Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι, αγαπητοί Κριοί: Θα εμμείνετε σε κάποια λάθη του παρελθόντος ή είστε έτοιμοι να τα ξεπεράσετε; Η ιδιοσυγκρασία σας χρειάζεται ορατά και καθαρά όρια. Η συνάντηση έντασης ανάμεσα στη Σελήνη και τον θεραπευτή Χείρωνα, μπορεί να αποκαλύψει τα πραγματικά σας συναισθήματα. Ενδέχεται να νιώθετε ευάλωτοι απέναντι σε κάποια άτομα, που ξέρουν να πατούν τα «κουμπιά» σας προκειμένου να γίνει το δικό τους. Να θυμάστε ότι όλες οι σχέσεις έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους. Ο τρόπος που θα τα χειριστείτε θα καθορίσει την επιτυχία ή όχι της τελικής έκβασης!

Ταύρος

Μήπως το υπερβολικό άγχος έχει αρχίσει να σας καταβάλει, αγαπητοί Ταύροι; Αν και συνήθως αντέχετε την πίεση, τον τελευταίο καιρό ίσως να έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Η υπομονή δεν αρκεί για να περάσει η μέρα ή να συνεχίσετε να πορεύεστε. Για να μην χάσετε τον προσανατολισμό σας, πρέπει να δείξετε περισσότερη φροντίδα στον εαυτό σας. Μειώστε τις επαφές με τα τοξικά άτομα του περιβάλλοντός σας και τονώστε τον οργανισμό σας. Χρειάζεστε ύπνο, σωστό διαιτολόγιο και εμπιστοσύνη στις αποφάσεις σας!

Δίδυμοι

Δείξτε εσείς τον δρόμο στους άλλους, αγαπητοί Δίδυμοι! Η ιδιοσυγκρασία σας αγαπά την ποικιλία, γι’ αυτό ενδέχεται να σας κουράζει η στασιμότητα των άλλων στον εργασιακό χώρο. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να αναλάβετε μια πιο περίοπτη θέση. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μειώσετε τις ικανότητες των υπολοίπων της ομάδας σας. Φροντίστε να συμμαχήσετε μαζί τους και να ακούσετε τις απόψεις τους. Αργά και σταθερά, εσείς θα κερδίσετε στη διαδρομή για το μέλλον!

Καρκίνος

Ξέρετε ότι τα πάντα στη ζωή κάνουν κύκλους, αγαπητοί Καρκίνοι. Αν θεωρούσατε ότι δικαιούστε να μοιράζετε συμβουλές σε όλους και για όλα, ετοιμαστείτε να πάρετε μια γεύση της πρακτικής σας. Μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη (που σας κυβερνά) και τον Χείρωνα της ίασης, θα βάλει έναν «καθρέφτη» απέναντί σας. Οι αποκαλύψεις μπορεί να σας αναστατώσουν, γιατί αρχικά θα νιώσετε άβολα. Ωστόσο, η πρόθεση είναι να μάθετε να αξιολογήσετε όλες τις πλευρές μιας κατάστασης πριν πάρετε θέση. Να ακούτε τις συμβουλές που σας δίνουν άνθρωποι που νοιάζονται για εσάς, θα σας κάνουν πιο ώριμους!

Λέων

Μην βιάζεστε να εξάγετε συμπεράσματα, αγαπητοί Λέοντες: Πολλά πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Μια αντίθεση της νεφελώδους Σελήνης με τον Χείρωνα της επούλωσης, κεντρίζει τον 9 Οίκο σας της ειλικρίνειας και τα κριτήριά σας! Όσο κι αν θέλετε να δείτε την αληθινή όψη μιας σημαντικής σχέσης, η άλλη πλευρά μπορεί να παίζει παιχνίδια εξουσίας. Σε αυτή την περίπτωση, κάθε δική σας προσπάθεια είναι μάταιη. Το πιο συνετό για εσάς, είναι να θέσετε τα ερωτήματα που θα δείξουν την συνολική εικόνα των πραγμάτων!

Παρθένος

Ετοιμαστείτε να γίνετε πιο ψυχροί και κάθετοι, αγαπητοί Παρθένοι! Αυτή την περίοδο καλείστε να μην σπαταλήσετε ούτε στιγμή στην προσπάθεια αποκρυπτογράφησης ανάμικτων μηνυμάτων. Ούτε η παροιμιώδης έκτη αίσθησή σας δεν θα το καταφέρει, αν οι υπόλοιποι δεν είναι διατεθημένοι να αποδεχθούν ότι σφάλουν. Εσείς οφείλετε να υπερασπιστείτε τις θέσεις σας, να δείτε τις διαφωνία ως ευκαιρίες να αποδείξετε πόσο σταθεροί είστε. Να ξέρετε ότι πολλοί θα λένε άλλα, θα εννοούν άλλα και θα πράττουν κάτι εντελώς διαφορετικό. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να αφήσετε τον καθένα να βρει τις δικές του λύσεις!

Ζυγός

Χαμηλώστε λίγο τους τόνους σας, αγαπητοί Ζυγοί! Όσο κι αν είστε υπέρμαχοι του δικαίου, μετρήστε ρεαλιστικά το περιβάλλον σας πριν ξεκινήσετε μια σχετική μάχη. Αντί να δράτε συναισθηματικά, τώρα καλείστε να είστε επιφυλακτικοί και λίγο απόμακροι. Η Σελήνη συγκρούεται με τον θεραπευτή Χείρωνα, στον τομέα σας των σχέσεων. Κάποιος μπορεί να μετατρέπει σε βουνό έναν κόκκο άμμου, προσπαθώντας να παρασύρει κι εσάς σε αυτή την οπτική. Η καλύτερη άμυνά σας θα είναι η ψυχραιμία, γι’ αυτό κρατήστε για τον εαυτό σας όσα νιώθετε. Αν προκληθείτε, φορέστε το σαγηνευτικό σας χαμόγελο και μην μιλήσετε καν!

Σκορπιός

Η ειλικρίνεια κερδίζει το παιχνίδι, αγαπητοί Σκορπιοί! Είναι βέβαιο ότι νιώθετε πολύ καλά, γιατί τολμήσατε να δείξετε μια πιο ευάλωτη πλευρά σας. Για να το τιμήσετε αυτό, δεν πρέπει να τρέξετε να κρυφτείτε στη φωλιά σας… Πρέπει να μείνετε και να ακούσετε την απάντηση της άλλης πλευράς στα λεγόμενά σας. Να ξέρετε ότι ο φόβος της πιο δυσχερούς έκβασης των πάντων, είναι αποκύημα της φαντασίας σας. Όσο πιο πολύ ανοίγεστε στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, τόσο πιο δυνατές γίνονται οι σχέσεις σας!

Τοξότης

Με τη συνέργεια θα κερδίσετε περισσότερα, αγαπητοί Τοξότες! Όσο κι αν το ανεξάρτητο πνεύμα σας λαχταρά να πετάξει ελεύθερο, η αυτονομία μπορεί να μειώσει την ταχύτητα προόδου σας. Δείτε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, πόσο πιο μακριά μπορείτε να φτάσετε αν επιστρατεύσετε κι άλλους ομοϊδεάτες στην πορεία σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να συνδεθείτε με τους άλλους, χωρίς να νιώθετε ότι φέρεται και την ευθύνη τους. Από την άλλη πλευρά, θεμελιώνετε σχέσεις με ομάδες που θα είναι πάντα δίπλα σας!

Αιγόκερως

Θα προχωρήσετε ή θα κάνετε πίσω, αγαπητοί Αιγόκεροι; Από τη μία πλευρά λατρεύετε να σας θεωρούν επιτυχημένους και φιλόδοξους, από την άλλη νιώθετε έναν ενδόμυχο φόβο. Ο στόχος σας είναι ξεκάθαρος – αλλά μήπως το μέγεθός του είναι αυτό που σας προκαλεί; Πάψτε να σκέφτεστε την περίπτωση της αποτυχίας, το πιο δύσκολο κομμάτι κάθε δράσης είναι το πρώτο βήμα. Αποφύγετε κάθε περισπασμό και αρχίστε να προχωράτε. Αν συναντήσετε δυσκολίες καθ’ οδόν, υπάρχει το υποστηρικτικό σας περιβάλλον για να πάρετε βοήθεια!

Υδροχόος

Ησυχία παρακαλώ, αγαπητοί Υδροχόοι! Ακόμα κι αν έχετε την πιο φαεινή ιδέα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να την διατυμπανίσετε. Το δύστροπο πλανητικό σκηνικό σας προειδοποιεί ότι οι απόψεις δεν έχουν βάση, αν το περιβάλλον δεν έχει τη συνολική εικόνα. Επιλέξτε με προσοχή το ακροατήριό σας, ώστε να μπορεί να κατανοήσει το ιδιόρρυθμο σκεπτικό σας. Αποφύγετε επί του παρόντος να το δημοσιοποιήσετε σε ευρύτερο κοινό.

Ιχθύες

Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας ποδοπατά, αγαπητοί Ιχθύες! Αν δείτε ότι η τακτική της ευγένειας δεν έχει αποτέλεσμα, μιλήστε έξω από τα δόντια και αρνηθείτε τα αιτήματα των άλλων. Τα άστρα σας καλούν να περάσετε από το μικροσκόπιο τα θέλω σας σε σχέση με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, αν «ξοδεύεστε» περισσότερο απ’ όσο σας αναλογεί, να ζητήσετε ευθέως από τους άλλους να συνεισφέρουν το μερίδιό τους!