Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Η ευημερία σας πρέπει να γίνει προτεραιότητα, αγαπητοί Κριοί! Εστιάστε στο να την προσφέρετε στον εαυτό σας, τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Σε αυτό θα σας βοηθήσει το τρυφερό τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη. Θα καταφέρετε να συντονιστείτε με την εσωτερική ανάγκη για φροντίδα του εαυτού σας, όσο πιεσμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σας. Ενδώστε σε ένα χαλαρωτικό μασάζ ή ένα απολαυστικό αφρόλουτρο. Επίσης, ποτέ δεν ξέρετε τι γνωριμίες μπορεί να κάνετε σε ένα σπα… Να θυμάστε ότι όσο πιο καλά νιώθετε, τόσο πιο αποδοτικοί είστε και πιο θετική ενέργεια εκπέμπετε!

Ταύρος

Το ρομάντζο δεν έχει σύνορα, αγαπητοί Ταύροι! Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη μιας αίσιας συνάντησης ανάμεσα στην παθιασμένη Σελήνη και την ερωτική Αφροδίτη στον τομέα σας των διεθνών σχέσεων. Μειώστε την ταχύτητα σε ό,τι κι αν κάνετε, για να γευτείτε την απόλαυση της κάθε στιγμής. Ανεβάστε τον πήχη της ικανοποίησης, δίνοντας περισσότερη σημασία στις επαφές σας. Μια τυχαία συζήτηση με ένα άτομο στη γειτονιά, μπορεί να καταλήξει σε ρομαντικό δείπνο. Η φλόγα μπορεί να φουντώσει και με ένα άτομο που περνά λίγες μέρες στην περιοχή σας. Για όσους είστε ήδη δεσμευμένοι, η συμβουλή είναι να ανορθώσετε τη διάθεση της σχέσης σας σπάζοντας τη ρουτίνα!

Δίδυμοι

Η ψυχή σας αποζητά μια καλή δόση θαλπωρής, αγαπητοί Δίδυμοι! Αυτή θα την βρείτε στη συντροφιά των ατόμων του στενού σας κύκλου. Ειδικά μια γυναικεία φιγούρα μπορεί να σας δώσει συμβουλές που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Από την άλλη πλευρά, δεν αποκλείεται να προσφέρετε εσείς έναν παρηγορητικό ώμο σε έναν άνθρωπο που νοιάζεστε. Η συνετή Αφροδίτη σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τη Σελήνη στον 4ο Οίκο σας της εστίας, που σας ωθεί να αναζητήσετε περισσότερη ανθρώπινη επαφή. Ενδώστε στην παρόρμησή σας να κάνετε κάποιες επαναπροσεγγίσεις. Μην μετράτε μόνο πόσοι ανταπάντησαν σε αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανοίξτε δια ζώσης διάλογο με τους δικούς σας ανθρώπους!

Καρκίνος

Σηκώστε το κεφάλι από τις πολλές σας υποχρεώσεις, αγαπητοί Καρκίνοι! Η ποικιλία θα είναι το ζητούμενό σας, χάρη στη συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη στον κοινωνικό σας τομέα. Γι’ αυτό μην διστάσετε να ξεπεράσετε και κάποια από τα όριά σας. Η ανταλλαγή απόψεων με συνεργάτες μπορεί να επιφέρει συναρπαστικές ιδέες για καινούργια εγχειρήματα. Να ξέρετε ότι τα πάντα είναι πιθανά και σε προσωπικό επίπεδο, ακόμα και καθώς θα αγοράζετε τον πρωινό σας καφέ ή είστε στο φωτοτυπικό της δουλειάς. Αν είστε αδέσμευτοι, μην περιοριστείτε στα γνωστά σας στέκια. Ένα καινούργιο σκηνικό μπορεί να κρύβει ανέλπιστες δυνατότητες. Η αλλαγή στη ρουτίνα ισχύει και για τους δεσμευμένους!

Λέων

Φυσικά αποζητάτε τις απολαύσεις της ζωής, αγαπητοί Λέοντες. Αλλά αρκούν αυτές, αν παραμελείτε άλλες ζωτικές πτυχές της καθημερινότητάς σας; Μια ευθυγράμμιση επιλογών ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, θα σας βοηθήσει να στραφείτε στους πιο προσωπικούς σας χώρους. Έχει φτάσει η στιγμή να καθαρίσετε, να τακτοποιήσετε και να πετάξετε όλα τα άχρηστα που υπάρχουν στο περιβάλλον σας. Μια εικόνα που ευχαριστεί το μάτι, επιτρέπει στη θετική ενέργεια να διαχέεται απρόσκοπτα στον χώρο. Αφού ολοκληρώσετε την επιχείρηση «ξεσκαρτάρισμα», βγείτε να το γιορτάσετε. Η ατμόσφαιρα θα είναι θερμή, φιλική – ίσως και ειδυλλιακή!

Παρθένος

Με φορτισμένες τις ενεργειακές σας μπαταρίες θα διανύσετε τη μέρα, αγαπητοί Παρθένοι! Η πλανητική ατμόσφαιρα θα ωθήσει ό,τι αφορά την καριέρα σας, χάρη στη συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη. Θέστε έναν ρεαλιστικό στόχο και εκπληρώστε τον μέχρι το τέλος της μέρας. Προσεγγίστε κάποιες επαφές σας, για να διεκδικήσετε συμμετοχή στο επόμενο πετυχημένο εγχείρημά τους. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας για να διευρύνετε τον κύκλο σας. Μιλήστε με δικούς σας ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε, επιλέξτε συναντήσει με φίλους που είναι πρόσχαροι και με θετική αύρα!

Ζυγός

Η σημερινή μέρα σας καλεί σε επουλώσεις καρδιάς, αγαπητοί Ζυγοί! Η ευαίσθητη Σελήνη συνωμοτεί με την ειρηνοποιό Αφροδίτη, δίνοντάς σας την ευκαιρία να βελτιώσετε τις όποιες ταραγμένες σχέσεις σας. Αξιοποιήστε αυτή την ευγενική και διπλωματική ενέργεια, για να αφήσετε πίσω σας μικροπράγματα που πήραν αχρείαστες διαστάσεις. Επιλέξτε για απόψε εξόδους πιο ανέμελες και χαρωπές, είστε πιο προσιτοί όταν διασκεδάζετε!

Σκορπιός

Ποια είναι η άποψή σας στο να αφιερώνετε χρόνο σε φίλους, αγαπητοί Σκορπιοί; Αν θεωρείτε ότι πρέπει να παραμελήσετε τη δουλειά σας, κάτι δεν έχετε καταλάβει για τις φιλίες. Μια συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τη σημασία της κοινωνικότητας. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα αν βγείτε με συναδέλφους για φαγητό ή αν συναντήσετε φίλους για ποτό. Καμία σχέση δεν ανθίζει αν δεν την «ποτίζετε», γι’ αυτό δώστε χρόνο και στο μυαλό σας να αναπνεύσει. Βάλτε τους ανθρώπους πάνω από τις εργασιακές σας υποχρεώσεις!

Τοξότης

Η δύναμή σας της πειθούς θα είναι σε έξαρση σήμερα, αγαπητοί Τοξότες! Την χαρισματική σας ιδιοσυγκρασία θα τονώσει η σύμπραξη ενεργειών της Σελήνης με την εύγλωττη Αφροδίτη. Είναι η ιδανική στιγμή για να εκθέσετε τη δική σας πλευρά με επιχειρήματα, ώστε να παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Αν πιστεύετε σε αυτά που έχετε να προσφέρετε, δεν θα σας πάρει πολύ για να καταλήξετε σε συμφωνίες. Παράλληλα με την αυτοπεποίθηση, αξιοποιήστε και τη γλώσσα του σώματος. Όταν κοιτάτε τους άλλους στα μάτια, είναι βέβαιο ότι θα σας ακούσουν

Αιγόκερως

Οι προσδοκίες σας είναι παραπάνω από εφικτές, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η ζωηρή Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 3 Φεβρουαρίου, χαρίζοντάς σας ευφράδεια στη γλώσσα της αγάπης… Τώρα πρέπει να την βάλετε σε εφαρμογή, καθώς η Σελήνη από την Παρθένο κεντρίσει τον 9ο Οίκο σας των επεκτάσεων. Παραμερίστε την τελειότητα και χειριστείτε κάποια πρόσφατα λάθη σας ως μαθησιακές εμπειρίες αντί για απογοητεύσεις. Αν ξεπεράσατε κάποια όρια, απολογηθείτε αντί να τιμωρείτε τον εαυτό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες να προσεγγίσετε άτομα ακόμα και από διαφορετικά υπόβαθρα. Όσο για τους δεσμευμένους Αιγόκερους, η αλλαγή του σκηνικού μπορεί να κάνει θαύματα στη σχέση σας!

Υδροχόος

Βρεθείτε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους, αγαπητοί Υδροχόοι! Η συνάντηση της ευαίσθητης Σελήνης με την Αφροδίτη, θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε κάποια από τα «προστατευτικά» σας πέπλα. Αν έχετε χάσει την επαφή με έναν καλό φίλο, μην αφήσετε να περάσει άλλος χρόνος. Δεν έχει σημασία ποιος τηλεφώνησε σε ποιον τελευταίος, μην μένετε μακριά από άτομα που εκτιμάτε. Δεν αποκλείεται να έχουν την ανάγκη σας αλλά να μην θέλουν να σας φορτώσουν τα προβλήματά τους. Κάθε ειλικρινής προσέγγιση έχει τη δυναμική να ανοίξει καινούργιες σελίδες στο δέσιμό σας!

Ιχθύες

Μήπως θέλετε να «ανέβει» σε επίπεδο μια φιλική σας σχέση, αγαπητοί Ιχθύες; Η χημεία μπορεί να φτάσει σε αναβρασμό σήμερα, σε σημείο να μην μπορείτε να αντισταθείτε στον μαγνητισμό! Σε αυτό θα συμβάλει μια όψη τριγώνου ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη διαδικασία – ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να καταλήξει μια συνάντηση των δυο σας. Από την άλλη πλευρά, μην αυταπατάστε: Αν το άλλο άτομο είναι δεσμευμένο ή ανεξάρτητο εκ πεποιθήσεως, διατηρήστε τα υγιή σας όρια. Δεν αξίζει να ρισκάρετε την αμοιβαία σας εμπιστοσύνη γι’ αυτή την περιστασιακή λαγνεία!