Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Ό,τι κι αν πουλάτε, σήμερα θα βρίσκετε πολλούς αγοραστές, αγαπητοί Κριοί! Εσείς μπορεί να θέλετε να κρατήσετε τις επαφές σας διαπροσωπικές και ιδιωτικές – αλλά όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα. Ο ζωοδότης Ήλιος συγχρονίζεται με τον διανοητικό Ερμή στον κοινωνικό 11ο Οίκο σας, τονώνοντας την ευγλωττία αλλά και τη διαίσθησή σας. Να αναμένετε ότι θα σας δοθούν πολλά εναύσματα για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε. Αφήστε τους χρόνο να ξεδιπλωθούν για να έχετε απτά αποτελέσματα. Αξιοποιήστε τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης για να προωθήσετε τις απόψεις σας, γνωστοποιήστε τα επόμενα βήματά σας!

Ταύρος

Πάντα υπάρχει χώρος για περισσότερες επιτυχίες, αγαπητοί Ταύροι! Σήμερα ετοιμαστείτε να διευρύνετε τα οράματα για την καριέρα σας, καθώς ο Ήλιος συμπράττει με τον λεπτολόγο Ερμή στον επαγγελματικό 10ο Οίκο σας. Μην εκπλαγείτε αν σας προσεγγίσουν πολλοί, για να συμπράξουν σε ένα μεγαλεπήβολο εγχείρημά σας. Εξίσου ισχυρές θα αποδειχθούν και οι διαδικτυακές επαφές σας, γι’ αυτό ετοιμάστε μπόλικο καφέ και αρχίστε δουλειά από νωρίς!

Δίδυμοι

Ξέρετε ότι η περιπλανητική σας δίψα δεν μειώνεται ποτέ, αγαπητοί Δίδυμοι! Γι’ αυτό σήμερα ενδώστε στις αναζητήσεις που σας ενδιαφέρουν, καθώς ο Ήλιος συναντά τον ατρόμητο ουράνιο προστάτη σας τον Ερμή στον νομαδικό 9ο Οίκο σας. Αφού θα έχετε αυξημένη διάθεση να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας, αξιοποιήστε τη συγκυρία για αυτοσχέδιες μαζώξεις. Μια βόλτα θα ανανεώσει τη σκέψη σας και θα καθαρίσει τον ορίζοντα σε πολλά θέματα. Ενδώστε στην ανάγκη να μάθετε περισσότερα, γιατί δεν αξίζει να ζεις τη ζωή χωρίς γνώσεις και γνωριμίες!

Καρκίνος

Αδράξτε κάθε ευκαιρία για να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Αν δεν προλαβαίνετε να πάρετε «πρόγευμα στο κρεβάτι», γιατί να μην συναντηθείτε για φαγητό το μεσημέρι; Με τον Ήλιο και τον ερωτύλο Ερμή να κεντρίζουν τον σαγηνευτικό 8ο Οίκο σας, θα δυσκολεύεστε να εστιάσετε σε πεζά θέματα. Αν είστε αδέσμευτοι και δεν έχετε κάποιον να ανταλλάσετε πικάντικα μηνύματα, στραφείτε στη δημιουργική σας μούσα. Αφιερώστε χρόνο σε μια δραστηριότητα που αγαπάτε, αντί να πνιγείτε μέσα σε αναφορές και επιστολές!

Λέων

Ετοιμαστείτε για μαγικές επαφές σήμερα, αγαπητοί Λέοντες! Ο Ήλιος φλερτάρει με τον αυθάδη Ερμή στον Οίκο σας των σχέσεων, ενδυναμώνοντας τη δύναμη της πειθούς σας. Δείξτε τα αισθήματά σας στους ανθρώπους που αγαπάτε και μην εκπλαγείτε από την αντίδραση: Δεν τους έχετε συνηθίσει σε τέτοιες εκδηλώσεις τρυφερότητας! Ευχαριστήστε τους για τη στήριξη που σας παρέχουν, οργανώστε μια έκπληξη γι’ αυτούς. Είναι η ιδανική στιγμή να περάσετε επιπλέον χρόνο με το ταίρι σας και μόνο, για να εκδηλώσετε τις φλογερές σας διαθέσεις!

Παρθένος

Μήπως δεν προσέχετε τον εαυτό σας όσο πρέπει, αγαπητοί Παρθένοι; Η υπερκόπωση μπορεί να αμαυρώσει την πρόοδο που έχετε σημειώσει, αν δεν επέμβετε εγκαίρως. Σήμερα ο ευεργετικός Ήλιος και ο κοινωνικός Ερμής, συμπράττουν στον τομέα της ευημερίας σας και σας θυμίζουν ότι έχετε αμελήσει την φυσική σας κατάσταση. Θα σας ωφελήσει πολύ να δώσετε περισσότερο χρόνο στην εξάσκησή σας και να κάνετε πιο «πράσινη» τη διατροφή σας. Σκεφτείτε την περίπτωση μιας απογευματινής βόλτας στη φύση, για να χαρείτε στιγμές ξεγνοιασιάς με τους δικούς σας ανθρώπους. Επίσης, το γυμναστήριο είναι ιδανικός χώρος για γνωριμίες – επαγγελματικού ή προσωπικού ενδιαφέροντος!

Ζυγός

Ποιες είναι οι ενδυματολογικές επιλογές σας για σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί; Κάτι φανταχτερό και επιβλητικό, θα ικανοποιήσει την ανάγκη σας να εξωτερικεύσετε τις δονήσεις παλιού Χόλιγουντ! Ο επιδεικτικός Ήλιος και ο αγγελιαφόρος Ερμής συμπράττουν στον 5ο Οίκο της θεατρικής αλλά και ρομαντικής ιδιοσυγκρασίας σας. Μην αμελήσετε να αναρτήσετε την υπέροχη σέλφι σας πριν φύγετε για τη δουλειά. Αφήστε για άλλη μέρα τις παρασκηνιακές διεργασίες, σήμερα εστιάστε στο να γοητεύσετε τα πλήθη!

Σκορπιός

Εργαστείτε από το σπίτι σήμερα αν το επιτρέπει η δουλειά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο λαμπερός Ήλιος και ο διαυγής Ερμής κεντρίζουν τα ενδότερά σας, γι’ αυτό θα νιώθετε το σπιτικό σας ως κέντρο δημιουργικής έμπνευσης. Με λίγο προγραμματισμό θα αυξήσετε τον οίστρο σας, γι’ αυτό κάντε την έρευνά σας για τον ανταγωνισμό. Περάστε περισσότερο χρόνο με τους δικούς ανθρώπους, εξομαλύνετε το κλίμα με άτομα που διαφωνήσατε πρόσφατα. Προσφέρετε εσείς κλάδο ελαίας στους ανθρώπους που έχουν τις καλύτερες προθέσεις απέναντί σας!

Τοξότης

Θέλετε να κάνετε πολλά και η μέρα δεν σας φτάνει, αγαπητοί Τοξότες! Η δημοτικότητά σας θα εκτοξευτεί σήμερα, που ο λαμπερός Ήλιος συναντά τον πολυπράγμονα Ερμή στον Υδροχόο και τον 3ο Οίκο σας της κοινωνικότητας. Μην αναμένετε να ασχοληθείτε μόνο με ένα θέμα: Οι αναπάντεχες προσκλήσεις ή συναντήσεις έχουν τη δυναμική να διευρύνουν τον κύκλο και τις φιλοδοξίες σας. Είναι βέβαιο ότι θα καταπλήξει η ταχύτητα της παραγωγικότητάς σας, γι’ αυτό φροντίστε να το διασκεδάσετε καθ’ οδόν!

Αιγόκερως

Είναι καιρός να μετατρέψετε τα λόγια σας σε πράξεις, αγαπητοί Αιγόκεροι! Συλλογιστήκατε τις ιδέες σας, τις είπατε, τώρα το σύμπαν σας πετά το προκλητικό γάντι της υλοποίησης. Η παραγωγική συνάντηση του Ήλιου με τον υπερκινητικό Ερμή, απαιτεί να βάλετε τα χέρια στο τιμόνι και να αρχίσετε να αναπτύσσετε πιο μεγάλες ταχύτητες. Για να μην εμπλακούν άλλα άτομα και σας παρεκκλίνουν από την πορεία, να έχετε κλειστά τα τηλέφωνα και τα μέσα μαζικής σας δικτύωσης

Υδροχόος

Να πείτε αυτά που έχετε να πείτε, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο αυθάδης Ερμής και ο αισιόδοξος Ήλιος συγχρονίζονται σήμερα στο ζώδιό σας, αποβάλλοντας κάθε λογοκρισία και κάθε αναστολή. Η οξυμένη διαίσθησή σας μπορεί να συγκρούεται με τη διακριτικότητα και τη σύνεση – αλλά είναι καλύτερα να λέτε την άποψή σας αντί να καταπιέζεστε. Μην αφήσετε αναπάντητα ερωτήματα να λιμνάζουν, απαντήστε διπλωματικά που είναι το δυνατό σας σημείο!

Ιχθύες

Ελαφρύνετε λίγο το πρόγραμμά σας σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Ήλιος και ο επιμελής Ερμή συγχρονίζονται στον συναισθηματικό 12ο Οίκο σας. Ίσως να θέλετε να απομονωθείτε λίγο ή να αρκεστείτε στα άτομα που επίσης αποζητούν την ησυχία. Ό,τι έχετε σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό, θα το δείτε να βρίσκει την αποδοτική του πορεία. Αργότερα στραφείτε στην ενδοσκόπηση, με διαλογισμό ή μια συνεδρία γιόγκα.