Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Όρια; Ποια όρια, αγαπητοί Κριοί; Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Τοξότη και τον ορμητικά ανεξάρτητο 9ο Οίκο σας, θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση. Μπορεί να θέλετε να ανεξαρτητοποιηθείτε ή να αποχαιρετίσετε κάτι που δεν λειτουργεί πλέον. Απελευθερωθείτε και αξιοποιήστε αυτή τη μοναδική ευκαιρία. Ευνοούνται τα ατομικά εγχειρήματα, τα ρίσκα για να προωθήσετε τα όνειρά σας!

Ταύρος

Είστε και δηλώνετε σταθεροί σαν βράχος, αγαπητοί Ταύροι; Τότε φροντίστε να εντάσσετε μόνο αντίστοιχους ανθρώπους και καταστάσεις στο περιβάλλον σας! Οι χειριστικοί ή αναξιόπιστοι, δεν ταιριάζουν στον πραγματιστικό χαρακτήρα σας. Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Τοξότη και στον 8ο Οίκο σας της σταθερότητας, θα υπογραμμίσει την ανάγκη για μονιμότητα. Γι’ αυτό πριν δώσετε τελικές απαντήσεις για οτιδήποτε, φροντίστε να διασφαλίσετε μακροπρόθεσμη διάρκεια!

Δίδυμοι

Το «δύο» θα είναι το τυχερό σας νούμερο σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και τον 7ο Οίκο σας, θα ενδυναμώσει τις στενές σας σχέσεις. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, ελεύθεροι επαγγελματίες ή υπάλληλοι, θα έλξετε πολλές αξιόλογες συμπράξεις. Δεν αποκλείεται να δείτε διαφορετικά και κάποια άτομα του φιλικού σας κύκλου… Κάθε επαφή έχει τις προκλήσεις της – αλλά με το τέλειο ζευγάρωμα μοιράζεστε τα βάρη και διπλασιάζετε τη χαρά!

Καρκίνος

Είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στην ευημερία, αγαπητοί Καρκίνοι; Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Τοξότη κεντρίζει τον 6ο Οίκο σας, για να περιορίσετε τις κακές συνήθειες και να τις αντικαταστήσετε με υγιείς! Μην περιμένετε την πρωτοχρονιά για να ορίσετε καινούργια προγράμματα διατροφής και άσκησης. Αναζητήστε τώρα τις πιο αποδοτικές επιλογές, γιατί λατρεύετε τη διαπραγμάτευση! Να ξέρετε ότι θα πολλαπλασιάσετε τα οφέλη, αν υιοθετήσετε θετική οπτική!

Λέων

Μην προσπαθήσετε καν να κινηθείτε διακριτικά σήμερα, αγαπητοί Λέοντες. Όπου κι αν πάτε, ο προβολέας θα πέφτει επάνω σας! Αυτό οφείλεται στη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, που κεντρίζει περισσότερο τον 5ο Οίκο σας της φήμης. Οι αίσιες δονήσεις και η έμφυτη αυτοπεποίθησή σας θα είναι εμφανείς… Γι’ αυτό συνδυάστε τις με μια εξωτερική ανανέωση, ώστε να γίνετε ακαταμάχητοι!

Παρθένος

Το σπιτικό και ο οικογενειακός σας κύκλος γίνονται πρωταγωνιστές, αγαπητοί Παρθένοι! Σήμερα η Νέα Σελήνη αναδύεται στον Τοξότη και τονώνει τον 4ο Οίκο σας της εστίας. Ίσως ο ταχύς ρυθμός της ζωής να σας απομάκρυνε ασυναίσθητα από τους αγαπημένους σας τον τελευταίο καιρό. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να επανορθώσετε. Αρχίστε με μια ειλικρινή απολογία και μετά περάστε στις πράξεις!

Ζυγός

Έτοιμοι για πολλές – πάρα πολλές επαφές, αγαπητοί Ζυγοί; Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Τοξότη διεγείρει τον 3ο Οίκο σας της κοινότητας και σας χρίσει κοινωνικούς οργανωτές! Είστε ειδήμονες στο να φέρνετε κοντά ομοϊδεάτες, για δουλειά, διασκέδαση ή ρομάντζα. Τώρα το χάρισμά σας θα εκτοξευτεί, γι’ αυτό φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία. Μπορείτε να διερευνήσετε τις επαγγελματικές προοπτικές σας ή να προσεγγίσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Η ζωή είναι πιο απολαυστική όταν έχετε υποστηρικτές γύρω σας!

Σκορπιός

Στρέψτε την προσοχή σας στα εργασιακά και οικονομικά σας θέματα, αγαπητοί Σκορπιοί! Αυτή είναι η επιταγή της σημερινής Νέας Σελήνης, στον Τοξότη και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων. Κάθε νέα σελήνη αποτελεί ευκαιρία για καινούργια ξεκινήματα, γι’ αυτό αναζητήστε νέους πόρους λίγο πριν τις γιορτές. Κάντε μια ρεαλιστική μελέτη του προϋπολογισμού σας πριν γίνετε υπερβολικά γενναιόδωροι Κανείς δεν θα σας αγαπήσει περισσότερο, επειδή πήρε πιο πολλά δώρα!

Τοξότης

Ευτυχισμένο καινούργιο προσωπικό έτος, αγαπητοί Τοξότες! Σήμερα αναδύεται η μοναδική Νέα Σελήνη της χρονιάς στο ζώδιό σας. Αυτή σηματοδοτεί και την έναρξη ενός δυναμικού εξάμηνου κύκλου για εσάς. Το σύμπαν είναι ταγμένο στο πλευρό σας, γι’ αυτό τολμήστε να κάνετε τις πιο τολμηρές κινήσεις σας. Να ξέρετε ότι όσο πιο ξεκάθαροι είναι οι στόχοι σας, τόσο πιο γρήγορα θα τους υλοποιήσετε. Καταγράψτε τους σήμερα και μετρήστε τα κέρδη μέχρι την αντίστοιχη πανσέληνο το επόμενο καλοκαίρι!

Αιγόκερως

Δεν είστε από αυτούς που τα παρατούν, αγαπητοί Αιγόκεροι… Ωστόσο, ακόμα κι εσείς πρέπει ενίοτε να τραβάτε τη γραμμή των ορίων! Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Τοξότη και τον 12ο Οίκο σας των λήξεων, είναι μία από αυτές τις συγκυρίες. Είναι ένδειξη δύναμης και όχι αδυναμίας, να αποχωρείτε από αδιέξοδες καταστάσεις. Μην ακούσετε καμία φωνή που θα πει ότι αποτύχατε, το ελάχιστο που καταφέρατε είναι να πάρετε σημαντικά μαθήματα!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, είστε οι πλέον ανεξάρτητες ιδιοσυγκρασίες αλλά και οι πιο επιδέξιες στην ομαδική αρένα! Η σημερινή μοναδική Νέα Σελήνη στον Τοξότη για φέτος, φωτίζει τη συνεργατική πλευρά σας για κάθε εφευρετικό ομαδικό εγχείρημα. Δεν σας αρέσουν τα «κοπάδια», γι’ αυτό σέβεστε τις συνεργασίες χωρίς εγωισμούς. Επίσης, η μέρα ευνοεί τις αθλητικές δραστηριότητες αλλά και τις ανθρωπιστικές δράσεις.

Ιχθύες

Νιώθετε να ξυπνά ο μεγιστάνας μέσα σας, αγαπητοί Ιχθύες; Αυτό οφείλεται στη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, που ταρακουνά τον 10ο Οίκο σας των επαγγελματικών επιτυχιών! Όσο κι αν είστε δημιουργικοί τύποι, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε και επικερδείς. Αν χρειάζεστε λίγη στήριξη, απευθυνθείτε σε έναν ειδικό για συμβουλές. Οι στόχοι σας θα γίνουν πιο διαυγείς, αν τους καταγράψετε. Να επανέρχεστε σε αυτή τη λίστα τους επόμενους έξι μήνες για να σβήνετε όσους υλοποιείτε!