Αλβανός έκλεψε Ιταλίδα και εκείνη έβαλε εκτελεστές της Κόζα Νόστρα και τον έκαναν τσιμεντένιο τοίχο!

Μια 64χρονη γυναίκα προσέλαβε τέσσερις εκτελεστές της Κόζα Νόστρα για να δολοφονήσουν τον πρώην εραστή της, ο οποίος είχε κλέψει τα κοσμήματά της, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της Σικελίας.

Οι δολοφόνοι, όλοι τους μέλη της διαβόητης σικελικής μαφίας, έφεραν εις πέρας την εντολή θανάτου που είχαν λάβει, εγκλωβίζοντας σε μια τσιμεντένια κολόνα το θύμα τους, ενώ αυτό ήταν ακόμη ζωντανό.

Ο άτυχος άνδρας, ονόματι Lamaj Astrid, ήταν 41 ετών και καταγόταν από την Αλβανία. Τα ίχνη του είχαν εξαφανιστεί από τη Σικελία το 2013.

Έξι χρόνια μετά, η σορός του άνδρα ανακαλύφθηκε μέσα σε μια τσιμεντένια κολόνα, κατά τη διάρκεια μιας ανακαίνισης σε μια βίλα στο Σενάγκο, μερικά χιλιόμετρα μακριά από τη Μόντσα στην ηπειρωτική χώρα.

Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε τον Γενάρη, ωστόσο η τοπική αστυνομία αποκάλυψε την Παρασκευή ότι το έγκλημα συνδέεται με τις εγκληματικές δραστηριότητες της Κόζα Νόστρα στην επαρχία Καλτανισέτα.

Οι τέσσερις αδίστακτοι εκτελεστές, που συνελήφθησαν στη Σικελία, συνδέονται με την ισχυρή οικογένεια μαφιόζων του Ριέσι στην Καλτανισέτα.

Εις βάρος τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για δολοφονία και αποκρυψη πτώματος.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η εντολέας τους, η 64χρονη γυναίκα που τους προσέλαβε για το έγκλημα, προσπάθησε να διαφύγει από το αεροδρόμιο της Γένοβας όταν πληροφορήθηκε τη σύλληψή τους. Ωστόσο οι Αρχές την πρόλαβαν πριν επιβιβαστεί στην πτήση της και την σταμάτησαν.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, η γυναίκα δεν μπορούσε να συμφιλιωθεί με την εγκατάλειψη του κατά 20 χρόνια νεαρότερου εραστή της, ούτε μπορούσε να του συγχωρήσει το γεγονός ότι, φεύγοντας, πήρε μαζί του μερικά από τα κοσμήματά της. Έτσι απευθυνθηκε σε γνωστούς που είχε στη φαμίλια του Ριέσι, που δέχτηκαν να της κάνουν αυτήν την «εξυπηρέτηση».