Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Αλλάξτε τα πλάνα σας για να αποδώσετε περισσότερο, αγαπητοί Κριοί! Με την οψη ανάμεσα στη Σελήνη και τον ενεργητικό Άρη , θα νιώσετε πιο δημιουργικοί και οραματιστές. Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα λαχταρούν να ακούσουν όσα έχετε να πείτε. Απολαύσετε όλη την προσοχή που θα λάβετε, χωρίς να παραχωρήσετε μέρος της ισχύς σας. Αν αναζητάτε δημιουργικό συνεργάτη ή ρομαντικό ταίρι, φροντίστε να επιλέξετε ένα άτομο που θα έχει να προσφέρει τουλάχιστον όσα κι εσείς!

Ταύρος

Καθήστε στην τράπεζα της ομαδικής εργασίας σήμερα, αγαπητοί Ταύροι! Η διαισθητική Σελήνη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον αποδοτικό Άρη, εστιάζοντας στους πιο συνεργατικούς και συμμαχικούς σας δεσμούς.

Τώρα θα εντοπίσετε τη μέση οδό που αναζητούσατε εδώ και καιρό, χωρίς να χρειαστεί να αποχωρίσετε ή να υποχωρήσετε. Θέστε όσο πιο ξεκάθαρα μπορείτε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, ακούγοντας με προσοχή όσα λέει και η άλλη πλευρά. Μόνο με ανοικτό πνεύμα θα εντοπίσετε τα καίρια σημεία, που θα διευρύνουν τον κύκλο σας και θα σας οδηγήσουν σε αποφασιστικά βήματα!

Δίδυμοι

Το να έχετε στόχους και οράματα είναι μέρος της ιδιοσυγκρασίας σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Σήμερα που η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον παρακινητή Άρη στον τομέα σας της καριέρας, θέλετε να ασχοληθείτε με την πράξη και όχι τη φιλοσοφία των πραγμάτων. Αποφασίστε τι θέλετε να κρατήσετε και διώξτε αποφασιστικά όσα δεν χρησιμοποιείτε πλέον, μέχρι να δημιουργήσετε ένα αποδοτικό περιβάλλον. Η τακτοποίηση θα σας βοηθήσει να βρίσκετε τα πάντα πιο εύκολα και πιο ήρεμα. Προσέξτε μόνο να μην πιέσετε τον εαυτό σας παραπάνω από όσο πρέπει. Με αργά και σταθερά βήματα θα βάλετε αίσιο πρόσημο σε όλα πριν τη λήξη της χρονιάς!

Καρκίνος

Η απαισιοδοξία φεύγει από το παράθυρο από σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι! Η οψη της Σελήνης με τον ορμητικό Άρη, κεντρίζει τον 5ο Οίκο σας της χαράς. Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε όλο τον κόσμο και δεν θα σταματήσετε μέχρι να το καταφέρετε. Επίσης, να είστε έτοιμοι για δημιουργικές στρατηγικές. Θα σας βοηθήσει να καταγράψετε όσα θέλετε να πετύχετε σύντομα, μέχρι τις παρυφές του νέου έτους. Ο περίγυρός σας θα λατρέψει αυτή την ευδιάθετη πλευρά σας, θα δημοσιοποιήσετε τα ταλέντα σας και θα διαπρέψετε μπροστά σε οποιοδήποτε κοινό!

Λέων

Η ατμόσφαιρα θα φορτιστεί με επιπλέον ενέργεια σήμερα, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη θα τριγωνισει τον φιλόδοξο Άρη, στους μαγνητικούς Ιχθύες και τον τομέα σας του πλούτου και των πηγών σας. Δεν αποκλείεται να παραμερίσετε τη διάθεση να ζείτε τη στιγμή, προκειμένου να στραφείτε για λίγο στη χάραξη ενός λαμπρότερου μέλλοντος. Δεν χρειάζονται ακρότητες, αρκεί να μιλήσετε με έναν ειδικό στα χρηματοοικονομικά. Θα σας δώσει πολύτιμες συμβουλές για αξιοποίηση των πόρων σας ή ενδιαφέρουσες επενδύσεις!

Παρθένος

Σήμερα τα άστρα σας καλούν να στραφείτε στην ισορροπία, αγαπητοί Παρθένοι! Ενίοτε διστάζετε να ζητήσετε βοήθεια, γιατί δεν θέλετε να επιβαρύνετε τους άλλους. Όμως, η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον δυναμικό Άρη στον τομέα σας της σύμπραξης. Μπορείτε να απευθυνθείτε στους συναδέλφους ή το ταίρι σας, γιατί θα το κάνετε χωρίς πίεση και άγχος. Βάλτε τη ανασφάλειά σας στην άκρη και θα κερδίσετε περισσότερες συμμαχίες απ’ όσες φαντάζεστε!

Ζυγός

Μήπως δεν ήσασταν αρκετά προνοητικοί τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Ζυγοί; Η σημερινή σύμπραξη της συναισθηματικής Σελήνης με τον αισιόδοξο Άρη στον τομέα σας της υγείας, θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την ισορροπία σας. Αυτές οι συμπαντικές δονήσεις θα σας εφοδιάσουν με ατσάλινη θέληση και θα ενισχύσουν κάθε κίνηση προώθησης της ευημερίας σας. Επιστρέψτε στην καθημερινή εξάσκηση, φροντίστε τη διατροφή σας και την καλή φυσική σας κατάσταση!

Σκορπιός

Προσέξτε τα συναισθήματά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Σελήνη θα στέλνει σήμερα ερωτικά μηνύματα στον παθιασμένο Άρη, κεντρίζοντας τον τομέα σας του έρωτα και των καινοτομιών. Η φαντασία σας θα γράφει υπερωρίες και δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σε πικάντικες εικόνες. Γι’ αυτό να κάνετε έναν έλεγχο ρεαλισμού πριν από κάθε κίνησή σας, ώστε να επιβεβαιώνετε ότι είστε σε σωστή πορεία. Υπό αυτές τις συνθήκες, ενδείκνυται μια ανανέωση στην εμφάνισή σας αλλά και στο σπίτι σας!

Τοξότης

Νομίζατε ότι μπορούσατε να επανασυνδεθείτε με κάποια άτομα, αγαπητοί Τοξότες; Η σημερινή ευθυγραμμιση της Σελήνης με τον νευρικό Άρη στη ζώνη σας της οικογένειας, ενδέχεται να αναστατώσει τα συναισθήματα! Αν και θέλατε να κάνετε μια προσέγγιση, η άλλη πλευρά γίνεται αμυντική και σας γεμίζει ανασφάλεια… Δεν γίνεται, κανείς δεν μπορεί να σας κάνει να νιώσετε άσχημα. Θυμηθείτε ότι ο αρνητισμός του καθενός αφορά τον ίδιο, όχι εσάς. Κάντε στροφή και γυρίστε στον ομαλό συναισθηματικό ρυθμό σας!

Αιγόκερως

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι γνωστή για τον εντοπισμό συνεχώς καινούργιων δυνατοτήτων, αγαπητοί Αιγόκεροι! Σήμερα που η Σελήνη θα κανει οψη με τον ακραίο Άρη στον τομέα σας της επικοινωνίας, μην σπαταλήσετε χρόνο για να διερευνήσετε αν κάτι είναι ρεαλιστικό ή όχι. Εκφράστε στις μεγαλεπήβολες προθέσεις σας και βοηθήστε τους υπόλοιποι να τις δουν από τη δική σας σκοπιά. Αν νιώσετε την ανάγκη να τους κρίνετε ή να τους διορθώσετε, κάντε το διακριτικά… Μια ευγενική προσέγγιση θα μετατρέψει τους πάντες σε πιστούς οπαδούς και θαυμαστές σας!

Υδροχόος

Αφήστε για λίγο τους οραματισμούς και επιδοθείτε στην πρακτική σας μαγεία, αγαπητοί Υδροχόοι! Σήμερα η Σελήνη συμπράττει με τον δυναμικό Άρη, στον τομέα σας των χρημάτων και της ασφάλειας. Θα έχετε την ανάγκη να τρέξετε πίσω από τις πιο ρεαλιστικές υποχρεώσεις σας, γι’ αυτό δώστε σημασία στις λεπτομέρειες. Αυτές θα ανορθώσουν κάθε μελετημένο σχέδιό σας, σε επίπεδα επιτυχίας που δεν φαντάζεστε!

Ιχθύες

Βγείτε από τη γωνιά σας για να ηγηθείτε της εμπροσθοφυλακής, αγαπητοί Ιχθύες! Η αποδοτική Σελήνη από τον Σκορπιό συναντά τον επιδέξιο Άρη στο ζώδιο σας και επιτρέπει να πάρετε τα ηνία. Αν και δεν πρέπει να φανείτε υπερβολικά απαιτητικοί, αν δεν επιβάλετε κάποιον βαθμό πειθαρχίας η ομάδα δεν θα φτάσει στους στόχους. Η ελαστικότητα και ο χειρισμός του κάθε θέματος όταν προκύπτει, είναι η πιο αποδοτική τακτική. Σκεφτείτε και το να χωρίσετε το δυναμικό σε μικρότερες ομάδες, προκειμένου να πετύχετε την μέγιστη ισορροπία και ειρήνη