Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Είστε έτοιμοι για μια σπουδαία απογείωση αλλά διστάζετε, αγαπητοί Κριοί; Σκέφτεστε κατά πόσο είναι υλοποιήσιμα τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας… Ξέρετε, αυτό μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια παρέμβαση, που την χρωστάτε σε ένα τετράγωνο ανάμεσα στον μεγεθυντή Δία και τη Σελήνη στον ονειροπόλο 12ο Οίκο σας. Πριν αρχίσετε να φαντάζεστε ότι κάτι υπονομεύει τις αποφάσεις σας, αφήστε να περάσει αυτή η ομιχλώδης φάση. Μετά θα δείτε αν σας έσωσε από κοστοβόρα λάθη!

Ταύρος

Καθώς μελετάτε τις υποχρεώσεις σας για σήμερα, εντοπίστε το θέμα που έχει μεγαλύτερο βάρος, αγαπητοί Ταύροι Ένα τετράγωνο ανάμεσα στον οραματιστή Δία και τη Σελήνη στην κοινωνική ζώνη σας, θέλει να σας αποτρέψει να πέσετε σε παγίδες. Δώστε σημασία στην κρισιμότητα κάθε διεργασίας. Συζητήστε μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε, γιατί ακόμα και η πιο απρόβλεπτη συμβουλή μπορεί να είναι πολύτιμη. Για τους υπόλοιπους κλείστε τηλέφωνα και ηλεκτρονικές εφαρμογές, προκειμένου να εργαστείτε με προσεκτικά και σταθερά βήματα!

Δίδυμοι

Ποιους έχετε θεωρήσει δεδομένους στην πορεία ανέλιξής σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Είναι πιθανό να έχετε παραμερίσει στο μεταξύ κάποιους ανθρώπους, προκειμένου να αναδειχθείτε εσείς; Ο γενναιόδωρος Δίας συναντάται με τη Σελήνη, στους τομείς σας της καριέρας και των δυναμικών δυάδων. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι κάθε επιτυχία εξαρτάται από τη δύναμη των αγαστών συνεργασιών σας. Ακόμα κι αν έχετε το περιθώριο να κάνετε τα πάντα με τους δικούς σας τρόπους, για κανέναν λόγο δεν πρέπει να αποτραβηχτείτε από τους υποστηρικτές και συμμάχους σας!

Καρκίνος

Μήπως νιώθετε αποσυντονισμένοι, αγαπητοί Καρκίνοι; Γι’ αυτό ευθύνεται μια γωνία υπερβολής, ανάμεσα στον ογκώδη Δία και τη Σελήνη από τους Ιχθύες της ελεύθερης ροής! Το πιο πιθανό είναι να δυσκολεύεστε να εστιάσετε την προσοχή σας σε ένα θέμα. Οι ρομαντικές σκέψεις και το κοινωνικό ημερολόγιο μπορεί να σας αποσπούν, να υπονομεύουν την παραγωγικότητά σας. Προσπαθήστε να επικεντρώνεστε σε μία υποχρέωσή σας κάθε φορά. Η στρατηγική οργάνωση του χρόνου σας θα έχει πιο θετική απόδοση υπό αυτό τον προκλητικό ουρανό!

Λέων

Δεν μπορείτε να περάσετε πουθενά απαρατήρητοι, αγαπητοί Λέοντες! Καθώς ο Δίας κάνει βόλτες στον χαρωπό 5ο Οίκο σας, το κέντρισμά του από τη Σελήνη μπορεί να σας μετατρέψει στην προσωποποίηση της γοητείας. Προσέξτε να μην «καβαλήσετε» το καλάμι υπό αυτά τα δεδομένα, γιατί ίσως να δώσετε υπερβολικές υποσχέσεις… Θα είναι πολλές οι ευκαιρίες που θα σας προσεγγίζουν, γι’ αυτό μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Σκεφτείτε ποιες είναι πιο συμβατές στα ζητούμενα σας. Να θυμάστε ότι μια μικρή καθυστέρηση θα κάνει τους άλλους να σας λαχταρούν περισσότερο!

Παρθένος

Φανείτε ρεαλιστές και ζητήστε στήριξη όπου τη χρειάζεστε, αγαπητοί Παρθένοι! Όσο κι αν είστε αρκετά ικανοί για να κινείστε αυτόνομα και αποδοτικά, το γεγονός είναι ότι ταλαιπωρήστε στην προσπάθεια χειρισμού των πάντων. Γι’ αυτό ευθύνεται ο Δίας της υπερβολής, που βρίσκεται στη ζώνη του εγώ σας. Το ενδεδειγμένο για εσάς, είναι να επιλέξετε έμπιστους συνταξιδιώτες που θα διευκολύνουν την πορεία προς τους στόχους σας. Να θυμάστε ότι το κλειδί βρίσκεται στην επικοινωνία. Στρέφεστε στους δικούς σας ανθρώπους από υπευθυνότητα, όχι από ανικανότητα!

Ζυγός

Ευχάριστα νέα για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και τον 6ο Οίκο σας της οργάνωσης. Αυτό θα είναι εξαιρετικά απολαυστικό, καθώς θα έχετε την ευχέρεια να οργανώσετε, να τακτοποιήσετε και να βάλετε την καθημερινότητά σας στην αρμονία που αγαπάτε. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο γοργοπόδαρος Δίας με την Σελήνη, θα σας προσδώσει και την ταχύτητα που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε τα πάντα πιο γρήγορα. Αλλά προσέξτε να μην αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε… Έχετε να προστατεύσετε μια φήμη!

Σκορπιός

Μπορείτε να διαχωρίσετε το ρομάντζο από την πλάνη, αγαπητοί Σκορπιοί; Ένα προκλητικό τετράγωνο που ανάμεσα στη Σελήνη και τον αισιόδοξο Δία, μπορεί να προσδώσει μια απατηλή έξαψη στις καταστάσεις. Κανονικά θα βλέπατε το προειδοποιητικό σημαιάκι, που συνοδεύει τον γητευτή που σας τάζει φύκια για μεταξωτές κορδέλες… Αλλά πριν δώσετε τα χέρια για οποιαδήποτε συμφωνία, κάντε τους απαραίτητους ελέγχους και ζητήστε τη γνώμη ατόμων που εμπιστεύεστε. Μια επιπλέον οπτική, μπορεί να σας σώσει από παγίδες και να σας διατηρήσει στο σωστό μονοπάτι!

Τοξότης

Μην βιάζεστε, αγαπητοί Τοξότες! Όσοι κι αν σα τάξουν να είναι στο πλάι σας, μπορεί να μην εμφανιστούν τη στιγμή που θα τους χρειαστείτε. Ο κυβερνήτης σας ο Δίας του καθήκοντος, σχηματίζει ένα τετράγωνο με τη Σελήνη στο ζώδιό σας. Θα σας ωφελήσει λίγη αναθεώρηση των κινήσεών σας. Κάτι που σας ενθουσίασε, μπορεί τώρα να νιώθετε ότι σας πάει πίσω χωρίς να ξέρετε τον λόγο. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, ερευνήστε κάθε ρίσκο που σας προκαλεί δισταγμό. Αν κάποιος ή κάτι υπερβαίνει τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας, δεν είναι καλός σύμβουλος για να πάρετε καίριες αποφάσεις!

Αιγόκερως

Μειώστε την ταχύτητά σας για να διαχωρίσετε την πραγματικότητα από τη φαντασία, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο οραματιστής Δίας σχηματίσει τετράγωνο με τη Σελήνη, στον τομέα σας της επισταμένης προσοχής. Αυτό ενδέχεται να σας δυσκολέψει να ξεχωρίσετε τα γεγονότα από τη μυθοπλασία. Θα είναι συνετό από μέρους σας να αφήσετε να περάσουν λίγες μέρες πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις. Στο μεταξύ, μπορείτε να κάνετε την επιπλέον έρευνά σας: Ίσως να ανακαλύψετε κρυμμένες ατζέντες στα παρασκήνια!

Υδροχόος

Θα ορμήσετε ή θα επιστρέψετε στον σχεδιασμό, αγαπητοί Υδροχόοι; Μπορεί να είστε αναποφάσιστοι για την πιο ορθή πρακτική, εξαιτίας ενός τετραγώνου σύγχυσης ανάμεσα στον Δία και τη Σελήνη. Το φεγγάρι από τον 2ο Οίκο σας της ασφάλειας απαιτεί προσοχή, ο Δίας βάζει μια χαρωπή νότα στη μέρα σας! Συζητήστε με τους ανωτέρους σας κάθε κίνηση, ώστε να διαβεβαιώσετε ότι δεν θα διέπεται από δικούς σας φόβους ή ανασφάλειες. Αν κάποιος ή κάτι σας ασκεί υπερβολική πίεση, ίσως είναι ένδειξη να ανακόψετε την ταχύτητά σας!

Ιχθύες

Ανταλλάξτε το ανέκφραστο πρόσωπο με ένα θερμό χαμόγελο, αγαπητοί Ιχθύες! Αν θεωρείτε ότι μπορεί να σας εμφανίσει ως ευάλωτους, η αλήθεια είναι ότι θα σας δώσει τα ηνία των καταστάσεων. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, είστε πιο προσιτοί και αξιαγάπητοι απ’ όσο συνήθως. Τα πυρά που ανταλλάσσει με τον αισιόδοξο Δία, θα κάνουν τους άλλους να ανταποκριθούν σε κάθε ειλικρινή προσέγγισή σας… Και αν θέλετε αυτές οι προσεγγίσεις να έχουν κάποια περαιτέρω εξέλιξη, αρκεί να ανοιχτείτε περισσότερο και να μιλήσετε από καρδιάς!