Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μην στείλετε ακόμη αυτό το ομαδικό μήνυμα ή μια ανακοίνωση, αγαπητοί Κριοί! Ο αντάρτης Ουρανός ξαναμπαίνει ανάδρομος στο ζώδιό σας από σήμερα, για να παραμείνει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Αντί να παλεύετε για μια θέση υπό τους προβολείς, προτιμήστε να αποσυρθείτε λίγο. Η στρατηγική σας χρειάζεται λίγη περίσκεψη. Μήπως κινείστε επιθετικά αντί με πάθος, εγωκεντρικά αντί να αναδεικνύετε τα χαρίσματά σας; Τα άστρα σας συνιστούν να επιστρέψετε στην προσφορά, να κάνετε πρώτοι τις αλλαγές που θέλετε να δείτε στον κόσμο!

Ταύρος

Μήπως κάνετε δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω, αγαπητοί Ταύροι; Ο απρόβλεπτος Ουρανός εγκαταλείπει τα εδάφη σας, για να περάσει ανάδρομος στον Κριό και τον 12ο Οίκο σας των λήξεων! Μέχρι τις 6 Ιανουαρίου μπορεί να δελεαστείτε να επιστρέψετε σε παλιές συνήθειες που δεν σας ωφελούν… Αν νιώσετε την ανάγκη να γίνετε «σωτήρες» άλλων, αναρωτηθείτε τι προσπαθείτε να αποφύγετε στη δική σας ζωή. Αυτή είναι μια περίοδος που πρέπει να αντιμετωπίσετε φόβους και πλασματικές θέσεις σας, να κλείσετε τις εκκρεμότητες με το παρελθόν!

Δίδυμοι

Μήπως ο στενός σας κύκλος μετατρέπεται σε «στενό κορσέ», αγαπητοί Δίδυμοι; Κάποιοι φίλοι μπορεί να αποβούν καταστρεπτικοί και δραματικοί, με την αρωγή του Ουρανού! Ο απρόβλεπτος πλανήτης θα διαμένει ανάδρομος από σήμερα μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, στον Κριό και τον τομέα σας των ομάδων. Προτιμήστε να στραφείτε σε παλιούς συνεργάτες, που τώρα θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις καινοτόμες ιδέες σας. Να επιλέγετε με σύνεση τις παρέες σας, αποφεύγοντας τους νάρκισσους και τους εκκεντρικούς. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να «ξεσκονίσετε» τη στρατηγική της προώθησής σας!

Καρκίνος

Στόχοι, στόχοι – αλλά πώς κυλά η στρατηγική σας, αγαπητοί Καρκίνοι; Ο καινοτόμος Ουρανός εγκαταλείπει σήμερα τον Ταύρο, για να περάσει ανάδρομος στον Κριό και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Για το υπόλοιπο της τρέχουσας χρονιάς, θα ωφεληθείτε αν αναθεωρήσετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια. Ένας υψηλότερα ιστάμενος μπορεί να αναχωρήσει αναπάντεχα, αφήνοντάς σας να «βγάλετε τα κάστανα από τη φωτιά»! Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και εμμείνετε κόσμια στα δικαιώματά σας. Οι πατρικές φιγούρες θα κυριαρχήσουν επίσης αυτή την περίοδο, γι’ αυτό διαχειριστείτε τα εσώτερα θέματά σας σε αυτό τον τομέα.

Λέων

Με πόση οξυδέρκεια χειρίζεστε τα ρίσκα που παίρνετε, ονειροπόλοι Λέοντες; Από σήμερα και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, ο εκκεντρικός Ουρανός θα πορεύεται ανάδρομος στον 9ο Οίκο σας των οραμάτων και της επέκτασης. Ίσως αποφασίσετε να επιστρέψετε στα θρανία, για να βελτιώσετε τις τεχνικές σας γνώσεις ή να εντάξετε την τεχνολογία στις επιχειρηματικές σας κινήσεις. Να προσέχετε πολύ τα λόγια σας: Δεν είναι καλή στιγμή για να κάνετε απερίσκεπτα σχόλια ή να προκαλείτε τον κύκλο σας!

Παρθένος

Έχετε εξοπλισμό καταδύσεων, αγαπητοί Παρθένοι; Μπορεί να σας χρειαστεί για τη βουτιά σας στον συναισθηματικό ωκεανό, για τους επόμενους δύο μήνες. Ο ασταθής Ουρανός περνά ανάδρομος στον Κριό και τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας και των έντονων συναισθημάτων. Καταπιεσμένα αισθήματα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και δεν πρέπει να σας παρασύρει η ζήλια, ο θυμός ή η κτητικότητα. Χρησιμοποιήστε αυτά τα συναισθήματα για την προσωπική σας ίαση. Εντοπίστε τη ρίζα του κακού, ειδικά όσο αφορά θέματα εμπιστοσύνης. Η περίοδος θα είναι έντονη – αλλά και πολύ ενδιαφέρουσα!

Ζυγός

Η αρμονία σας ενδέχεται να διαταραχτεί για τους επόμενους δύο μήνες, αγαπητοί Ζυγοί! Ο ανάδρομος Ουρανός θα διαμένει από σήμερα στον Κριό και τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων. Σε μια σημαντική σχέση – προσωπική ή επαγγελματική – μπορεί να προκύψουν τριβές, όσο δυνατά κι αν είναι τα συναισθήματα. Ένας πρώην μπορεί να ξεπροβάλλει και να ταράξει τα σχέδιά σας. Όσο αφορά τους άλλους, να αναμένετε το αναπάντεχο… Είστε πολύ τυχεροί που έχετε τον εαυτό σας για να στηριχτείτε!

Σκορπιός

Προσέξτε τα επίπεδα έντασής σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο απρόβλεπτος Ουρανός μπαίνει ανάδρομος στον Κριό και τον 6ο Οίκο σας της υγείας και της αποτελεσματικότητας. Μέχρι τις 6 Ιανουαρίου ενδέχεται να δυσκολευτείτε να χειρίζεστε κάθε λεπτομέρεια, όσο οργανωτικοί κι αν είστε. Ας έχετε σε ετοιμότητα μια εναλλακτική πορεία, για κάθε ανατροπή που μπορεί να προκύψει ακόμα και από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες σας. Προσέξτε τις διατροφικές σας συνήθειες, γιατί ίσως νιώσετε την ανάγκη να επαναστατήσετε λίγο. Και αν όλα αποτύχουν, να θυμάστε ότι η απλοποίηση ελαττώνει την πίεση!

Τοξότης

Είστε διάσημοι ή διαβόητοι, αγαπητοί Τοξότες; Όταν όλοι θα μιλούν για εσάς, πώς θα θέλατε να σας χαρακτηρίζουν; Ο ταραξίας Ουρανός μπαίνει ανάδρομος στον Κριό από σήμερα, κεντρίζοντας τον 5ο Οίκο σας της φήμης και του ρομάντζου. Αν δεν φανείτε προσεκτικοί με τα επίπεδα της έντασής σας, ενδέχεται να προκαλέσετε πολλά δράματα. Μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου, προτιμήστε να εκτονώνετε το άγχος σας με τη γυμναστήριο ή τον χορό. Η χημεία στην ερωτική σας ζωή μπορεί να γίνει εύφλεκτη ή το ταίρι σας να χάνει το ενδιαφέρον του… Διοχετεύστε την πίεση σε δημιουργικά εγχειρήματα και απομακρυνθείτε από τοξικές παρέες, για να διατηρήσετε την περηφάνια και την ηρεμία σας!

Αιγόκερως

Σας προβληματίζουν τα του οίκου σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Ο εριστικός Ουρανός μπαίνει ανάδρομος από σήμερα στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας, μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου. Ίσως να βγουν ξανά στην επιφάνεια παλαιότερα δράματα… Προσέξτε τις σχέσεις σας με κάποιες γυναίκες, που η δυναμική ισχύος μεταξύ σας είναι άνιση. Ο Ουρανός κυβερνά ό,τι σχετίζεται με τον ηλεκτρισμό, γι’ αυτό είναι ιδανική στιγμή να φροντίσετε την άρτια λειτουργία των συσκευών σας. Μέσα στο επόμενο δίμηνο θεραπεύστε τις οικογενειακές «πληγές» και αρχίστε να ζείτε τη ζωή που θέλετε!

Υδροχόος

Προσέξτε τα λόγια σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο συγκυβερνήτης σας και εκκεντρικός Ουρανός, περνά από σήμερα ανάδρομος στον Κριό και τον επικοινωνιακό σας τομέα. Μέχρι τις 6 Ιανουαρίου ίσως να μην σας ευνοήσει η υπερβολική ροπή στις τολμηρές πρακτικές. Για να μην αμαυρώσετε την καλή σας φήμη, αναβάλετε για την επόμενη εβδομάδα τα εγκαίνια του αποκαλυπτικού σας μπλογκ… Οι ανάδρομοι κύκλοι μπορούν να αξιοποιηθούν για αναθεωρήσεις και διορθωτικές κινήσεις. Εστιάστε στη διακριτικότητα αντί της επιθετικότητας!

Ιχθύες

Τα χρήματα θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας, αγαπητοί Ιχθύες. Ο απρόβλεπτος Ουρανός περνά από σήμερα ανάδρομος στον τομέα της εργασίας και των οικονομικών σας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Περικόψτε τις δαπάνες σας, γιατί ενδέχεται να προκύψουν απρογραμμάτιστες ανάγκες. Αν νιώσετε άβολα στο εργασιακό σας χώρο, ενδέχεται να επιστρέψετε σε μια παλαιότερη θέση ή να γίνετε ελεύθεροι επαγγελματίες. Οι προτάσεις που θα λάβετε, θα είναι υπερβολικά καλές για να είναι αληθινές ή υπερβολικά ακαταμάχητες; Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά, στην σταθερότητα έναντι του πειραματισμού!