Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Φορέστε το κοινωνικό σας χαμόγελο, αγαπητοί Κριοί! Είχατε εγκλωβιστεί μέσα στον εργασιακό φόρτο τις τελευταίες εβδομάδες; Τώρα θα μπορέσετε να απελευθερωθείτε. Η Αφροδίτη του κόσμου διέσχιζε τη ζώνη της καριέρας σας από τις 3 Φεβρουαρίου. Αλλά πλέον περνά στον 11ο Οίκο σας της κοινότητας μέχρι τις 26 Μαρτίου. Αυτό θα σας ωθήσει να συναντήσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε, να εμπλακείτε σε περισσότερες ομαδικές δραστηριότητες. Αποδεχθείτε ακόμα και άτομα που συνήθως δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας, γιατί τα όρια ανάμεσα στη φιλία και το ρομάντζο μπορεί να είναι αδιόρατα!

Ταύρος

Αναβάλετε επί του παρόντος τα όποια σχέδιά σας για αποδράσεις, αγαπητοί Ταύροι! Πρέπει να ρίξετε όλη την προσοχή σας στα εργασιακά θέματα και ίσως σε κάποιους προσωπικούς στόχους. Η δημιουργική Αφροδίτη που σας κυβερνά, θα διαμένει στον Υδροχόο και τον φιλόδοξο 10ο Οίκο σας μέχρι τις 26 Μαρτίου. Η ανάγκη σας θα είναι να προσεγγίσετε καινούργια ορόσημα, υψώνοντας τον πήχη λίγο περισσότερο. Η δική σας πρόκληση θα είναι να λειτουργήσετε πλέον από το βάθρο της συνεργασίας και όχι του ανταγωνισμού. Κάθε είδους σύμπραξη και συνεργασία, θα λάβει αφροδίσια ενίσχυση αυτή την περίοδο!

Δίδυμοι

Διευρύνετε τους ορίζοντές σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Δεν πρόκειται να βρείτε τα ζητούμενά σας στα συνήθη στέκια σας αυτή την περίοδο. Η φλογερή Αφροδίτη θα διαμένει στον Υδροχόο μέχρι τις 26 Μαρτίου, κεντρίζοντας τον κοσμικό 9ο Οίκο σας και την ανάγκη σας για περιπλάνηση. Το επίκεντρό σας θα είναι η λαγνεία, γι’ αυτό ερευνήστε όλες τις ταξιδιωτικές ιδέες σας. Τώρα μπορείτε να συνδυάσετε την τουριστική σας διάθεση με εργασία… Και με τον ερωτισμό σε έξαρση, δεν αποκλείεται να ανάψουν σπίθες με ένα άτομο που συνταξιδεύετε!

Καρκίνος

Λαχταράτε «συμπράξεις», αγαπητοί Καρκίνοι; Γι’ αυτό ευθύνεται η είσοδος της ερωτικής Αφροδίτης στον Υδροχόο και στον 8ο Οίκο σας της σεξουαλικής επιθυμίας. Αλλά να ξέρετε ότι μέχρι τις 26 Μαρτίου δεν θα σας αρκεί η σαρκική επαφή για να ικανοποιηθείτε… Θα αποζητάτε την πλήρη σύμπνοια ψυχής και σώματος, τόσο αν είστε δεσμευμένοι όσο κι αν είστε αδέσμευτοι. Μέχρι το τέλος αυτού του κύκλου, θα έχετε καταφέρει να συνειδητοποιήσετε τη σπουδαιότητα της αφοσίωσης!

Λέων

Η ανάγκη σας για ζευγάρωμα είναι ενεργοποιημένη, αγαπητοί Λέοντες! Η Αφροδίτης της αγάπης περνά στον Υδροχόο και τον 7ο Οίκο σας των δεσμευτικών σχέσεων, διπλασιάζοντας τις συναισθηματικές δονήσεις. Μέχρι τις 26 Μαρτίου θα έχετε αποκτήσει καινούργιους συνεργούς στο έγκλημα, για να απολαύσετε την αισιοδοξία και την ανεμελιά σας. Κάποιες γνωριμίες κλειδιά, θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο τρυφερή πλευρά σας. Αν είστε καιρό αδέσμευτοι, αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα!

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας, αγαπητοί Παρθένοι! Η Αφροδίτη της υγείας και της λάμψης περνά στον Υδροχόο, απ’ όπου θα ενεργοποιήσει τον τομέα της ευημερίας σας μέχρι τις 25 Μαρτίου. Αρχίστε να αντικαθιστάτε την πίτσα με δροσιστικές σαλάτες, τη ζάχαρη με το μέλι και τους καφέδες με τονωτικά ροφήματα. Κάθε κίνησή σας θα αποκτήσει μια ερωτική χροιά, καθώς το ζητούμενό σας θα είναι να σαγηνέψετε… Το ταίρι σας ή το αντικείμενο του πόθου σας δεν θα μπορεί να αντισταθεί στον μαγνητισμό που θα εκπέμπετε!Σ

Ζυγός

Από σήμερα αρχίζει μια ανανέωση στο πνεύμα και τις οπτικές σας, αγαπητοί Ζυγοί! Δεν χρειάζεστε πλέον ούτε αφορμές ούτε δικαιολογίες για να διαπρέψετε. Η κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη του έρωτα, αρχίζει τη διαμονή της στον Υδροχόο και τον 5ο Οίκο σας του πάθους και του φλερτ! Η σαγήνη θα πλανάται όπου κι αν βρεθείτε μέχρι τις 25 Μαρτίου, γι’ αυτό παραμερίστε τις αναστολές και δώστε βήμα στο συναίσθημα. Αξιοποιήστε τη δημιουργικότητά σας στην οργάνωση του επόμενου ραντεβού, με το ταίρι σας ή ένα καινούργιο αντικείμενο του πόθου σας!

Σκορπιός

Οι τελευταίες εβδομάδες διέπονταν από έντονη κοινωνική δράση, αγαπητοί Σκορπιοί! Τώρα η Αφροδίτη της αισθητικής θα κατοικεί στον Υδροχόο μέχρι τις 26 Μαρτίου, ενεργοποιώντας τα οικιακά σας ένστικτα! Αρπάξτε ξεσκονόπανα και χρωματολόγια και διοχετεύστε όλη σας τη δημιουργικότητα στο σπιτικό σας. Καθαρίστε συρτάρια, οργανώστε ντουλάπες, γεμίστε τα ντουλάπια με υλικά υγιεινής διατροφής. Ποτέ δεν ξέρετε ποια στιγμή πρέπει να είστε πανέτοιμοι, για να μοιραστείτε τη φωλιά σας με ένα ακόμη άτομο!

Τοξότης

Το έχετε παρακάνει με τις εργασιακές υποχρεώσεις τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Τοξότες! Από σήμερα και μέχρι τις 26 Μαρτίου, η πύλη της εισόδου στην καρδιά σας, θα είναι το μυαλό σας. Η κοινωνική Αφροδίτη γλιστρά στον Υδροχόο και τον 3ο Οίκο σας των ευχάριστων δραστηριοτήτων. Αυτή η μετάβαση θα σας βοηθήσει να αρθρώσετε το όραμά σας για την αγάπη. Αν αναζητάτε το έτερό σας ήμισυ, συζητήστε με τους φίλους την περίπτωση να σας συστήσουν άτομα από άλλους κύκλους τους. Οι δεσμευμένοι Τοξότες κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο με το ταίρι σας – και θα νιώσετε ξανά σπίθες στη σχέση σας

Αιγόκερως

Μήπως το πορτοφόλι σας έχει «λεπτύνει» επικίνδυνα, αγαπητοί Αιγόκεροι; Η Αφροδίτη των απολαύσεων σας είχε καταπιέσει, γιατί δυσκόλευε να ενδώσετε στις δαπανηρές παρορμήσεις σας. Τώρα η πλανήτης της ισορροπίας περνά στον Υδροχόο και θα επαναφέρει την πειθαρχία από τον 2ο Οίκο σας του προϋπολογισμού. Οι κινήσεις που θα κάνετε τώρα θα έχουν στόχο την οικονομική σας ανόρθωση, με αποταμίευση ή αύξηση των εσόδων σας. Θέστε ένα συγκεκριμένο ποσό ως όριο, απ’ όπου μπορείτε μετά να επιβραβευθείτε για την καλή σας δουλειά!

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι να υιοθετήσετε μια πιο στιλάτη εικόνα, αγαπητοί Υδροχόοι; Η Αφροδίτη περνά το κατώφλι σας για παραμονή μέχρι τις 26 Μαρτίου, στρέφοντας την προσοχή σας στην αναβάθμιση της ντουλάπας σας. Επειδή και ο μαγνητισμός σας θα φτάσει στο ζενίθ, θα είναι πιο εύκολη η έλξη ρομαντικών προοπτικών και θαυμαστών που θα σας λατρέψουν. Ωστόσο, εσείς είστε αυτοί που δεν θα θέλετε με τίποτα να κατασταλάξετε τώρα! Μέχρι και οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα αποζητάτε περισσότερη αυτονομία, για να χαρείτε αυτή την περίοδο ανεμελιάς και αισιοδοξίας!

Ιχθύες

Τι είναι πραγματικό και τι φανταστικό, αγαπητοί Ιχθύες; Με τη ρομαντική Αφροδίτη να κατοικεί στον Υδροχόο και τον ονειρικό 12ο Οίκο σας μέχρι τις 26 Μαρτίου, θα σας είναι δύσκολο να καταλάβετε τη διαφορά. Για την επιφυλακτική ιδιοσυγκρασία σας, αυτή η φάση ρόδινης οπτικής των πάντων θα είναι μια ευχάριστη αλλαγή. Όμως διατηρήστε κάποια από τα φίλτρα ρεαλισμού, για να μπορείτε να κρίνετε αν οι λέξεις των άλλων συνάδουν με τις πράξεις τους!