Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Δεν αναμένατε μια ανατρεπτική επιφοίτηση που μπορεί να σας διευρύνει τους ορίζοντες και να αλλάξει τη ζωή σας, αγαπητοί Κριοί! Η περιπετειώδης Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και συναντάται με τον επαναστάτη Ουρανό απο τον Κριό. Αυτή η συγκυρία θα σας ωθήσει να εξερευνήσετε άγνωστα πεδία, από μικρές αποδράσεις μέχρι την πλήρη αλλαγή των σχεδίων σας. Αρχίστε να βιώνετε τις δυνατότητές σας: είστε ανυπόμονοι σαν σφουγγάρι, για να λάβετε γνώσεις ή να κάνετε τη ζωή σας πιο διασκεδαστική. Κάντε κάτι τολμηρό όπως να ενταχθείτε σε ένα δημιουργικό εργαστήριο, στο Μαρακές ή τη Νότια Γαλλία!

Ταύρος

Μελετήσετε την οικονομική σας κατάσταση, αγαπητοί Ταύροι! Η Σελήνη από τον Τοξότη και τον 8ο Οίκο σας των κοινών ταμείων, συναντά τον Ουρανό από τον Κριό. Μήπως πρέπει να πάρετε κάποια αναθεωρητικά μέτρα; Είστε από φύση σας σταθερά άτομα, γι’ αυτό σας απασχολεί η διασφάλιση του μέλλοντος. Ο καινοτόμος Ουρανός θα σας δώσει το έναυσμα να εντοπίσετε τρόπους μόνιμης αύξησης των εσόδων σας. Από την πώληση ακινήτων μέχρι πιθανές επενδύσεις, όλες οι ιδέες είναι καλές και πρέπει να αρχίσουν να εφαρμόζονται!

Δίδυμοι

Όσο ανεξάρτητα πνεύματα κι αν είστε, φυσικά μπορείτε να ενδώσετε σε μια αντισυμβατική σύμπραξη, αγαπητοί Δίδυμοι! Δύο μυαλά αποδίδουν καλύτερα από ένα, ενώ το ίδιο ισχύει και για άλλα μέρη του σώματος… Η Σελήνη από τον Τοξότη και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων, συναντά τον εκκεντρικό Ουρανό από τον Κριό. Είστε άκρως επικοινωνιακοί, παρόλη την τάση σας να θέλετε να ηγείστε ενίοτε. Γι’ αυτό μελετήστε την ποιότητα των σχέσεών σας και εστιάστε στη δημιουργία αρμονικής ατμόσφαιρας. Συζητήστε τους κοινούς στόχους και τα όνειρά σας, κατά προτίμηση με ένα ποτήρι κρασί στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα!

Καρκίνος

Πρέπει να μειώσετε λίγο ταχύτητα και να οργανωθείτε, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο ανατρεπτικός Ουρανός, συναντά τη Σελήνη από τον Τοξότη και τον 6ο Οίκο σας της αποτελεσματικότητας. Αν το άγχος τείνει να ξεπεράσει τα επίπεδα των αντοχών σας, πρέπει να βρείτε πρακτικές χαλάρωσης. Αν δεν μπορείτε να ξεκουραστείτε αυτή την περίοδο, φροντίστε να μην αντιμετωπίζετε ως το τέλος του κόσμου κάθε χρονικό περιθώριο που σας θέτουν. Η ζωή είναι γεμάτη ομορφιές, γι’ αυτό βρείτε αποδοτικούς τρόπους να ξεπερνάτε τα εμπόδια και να την χαίρεστε!

Λέων

Θα ακολουθήσετε την παρόρμησή σας ή τους κανόνες, αγαπητοί Λέοντες; Μάλλον το πρώτο, καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη συναντά τον αυθόρμητο Ουρανό! Από το να αρπάξετε ένα πινέλο μέχρι να δείτε μια βαθυστόχαστη παράσταση, οτιδήποτε έχει τη δυναμική να αφυπνίσει την μούσα μέσα σας. Και στη ρομαντική αρένα μπορείτε να γίνετε ορμητικοί, προσεγγίζοντας ανθρώπους που ξεφεύγουν από τις συνήθεις επιλογές σας. Πάρτε το ρίσκο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, ειδικά στο ιδιαίτερο άτομο της ζωής σας. Τολμήστε, γιατί τα κέρδη έρχονται με κόπο!

Παρθένος

Ώρα να ανανεώσετε το σπιτικό σας, αγαπητοί Παρθένοι! Θα σας ενθουσιάσει η ιδέα μιας ανακαίνισης, καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη και τον οικιακό 4ο Οίκο σας, σχηματίζει ένα τρίγωνο στήριξης με τον ανατρεπτικό Ουρανό. Μια τυχαία αναφορά ενός ακινήτου για πώληση ή ενοικίαση, μπορεί να σας ωθήσει να αρχίσετε το πακετάρισμα. Επίσης, αφιερώστε χρόνο στο παιδί μέσα σας, μοιραστείτε στιγμές με το ταίρι σας που ίσως νιώθει πιο ευαίσθητο. Η συναισθηματική προσέγγιση θα σας χαρίσει και πιο θερμές εμπειρίες!

Ζυγός

Να είστε σε ετοιμότητα σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί! Ένα άτομο του στενού σας κύκλου μπορεί να σας εμπνεύσει για αποδοτικές και προσοδοφόρες κινήσεις. Η εκφραστική Σελήνη από τον Τοξότη συναντά τον καινοτόμο Ουρανό – και μαζί ανεβάζουν την ενέργειά σας στα ύψη. Καταγράψτε κάθε σκέψη σας στο χαρτί ή την οθόνη, χωρίς να προσπαθήσετε να την τελειοποιήσετε τώρα. Οι συναντήσεις για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών θα είναι εξαιρετικά παραγωγικές. Αδράξτε την ευκαιρία και επεξεργαστείτε κάθε άποψη που θα εκφραστεί!

Σκορπιός

Τα μάτια σας είναι προσηλωμένα στο χρήμα! Το πρακτικό μυαλό σας θέλει να κάνει μια επιθεώρηση στα οικονομικά σας, γιατί έχετε ως στόχο την εξασφάλισή σας. Σε αυτό θα σας βοηθήσει η Σελήνη από τον Τοξότη και τον τομέα των χρημάτων, που σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον καινοτόμο Ουρανό. Στραφείτε στην στήριξη εταιριών που έχουν ανθρωπιστική και περιβαλλοντική συνείδηση, γίνετε πιο δημιουργικοί στην καθημερινότητά σας. Να ξέρετε ότι μπορείτε να καταφέρετε περισσότερα, αν συνοδεύσετε το σκεπτικό σας με δουλειά – αντί να σπαταλάτε τα έτοιμα!

Τοξότης

Η Σελήνη επισκέπτεται τα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας, αγαπητοί Τοξότες! Η προσοχή σας στρέφεται στην ανέλιξή σας, καθώς το φεγγάρι συναντά τον απρόβλεπτο Ουρανό. Αν και σπαταλάτε πολύ χρόνο στο στήσιμο της στρατηγικής σας, πλέον οι στόχοι σας θα είναι πολύ πιο διαυγείς και πιο προσβάσιμοι. Εστιάστε την ενέργειά σας στην υλοποίησή τους και μόνο, χωρίς να αποσπάστε από άλλα θέματα. Αυτή είναι η προτεραιότητά σας και μην την παραμελήσετε μέχρι να την πραγματώσετε!

Αιγόκερως

Είστε διατεθημένοι να συγχωρήσετε και να ξεπεράσετε, αγαπητοί Αιγόκεροι; Η ψυχολογία σας ενδέχεται να δεχθεί κάποιο πλήγμα, γι’ αυτό πρέπει να την περιφρουρήσετε. Η Σελήνη από τον Τοξότη και τον 12ο Οίκο σας της επούλωσης, λαμβάνει ενθαρρυντική ώθηση από τον νεωτεριστή Ουρανό. Μπορεί να μειωθεί κάπως η αμυντική σας ικανότητα ή να λειτουργείτε σαν σφουγγάρι των προβλημάτων των άλλων. Προσπαθήστε όσο είναι δυνατόν να μείνετε μακριά από δεσμευτικές υποχρεώσεις, για να μπορέσετε να χειριστείτε τα δικά σας θέματα. Μην τα κρύβετε κάτω από το χαλί!

Υδροχόος

Ετοιμαστείτε για κάθε είδους ιδέες και σπουδαία οράματα, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Σελήνη από τον Τοξότη θα σας κατακλύσει με ενέργεια, ωθώντας σας να αναζητήσετε ομαδικές δραστηριότητες και πολλές επαφές. Ο αυθόρμητος Ουρανός που σας κυβερνά, θα συνεργαστεί με το ένστικτό σας και θα σας εντάξει στις πιο ενθουσιώδεις ομάδες.Το διαδίκτυο θα έχει την τιμητική του, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε από την πληθώρα ευκαιριών που θα σας προσεγγίσουν. Διαδώστε τις εξαιρετικές ιδέες σας, ακόμα και με τρόπους που κανείς δεν θα περίμενε!

Ιχθύες

Τα μάτια σας στρέφονται στους στόχους σας και το έπαθλο, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη από τον Τοξότη και τον 10ο Οίκο σας των επαγγελματικών εξελίξεων, συναντά τον απείθαρχο Ουρανό. Ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε ευχαριστημένοι από τα δεδομένα σας: Αν δεν θέλετε να είστε πλέον αόρατοι μέσα στους πολλούς, μην περιμένετε άλλο στην ουρά. Γνωστοποιήστε τις ικανότητές σας, επιδείξτε τα ταλέντα σας, προωθήστε τη δουλειά και τις ιδέες σας ακόμα και μέσω διαδικτύου. Από εσάς εξαρτάται να συμπράξετε με ειδήμονες, να χαράξετε καινούργια πορεία και να αρχίσετε να διεκδικείτε όσα δικαιούστε!