Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μήπως έχετε την αίσθηση ότι πιέζετε καταστάσεις, αγαπητοί Κριοί; Πρέπει να μειώσετε την ταχύτητά σας, καθώς ο επιμελής Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέσα στους Ιχθύες και τον 12ο Οίκο σας της αβεβαιότητας. Είναι μια φάση ανάπαυλας μέχρι τις 28 Μαρτίου, για να ανανεώσετε τις μπαταρίες σας και να γίνετε λίγο πιο εσωστρεφείς. Δώστε σημασία στα όνειρα και τους στόχους σας για τη χρονιά, που τώρα θα τα δείτε πιο καθαρά… Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να επουλώσετε παλαιότερες πληγές και να προετοιμαστείτε για ένα πιο λαμπρό μέλλον

Ταύρος

Μειώστε τις κρούσεις σας – με όση φιλική διάθεση κι αν τις κάνετε, αγαπητοί Ταύροι! Ο επικοινωνιακός Ερμής θα κινείται ανάδρομος μέσα στους Ιχθύες και τον τομέα σας της κοινότητας μέχρι τις 28 Μαρτίου. Μπορεί το χιούμορ σας να μην είναι όσο εύπεπτο θα θέλατε τώρα… Και δεν αποκλείεται να αντιληφθείτε ότι κάποιες φιλίες χρειάζονται περισσότερη προσοχή, αν τις αντικρύσετε χωρίς τα ροζ και καλοπροαίρετα γυαλιά σας. Αυτή η περίοδος θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε εκ νέου τον κύκλο σας, για να χαρείτε στο μέλλον την παρέα των ανθρώπων που πραγματικά σας αξίζουν!

Δίδυμοι

Φορέστε το προσωπείο της πόκας και φροντίστε να το ασφαλίσετε καλά, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο κυβερνήτης σας και αγγελιαφόρος Ερμής, θα κινείται ανάδρομος στους Ιχθύες και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας μέχρι τις 28 Μαρτίου. Θέματα φιλοδοξιών και ηγεσίας θα σας απασχολήσουν και ίσως να συναντήσουν κάποια υπαναχώρηση. Να είστε προσεκτικοί με πιθανές εριστικές εξάρσεις, για να μην αποκτήσετε εχθρούς στα ανώτερα επαγγελματικά κλιμάκια. Προτιμήστε να μειώσετε την ταχύτητα σκέψης σας και να εστιάσετε στη λογική αντί για το συναίσθημα. Όσο πιο στιβαρές βάσεις στήσετε, τόσο περισσότερο θα βελτιώσετε τη μελλοντική πορεία σας!

Καρκίνος

Ελέγξτε ξανά τη λίστα υποχρεώσεών σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο Ερμής των μετακινήσεων θα πορεύεται ανάδρομος στους Ιχθύες και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, μέχρι τις 28 Μαρτίου. Φροντίστε να επιβεβαιώνετε επανειλημμένα κάθε δρομολόγιο των μετακινήσεών σας. Μειώσετε λίγο την ταχύτητα στις προγραμματισμένες εξερευνήσεις σας, χωρίς να φτάσετε στο σημείο να ακυρώσετε κάποιο από τα σχέδιά σας. Μελετήσετε όλα τα στοιχεία τους, για να είστε έτοιμοι να εφορμήσετε ξανά μετά τις 17 Απριλίου!

Λέων

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, αγαπητοί Λέοντες! Ο ενδοσκοπικός Ερμής θα κινείται ανάδρομος στους Ιχθύες μέχρι τις 28 Μαρτίου. Είναι η ιδανική περίοδος για να ασχοληθείτε με κάποια μελανά σημεία του ψυχισμού σας, όπως να βλέπετε ως βουνό έναν κόκκο άμμου… Ίσως σας προβληματίζει ένα μυστικό που κρατάτε για καιρό, ίσως πρέπει να χειριστείτε τους θυμούς ή τάσεις ανταγωνισμού και ζήλιας. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να συζητήσετε με ένα άτομο εμπιστοσύνης ή έναν ειδικό. Σε προσωπικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να ενταθούν τα συναισθήματά σας ή να προκύψει επανασύνδεση με έναν πρώην ταίρι. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε τα δράματα για χάρη της έξαρσης!

Παρθένος

Σύννεφα στον τομέα της επικοινωνίας σας, αγαπητοί Παρθένοι; Γι’ αυτό θα ευθύνεται ο Ερμής, που θα κινείται ανάδρομος στους Ιχθύες για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ενδέχεται να προκύψουν διαφωνίες ή παρεξηγήσεις με το ταίρι σας, όπως και να βρείτε τις χρυσές τομές συνεννόησης με τα άτομα του περιβάλλοντός σας! Πριν απογοητευτείτε, κάντε έναν ρεαλιστικό έλεγχο. Μήπως ζητάτε περισσότερα απ’ όσα προσφέρετε; Μήπως δίνετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες; Μιας και οι ανάδρομες φάσεις φέρνουν πίσω το παρελθόν, ευνοήστε για να ανασκοπήσετε παλιά δράματα πριν κάνετε βήματα προόδου!

Ζυγός

Γιορτάστε την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα, αγαπητοί Ζυγοί! Ο δραστήριος Ερμής θα κινείται ανάδρομος στους Ιχθύες και τη ζώνη της παραγωγικότητάς σας, μέχρι τις 28 Μαρτίου. Ώρα για ανανέωση του σπιτικού και αναδιάταξη των πάντων: Από τις ντουλάπες σας μέχρι τα εισερχόμενα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Μην γίνετε υποχόνδριοι με τα μικρόβια ακόμα και στον αέρα που αναπνέετε, στραφείτε σε περιβαλλοντικά φιλικές πρακτικές υγιεινής. Η καθαριότητα θα βοηθήσει πολύ και στην προσήλωσή σας σε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν. Δεν χρειάζεται κόπος, χρειάζεται τρόπος!

Σκορπιός

Αχ αυτοί οι πειρασμοί, αγαπητοί Σκορπιοί! Ρομαντικά ενδιαφέροντα ακόμα και από το παρελθόν, ενδέχεται να κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ο Ερμής θα κεντρίζει το πάθος σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, που θα κινείται ανάδρομος στους Ιχθύες και τον 5ο Οίκο σας του έρωτα. Ίσως χρωστάτε στον εαυτό σας και άλλους να δημοσιοποιήσετε όσα κρύβετε μέσα σας… Ειδικά αν αφορούν φίλους που έχετε να δείτε καιρό ή ανθρώπους που έχετε χάσει επαφή. Να θυμάστε ότι λίγη πειθαρχία μπορεί να σας πάει πιο μακριά μέχρι τις 28 Μαρτίου. Όσο για τους δεσμευμένους Σκορπιούς, αποφύγετε τις συγκρούσεις για να τονώσετε το πάθος!

Τοξότης

Κάποιες αναταραχές διαβλέπονται στα εδάφη σας, αγαπητοί Τοξότες. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στους Ιχθύες και τον τομέα του σπιτικού σας, μέχρι τις 28 Μαρτίου. Ευαίσθητα θέματα μπορεί να κεντριστούν, προκαλώντας εντάσεις και σοβαρή ρήξη στις σχέσεις με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Είναι αδύνατον να μην συναντήσετε κανένα από τα άτομα που διαμένουν υπό την ίδια στέγη με εσάς… γι’ αυτό προτιμήστε να διαμοιράσετε ήρεμα τις υποχρεώσεις του καθενός και να στρέψετε την προσοχή σας στον εαυτό σας για αυτό το διάστημα

Αιγόκερως

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στους Ιχθύες και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας, μέχρι και τις 28 Μαρτίου. Αγαπητοί Αιγόκεροι, ό,τι πείτε ή γράψετε μπορεί και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες! Αποφύγετε να δημοσιοποιήσετε θέσεις ή σχέδιά σας και προτιμήστε να αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο με δημιουργικό περιορισμό. Μειώστε τις εξόδους και απολαύστε το περιβάλλον του σπιτιού σας, με τα άτομα του στενού σας κύκλου. Να ξέρετε ότι δεν αποκλείονται συναντήσεις με ανθρώπους που έχετε πολύ καιρό να δείτε, γι’ αυτό ας είστε προετοιμασμένοι!

Υδροχόος

Ασχοληθείτε με το χρήμα, αγαπητοί Υδροχόοι! Να προσέξετε τις οικονομικές συνδιαλλαγές σας και να ελέγχετε τις αποδείξεις σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες: Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στους Ιχθύες και τον τομέα τον χρημάτων σας μέχρι τις 28 Μαρτίου. Αυτό το γεγονός μπορεί να σας ωθήσει σε σπατάλες χωρίς να το καταλάβετε καν. Για να αποφύγετε καταστροφικές συνέπειες, προτιμήστε να ξοδεύετε ένα συγκεκριμένο ποσό σε καθημερινή βάση και μόνο σε μετρητά. Αναζητήστε ακόμα και πρόσθετες πηγές εισοδήματος, μέσα από τις επαφές στα μέσα επαγγελματικής σας δικτύωσης!

Ιχθύες

Είστε έτοιμοι για εκπλήξεις, αγαπητοί Ιχθύες; Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος μέσα στο ζώδιο σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, προειδοποιώντας σας ότι πρέπει να γίνετε πιο προσεκτικοί. Ενώ εσείς θα θεωρείτε ότι μιλάτε με σαφήνεια, οι άλλοι θα σας κοιτούν με απορία. Τα σχέδιά σας είναι πιθανό να παρουσιάσουν κωλύματα, όσο κι αν τα έχετε μελετήσει. Αντί να πανικοβληθείτε, χαλαρώστε τους ρυθμούς σας μέχρι τις 28 Μαρτίου. Ας γίνετε λίγο πιο ελαστικοί στον τρόπο που θα προσεγγίζετε πρόσωπα και πράγματα!