Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Η ερωτική σας ζωή βρισκόταν σε αναταραχή τελευταία, αγαπητοί Κριοί. Αυτό οφειλόταν στην ανάδρομη πορεία που εκτελούσε η Αφροδίτη για έξι εβδομάδες. Επιστρέφοντας ορθόδρομη από σήμερα, θα επαναφέρει την αρμονία και την ισορροπία. Με όποιο άτομο βρεθήκατε αποστασιοποιημένοι, μπορείτε πλέον να απλώσετε κλάδο ελαίας. Μια ουσιαστική συζήτηση μπορεί να εξαφανίσει τα μεταξύ σας σύννεφα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι η να συνοδεύσετε την ειλικρίνειά σας με μια δόση τακτ… Γιατί η σκυτάλη της ανάδρομης πορείας περνά από σήμερα στον Ερμή, μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου!

Ταύρος

Το σπίτι σας θα γίνει και πάλι η έδρα της καρδιάς σας, αγαπητοί Ταύροι! Η καλαίσθητη Αφροδίτη που σας κυβερνά, λήγει σήμερα την ανάδρομη φάση της έξι εβδομάδων. Κάθε διατάραξη της γαλήνης στο σπιτικό σας μπορεί τώρα να βρει επίλυση. Αυτή είναι η καλύτερη εξέλιξη, για να αρχίσετε από νωρίς τους εορτασμούς και το στόλισμά του! Ωστόσο, υπάρχει μια προειδοποίηση: Η σκυτάλη της ανάδρομης πορείας περνά από σήμερα στον Ερμή της επικοινωνίας, μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου… Γι’ αυτό προσέξτε κάποιες ευαίσθητες πτυχές των σχέσεών σας, ίσως παρουσιαστεί μια έξαρση ζήλιας.

Δίδυμοι

Η προσωπική σας ζωή θα αρχίσει να θερμαίνεται και πάλι από σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Αφροδίτη της αγάπης λήγει την ανάδρομη πορεία της, που για έξι εβδομάδες κέντριζε τον τομέα σας του πάθους. Τώρα μπορείτε να δείτε πιο σοβαρά τις ρομαντικές σας προσεγγίσεις. Ωστόσο, υπάρχει μια προειδοποίηση: Η σκυτάλη της ανάδρομης πορείας περνά από σήμερα και μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, στον Ερμή της επικοινωνίας που είναι ο κυβερνήτης σας. Μπορεί να λαμβάνετε ανάμικτα μηνύματα για άλλες τρεις εβδομάδες… Γι’ αυτό αποφύγετε προς το παρόν τις υποσχέσεις και να κρίνετε τους άλλους από τις πράξεις – όχι από τα λόγια τους!

Καρκίνος

Το συναίσθημα επιστρέφει, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Αφροδίτη της γαλήνης επιστρέφει σε ορθή πορεία, μετά από έξι εβδομάδες κίνησης με την όπισθεν. Να ξέρετε ότι οι παρεξηγήσεις που μπορεί να προέκυψαν σε προσωπικό ή οικογενειακό επίπεδο, έχουν πλέον τα εχέγγυα να επιλυθούν. Θα είναι πιο συνετό για εσάς να μην μπείτε σε λεπτομέρειες όσων συνέβησαν, προτιμήστε να αγκαλιαστείτε και να τα λήξετε εκεί. Παράλληλα, μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου φροντίστε να εστιάσετε στην υγεία και τη καλή φυσική σας κατάσταση… Από σήμερα γυρίζει ανάδρομος ο Ερμής, κεντρίζοντας αυτό τον τομέα σας!

Λέων

Πάρτε μια βαθιά ανάσα ανακούφισης, αγαπητοί Λέοντες! Η Αφροδίτη της διπλωματίας λήγει σήμερα την ανάδρομη πορεία που ακολουθούσε τις τελευταίες έξι εβδομάδες. Με τη θεά της αγάπης και της αρμονίας ορθόδρομη, μπορείτε να επαναφέρετε τη γαλήνη στις σχέσεις σας με την οικογένεια και τους φίλους. Ωστόσο, υπάρχει μια προειδοποίηση: Η σκυτάλη της ανάδρομης πορείας περνά από σήμερα και μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, στον Ερμή της επικοινωνίας… Αναβάλετε για λίγο ακόμη τις αλλαγές στην εμφάνισή σας ή / και στην προσωπική σας ζωή!

Παρθένος

Όλα θα αρχίσουν να βελτιώνονται από σήμερα, μαζί και τα οικονομικά σας! Αγαπητοί Παρθένοι, η Αφροδίτη λήγει την ανάδρομη φάση της που ταλαιπώρησε το πορτοφόλι σας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορείτε να αρχίσετε τις σπατάλες, πολλές εκκρεμότητες θα βρουν λύση και θα πάρουν αίσια πορεία. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και στη σχέση με συνεργάτες, που μπορεί να υπήρξαν τριβές. Ωστόσο, υπάρχει μια προειδοποίηση: Η σκυτάλη της ανάδρομης πορείας περνά από σήμερα και μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, στον Ερμή της επικοινωνίας που είναι και κυβερνήτης σας. Επειδή θα επηρεάσει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, αναβάλετε για λίγο ακόμη τα σχέδια που αφορούν τις γιορτές!

Ζυγός

Νέος άνεμος θα φυσήξει στη ζωή σας από σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί! Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της, που ένα μέρος της το διένυσε στο ζώδιό σας. Είναι πιθανό να είχατε πολλές αδιαθεσίες ή να περάσετε μια φάση έντονης αυτοκριτικής. Ευτυχώς, στο εξής θα σας δοθούν ευκαιρίες να ξαναβρείτε το κέφι και την αυτοπεποίθησή σας. Παράλληλα, από σήμερα και μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου θα κινείται ανάδρομος ο συνετός Ερμής. Θα είναι συνετό να μετράτε τα λόγια σας και να εστιάσετε σε όσα θέλετε να συμβούν – όχι στους φόβους σας!

Σκορπιός

Η συναισθηματική ανάπαυλα που αποζητούσατε αρχίσει από σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Αφροδίτη της αγάπης πορευόταν ανάδρομη στο ζώδιό σας σχεδόν όλο τον Οκτώβριο, αναστατώνοντας τον τομέα σας των φόβων και των ψευδαισθήσεων. Από σήμερα επιστρέφει σε ορθή πορεία κι εσείς θα έχετε την ευκαιρία να εξομαλύνετε την ψυχολογία σας. Αν αποφασίσετε να βγάλετε κάποια άτομα από τη ζωή σας, δεν θα αποτελέσει έκπληξη για καμία από τις δύο πλευρές. Παράλληλα, δώστε περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σας μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Ο συνετός Ερμής θα κινείται ανάδρομος, γι’ αυτό καθυστερήστε λίγο ακόμη τις αγορές σας για τις γιορτές!

Τοξότης

Οι σχέσεις σας θα αρχίσουν να ξαναβρίσκουν την ισορροπία τους από σήμερα, αγαπητοί Τοξότες! Η Αφροδίτη της αρμονίας επιστρέφει σε ορθή πορεία μετά από έξι εβδομάδες, φέρνοντάς σας και πάλι πιο κοντά με συνεργάτες και συμμάχους. Αν και έχετε όλα τα φόντα να σημειώσετε επιτυχίες, προσέξτε τη δική σας διάθεση για συμπράξεις… Από σήμερα και μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου θα κινείται ανάδρομος ο διανοητικός Ερμής. Αυτό θα κεντρίσει μια ανάγκη για λίγη απομόνωση, κάτι που πρέπει να χειριστείτε με διπλωματία για να γίνει κατανοητό!

Αιγόκερως

Όλα θα αρχίσουν να βρίσκουν τη θετική τους οπτική από σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Αφροδίτη της αρμονίας λήγει την ανάδρομη πορεία της έξι εβδομάδων, που ταλαιπώρησε τον τομέα της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων σας. Πλέον θα έχετε περισσότερη διαύγεια για να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας, ενώ εμπόδια και καθυστερήσεις μπορεί να εξαφανιστούν ως δια μαγείας! Ωστόσο, φροντίστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι και ειλικρινείς μπορείτε σε όλες σας τις επαφές. Από σήμερα και μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου θα κινείται ανάδρομος ο Ερμής της επικοινωνίας, γι’ αυτό απαιτούνται ξεκάθαρα όρια!

Υδροχόος

Ο άνεμος της δημιουργικότητας θα ξαναφυσήξει από σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Αφροδίτη της ομορφιάς και της αγάπης λήγει τον ανάδρομο κύκλο της, που για έξι εβδομάδες ίσως να θόλωνε τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Πλέον θα νιώσετε το κέφι σας να επανέρχεται, με διάθεση ακόμα και να οργανώσετε τις επόμενες διακοπές σας. Ωστόσο, υπάρχει μια προειδοποίηση: Η σκυτάλη της ανάδρομης πορείας περνά από σήμερα και μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, στον Ερμή της επικοινωνίας και τον τομέα σας της ομαδικότητας… Να είστε προσεκτικοί με τις παρέες που θα επιλέξετε για τις μετακινήσεις σας

Ιχθύες

Η επικοινωνία ξαναβρίσκει τους αρμονικούς ρυθμούς της, αγαπητοί Ιχθύες! Η διπλωματική Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία, μετά από έξι εβδομάδες που ταλαιπώρησε τις προσωπικές σας επαφές. Ακόμα κι αν δεν εξαφανιστούν όλα τα προβλήματα, θα επικρατήσει πλέον η ψυχραιμία και η λογική στην επίλυσή τους. Η στιγμή είναι αίσια για να επιστρέψετε στην ερωτική αρένα αν είστε αδέσμευτοι. Ωστόσο, να ξέρετε ότι η σκυτάλη της ανάδρομης πορείας περνά από σήμερα και μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, στον Ερμή της επικοινωνίας και τον τομέα σας των φιλοδοξιών… Φροντίστε να κινηθείτε με σύνεση και συνέπεια στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις