Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Εστιάστε στο εξής στο προσωπικό σας όραμα για το μέλλον, αγαπητοί Κριοί! Ο παντοδύναμος Δίας περνά στον Τοξότη και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας, των ταξιδιών και της μάθησης. Η ανάγκη σας θα είναι να διευρύνετε το οπτικό σας και γνωστικό σας πεδίο. Στραφείτε με ενθουσιασμό στα πιο μεγαλεπήβολα όνειρά σας, εκείνα που λέγατε ότι θα πραγματώσετε «κάποια μέρα»… Να ξέρετε ότι αυτή η μέρα καταφτάνει, από σήμερα μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019!

Ταύρος

Πόσο έντονο μπορεί να γίνει το συναίσθημά σας, αγαπητοί Ταύροι; Την απάντησή σας μπορεί να ξεπεράσει κατά πολύ η πραγματικότητα για τους επόμενους 13 μήνες! Ο πληθωρικός Δίας περνά στον φιλοσοφικό Τοξότη και τον βαθιά ερωτικό 8ο Οίκο σας. Οι σχέσεις σας θα πάρουν σύντομα άλλες διαστάσεις, καθώς δεν θα σας ενδιαφέρει η επιφάνεια αλλά η ουσία. Να ξεκαθαρίζετε μέσα σας αν πρόκειται για λαγνεία ή βαθύ συναίσθημα, πριν πέσετε σε μια ατραπό που θα δυσκολευτείτε να ξεπεράσετε στη συνέχεια. Διοχετεύστε την πνευματική σας δύναμη στην έρευνα για τα δικά σας ερωτήματα, για να δημιουργήσετε δεσμούς με γερά θεμέλια!

Δίδυμοι

Τα δυναμικά δίδυμα παίρνουν τα ηνία του συναισθήματός σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο επεκτατικός και αισιόδοξος Δίας θα διαμένει στον Τοξότη και τον 7ο Οίκο σας των σοβαρών σχέσεων, από σήμερα μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019. Η προσοχή σας θα εστιαστεί σε όλα όσα χρειάζονται «συνένοχο στο έγκλημα»… Γι’ αυτό η επιτυχία για δεσμευμένους και αδέσμευτους θα έρθει μέσα από τέτοιες συμπράξεις. Ο πατριάρχης πλανήτης έχει πάνω από 12 χρόνια να βρεθεί σε αυτή την πτυχή του χάρτη σας, γι’ αυτό μείνετε ανοικτοί στις προτάσεις που θα σας προσεγγίσουν στο εξής!

Καρκίνος

Είστε έτοιμοι να δουλέψετε ουσιαστικά για την προσωπική σας ευμάρεια, αγαπητοί Καρκίνοι; Ένα υγιεινό και οργανωμένο πρόγραμμα για την καλή φυσική σας κατάσταση, δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Τώρα θα έχετε τη διάθεση να το υλοποιήσετε, καθώς ο πληθωρικός Δίας περνά στον Τοξότη και τον 6ο Οίκο σας της υγείας. Αυτή η διαμονή για τους επόμενους 13 μήνες, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε και να ανανεώσετε όλο το πνευματικό και σωματικό σας σύστημα. Αντί να σπαταλάτε χρόνο και χρήματα άσκοπα, διοχετεύστε την ενέργειά σας στην καθιέρωση καθημερινών συνηθειών που θα βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση και τη διάθεσή σας!

Λέων

Το σύμπαν σας καλεί να βγείτε από τη φωλιά σας, αγαπητοί Λέοντες! Από σήμερα και μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019, ο Δίας της χαράς θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 5ο Οίκο σας της δημιουργικότητας και του ρομάντζου. Χωρίς να καταβάλετε προσπάθεια, θα διαχέετε δονήσεις προσέγγισης στην ατμόσφαιρα. Τα αδέσμευτα λιοντάρια θα βρεθείτε μπροστά σε πολλές προοπτικές με μέλλον. Οι δεσμευμένοι ενδώστε στο διάχυτο πάθος και τη σαγήνη και ετοιμαστείτε για μοναδικές στιγμές απόλαυσης!

Παρθένος

Ήρθε η στιγμή να στραφείτε περισσότερο προς τα «μέσα», αγαπητοί Παρθένοι! Από σήμερα και μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019, ο αισιόδοξος Δίας θα διαμένει στον Τοξότη και στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Η προσοχή σας θα στραφεί στα θέματα του σπιτικού και της οικογένειάς σας, δίνοντας προτεραιότητα στη συναισθηματική πλευρά. Απολαύστε τη θαλπωρή στιγμών με τους δικούς σας ανθρώπους και γίνετε πιο ανέμελοι. Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να αποφασίσετε μια σημαντική ανακαίνιση ή και μια μετακόμιση… Μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε ξαφνικά ακόμα και σε άλλη γωνιά του κόσμου!

Ζυγός

Ξεσκονίστε τα επικοινωνιακά σας «ράφια», αγαπητοί Ζυγοί! Ο επεκτατικός Δίας μπαίνει από σήμερα στον Τοξότη και πυροδοτεί τον 3ο Οίκο σας της προσωπικής έκφρασης και της κοινότητας. Πρόκειται για την πλέον αίσια μετακίνηση του Δία για εσάς όσο αφορά τις πωλήσεις, την προώθηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Για τους επόμενους 13 μήνες επενδύστε στην αναβάθμιση των γνώσεών σας και τη βελτίωση των τρόπων προβολής σας. Να ξέρετε ότι ακόμα κι όταν θα είστε παγκόσμια γνωστοί, τη μεγαλύτερη στήριξη θα την παίρνετε από το στενό σας περιβάλλον!

Σκορπιός

Όπου στρέψετε την σκέψη σας θα εστιαστεί η ενέργειά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο επεκτατικός Δίας εγκαταλείπει από σήμερα τα δικά σας εδάφη, για να περάσει στον Τοξότη της ώθησης και τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών και της δουλειάς. Πλέον είστε εντελώς διαφορετικοί και εσείς οι ίδιοι, γι’ αυτό μπορείτε να δικτυώσετε πιο άρτια όσα μάθατε. Η ενδυνάμωση όλων των επαγγελματικών σχέσεων, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες πηγές εισοδήματος ή τουλάχιστον να προσεγγίσετε θέσεις που μόνο ονειρευόσασταν ως τώρα!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, είστε έτοιμοι να ανοίξετε μια «καυτή» επιστολή που έκανε 12 χρόνια να σας συναντήσει; Ο κυβερνήτης σας, ο αίσιος και πληθωρικός Δίας περνά από σήμερα στο ζώδιό σας για μια παραμονή 13 μηνών! Μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019 θα είστε γεμάτοι ζωτικότητα, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Σε καμία περίπτωση μην εφησυχάσετε και χαλαρώσετε, καλείστε να δράσετε και να πάρετε τολμηρά ρίσκα. Θα έχετε πληθώρα ευκαιριών για να επανιδρύσετε τη ζωή σας, αρκεί να τις εντοπίσετε και να τις αδράξετε. Υποδεχθείτε με χαρά το άνοιγμα αυτού του καινούργιου 12ετούς κεφαλαίου στη ζωή σας!

Αιγόκερως

Μαζέψτε τα κοινωνικά φτερά σας και προσγειωθείτε, αγαπητοί Αιγόκεροι! Από σήμερα ο παντοδύναμος Δίας περνά στον Τοξότη, ανάβοντας τα φώτα στον 12ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης και των λήξεων. Παραμερίστε τους υπερβολικούς μονολόγους και εστιάστε στα πιο βαθιά σας συναισθήματα. Η δημιουργική δουλειά μπορεί να αποβεί μέσο κάθαρσης για την ιδιοσυγκρασία σας. Η επουλωτική διάθεση που θα επικρατεί, θα σας βοηθήσει να χειριστείτε και να απαλλαγείτε από πικρίες του παρελθόντος!

Υδροχόος

Πόση απόσταση έχετε διανύσει τον τελευταίο χρόνο, αγαπητοί Υδροχόοι; Τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στις διασυνδέσεις σας, θα αρχίσετε πλέον να χτίζετε πάνω σε όσα ήδη στήσατε! Ο Δίας της διεύρυνσης περνά από σήμερα στον Τοξότη και τον 11ο Οίκο σας της ομαδικότητας και της τεχνολογίας. Με οδηγό τη σύνεσή σας, φροντίστε να αναβαθμίσετε την κοινωνική σας ζωή και να προσφέρετε περισσότερο στο σύνολο. Ο Δίας έχει να αγγίξει αυτή την πλευρά σας από το 2007, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη συγκυρία για να κάνετε τον κόσμο καλύτερο

Ιχθύες

Προετοιμαστείτε για απογείωση, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Δίας της αφθονίας περνά από σήμερα στον Τοξότη και τον επαγγελματικό 10ο Οίκο σας. Μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019 θα δείτε τα εγχειρήματά σας να λαμβάνουν πράσινο φως, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείτε σε μια αποδοτική ομάδα που ονειρεύεστε. Αν και η ιδιοσυγκρασία σας δεν αποζητά την προσοχή, αξιοποιήστε αυτό τον καινούργιο κύκλο του Δία… Ενδείκνυται για να παραμερίσετε τους φόβους σας και να σηκώσετε το στέμμα της επιτυχίας