Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Η κριτική μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά, αγαπητοί Κριοί! Έχετε την τάση να απορρίπτετε θέσεις, χωρίς να τις επεξεργάζεστε. Ωστόσο, τώρα καλείστε να αναζητήσετε τη γνώμη έμπιστων ατόμων πριν κάνετε την επόμενη κίνηση σε ένα εγχείρημά σας. Καλή είναι η έρευνα στο διαδίκτυο, όμως πιο καλός θα είναι ένας διάλογος με ανοικτό μυαλό. Εσείς θα πάρετε την τελική απόφαση – αλλά οι διαφορετικές οπτικές θα σας δώσουν απρόσμενες εναλλακτικές!

Ταύρος

Το μέλλον σας διαγράφεται λαμπρό, αγαπητοί Ταύροι! Από εσάς εξαρτάται να επιστρέψετε στην επεξεργασία ιδεών, που μπορεί να απορρίφθηκαν παλαιότερα. Αυτή τη φορά αποφύγετε τα ημίμετρα και κάντε τον επιπλέον κόπο που θα τους δώσει σάρκα και οστά. Επενδύστε συναίσθημα και σε κάποιες στενές σχέσεις σας. Μόνο φροντίστε να μην ασχολείστε με το κινητό σας στη διάρκεια ενός δείπνου… Ακόμα κι αν θέλετε να δείξετε φωτογραφίες με το ανιψάκι σας, θα ξεφύγετε τελείως από την ζητούμενη ατμόσφαιρα!

Δίδυμοι

Σήμερα θα νιώθετε πιο χαρωποί, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη διασχίζει τον 1ο Οίκο σας της ενδυνάμωσης: Ευκαιρία να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί και κεντρίζει την έμπνευσή σας. Αποφεύγατε κάποιους διαλόγους για να είστε «ασφαλείς»; Παραμερίστε την διπλωματία και στραφείτε στην ειλικρίνεια. Ακόμα κι αν παραξενευτούν κάποιοι, οι δικοί σας άνθρωποι ξέρουν ότι έχετε τις καλύτερες προθέσεις!

Καρκίνος

Διασφαλίστε κάθε «ευαίσθητο αρχείο» σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Με τη Σελήνη στον αινιγματικό 12ο Οίκο σας, δύσκολα θα διακρίνετε τα πραγματικά κίνητρα των άλλων. Δεν ξέρετε αν προσφέρουν ειλικρινή στήριξη ή προσπαθούν έμμεσα να σας αποσπάσουν πληροφορίες. Γι’ αυτό μην αποκαλύψετε τα σχέδιά σας, σε άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Ακόμα και για καίριες συναντήσεις, προτιμήστε διακριτικούς χώρους αντί για πολύβουα μέρη: Ποτέ δεν ξέρετε ποιος θέλει να ακούσει!

Λέων

Αναδείξτε το χιούμορ σας, αγαπητοί Λέοντες! Πολλοί μπορεί να μην έχουν δει την κωμική σας πλευρά, ειδικά στον εργασιακό χώρο. Σήμερα, αυτή η πλευρά θα είναι ο σύντομος δρόμος να κερδίσετε συμμάχους. Με τη Σελήνη στον επικοινωνιακό 11ο Οίκο σας, ελάτε σε επαφή και με φίλους που έχετε να μιλήσετε καιρό. Δεν χρειάζονται δικαιολογίες γι’ αυτό, όλοι είναι εξίσου πολυάσχολοι. Απλά κανείς δεν πρέπει να παραμελεί ανθρώπους που αγαπά και εμπιστεύεται!

Παρθένος

Βάλτε το τηλέφωνο στο αθόρυβο και κλείστε τις εφαρμογές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αγαπητοί Παρθένοι! Με τη Σελήνη στον τομέα της καριέρας σας, μπορείτε επιτέλους να αποφύγετε τους περισπασμούς και να εστιάσετε στη δουλειά. Μην αφήσετε κανένας και τίποτα να σπάσει τον παραγωγικό οίστρο σας. Αν έχετε το περιθώριο, εργαστείτε από το σπίτι για καλύτερα αποτελέσματα. Αν πάτε στη δουλειά, όσο περισσότερο απομονωθείτε τόσο θα δείτε την απόδοσή σας να απογειώνεται!

Ζυγός

Θέλετε να φτάσετε πιο γρήγορα στους στόχους σας, αγαπητοί Ζυγοί; Εστιάστε στην ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων! Με τη Σελήνη στον 9ο Οίκο σας των οραμάτων, δεν πρέπει να παρασυρθείτε. Ξεκαθαρίστε τον τελικό σας προορισμό και φροντίστε να πάρετε την ευθεία οδό για εκεί. Αυτός ο Οίκος αφορά επίσης την εκπαίδευση και τα ταξίδια: Κάντε την έρευνά σας για μεγαλύτερης έκτασης ευκαιρίες. Υπάρχει κάποιο σεμινάριο που θα σας κάνει πιο ανταγωνιστικούς; Ειδικά αν ενέχει και μετακινήσεις, μην επιτρέψετε στις αποστάσεις να περιορίσουν την ανέλιξή σας!

Σκορπιός

Τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα είναι ιερά, αγαπητοί Σκορπιοί! Η γοητεία σας θα έλξει πολλούς ανθρώπους κοντά σας, για να σας κάνουν τέτοιου είδους αποκαλύψεις. Τιμήστε την εμπιστοσύνη τους και κρατήστε τα μυστικά τους. Παράλληλα, εσείς μην χάσετε την επαγρύπνησή σας: Κάποιοι θα δοκιμάσουν την αφοσίωσή σας, ζητώντας αμοιβαίες εξομολογήσεις. Αποφύγετε διπλωματικά αυτή την πρόκληση – και την παρόρμηση να κουτσομπολέψετε. Προτιμήστε να λυπήσετε κάποιους τώρα, για να κερδίσετε τον σεβασμό τους στη συνέχεια!

Τοξότης

Αυτή η εργασιακή εβδομάδα αρχίζει από Τρίτη, αγαπητοί Τοξότες… Αλλά με τη Σελήνη στον τομέα σας των σχέσεων, οι επαφές θα κάνουν θαύματα στην προσωπική σας ζωή! Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να κάνετε μια γνωριμία, με ένα άτομο αναλόγων προτιμήσεων σε θέματα κουλτούρας. Οι δεσμευμένοι πρέπει να οργανώσετε ένα καινούργιο σκηνικό για εσάς και το ταίρι σας. Μια σέξι έξοδος, θα σας πάει κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα!

Αιγόκερως

Προσοχή στις λεπτομέρειες, αγαπητοί Αιγόκεροι! Πάρτε τον μεγεθυντικό φακό σας και μελετήστε ακόμα και τα πιο ψιλά γράμματα. Παρεμπιπτόντως, αυτή είναι μια αγαπημένη σας ενασχόληση. Η αποστολή σας είναι να ολοκληρώσετε σημαντικές υποχρεώσεις με απαράμιλλη επιτυχία. Ακόμα κι αν δεν δείτε αποτελέσματα αμέσως, το κατιτίς παραπάνω θα σας δώσει προβάδισμα… Έχετε τα φόντα να χαράξετε τη διαδρομή της επιτυχίας!

Υδροχόος

Έχετε μείνει πίσω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Είστε μια ανάρτηση μακριά από την δυναμική επιστροφή, χάρη στη Σελήνη που κεντρίσει τον επιδεικτικό 5ο Οίκο σας! Βγάλτε τα πιο τολμηρά κομμάτια από την ντουλάπα, για να κάνετε εμφανίσεις που θα καθηλώσουν. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα συναντήσετε άτομα ισχύος που θα σας ανοίξουν πόρτες. Οι αδέσμευτοι, μην μειώσετε τα υψηλά σας κριτήρια. Οι δεσμευμένοι, διανύστε όλη τη μέρα με «νύξεις»… Θα βγείτε κερδισμένοι!

Ιχθύες

Βοηθήστε άλλους να λάμψουν, αγαπητοί Ιχθύες: Αυτό προστάζει η συνεργατική διάθεση της Σελήνης! Εμπνεύστε τον περίγυρό σας να ξεπεράσει τον εαυτό του. Συστήστε τους φίλους σας σε άτομα με ισχύ που γνωρίζετε, πείτε καλά λόγια για τα εγχειρήματα άλλων. Φυσικά, δεν πρέπει να λειτουργήσετε ιδιοτελώς και να αναμένετε άμεσες ανταποδώσεις… Αυτές θα το χειριστεί το κάρμα, την κατάλληλη στιγμή!