο δυνατή την ισχυρή σας ώθηση να ανελιχθείτε. Μαθαίνετε γρήγορα και θα συντονιστείτε σύντομα, για να μπορέσετε να πορευτείτε στη διαδρομή ενός πιο προβεβλημένου ρόλου. Η αποφασιστικότητα και η επικέντρωση θα έλξουν κοντά σας και τα κατάλληλα άτομα για να φτάσετε στην επιτυχία!

Ταύρος

Η εξαιρετικά προσγειωμένη φύση σας γίνεται τόσο πραγματιστική ενίοτε, που θολώνουν κάπως όσα έχουν πραγματικά σημασία… Αγαπητοί Ταύροι, τα άστρα σας καλούν να επιστρατεύσετε τον εσωτερικό σας οραματιστή! Ξεχάστε τις επιφυλάξεις, στραφείτε στην ουσία των πραγμάτων και τις εποικοδομητικές στρατηγικές. Σε αυτό θα σας βοηθήσει η απελευθερωτική όψη του εκφραστικού Ερμή με τον προωθητικό Πλούτωνα. Ετοιμαστείτε για επισημοποίηση κάποιων σχέσεων σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, καθώς θα δοθούν οι ευκαιρίες να βάλετε υπογραφές. Αν παράλληλα απομακρυνθείτε από άτομα και καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν πλέον κάτι, θα ανακουφιστείτε και θα πετύχετε πολύ περισσότερα στο μέλλον!

Δίδυμοι

Η κατανόηση και η επικοινωνία παίρνουν τα ηνία, αγαπητοί Δίδυμοι! Για αυτό φροντίζει μια αρμονική σύμπραξη του εκφραστικού Ερμή με τον προκλητικό Πλούτωνα. Παραμερίζοντας τις συναισθηματικές σας άμυνες, δεν θα έχετε καλύτερη ενασχόληση από το να φροντίσετε τους πιο στενούς δεσμούς σας. Αυτή είναι η ιδανική αφορμή για να επισκεφτείτε συγγενείς και παιδικούς φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Αξιοποιήστε την συγκυρία για να κλείσετε πικρίες του παρελθόντος και να επαναφέρετε την αρμονία στις σχέσεις σας. Η εχεμύθεια χρίζεται πρωταγωνιστής, γι’ αυτό διαφυλάξτε με κάθε τρόπο τα μυστικά που θα μάθετε!

Καρκίνος

Η δημιουργική σας πλευρά θα σαρώσει τους δισταγμούς σας για κάθε εγχείρημα, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο εξωστρεφής Ερμής από τον Ταύρο, συμπράττει με τον αποδοτικό Πλούτωνα και αφυπνίζει τη μούσα σας της έμπνευσης. Για να μην χάσετε καμία από τις πολύτιμες επισκέψεις της στον ύπνο ή τον ξύπνιο σας, φροντίστε να έχετε πρόχειρο χαρτί και μολύβι ή το τάμπλετ σας. Υποδεχθείτε με ανοικτές αγκάλες όλη αυτή τη φρέσκια ενέργεια, που θα σας βοηθήσει να ελιχθείτε σε κάθε πειρασμό!

Λέων

Δείξτε όλα τα ταλέντα που κρύβετε μέσα σας, αγαπητοί Λέοντες! Ο επικοινωνιακός Ερμής συμπράττει με τον δυναμικό Πλούτωνα και απογειώνουν την καριέρα σας. Διευρύνετε τον κύκλο των επαφών σας, με δραστηριότητες που δεν έχετε δοκιμάσει ξανά σε ομαδικό επίπεδο. Έτσι θα ανταλλάξετε απόψεις με ομοϊδεάτες και θα αναδείξετε τις συνεργατικές σας ικανότητες, μέσω σχεδίων που χρειάζονται κι άλλα άτομα. Κάθε συνέργεια θα αποτελέσει κίνητρο για εσάς, ειδικά όταν αντιληφθείτε ότι έχετε περισσότερους συμμάχους απ’ όσους νομίζατε!

Παρθένος

Οι πιο προσωπικές σας πτυχές θα βρεθούν στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας, αγαπητοί Παρθένοι! Με τον παρορμητικό Ερμή να προκαλείται από τον γητευτή Πλούτωνα, το πάθος κατακλύζει τα όνειρά σας. Μην υποτιμήσετε το σαγηνευτικό σας ταλέντο, αυτή την περίοδο που ο μαγνητισμός σας θα ξεπεράσει τα συνήθη όρια: Οι έντονες δονήσεις σας χρειάζονται άτομα που να αντέχουν τη δική σας οπτική για τη ζωή, γι’ αυτό ίσως να γίνετε πιο πιεστικοί. Πάντως αν αποζητάτε τη δέσμευση και την αφοσίωση, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να την διεκδικήσετε!

Ζυγός

Επενδύστε στην εξωστρέφειά σας, αγαπητοί Ζυγοί! Ο επικοινωνιακός Ερμής συναντάται με τον εχέμυθο Πλούτωνα, χρίζοντάς σας «εξομολογητές» πολλών. Θα σας προσεγγίσουν πολλοί για να πάρουν τη συμβουλή σας, που πρέπει να τους ακούσετε και να τιμήσετε τα μυστικά τους. Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους, αποδεχθείτε αυτό που είστε και χαρείτε τη μοναδικότητά σας. Ωστόσο, μην παρασυρθείτε από τα δράματα των άλλων και τα φορτωθείτε εσείς: Δεν πρέπει να εμπλακείτε παραπάνω απ’ όσο είναι απολύτως απαραίτητο. Αν κάτι ξεπερνά το όριό σας, παραπέμψε το σε ειδικούς!

Σκορπιός

Η κοινωνικότητά σας θα πάρει ξανά την ανιούσα, αγαπητοί Σκορπιοί! Να ευχαριστείτε την ευνοϊκή όψη του επικοινωνιακού Ερμή, με τον ακαταμάχητο Πλούτωνα που είναι και συγκυβερνήτης σας. Θα σας δοθούν πολλές αφορμές να χαίρεστε με τις ομάδες σας, ενώ ο κύκλος σας θα διευρυνθεί με πολλούς ομοϊδεάτες σας. Είναι η ιδανική στιγμή να αρχίσετε να υλοποιείτε ένα ατομικό εγχείρημα που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Επίσης, αξιοποιήστε το τεχνολογικό πλεονέκτημα της περιόδου για να αναβαθμίσετε τις συσκευές σας αλλά και τα διαδικτυακά σας προφίλ!

Τοξότης

Βγάλτε στην επιφάνεια τη «λαμπερή» πλευρά σας, αγαπητοί Τοξότες! Θα τραβάτε την προσοχή όπου κι αν βρεθείτε, γι’ αυτό επιδείξτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Αν χρειάζεται μια ανανέωση η εξωτερική σας εμφάνιση, είναι η ιδανική περίοδος για να φροντίσετε τα μαλλιά και την γκαρνταρόμπα σας. Επίσης, ο έρωτας θα πλανάται στον αέρα και θα φέρει καινούργια ενδιαφέροντα στον δρόμο σας ή θα αναζωπυρώσει τη φλόγα με το ταίρι σας!

Αιγόκερως

Επόμενος σταθμός, η προσωπική σας ευτυχία, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο χαρισματικός Ερμής σχηματίζει μια δυναμική όψη με τον απαιτητικό Πλούτωνα: Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό είχατε περιορίσει τα οράματά σας για το μέλλον. Πλέον θα βρείτε ξανά τη ζωντάνια σας και θα διευρυνθεί η συνολική σας οπτική για τα πράγματα. Μαζί με την αισιοδοξία, επιστρέφει και η διάθεση να γνωρίζετε καινούργια μέρη και άλλες κουλτούρες. Πιο κοντά στην εστία σας, μην εκπλαγείτε αν σας επισκεφθούν φίλοι από κάθε περίοδο της ζωής σας!

Υδροχόος

Σας δυσαρεστεί η εξέλιξη κάποιων θεμάτων σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Ίσως πρέπει να «διαβάσετε» ανάμεσα στις γραμμές, να εντοπίσετε τα μαθήματα που θέλουν να σας δώσουν. Αντί να επιτρέπετε στις καταστάσεις να σας καταβάλουν, κάντε τις εργαλείο ενδυνάμωσης της αποφασιστικότητάς σας. Η συνεύρεση του αγγελιαφόρου Ερμή με τον Πλούτωνα της μεταμόρφωσης, σας επιτρέπει να μετατρέψετε τις απογοητεύσεις σε ευκαιρίες για ωρίμανση. Αν δείτε τις καταστάσεις ως παρατηρητές, θα καταφέρετε να τις επιλύσετε και να απελευθερωθείτε από την δυσχέρειά τους!

Ιχθύες

Επιστρατεύστε τις λογιστικές σας ικανότητες, αγαπητοί Ιχθύες! Ο διανοητικός Ερμής από τον Ταύρο, σχηματίζει μια συνεργατική όψη με τον Πλούτωνα στον τομέα σας των χρημάτων. Τώρα μπορείτε επιτέλους να στήσετε έναν πιο οργανωμένο προϋπολογισμό, με μακροχρόνια εφαρμογή. Επίσης, αυτή είναι καλή στιγμή να ασχοληθείτε με την ποιότητα της δουλειάς σας και τη βελτίωση του γνωστικού σας πεδίου. Έτσι θα μπορέσετε να αδράξετε πιο εύκολα τις εξαιρετικές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν!